de beste Webdesigners voor jou
Kies uit +1500 top WebdesignersKies uit +1500 Webdesigners in Nederland
COVID-19: het contact met bedrijven en de prijsopgave via Trustoo kan online plaatsvinden, Lees meer

Webdesigners in Huis ter Heide

8. ELAXXL webservices
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,3
place
Werkgebied Huis ter Heide

👉 PRO ACTIEF👈
Omdat we ons goed beseffen dat een hoop aspecten omtrent webdesign, ontwikkeling, online marketing etc. voor veel mensen onduidelijk zijn denken we actief mee. Wat past er het beste bij jouw bedrijf en doelstellingen.
Je hebt ons tenslotte niet voor niets benaderd toch?
👉 SPECIALISATIE👈
Ontwerp, ontwikkeling, hosting, marketing etc. al deze gebieden hebben overlappende punten met elkaar. Je kan ze niet allemaal beheersen, althans niet goed genoeg naar mijn mening. Mede daarom werk ik samen met specialisten op elk gebied, zodat wij kwalitatief goed werk afleveren wat voldoet aan jouw wensen. Hierdoor kunnen wij naar wens aanpassen en opschalen in plaats van steeds eerst een stap terug te moeten doen.
👉 KLANTGERICHT👈
Het zal je misschien verbazen maar er zijn nog steeds bedrijven die zelf de kaders en richtlijnen willen aangeven bij hun klant. Ik kies ervoor om altijd pro actief mee te denken maar uiteindelijk bepaal jij zelf wat wel en niet past bij jouw bedrijf/doelstellingen.
Wel zo logisch toch?
👉 LANGE TERMIJN👈
Als er dan een goed en duidelijk plan ligt is het voor beide partijen natuurlijk wel zo prettig als we hier op voort kunnen borduren. Ik streef dan ook altijd naar lange termijn samenwerkingen om met elkaar iets moois neer te zetten!
Meer weten? bel of mail ons!
📞 030 2692161
📩 info@elaxxl.nl

place
Werkgebied Huis ter Heide
grade15 beoordelingen
timelapse3 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
9. EigenZaakWebsite
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,3
place
Werkgebied Huis ter Heide

EigenZaakWebsite: snel en voordelig online
Uw eigen unieke Wordpress website laten maken door de meest voordelige website bouwer in Veenendaal en omstreken (midden Nederland) op basis van het Wordpress content management systeem.
Waarom voor ons kiezen?
Wij richten ons op kleinere organisaties. Weten als geen ander (omdat wij ook kleinschalig zijn) wat uw uitdagingen zijn. U heeft direct contact met de bouwer van uw website. Vragen, aanpassingen, etc. worden als het kan nog dezelfde dag behandeld. Als het moet kan uw nieuwe website met enkele dagen 'live' zijn. De prijs zal uw aangenaam verrassen.
Kortom werken met EigenZaakWebsite is aangenaam professioneel, korte lijnen, direct antwoorden, snel en tegen een ook aangename prijs.
Over mijzelf
In de midden tachtiger jaren van de vorige eeuw terecht gekomen in de automatisering. Aan de hardware kant. Digital Equipment, maar dat zal niet iedereen meer wat zeggen. Eind jaren negentig is Digital Equipment (DEC) overgenomen door Compaq. Dit merk is bij de meeste wel bekend. Compaq is begin deze eeuw overgenomen door Hewlett Packard (HP). Een wereldwijd bekend, groot, computermerk. Tot aan de dag van vandaag. Begin jaren negentig zelfstandig ondernemer geworden. In aanvang voornamelijk hardware georiënteerd, later is daar ook een aanzienlijk deel software bijgekomen. Nu ruim 6 jaar geleden de laatste activiteit verkocht. Opleidingen gaan volgen op het gebied van websites en -shops, SEO, Adwords, etc. O.a. bij het Karel Geenen instituut. Opleiding en training die iedere week wel een aantal uren vraagt en weer terugkomt. Dit gezien de snel veranderende mogelijkheden in deze markt!
Neem vandaag nog contact met ons op en u bent binnen enkele dagen met uw activiteiten online!

place
Werkgebied Huis ter Heide
timelapse20 jaar in bedrijf
Altijd de scherpste prijs via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Waarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een webdesigner?

Een webdesigner kost gemiddeld tussen de 250,- en € 5000,- Een webdesigner mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een webdesigner kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

250
1000
2500
5000
Veelgestelde vragen

Wat doet een webdesigner?

