doneBetrouwbare lokale bedrijven
doneMakkelijk en snel geregeld
doneBespaar kosten
doneDirect contact

Ik zoek een boekhouder voor

Vind een top 10 Elektricien in Pijnacker

Ik zoek een electriciën voor
Plaats
elektriciensvg

Elektricien in Pijnacker

sort
Sorteren op
expand_more
Resultaat 1-10 van 90 elektriciens in Pijnacker. Het meest complete overzicht. Maak uw huis comfortabel met de beste elektriciens in de regio.

In Pijnacker kunt u een elektricien inhuren voor het aanleggen, vernieuwen of uitbreiden van een data- of elektriciteitsnetwerk. Verder kunt u bij de elektricien terecht voor het installeren of repareren van elektrische apparatuur of het verhelpen van een stroomstoring.

• Installatie of aansluiting: heeft u een nieuwe woning gekocht? Dan wilt u natuurlijk genoeg aansluitpunten voor alle apparaten en lampen in uw woning. Ook moet tegenwoordig overal de verbinding met het internet - en uw slimme apparatuur! - goed zijn. De elektricien kan dit voor u regelen. Ook als u een bestaand netwerk wilt renoveren, een stopcontact of groep wilt toevoegen of een nieuw apparaat wilt aansluiten kan de elektricien u hierbij helpen.
• Reparatie: als een van uw aansluitpunten of een elektrisch apparaat kapot gaat is dat erg vervelend. Zelf gaan sleutelen kan gevaarlijk zijn, schakel hiervoor dus altijd een professionele elektricien in.
• Storing of kortsluiting: pas als de stroom uitvalt merken we pas hoe afhankelijk we zijn van onze elektrische apparatuur. Gelukkig bieden verreweg de meeste elektriciens hiervoor spoedservice, zo is uw storing binnen de kortste keren veilig verholpen.
• Keuring: bij het verkopen van een woning, of periodiek bij bedrijfspanden moet de volledige elektrische installatie gekeurd worden. Als er één verstand heeft van elektrische installaties dan is het natuurlijk een gecertificeerde elektricien.

In Pijnacker hebben wij 90 goede elektriciens gevonden. De elektriciens in Pijnacker hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.8. Welke elektricien u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende elektriciens. Zo kunt u eenvoudig de elektriciens vergelijken en de expert kiezen die bij u past.
Lees meer...
5. Pruisken Elektrotechniek
starLid van Techniek Nederland
8,8

Pruisken Elektrotechniek is sinds 1962 een deskundig partner voor advisering, ontwerp,
installatie en onderhoud op het gebied van elektrotechniek.
Een stapsgewijze, planmatige aanpak waarborgt een optimale energie-efficiëntie op
structurele basis. Welke modulair kunnen worden ingezet. Zo is elke opdrachtgever
verzekerd van maatwerk, ongeacht de aard van het project.
De kennis en ervaring omvatten de diverse disciplines van;
Licht-, en krachtinstallaties
Data netwerken
Beveiligingsinstallaties
Brandmeldinstallaties
Toegangscontrole installaties
Pruisken Elektrotechniek monteert en levert volgens afspraak bedrijfszeker op. 
Desgewenst blijven we ook betrokken bij onderhoud en service.
Pruisken Elektrotechniek is een Uneto-VNI erkende installateur dit is gelijk uw
kwaliteitswaarborg, vakwerk is gegarandeerd.
Staat u aan het begin van een project waarbij elektrotechniek komt kijken kies voor
Pruisken Elektrotechniek dan kunt u rekenen op duidelijkheid vanaf het eerste gesprek
en een betrokkenheid die blijft tot ver na de oplevering.                                                                                                                                                          
Ons moto is dan ook: 
Met Pruisken Elektrotechniek heeft u een partij voor advies/ontwerp tot uitvoering en
onderhoud.
 
Pruisken Elektrotechniek staat voor;  “ Kwaliteit, Flexibiliteit en Service "
...

checkGratis en vrijblijvend
grade8 beoordelingen
timelapse47 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Pijnacker
9. Agro Partners Elektrotechniek b.v.
starEchte Installateur
8,6

Agro Partners Elektrotechniek b.v. is in 1989 opgericht door Kees Haneveld.

Kees zit al sinds zijn zeventiende in deze branche. Destijds is hij begonnen bij Luiten Elektro uit Poeldijk, die in de jaren 70 van de vorige eeuw de LE 2000 computer heeft ontwikkeld. Deze computers die voor die jaren al erg vooruitstrevend waren zijn in de loop van de tijd uiteraard steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. Na enkele jaren gewerkt te hebben voor bedrijven die ook in de tuinbouw bezig waren heeft Kees in 1989 de sprong gemaakt naar een eigen bedrijf.

Hierna is Agro Partners Elektrotechniek ook officieel dealer van Priva geworden.

Na een paar jaar aan de Heulweg op Boezem werd een eigen pand betrokken aan de Katwijkerlaan.

De oudste zoon van Kees, Corné, was al vanaf hele jonge leeftijd erg betrokken bij het bedrijf van zijn vader en in 2009, na het behalen van de nodige diploma’s is hij mee gaan werken in het bedrijf.

