trustoo.nl logo.pngde beste Webdesigners voor jou
Kies uit +1500 top WebdesignersKies uit +1500 Webdesigners in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Webdesigners in Wijhe

Sortering:
Resultaat 1-10 van 77 webdesigners in Wijhe. Het meest complete overzicht. Maak de mooiste website met de beste webdesigners in uw regio.

In Wijhe kunt u webdesigners vinden om uw website of webshop te bouwen of vernieuwen. Het werk van een webdesigner begint altijd eerst met de wensen van u als klant. Vervolgens zorgt de webdesigner ervoor dat uw website er goed uitziet, gebruiksvriendelijk is en goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.

• Nieuwe website bouwen: bij het bouwen van een geheel nieuwe website, komen vaak ook werkzaamheden kijken als het maken van een online huisstijl of een logo.
• Redesign of vernieuwen van website: bij het updaten, redesignen of vernieuwen van een website komen vaak zaken kijken als zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversie-optimalisatie (CRO). Ook het updaten van de huisstijl speelt hier een rol.

In Wijhe hebben wij 77 goede webdesigners gevonden. De webdesigners in Wijhe hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.1. Welke webdesigner u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het bouwen van uw website. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende webdesigners. Zo kunt u eenvoudig de webdesigners vergelijken en de webdesigner kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual5
2. PS Webdesign online
Premium partner van trustoo
flash_on reageert snel
9,5
place
Werkgebied Wijhe

Wij maken geheel gratis een maatwerk demo van jouw toekomstige website! Vraag hem geheel kosteloos en vrijblijvend aan. LEES VERDER. Bij PSWO start alles met een gratis website demo. Ondernemers die een website willen laten maken krijgen bij ons eerst te zien wat ze krijgen voordat zij een website laten bouwen.

Wij starten dus met een voorproefje op de nieuwe website om de mogelijkheden te laten zien. Dat is een verstandige keuze: een site kopen is niet simpelweg een goedkope website aanschaffen. Een nieuwe website begint met het inventariseren van wensen en behoeftes.

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende voorbeeldwebsite ( life werkend ) in uw eigen huisstijl en kleuren, afgestemd op uw branche en bedrijf. Kortom maatwerk qua techniek en design. Hiervoor maken wij gebruik van demo teksten en afbeeldingen.

Daarna kunnen wij u deze telefonisch presenteren. Wij sturen u een linkje waarna een compleet nieuwe website zich opent. Gezamenlijk bespreken wij de mogelijkheden die toegepast zijn en kunt u wensen kenbaar maken. Zo kunt u ons werk uitgebreid beoordelen op kwaliteit en krijgt u antwoord op de vraag of ons design u op een positieve manier heeft weten te verassen. Mocht u hierop met een ja antwoorden, zult u ook verstelt staan van de zeer vriendelijke tarieven die wij hanteren.

Zo kunt u zien hoe u zich als bedrijf ook modern en professioneel kunt profileren op het internet. Uiteraard voldoen al onze demos en websites aan de nieuwste normen van Google en zijn volledig mobiel vriendelijk. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd om uw website in hoge posities in Google te laten verschijnen. Inmiddels bedienen wij ruim 150 bedrijven tot volle tevredenheid in het MKB

Ik hoop dat deze informatie u aanleiding geeft om eens een offerte te mogen uitbrengen in de vorm van een demo, zodat wij kunnen laten zien wat wij voor u kunnen betekenen en dat u onze werkwijze kunt ervaren.
...

place
Werkgebied Wijhe
grade27 beoordelingen
timelapse23 jaar in bedrijf
Nu tijdelijk € 400,- korting via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual8
10. Studio Ubique
Premium partner van trustoo
flash_on reageert snel
8,9
place
Werkgebied Wijhe

Voor snelle intuïtieve websites die verleiden!

