Rich Mediation thodn Quickmediator

Reageert snel
Gratis eerste adviesgesprek
Heggerank 8, De Zilk
6 jaar in bedrijf
9,5 (31)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Rich Mediation thodn Quickmediator
Ik zoek een mediator voor
Of neem contact op via:
Over Rich Mediation thodn Quickmediator:
Introductie:
Als ervaren en zelfstandige Mediator ben ik gespecialiseerd in het familierecht (90% echtscheidingen & 10% familie conflicten). Door mijn eigen (werk)ervaring heb ik al vele conflicten tot een goed einde gebracht. Hierbij stel ik het “kinds belang” voorop. Dit zorgt ervoor dat ik niet alleen een ouderschapsplan maak bij een scheiding met kinderen, maar ook voor een zorgplan zorg waarin alle afspraken duidelijk zijn opgenomen, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan in de dagelijkse zorgverdeling en eenieder weet waar hij/zij aan toe is. Uit eigen ervaring weet ik dat dit ook voor de kinderen erg fijn en rustgevend is zodat zij helderheid en duidelijkheid hebben over wanneer ze bij welke ouder verblijven en waar zij aan toe zijn. Daarnaast weet ikzelf als ervaringsdeskundige wat een scheiding inhoudt, maar vooral ook hoe je dit respectvol tot een goed einde kunt brengen. Door duidelijkheid en overzicht te creëren, zorg ik in deze situatie voor rust en uitzicht voor de toekomst.MEDIATION BIJ SCHEIDING

Het hoge woord is er uit: jullie gaan scheiden, maar wat moet er allemaal geregeld gaan worden? Een echtelijk woning, ouderschapsplan én zorgplan tbv minderjarige kinderen, pensioen, alimentatie, etc. Veel vragen komen op u af en hier heb je echt hulp bij nodig. Als Mediator gespecialiseerd in familierechten kan ik u hier van A t/m Z bij helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op voor een geheel vrijblijvend & gratis intakegesprek als kennismaking.
Lees meer...
Diensten
Echtscheiding
Familiemediation
Ouderschapsplan
partneralimentatie
Erfenis
Schenking
Verdeling bedrijf
kinderalimentatie
ONLINE MEDIATION MOGELIJK
Ervaring & vakmanschap
6 jaar in bedrijf
31 beoordelingen
1 medewerkers
6 jaar ervaring
Lid van
Quickmediator

Opleidingen en certificaten

QM register mediators zijn zorgvuldig, zakelijk, snel, sociaal en emotioneel betrokken

Reviews over Rich Mediation thodn Quickmediator
info_outline

5star
0%
4star
0%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze mediator

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Rich Mediation thodn Quickmediator
Ik zoek een mediator voor
Vergelijkbare mediators in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.