In 2010 werd de oude locatie toch wel wat te klein en is besloten zich te vestigen aan de Ambachtsweg 28 op de Boezem in Pijnacker.

Daar zitten ze nu een ruim pand waar ze voldoende ruimte hebben om alle benodigde materialen op te slaan, zodat als er een tuinder/kweker ook maar iets nodig heeft dit direct uit het magazijn kan worden gehaald.

Service en klantvriendelijkheid staan bij Kees en Corné en alle andere medewerkers van Agro Partners Elektrotechniek voorop.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade12 beoordelingen
timelapse21 jaar in bedrijf
place
Ambachtsweg 28, Pijnacker
filter_list
Filters
Ik zoek een electriciën voor
Wat moet er gedaan worden?
Trustoo score
Afstand

Wat kost een elektricien?

Een elektricien kost per uur tussen de 40,- en € 50,- Een elektricien mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een elektricien kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
40
50
65

Veelgestelde vragen

Wat doet een elektricien?

Vaak wordt een elektricien ingeschakeld bij nieuwbouw, bij renovatie of wanneer er een extra ruimte is aangebouwd. Maar wat doet een elektricien precies? In tegenstelling tot wat sommige mensen denken wordt een elektricien niet ingeschakeld voor de reparatie van elektrische apparaten. Elektriciens zorgen ervoor dat deze apparatuur gebruikt kan worden. Dit doen zij door de infrastructuur van de elektra te installeren en te onderhouden. De enige reparatie die elektriciens uitvoeren is de reparatie aan de elektrische installatie zelf.

INFRASTRUCTUUR VAN ELEKTRA
Of u nu een nieuw huis laat bouwen of uw badkamer gaat renoveren: het is altijd belangrijk om een professionele elektricien in te schakelen. Zo wordt uw complete elektra veilig aangelegd en heeft u nergens omkijken naar. Daarom kan het ook verstandig zijn om een ervaren elektricien te laten kijken naar bestaande installaties. Bijvoorbeeld als u een bestaand huis of pand heeft gekocht. Elektriciens waarborgen de veiligheid van de gehele infrastructuur: van de groepenkast tot en met de stopcontacten.

SPECIALISTISCHE KENNIS
De meest voorkomende werkzaamheden van elektriciens zijn het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk, van verlichting, van krachtstroom en het plaatsen van groepenkasten. Daarnaast wordt algemeen onderhoud uitgevoerd en worden storingen verholpen. In sommige gevallen is specialistische kennis nodig. Bijvoorbeeld als u uw huis of pand wilt verduurzamen door middel van zonnepanelen. Dan schakelt u het beste een elektricien in die hierin is gespecialiseerd.

We raden u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen. Zo kunt u verschillende professionele elektriciens met elkaar vergelijken en de beste keuze maken.
Lees meer...

Wat kost een elektricien?

Als u een professional zoekt voor het aanleggen van de infrastructuur van uw elektra schakelt u een elektricien in. Maar wat kost een elektricien? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Beschikt de elektricien in kwestie bijvoorbeeld wel over de nodige diploma’s en certificaten? Daarnaast is er vaak een verschil in kosten tussen elektriciens die een eenmanszaak hebben en elektriciens die in dienst zijn van een groot installatiebedrijf. Gemiddeld moet u rekening houden met een uurtarief dat rond de € 45,- ligt.

GARANTIE? KIES EEN PROFESSIONAL
U kunt er uiteraard voor kiezen een elektricien in te schakelen die u weliswaar weinig kost maar die geen diploma’s en certificaten heeft. Houdt u er dan rekening mee dat u geen garantie heeft op de verrichte werkzaamheden. Ook zal uw verzekering onverhoopte schade niet vergoeden. In plaats daarvan kunt u dus beter een erkende professional inschakelen. Voor een ZZP’er betaalt u een uurtarief dat gemiddeld tussen de € 35,- en € 45,- ligt. Kiest u voor een groot installatiebedrijf, dan moet u rekening houden met een uurtarief tussen de € 45,- en € 70,-.

KOSTEN PER PROJECT
Naast het verschil in uurtarieven tussen verschillende elektriciens zijn ook de kosten per project van invloed op de totaalprijs. Wilt u bijvoorbeeld de elektra laten aanleggen in een compleet huis of pand, dan betaalt u een projectprijs die gemiddeld tussen de € 1550,- en € 2000,- ligt. Hoeft er echter alleen een stopcontact aangelegd te worden dan ligt de gemiddelde prijs tussen de € 55,- en € 80,-. Vraag daarom altijd 3 tot 4 offertes op om een goed vergelijk te kunnen maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. We werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit, door onze leden te ondersteunen in hun ondernemerschap en werkgeverschap.
Lees meer...

Echte Installateur

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek. InstallQ-erkende en -gecertifieerde bedrijven zijn te vinden in het kwaliteitsregister De Echte Installateur.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste Elektricien in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste Elektricien
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste Elektricien actief in Pijnacker.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.