trustoo.nl logo.png
De beste 400+ Schoonmaakbedrijven voor jou

Vind een top 10 Schoonmaakbedrijf bij jou in de buurt

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
schoonmaakbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle schoonmaakbedrijven in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 schoonmaakbedrijven in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Algemene schoonmaak
Vloer- & tapijtonderhoud
Glasbewassing / Glazenwassen
Gevelreiniging
Bouw- & opleveringsschoonmaak
Dieptereiniging / Ontsmetting
Overige schoonmaak

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Schoonmaakbedrijf voor
Aanvrager
Trustoo score

Over schoonmaakbedrijven bij jou in de buurt

Trustoo biedt jou een uitgebreid overzicht van professionele schoonmaakbedrijven in Nederland, zodat jij eenvoudig de juiste keuze kunt maken. Zorg voor een grondige schoonmaak met de beste schoonmaakbedrijven in uw regio.

In Nederland kan je een schoonmaakbedrijf inhuren voor de schoonmaak van je bedrijf, woning, kantoor, school of ander pand. De specifieke werkzaamheden worden vaak in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Daarbij geef je aan wat er schoongemaakt moet worden en welke punten extra aandacht nodig hebben. Er zijn een aantal schoonmaakdiensten die vaak voorkomen.

 • Algemene schoonmaak: bij een algemene schoonmaak worden werkzaamheden gedaan die vaak voorkomen, zoals het legen van prullenbakken, het afstoffen van meubilair, vloeren vegen, stofzuigen en dweilen.
 • Vloeronderhoud en reiniging: vloeronderhoud is een specialisme. De verschillende vloeren vragen om een verschillende reiniging of onderhoudsmethode. Regelmatig vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloer of tapijt.
 • Glazenwasser: een glazenwasser zal uw ramen wassen en vaak ook uw kozijnen schoonmaken. Regelmatig glazenwassen zorgt voor glanzende en streeploos schone ramen die de uitstraling van uw bedrijf of woning ten goede komt.

In Nederland hebben wij NaN goede schoonmaakbedrijven gevonden. De schoonmaakbedrijven in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welk schoonmaakbedrijf je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor de schoonmaak van je bedrijf of woning. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende schoonmaakbedrijven. Zo kan je eenvoudig de schoonmakers vergelijken en het schoonmaakbedrijf kiezen die bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte schoonmaakbedrijf voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste schoonmaakbedrijven bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste schoonmaakbedrijven bij jou in de buurt

We laten de beste schoonmaakbedrijven zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke schoonmaakbedrijf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen schoonmaakbedrijven.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de schoonmaakbedrijven die je het meest aanspreken. De meeste schoonmaakbedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste schoonmaakbedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste schoonmaakbedrijf voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaakbedrijf kost per uur tussen de Een schoonmaakbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een schoonmaakbedrijf kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

12
16
30
40

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over schoonmaakbedrijven of ben je nieuwsgierig naar wat deze bedrijven precies doen? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over schoonmaakbedrijven in Nederland.

Hoe kies ik een betrouwbaar schoonmaakbedrijf?

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Nederland?

Het beste schoonmaakbedrijf in Nederland?

Wat doet een schoonmaakbedrijf?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...