Ben je toe aan een nieuwe website of webshop; snel, intuïtief en verleidend? Laten we dan eens met elkaar in gesprek gaan. Wij ontwikkelen al meer dan 15 jaar succesvol websites voor ondernemingen in het binnen en buitenland. Design, bouw en hosting doen we vanuit één bureau. Met één aanspreekpunt waarborgen we snelle intuïtieve doelgerichte websites. Overtuig jezelf!

Doelgericht en effectief

Webdesign
Wat is het doel van je website en voor wie wil je dat? Jouw bedrijfsdoel en doelgroep bepalen het design. Wij ontwerpen responsive websites, in de stijl van je corporate identiteit/brand. Websites die jouw doel versterken, verleidelijk, relevant en effectief. Natuurlijk kan je ook voor redesign en app design bij onze studio terecht.

Webdevelopment
Informatie bieden of producten verkopen vragen andere functionaliteiten. Wij werken met meerdere soorten technieken zoals HTML/CSS, PHP, WordPress, WooCommerce en maatwerk. We kunnen aan elke technische vraag voldoen. Ook voor apps en de ontwikkeling van je website op basis van aangeleverd webdesign ben je bij ons aan het juiste adres.

Webhosting
Gelukkig wordt het belang van goede webhosting steeds vaker onderkend. Heb je het goed voor elkaar, dan werkt je website snel, stabiel en veilig. Bij ons draait je website op krachtige hardware en een betrouwbare server die snel is én blijft. Dat bewijst een 99,9% uptime. Bekijk waarom je je website bij ons wilt hosten.

Kies voor online succes!
Wil jij ook een snelle intuïtieve en verleidende website of webshop? Kies net als al onze klanten voor online succes en maak een afspraak.
...

place
Werkgebied Wijhe
grade13 beoordelingen
timelapse8 jaar in bedrijf
Altijd de scherpste prijs via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual17
VGWdesign
Premium partner van trustoo
flash_on reageert snel
8,9
place
Werkgebied Wijhe

Wilt u een professionele website voor een leuke prijs? Vanaf 380 euro kan ik dat al voor u realiseren. Mijn uurtarief is bescheiden: 38 euro excl. BTW. Voor een vergelijkbare website betaalt u bij een bureau al gauw ruim het dubbele. Ik werk meestal vanuit thuis, daardoor is een lager tarief mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte.

Ik woon in de omgeving van Veghel. Woont u op grote afstand van Veghel? Dan communiceren we via de telefoon en Skype of Zoom.
Tijdens de ontwikkeling werk ik aanpassingen bij, terwijl de klant de wijziging meteen ziet op zijn PC. Dus afstand is geen probleem.

In webdesign heb ik al ruim 12 jaar ervaring.
Een goede prijs kwaliteit verhouding is gegarandeerd.
Ik gebruik alleen solide code. Robuuste thema's en vertrouwde plug-ins.

HTML
Wilt u alleen een website om uw bedrijf te tonen en promoten op internet.
En niet zelf de inhoud van de pagina's aanpassen. Dit kan prima met HTML gerealiseerd worden. Dan is er ook geen onderhoud nodig zoals bij een WordPress website. Uiteindelijk is dit veel goedkoper. U kunt er ook een contactformulier in krijgen.

Een basis HTML website heeft u al vanaf €349
Dit zijn eenmalige kosten. Inclusief plaatsen op uw hosting platform. Wilt u later iets aan laten passen, dan geld dit tegen het uurtarief van 38 euro.

WordPress
Dit is het beste en meest gebruikte CMS ter wereld. CMS staat voor Content Management System. Dus een beheersysteem van een website.
Indien gewenst implementeer ik voor u Google Analytics en Google Search Console, om inzage te krijgen in hoe bezoekers uw website hebben gevonden.

De hosting van uw website wordt desgewenst ook door mij verzorgd. Prijs is 60 euro per jaar.

