Omedia

Reageert binnen 1 uur
Gratis eerste adviesgesprek
Landbouwweg 22-A, Zeewolde
2 jaar in bedrijf
9,9 (24)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Omedia
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Omedia:
Omedia is als resultaatgericht Online Marketing Bureau gefocust op het laten groeien van bedrijven, volledig online en doormiddel van de kracht van het internet. Omedia bestaat om jou te laten groeien! Hoe wij jouw bedrijf succesvoller maken in deze concurrerende, digitale wereld? Door onze passie voor online marketing- en E-Commerce te combineren met onze drive om altijd één stap voor te lopen. Deze passie gaat gepaard met een dagelijkse discipline om hard (en slim) te werken en een scheutje boerenverstand, afkomstig uit de polder.

Wij merken dat (bijzonder) veel organisaties bij haar marketingbureau niet altijd de persoonlijke aandacht krijgen die zij verdienen, maar wel maandelijks betalen voor zowel deze aandacht als torenhoge overheadkosten van grote centraal gelegen kantoorpanden, de verse smoothie bar, FIFA-middagen, lounge rooms en overdadige bedrijfsuitjes. Wij onderscheiden ons door: hard werken, ijzersterke campagnes, lage overheadkosten, knallende resultaten en persoonlijk, laagdrempelig contact.

Wij maken organisaties beter vindbaar doormiddel van onze data-driven en resultaatgerichte SEO & Google Ads campagnes, ontwikkelen converterende websites en creëren effectieve campagnes op social media. Je kan één of meerdere activiteiten aan ons uitbesteden, dit doen wij momenteel voor zowel lokale ondernemers als voor webshops, het MKB en corporates die opzoek zijn naar een manier om haar boodschap efficiënter over te laten komen doormiddel van de kracht van het internet.

Owyn Mulder, de oprichter van Omedia is begonnen als “webshop ondernemer”. Met veel energie en passie hebben wij een gespecialiseerd en gecertificeerd team van 4 samengesteld en kijken wij dag in dag uit naar data en cijfertjes. Schermen vol. Waar anderen alleen maar cijfertjes zien, daar zien wij mensen. Potentiële klanten!

Vanaf het begin van onze samenwerking zorgen wij ervoor dat je weet wat je van ons kan verwachten. We beloven geen nummer 1 posities binnen een maand en record-breaking rendementen binnen 2 weken, omdat het maken van beloftes op het gebied van online marketing vrijwel onmogelijk is. De enige belofte die wij maken, is dat wij dag in dag uit samen met ons enthousiaste team keihard (en slim) werken aan jouw online doelstellingen en het behalen van ijzersterke resultaten door middel van onze resultaatgerichtheid en data-driven aanpak.

Iedere opdrachtgever is speciaal voor ons, we schenken even veel aandacht aan onze lokale opdrachtgevers als aan grote webshops en gerenomeerde internationale spelers. Als je op dit moment op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau, dan moeten we ook eerlijk zijn en ben je op de verkeerde plek.

Je mag ons zien als resultaat gedreven bonus collega’s. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. We noemen onze opdrachtgevers ook wel eens partners. Zo zien wij onze opdrachtgevers want laten we eerlijk zijn: de successen die we voor jouw organisatie behalen, kwantificeren ook ons succes!
Lees meer...
Trustoo Top Score

Webdesigners met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Diensten
Google Ads
Google Shopping
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
SEO Teksten
Gratis Quickscan
Website Laten Maken
Webshop Laten Maken
Feed Marketing
E-Commerce Consultancy
Google Adwords
SEO
Bestaande website onderhouden
Bestaande website vernieuwen
Nieuwe website of webshop
Webshop
Website
Ervaring & vakmanschap
2 jaar in bedrijf
24 beoordelingen
4 medewerkers
7 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Google Analytics Qualified Individual
Google Partner
Channable Partner
Kiyoh Partner
Facebook Marketing Partner
Google Digital Garage/Skillshop
Kiesproduct Partner
Mollie Partner
Instagram Ads
Facebook Ads
Google Shopping
Google Analytics
Google Ads
Uitgevoerde opdrachten (1)
  • foto 1 van project Displaygigant.nl – Van Straaten
    foto 2 van project Displaygigant.nl – Van Straaten
    Displaygigant.nl – Van Straaten

Reviews over Omedia
info_outline

Uitstekend9,9
starstarstarstarstar
NaN reviews uit 4 bronnen

Neem contact op met deze webdesigner

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Omedia
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare webdesigners in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.