WAT DOET EEN WEBDESIGNER?
Wanneer u een website wilt of uw bestaande website wilt vernieuwen kunt u hiervoor een webdesigner inschakelen. Maar wat doet een webdesigner precies? Zoals de naam al zegt verzorgen webdesigners de vormgeving van uw website. Maar daar blijft het niet bij. Hij of zij zorgt er namelijk niet alleen voor dat uw website er goed uitziet, maar ook dat deze gebruiksvriendelijk is en vindbaar in zoekmachines zoals Google. Daarvoor hebben de meeste webdesigners ook de nodige technische kennis in huis.

WENSEN VAN DE KLANT
Het werk van een webdesigner begint altijd eerst met de wensen van u als klant. Wat wilt u met uw website bereiken en wat is uw beoogde doelgroep? Wat wilt u met uw website uitstralen en is uw website alleen bedoeld voor promotie of wilt u ook online producten verkopen? Allemaal vragen die een webdesigner u zal stellen en waarmee hij of zij vervolgens aan de slag gaat. U ontvangt vervolgens een aantal eerste concepten en pas na uw akkoord gaat de webdesigner verder met de uitwerking.

TECHNISCHE KNOWHOW EN SEO
Voor een goed bruikbaar ontwerp op internet hebben webdesigners kennis van HTML maar ook van CSS. Daar waar HTML een soort computertaal is voor documentopmaak, is CSS de manier waarop de bepaling van de vormgeving plaatsvindt. Ook heeft een webdesigner kennis over SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie. Door dit op de juiste manier toe te passen kunnen webdesigners ervoor zorgen dat uw website hoger rankt in zoekmachines zoals Google. Voordat u voor een webdesigner kiest, raden we u aan meerdere offertes op te vragen.

Wat kost een website?

WAT KOST EEN WEBSITE?
U wilt ook online vertegenwoordigd zijn en wilt daarom graag een eigen website. Daarvoor schakelt u een webdesigner in, maar wat kost een website laten ontwikkelen precies? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo maakt het bijvoorbeeld uit of de webdesigner een geheel nieuwe website voor u moet maken of dat u al een website heeft die u graag vernieuwd wilt hebben. Daar komen vaak nog andere kosten bij. Gemiddeld liggen de kosten rond de € 1100,- voor het laten maken van een eigen website.

WEBDESIGNERS
Voor de complete ontwikkeling van een eigen website doet u een beroep op de diensten van een webdesigner. Hij of zij geeft uw website vorm op basis van uw wensen en voorkeuren. U kunt de webdesigner die u kiest daarbij vragen of hij of zij ook een online huisstijl voor u wil creëren. Webdesigners hebben zowel grafische als technische kennis in huis waardoor u hun hiervoor zorgeloos in kunt schakelen. Dit geldt uiteraard ook voor wanneer u al een website heeft die ge-update moet worden. Ook dan raadpleegt u een webdesigner.

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE (SEO)
Behalve het ontwikkelen of updaten van uw website en het creëren van een eigen online huisstijl, kan een webdesigner u ook helpen met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit is een vaak gevraagde activiteit door veel particulieren en bedrijven om het maximale uit de website te kunnen halen. De kosten hiervoor verschillen (nogal) per webdesigner. Het is daarom altijd verstandig om 3 tot 4 offertes bij verschillende webdesigners op te vragen. Ongeacht de online werkzaamheden waarvoor u hun in wilt schakelen.

Wat kost een webshop?

WAT KOST EEN WEBSHOP?
Bij het runnen van een webshop gaan net als bij het runnen van iedere andere onderneming kosten gepaard. Maar wat kost een webshop nu eigenlijk echt? Er zijn veel verschillende aspecten om rekening mee te houden. Voor de webshop zelf wordt er vaak onderscheid gemaakt tussen Magento-webshops en WordPress-webshops. Daarnaast zijn er ook andere kosten waarmee u te maken krijgt. Operationele kosten bijvoorbeeld, zoals het houden van voorraad, marketingkosten en uiteraard de inkoop van de producten die u online verkoopt.

