Omedia

Premium partner van Trustoo
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
9,0
place
Tuinfluiterlaan 32, Zeewolde
grade17 beoordelingen
timelapse1 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over Omedia:
Omedia is als resultaatgericht Online Marketing Bureau gefocust op het laten groeien van bedrijven, volledig online en doormiddel van de kracht van het internet. Omedia bestaat om jou te laten groeien! Hoe wij jouw bedrijf succesvoller maken in deze concurrerende, digitale wereld? Door onze passie voor online marketing- en E-Commerce te combineren met onze drive om altijd één stap voor te lopen. Deze passie gaat gepaard met een dagelijkse discipline om hard (en slim) te werken en een scheutje boerenverstand, afkomstig uit de polder.

Wij merken dat (bijzonder) veel organisaties bij haar marketingbureau niet altijd de persoonlijke aandacht krijgen die zij verdienen, maar wel maandelijks betalen voor zowel deze aandacht als torenhoge overheadkosten van grote centraal gelegen kantoorpanden, de verse smoothie bar, FIFA-middagen, lounge rooms en overdadige bedrijfsuitjes. Wij onderscheiden ons door: hard werken, ijzersterke campagnes, lage overheadkosten, knallende resultaten en persoonlijk, laagdrempelig contact.

Wij maken organisaties beter vindbaar doormiddel van onze data-driven en resultaatgerichte SEO & Google Ads campagnes, ontwikkelen converterende websites en creëren effectieve campagnes op social media. Je kan één of meerdere activiteiten aan ons uitbesteden, dit doen wij momenteel voor zowel lokale ondernemers als voor webshops, het MKB en corporates die opzoek zijn naar een manier om haar boodschap efficiënter over te laten komen doormiddel van de kracht van het internet.

Owyn Mulder, de oprichter van Omedia is begonnen als “webshop ondernemer”. Met veel energie en passie hebben wij een gespecialiseerd en gecertificeerd team van 4 samengesteld en kijken wij dag in dag uit naar data en cijfertjes. Schermen vol. Waar anderen alleen maar cijfertjes zien, daar zien wij mensen. Potentiële klanten!

Vanaf het begin van onze samenwerking zorgen wij ervoor dat je weet wat je van ons kan verwachten. We beloven geen nummer 1 posities binnen een maand en record-breaking rendementen binnen 2 weken, omdat het maken van beloftes op het gebied van online marketing vrijwel onmogelijk is. De enige belofte die wij maken, is dat wij dag in dag uit samen met ons enthousiaste team keihard (en slim) werken aan jouw online doelstellingen en het behalen van ijzersterke resultaten door middel van onze resultaatgerichtheid en data-driven aanpak.

Iedere opdrachtgever is speciaal voor ons, we schenken even veel aandacht aan onze lokale opdrachtgevers als aan grote webshops en gerenomeerde internationale spelers. Als je op dit moment op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau, dan moeten we ook eerlijk zijn en ben je op de verkeerde plek.

Je mag ons zien als resultaat gedreven bonus collega’s. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. We noemen onze opdrachtgevers ook wel eens partners. Zo zien wij onze opdrachtgevers want laten we eerlijk zijn: de successen die we voor jouw organisatie behalen, kwantificeren ook ons succes!
Lees meer...
Foto's
arrow_forward_ios
Ervaring & vakmanschap
timelapse1 jaar in bedrijf
star17 beoordelingen
people_outline3 medewerkers
timeline7 jaar ervaring
Diensten
 • Google Ads
 • Google Shopping
 • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
 • SEO Teksten
 • Gratis Quickscan
 • Social Media Marketing
 • Website Laten Maken
 • Webshop Laten Maken
 • Social Media Advertising
 • Feed Marketing
 • E-Commerce Consultancy

Opleidingen en certificaten

schoolGoogle Analytics Qualified Individual
schoolGoogle Partner
schoolChannable Partner
schoolKiyoh Partner
schoolFacebook Marketing Partner
schoolGoogle Digital Garage/Skillshop
schoolKiesproduct Partner
schoolMollie Partner
schoolInstagram Ads
schoolFacebook Ads
schoolGoogle Shopping
schoolGoogle Analytics
schoolGoogle Ads

Reviews over Omedia
info_outline

8,8
starstarstarstarstar
17 beoordelingen
5star
82%
4star
12%
3star
0%
2star
6%
1star
0%
Chris Kalmeijer 24 dagen geleden op google
"Goede ervaring met een hoge betrokkenheid om de resultaten steeds maar te verbeteren!"
google
4.8
starstarstarstarstar
15 reviews
telefoonboek
3.9
starstarstarstarstar
2 reviews
.

Contact opnemen met Omedia

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een online marketing bureau voor
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Social Media Marketing
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare online marketing bureaus in de buurt

Mediaworx
9,7
grade20 beoordelingen
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
2manydots B.V.
9,4
grade33 beoordelingen
FREE Website / Marketing Analyse Gesprek via logo_small.svg
The LBTM
9,3
grade22 beoordelingen
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
Almar Online
9,2
grade34 beoordelingen
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.