Vind een top 10 DJ in Huizen

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
dj.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
450.000+succesvolle aanvragen

DJ's in Huizen

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 DJ’s in Huizen. Het meest complete overzicht. Een fantastische feestavond organiseren met de beste DJ’s in uw regio.

In Huizen kunt u een DJ of drive-in show vinden om de feestavond helemaal naar wens en budget in te vullen. De DJ, ook wel disk-jockey genoemd, zorgt ervoor dat de gasten een avond beleven die ze niet meer zullen vergeten. Een DJ kan verschillende soorten muziek draaien, afhankelijk van de wensen van het feest.

• Allround: Een allround DJ is een DJ die van alle markten thuis is. Een allround DJ houdt goed rekening met de sfeer en de wensen van de organisator en gasten. Met een allround DJ heeft iedereen op de dansvloer een mooie feestavond. De muziek die de DJ draait heeft een breed genre en verzoeknummers zijn vak geen probleem. De wensen van de organisator en de gasten staan echt centraal.
• 70’s/80’s/90’s: Wil je terug in de tijd met een feest van de jaren 70, 80 en 90? Muziek uit deze periode bevatten de echte klassiekers. Denk aan disco, boybands, girlbands, en de popidolen uit die tijd. Met een 70’s/80’s/90’s feest ga je echt terug in de tijd en herbeleef je alle (foute) klassiekers.

In Huizen hebben wij 10 goede DJ’s gevonden. De DJ’s of drive-in shows in Huizen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.8. Welke DJ u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze bij de organisatie van uw feest. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende DJ’s. Zo kunt u eenvoudig de DJ’s vergelijken en de DJ kiezen die bij u past.
Lees meer...
Stefan Thomas ( Wedding Sound ).jpg
153
2. Stefan Thomas ( Wedding Sound )
Reageert binnen 1 uur
Gratis eerste adviesgesprek
9,3 (38)

Wedding Sound staat voor kwaliteit met een persoonlijke benadering. Door onze aanpak hebben wij al veel bruidsparen een onvergetelijk mooi feest gegeven waar we heel veel positieve reacties over hebben mogen ontvangen.
Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen investeren wij continu in de toekomst. Wij doen dit niet alleen door nieuwe en betere apparatuur voor onze show aan te schaffen maar vooral goed naar onze klanten te luisteren. Wij zijn van mening dat een persoonlijke benadering essentieel is voor een bruiloftsfeest en bijdraagd aan het succes voor een goed feest.

Wij richten ons voornamelijk op het leveren van een totaalpakket. Een complete show (inclusief licht en geluid) met professionele DJ's die alle muziekstijlen beheersen van 60's, 70's, 80's, 90's en 00's maar ook disco, nederlandstalig, pop, alternatief, house en rock.
Naast het inhuren van onze show met DJ's krijgen wij regelmatig het verzoek of het niet mogelijk is om ook live artiesten te boeken. Wij hebben aan dit verzoek gehoor gegeven en je kunt nu naast de DJ's ook een zanger, zangeres en saxofonist via ons boeken. Wij werken uitsluitend samen met top artiesten die naam hebben gemaakt in de muziekindustrie maar toch betaalbaar blijven.
Meer informatie over de DJ's van Wedding Sound en de Live Artiesten kun je op deze site vinden.
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Huizen
38 beoordelingen
16 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste DJ's aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste DJ's aan te vragen
Filters
Soort muziek
Aantal gasten
Afstand
Trustoo score

Uitgevoerde opdrachten van DJ's uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste DJ's

Wat kost een DJ?

Een DJ kost per uur tussen de 100,- en € 175,- Een DJ mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een DJ kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

75
100
175
200

Veelgestelde vragen

De beste DJ in Huizen?

Wij hebben alle informatie die te vinden is over DJ’s voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat de beste DJ is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland duizenden DJ’s met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is, spelen verschillende factoren een rol:

- Welke specialisatie; Nederlandstalig? 70’s/80’s? Feestmuziek?
- Wat is hun achtergrond, ervaring?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle DJ’s in Nederland. Dit is een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE DJ’S IN Huizen
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste DJ’s per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de DJ’s selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de DJ gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 DJ’s te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze voor uw DJ kunt maken.
Lees meer...
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste DJ's in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste DJ's
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste DJ's actief in Huizen.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.