Basis WordPress pakket €379
CMS (WordPress)
Zelf content toevoegen
SEO geoptimaliseerde URL's
1 uur WordPress cursus
Google Analytics implementatie
Google Search Console introductie

Werkwijze WordPress pakket
Ik lever 3 concepten: een homepagina, sub pagina en contactpagina. Deze plaats ik op een eigen testserver platform. Deze kunt u bekijken via een verstrekt wachtwoord met toegangscode en naar aanleiding hiervan gewenste aanpassingen doorgeven. Voor al deze onderdelen gelden 2 aanpasmomenten.

Plaatsen van de afgewerkte website:
Na acceptatie en betaling plaats ik de ontwikkelde website op de server van de gewenste hostingprovider. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw wensen, welke over de voor u vereiste functionaliteiten beschikt.

Website met Woo commerce webshop €479
Specificaties
CMS (WordPress)
Zelf content toevoegen
2 uur WordPress/Woocommerce cursus
Google Analytics en Search Console
Vulling shop met 10 artikelen met sjabloon

WordPress/Woocommerce hebben onderhoud nodig om de website/shop veilig en goed werkend te houden. Als u dit mij laat verzorgen, dan kan een onderhoud abonnement afgesloten worden. Website 3 uur per jaar, webshop in overleg.

Alle tarieven zijn exclusief BTW
Algemeen:
Meerwerk of maatwerk gewenst, uurtarief: 38 euro
...

place
Werkgebied Wijhe
grade12 beoordelingen
timelapse12 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een webdesigner?

Een webdesigner kost gemiddeld tussen de 1000,- en € 2500,- Een webdesigner mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een webdesigner kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

250
1000
2500
5000

Veelgestelde vragen

Wat doet een webdesigner?

Wanneer u een website wilt of uw bestaande website wilt vernieuwen kunt u hiervoor een webdesigner inschakelen. Maar wat doet een webdesigner precies? Zoals de naam al zegt verzorgen webdesigners de vormgeving van uw website. Maar daar blijft het niet bij. Hij of zij zorgt er namelijk niet alleen voor dat uw website er goed uitziet, maar ook dat deze gebruiksvriendelijk is en vindbaar in zoekmachines zoals Google. Daarvoor hebben de meeste webdesigners ook de nodige technische kennis in huis.

WENSEN VAN DE KLANT
Het werk van een webdesigner begint altijd eerst met de wensen van u als klant. Wat wilt u met uw website bereiken en wat is uw beoogde doelgroep? Wat wilt u met uw website uitstralen en is uw website alleen bedoeld voor promotie of wilt u ook online producten verkopen? Allemaal vragen die een webdesigner u zal stellen en waarmee hij of zij vervolgens aan de slag gaat. U ontvangt vervolgens een aantal eerste concepten en pas na uw akkoord gaat de webdesigner verder met de uitwerking.

TECHNISCHE KNOWHOW EN SEO
Voor een goed bruikbaar ontwerp op internet hebben webdesigners kennis van HTML maar ook van CSS. Daar waar HTML een soort computertaal is voor documentopmaak, is CSS de manier waarop de bepaling van de vormgeving plaatsvindt. Ook heeft een webdesigner kennis over SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie. Door dit op de juiste manier toe te passen kunnen webdesigners ervoor zorgen dat uw website hoger rankt in zoekmachines zoals Google. Voordat u voor een webdesigner kiest, raden we u aan meerdere offertes op te vragen.
Lees meer...

Wat kost een website?

U wilt ook online vertegenwoordigd zijn en wilt daarom graag een eigen website. Daarvoor schakelt u een webdesigner in, maar wat kost een website laten ontwikkelen precies? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo maakt het bijvoorbeeld uit of de webdesigner een geheel nieuwe website voor u moet maken of dat u al een website heeft die u graag vernieuwd wilt hebben. Daar komen vaak nog andere kosten bij. Gemiddeld liggen de kosten rond de € 1100,- voor het laten maken van een eigen website.