MAGENTO-WEBSHOP VERSUS WORDPRESS-WEBSHOP
Er wordt bij het opzetten van een webshop veelal gebruik gemaakt van bestaande koppelingen en extensiesoorten. Daarbij kiezen veel professionele en grotere bedrijven voor een Magento-webshop. Heeft u een kleine onderneming? Dan wordt vaak gekozen voor een Word-Press-webshop. Het verschil tussen beide zit onder andere in de kosten. Zo betaalt u voor een Magento-webshop als snel tussen de € 2000,- en € 3000,-. Voor de plug-ins voor WordPress-webshops daarentegen, betaalt u ongeveer € 50,- tot € 100,-.

VORMGEVING EN AANVULLENDE OPTIES
Bij veel webdesigners heeft u de keuze om de vormgeving van uw webshop te laten ontwerpen. De kosten hiervoor lopen uiteen, afhankelijk wat uw precieze wensen en voorkeuren zijn. Denkt u bijvoorbeeld ook aan professionele foto’s die u wilt laten maken. Daarnaast zijn er nog tal van andere aanvullende opties om uit te kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een chatfunctie aan uw webshop toegevoegd hebben en/of wilt u automatische mails kunnen versturen? Dit zijn kosten die u het beste in 3 tot 4 offertes op kunt vragen bij verschillende webdesigners.

Wat kost een webdesigner?

WAT KOST EEN WEBDESIGNER?
Als u een expert in wilt schakelen om uw website vorm te geven of om een nieuwe website te maken, dan kiest u voor een webdesigner. Maar wat kost een webdesigner eigenlijk? Het uurtarief van een webdesigner ligt gemiddeld rond de € 65,-. Het is afhankelijk van uw specifieke verzoeken wat de uiteindelijke totaalprijs is die u kwijt bent aan een webdesigner. Denk dan onder meer aan het ontwikkelen van een compleet nieuwe website tot zoekmachineoptimalisatie en het ontwerpen van een eigen online huisstijl.

ONTWIKKELEN OF VERNIEUWEN WEBSITE
De werkzaamheden van een webdesigner bestaan bijvoorbeeld uit het ontwikkelen van een nieuwe website. Dit is doorgaans de activiteit die het meeste kost. Gemiddeld liggen de kosten hiervoor tussen de € 800,- en € 4000,-. Ook kan het zo zijn dat u al een website heeft, maar dat deze vernieuwd moet worden. De kosten liggen hiervoor logischerwijs lager dan wanneer u een compleet nieuwe website wilt laten ontwikkelen.

OVERIGE WERKZAAMHEDEN WEBDESIGNERS
Naast het ontwikkelen of vernieuwen van een website zijn er nog tal van andere opdrachten waarvoor u een webdesigner kunt inschakelen. Stel bijvoorbeeld dat u een eigen online huisstijl wilt laten creëren, dan kunnen de meeste webdesigners u hiermee van dienst zijn. De kosten hiervoor variëren van € 200,- tot € 1200,-. Verder helpen webdesigners u bij zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het onderhoud van uw website. Ook hiervan verschillen de kosten per webdesigner en daarom raden wij u aan om minimaal 3 tot 4 offertes op te vragen.

De beste webdesigner?

DE BESTE WEBDESIGNER?
Het vinden van de juiste webdesigner is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over webdesigners voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste webdesigner is voor uw wensen en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 2.000 webdesigners met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Websites? Webshops? Magento of Wordpress?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle webdesigners in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE WEBDESIGNERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste webdesigners per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de webdesigners selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de webdesigner gevonden die aan uw wensen voldoet? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 webdesigners te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.

Hoe verloopt het contact met de webdesigner ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de webdesigners geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van een ieder die van onze service gebruikt maakt en de webdesigners die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met webdesigners in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de webdesigner bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

De bespreking van de werkzaamheden voor de webdesigner kan in de meeste gevallen online en/of telefonisch plaatsvinden. De voorbereiding, de terugkoppeling op de voortgang en de uiteindelijke afronding van de opdracht, kan ook gemakkelijk online en/of telefonisch gedaan worden.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de webdesigner wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken en de voorbereiding nu al te doen.
Keurmerken
Nederlands Geregistreerde Webdesigners

Nederland kent veel webdesigners. Dit maakt het voor ondernemers moeilijk om een betrouwbare Webdesign partner te vinden. Bij de KvK geregistreerde webdesigners voeren het logo van NLGW op hun website. Door het lidmaatschap van de Nederlandse geregistreerde Webdesigners onder de aandacht te brengen, worden professionele Webdesigners behoed voor oneerlijke concurrentie.

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon