Vind een top 10 Stukadoor in Huizen

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
stukadoor.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
450.000+succesvolle aanvragen

Stukadoors in Huizen

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 stukadoors in Huizen. Het meest complete overzicht. Strakke plafonds en wanden met de beste stukadoors in uw regio.

In Huizen kunt u een stukadoor vinden voor het stucen van uw muren, wanden, plafonds en gevels. Echt egaal stucwerk afleveren is een vak apart. Geef uw woonkamer, keuken, badkamer of gevel een strakke moderne uitstraling. Kies voor de juiste specialist voor uw stukadoors-klus:

• Stucen binnen: stucwerk binnen kan aangebracht worden op uw muren en plafonds. U kunt hier kiezen of u het verf- en behangklaar wilt maken of er direct structuur aan wilt geven met sierpleister, spachtelputz of granol.
• Stucen van uw gevel of buitenmuur: het stucen van de gevel of buitenmuur is een goede oplossing wanneer u de gevel mooi strak wilt maken. Ook kunt u kiezen of u het af wilt werken met een kleur naar keuze.
• Lijstwerk of ornamenten: het maken en herstellen van lijstwerk en ornamenten in uw woning voor een mooiere uitstraling.

In Huizen hebben wij 10 goede stukadoors gevonden. De specialisten in Huizen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.3. Welke stukadoor u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw stucwerk. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende stukadoors. Zo kunt u eenvoudig de stukadoors vergelijken en de vakman kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste stukadoors aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste stukadoors aan te vragen
Filters
Werkzaamheden
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Uitgevoerde opdrachten van stukadoors uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste stukadoors

Wat kost een stukadoor?

Een stukadoor kost per uur tussen de Een stukadoor mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een stukadoor kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

20
30
50
80

Veelgestelde vragen

Wat doet een stukadoor?

Als u uw muren, plafonds of gevels wilt beschermen en/of verfraaien schakelt u een stukadoor in, maar wat doet een stukadoor precies? Stukadoors zijn echte vakmensen die – zoals de naam al zegt – stucwerk aanbrengen op uw muur, plafond of gevel. Dit stucwerk bestaat doorgaans uit specie en pleister of gipsmortel. Tezamen vormt het stucwerk een afwerklaag. Deze afwerklaag beschermt de betreffende constructie. Daarnaast wordt een stukadoor vaak ingezet om het interieur binnen te verfraaien in uw gewenste stijl. Omdat smaken nogal kunnen verschillen, zijn er verschillende soorten stucwerk waar u uit kunt kiezen.

VERSCHILLENDE SOORTEN STUCWERK
Een bekende stucwerksoort is sierpleister. Bij sierpleister werkt uw stukadoor uw muur of wand af met spachtelputz, barokpleister, parelpleister of rustiekputz. Hierin is volop variatie mogelijk waarbij u moet denken aan de kleur van het sierpleister en de gewenste korrelgrootte. Een andere populaire vorm waarvoor de stukadoor wordt ingeschakeld is vlak pleisterwerk. Hierbij worden pleisterlagen aangebracht zonder versieringen. Daarnaast wordt ook raapwerk veelvuldig aangebracht bij scheve en ruwe muren. Hierbij vindt een voorbewerking plaats met goudband. Vervolgens wordt het oppervlak keurig afgewerkt alvorens ander pleisterwerk aan te brengen.

VOORNAAMSTE WERKZAAMHEDEN
Ongeacht de stukwerksoort die u wilt zijn er bepaalde werkzaamheden die elke stukadoor uitvoert. Denkt u hierbij aan het voorbereiden van het oppervlak, zoals het verwijderen van behang, het reinigen enzovoorts. Daarnaast plakt een stukadoor de overgangsgebieden af om scheuring te voorkomen. Verder behoort voorstrijken van de ondergrond tot de voornaamste werkzaamheden van de stukadoor, evenals het aanmaken van de mortel, het aanbrengen, het uitvlakken en het glad maken.

Heeft u een stukadoor uit Huizen nodig? Vraag dan 4 offertes op en kies de stukadoor die u de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.
Lees meer...

Wat is een stukadoor?

U heeft er ongetwijfeld weleens over gehoord maar wat is een stukadoor nu eigenlijk? Een stukadoor is een specialist, een vakman of -vrouw, die deskundig is in het aanbrengen van stucwerk. Doorgaans is dit stucwerk aan uw muren, wanden, plafonds en gevels. Door de werkzaamheden van een stukadoor biedt u deze constructiedelen bescherming. Daarnaast kiezen mensen voor een stukadoor om deze delen te verfraaien. U kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten stucwerk waarvan sierpleister en vlak pleisterwerk bekende en populaire voorbeelden zijn.

