Vind een top 10 Elektricien bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Elektriciens in Elektricien vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste electriciens in Elektricien met 0 reviews en een gemiddelde score van NaN. Vergelijk 10+ elektra bedrijven en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten
Storing / Kortsluiting
Installatie / Aansluiting
Reparatie / Vervanging
Keuring
Overig
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Elektriciën voor
Wat moet er gedaan worden?
Trustoo score

Over elektriciens in Elektricien

Resultaat 1-10 van de beste elektriciens in Elektricien. Het meest complete overzicht. Al uw elektra goed geregeld met de beste elektriciens in de regio. In Elektricien kunt u een elektricien inhuren voor het aanleggen, vernieuwen of uitbreiden van een data- of elektriciteitsnetwerk. Verder kunt u bij de elektricien terecht voor het installeren of repareren van elektrische apparatuur of het verhelpen van een stroomstoring. • Installatie of aansluiting: heeft u een nieuwe woning gekocht? Dan wilt u natuurlijk genoeg aansluitpunten voor alle apparaten en lampen in uw woning. Ook moet tegenwoordig overal de verbinding met het internet - en uw slimme apparatuur! - goed zijn. De elektricien kan dit voor u regelen. Ook als u een bestaand netwerk wilt renoveren, een stopcontact of groep wilt toevoegen of een nieuw apparaat wilt aansluiten kan de elektricien u hierbij helpen. • Reparatie: als een van uw aansluitpunten of een elektrisch apparaat kapot gaat is dat erg vervelend. Zelf gaan sleutelen kan gevaarlijk zijn, schakel hiervoor dus altijd een professionele elektricien in. • Storing of kortsluiting: pas als de stroom uitvalt merken we pas hoe afhankelijk we zijn van onze elektrische apparatuur. Gelukkig bieden verreweg de meeste elektriciens hiervoor spoedservice, zo is uw storing binnen de kortste keren veilig verholpen. • Keuring: bij het verkopen van een woning, of periodiek bij bedrijfspanden moet de volledige elektrische installatie gekeurd worden. Als er één verstand heeft van elektrische installaties dan is het natuurlijk een gecertificeerde elektricien. In Elektricien hebben wij NaN goede elektriciens gevonden. De elektriciens in Elektricien hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welke elektricien u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende elektriciens. Zo kunt u eenvoudig de elektriciens vergelijken en de expert kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte elektricien voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste elektriciens in Elektricien.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste elektriciens in Elektricien

We laten de beste elektriciens zien die actief zijn in Elektricien. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke elektricien jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen elektriciens.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de elektriciens die je het meest aanspreken. De meeste elektriciens reageren binnen 24 uur. Vind de beste elektricien met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste elektricien voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een elektricien in Elektricien?

Een elektricien kost per uur tussen de Een elektricien mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een elektricien kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

25
40
50
65

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare elektricien?

Vind een betrouwbare en betaalbare elektricien op basis van:

• Specialisme – zoals Storing / Kortsluiting in Nederland of Installatie / Aansluiting.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen de elektricien branche.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per elektricien verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare elektriciens in Nederland.
VERGELIJK HIER ELEKTRICIENS UIT Nederland!
Lees meer...

Wat kost een elektricien in Nederland?

Als u een professional zoekt voor het aanleggen van de infrastructuur van uw elektra schakelt u een elektricien in. Maar wat kost een elektricien? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Beschikt de elektricien in kwestie bijvoorbeeld wel over de nodige diploma’s en certificaten? Daarnaast is er vaak een verschil in kosten tussen elektriciens die een eenmanszaak hebben en elektriciens die in dienst zijn van een groot installatiebedrijf. Gemiddeld moet u rekening houden met een uurtarief dat rond de € 45,- ligt.

GARANTIE? KIES EEN PROFESSIONAL
U kunt er uiteraard voor kiezen een elektricien uit Nederland in te schakelen die u weliswaar weinig kost maar die geen diploma’s en certificaten heeft. Houdt u er dan rekening mee dat u geen garantie heeft op de verrichte werkzaamheden. Ook zal uw verzekering onverhoopte schade niet vergoeden. In plaats daarvan kunt u dus beter een erkende professional inschakelen. Voor een ZZP’er betaalt u een uurtarief dat gemiddeld tussen de € 35,- en € 45,- ligt. Kiest u voor een groot installatiebedrijf, dan moet u rekening houden met een uurtarief tussen de € 45,- en € 70,-.

KOSTEN PER PROJECT
Naast het verschil in uurtarieven tussen verschillende elektriciens zijn ook de kosten per project van invloed op de totaalprijs. Wilt u bijvoorbeeld de elektra laten aanleggen in een compleet huis of pand, dan betaalt u een projectprijs die gemiddeld tussen de € 1550,- en € 2000,- ligt. Hoeft er echter alleen een stopcontact aangelegd te worden dan ligt de gemiddelde prijs tussen de € 55,- en € 80,-. Vraag daarom altijd 3 tot 4 offertes op om een goed vergelijk te kunnen maken.
Lees meer...

De beste elektricien in Nederland?

Het vinden van de juiste elektricien is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over elektriciens voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste elektricien voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland duizenden elektriciens met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste elektricien is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Elektra, meterkast, of domotica? En reparatie of aanleg?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze erkend installateur?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle elektriciens in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE ELEKTRICIENS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste elektriciens per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de elektriciens selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de elektricien gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 elektriciens te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een elektricien?

Vaak wordt een elektricien ingeschakeld bij nieuwbouw, bij renovatie of wanneer er een extra ruimte is aangebouwd. Maar wat doet een elektricien precies? In tegenstelling tot wat sommige mensen denken wordt een elektricien niet ingeschakeld voor de reparatie van elektrische apparaten. Elektriciens zorgen ervoor dat deze apparatuur gebruikt kan worden. Dit doen zij door de infrastructuur van de elektra te installeren en te onderhouden. De enige reparatie die elektriciens uitvoeren is de reparatie aan de elektrische installatie zelf.

INFRASTRUCTUUR VAN ELEKTRA
Of u nu een nieuw huis laat bouwen of uw badkamer gaat renoveren: het is altijd belangrijk om een professionele elektricien in te schakelen. Zo wordt uw complete elektra veilig aangelegd en heeft u nergens omkijken naar. Daarom kan het ook verstandig zijn om een ervaren elektricien te laten kijken naar bestaande installaties. Bijvoorbeeld als u een bestaand huis of pand heeft gekocht. Elektriciens waarborgen de veiligheid van de gehele infrastructuur: van de groepenkast tot en met de stopcontacten.

SPECIALISTISCHE KENNIS
De meest voorkomende werkzaamheden van elektriciens zijn het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk, van verlichting, van krachtstroom en het plaatsen van groepenkasten. Daarnaast wordt algemeen onderhoud uitgevoerd en worden storingen verholpen. In sommige gevallen is specialistische kennis nodig. Bijvoorbeeld als u uw huis of pand wilt verduurzamen door middel van zonnepanelen. Dan schakelt u het beste een elektricien in die hierin is gespecialiseerd.

We raden u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen. Zo kunt u verschillende professionele elektriciens met elkaar vergelijken en de beste keuze maken.
Lees meer...