STUKADOORS ZIJN ECHTE VAKMENSEN
Zoals genoemd is een stukadoor thuis in het uitvoeren van werkzaamheden aan uw muur, wand, plafond of gevel. Deze werkzaamheden betreffen stucwerk in de breedste zin van het woord. Dit stucwerk bestaat veelal uit pleister of gipsmortel en specie. Gecombineerd maakt de stukadoor hiervan een afwerklaag. Deze afwerklagen bieden vervolgens bescherming van het constructiedeel dat u van stucwerk laat voorzien. Maar het oog wil uiteraard ook wat en daarom kunt u voor stucwerk kiezen dat naadloos aansluit op uw interieurstijl. De mogelijkheden daarin zijn zeer talrijk en uw stukadoor kan u hier alles over vertellen.

WERKWIJZE VAN STUKADOORS
Een stukadoor gaat zeer gestructureerd te werk. Zo beginnen stukadoors eerst met het voorbereiden van het oppervlak. Dit houdt in het schoonmaken en het verwijderen van bijvoorbeeld behang. Zodra dit gereed is plakken stukadoors de overgangsgebieden af. Dit zorgt ervoor dat scheuring voorkomen wordt. Daarna zal een stukadoor verdergaan met het voorstrijken van ondergronden om zich vervolgens met de aanmaak, de mix, van mortel bezig te houden. Als laatste brengt de stukadoor de mix aan en zal hij of zij het stucwerk uitvlakken en glad maken. Het eindresultaat is precies zoals u dat voor ogen had.

Vraag vandaag nog 4 offertes op om de prijzen van verschillende stukadoors in Huizen te vergelijken.
Lees meer...

Wat kost een stukadoor?

U wilt uw muur, plafond of gevel beschermen en tegelijkertijd van een verfraaide uitstraling voorzien? Dan schakelt u het beste een specialist in en dat is een stukadoor. Maar wat kost een stukadoor? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo betaalt u voor stucwerk aan muren en wanden minder dan voor stucwerk aan uw plafond. De gemiddelde kosten voor stucwerk aan muren en wanden liggen tussen de € 5,- en € 20,- per m2. Voor stucwerk aan plafonds betaalt u gemiddeld een bedrag dat tussen de € 15,- en € 25,- per m2 ligt. Inclusief loonkosten en materiaalkosten.

HET TE STUCEN OPPERVLAK
Naast of het muren of plafonds betreft, is ook het te stucen oppervlak van invloed op de kosten. Als u meerdere oppervlaktes heeft die van een laag stucwerk moeten worden voorzien lijkt het wellicht logisch om de opdracht te spreiden. Dit, zodat u ook de kosten hiermee spreidt. Toch is dat niet de beste optie. Uiteraard is het afhankelijk van uw te besteden budget, maar u kunt de opdracht het beste in één keer aan de stukadoor verstrekken. Stukadoors kunnen bij grotere oppervlakten namelijk veel efficiënter werken. Bovendien bespaart u hierdoor op extra kosten, waaronder de huur van een steiger en voorrijdkosten.

KORTING VAN DE STUKADOOR
Een ander voordeel van een grote opdracht in één keer door een stukadoor te laten uitvoeren is dat u dan zeer waarschijnlijk korting krijgt. Stukadoors zijn over het algemeen genegen om u korting te geven bij grote opdrachten. Begint uw stukadoor hier niet zelf over? Breng het dan zeker naar voren, dit kan u veel geld besparen. Om te weten welke stukadoor in Huizen het beste aansluit bij uw wensen vraagt u 4 prijsopgaven op.
Lees meer...

De beste stukadoor in Huizen?

Het vinden van de juiste stukadoor is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over stukadoors voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste stukadoor is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.000 stukadoors met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Wanden? Plafonds?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd stukadoor?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle stukadoors in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE STUKADOORS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste stukadoors per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de stukadoors selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de stukadoor gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 stukadoors te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven is dé brancheorganisatie voor ondernemers van een stukadoors-, vloeren-, terrazzo-, natuursteenbewerking-, blokkenstel-, plafond- en wandmontage of allround afbouwbedrijf. NOA is een moderne werkgevers- en brancheorganisatie.
Lees meer...

Het Neerlandsch Stucgilde

Het Neerlandsch Stucgilde bestaat uit geaccrediteerde zelfstandige restauratie-stukadoorsbedrijven, die kennis en kunde willen delen, bundelen en vergroten. Het Stucgilde wil de kwaliteit van restauratief en decoratief stukadoorswerk bevorderen. Dit doen we door onderling expertise, vak- en materiaalkennis uit te wisselen.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste stukadoors in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste stukadoors
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste stukadoors actief in Huizen.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.