WEBDESIGNERS
Voor de complete ontwikkeling van een eigen website doet u een beroep op de diensten van een webdesigner. Hij of zij geeft uw website vorm op basis van uw wensen en voorkeuren. U kunt de webdesigner die u kiest daarbij vragen of hij of zij ook een online huisstijl voor u wil creëren. Webdesigners hebben zowel grafische als technische kennis in huis waardoor u hun hiervoor zorgeloos in kunt schakelen. Dit geldt uiteraard ook voor wanneer u al een website heeft die ge-update moet worden. Ook dan raadpleegt u een webdesigner.

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE (SEO)
Behalve het ontwikkelen of updaten van uw website en het creëren van een eigen online huisstijl, kan een webdesigner u ook helpen met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit is een vaak gevraagde activiteit door veel particulieren en bedrijven om het maximale uit de website te kunnen halen. De kosten hiervoor verschillen (nogal) per webdesigner. Het is daarom altijd verstandig om 3 tot 4 offertes bij verschillende webdesigners op te vragen. Ongeacht de online werkzaamheden waarvoor u hun in wilt schakelen.
Lees meer...

Wat kost een webshop?

Bij het runnen van een webshop gaan net als bij het runnen van iedere andere onderneming kosten gepaard. Maar wat kost een webshop nu eigenlijk echt? Er zijn veel verschillende aspecten om rekening mee te houden. Voor de webshop zelf wordt er vaak onderscheid gemaakt tussen Magento-webshops en WordPress-webshops. Daarnaast zijn er ook andere kosten waarmee u te maken krijgt. Operationele kosten bijvoorbeeld, zoals het houden van voorraad, marketingkosten en uiteraard de inkoop van de producten die u online verkoopt.

MAGENTO-WEBSHOP VERSUS WORDPRESS-WEBSHOP
Er wordt bij het opzetten van een webshop veelal gebruik gemaakt van bestaande koppelingen en extensiesoorten. Daarbij kiezen veel professionele en grotere bedrijven voor een Magento-webshop. Heeft u een kleine onderneming? Dan wordt vaak gekozen voor een Word-Press-webshop. Het verschil tussen beide zit onder andere in de kosten. Zo betaalt u voor een Magento-webshop als snel tussen de € 2000,- en € 3000,-. Voor de plug-ins voor WordPress-webshops daarentegen, betaalt u ongeveer € 50,- tot € 100,-.

VORMGEVING EN AANVULLENDE OPTIES
Bij veel webdesigners heeft u de keuze om de vormgeving van uw webshop te laten ontwerpen. De kosten hiervoor lopen uiteen, afhankelijk wat uw precieze wensen en voorkeuren zijn. Denkt u bijvoorbeeld ook aan professionele foto’s die u wilt laten maken. Daarnaast zijn er nog tal van andere aanvullende opties om uit te kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een chatfunctie aan uw webshop toegevoegd hebben en/of wilt u automatische mails kunnen versturen? Dit zijn kosten die u het beste in 3 tot 4 offertes op kunt vragen bij verschillende webdesigners.
Lees meer...

Wat kost een webdesigner?

Als u een expert in wilt schakelen om uw website vorm te geven of om een nieuwe website te maken, dan kiest u voor een webdesigner. Maar wat kost een webdesigner eigenlijk? Het uurtarief van een webdesigner ligt gemiddeld rond de € 65,-. Het is afhankelijk van uw specifieke verzoeken wat de uiteindelijke totaalprijs is die u kwijt bent aan een webdesigner. Denk dan onder meer aan het ontwikkelen van een compleet nieuwe website tot zoekmachineoptimalisatie en het ontwerpen van een eigen online huisstijl.

ONTWIKKELEN OF VERNIEUWEN WEBSITE
De werkzaamheden van een webdesigner bestaan bijvoorbeeld uit het ontwikkelen van een nieuwe website. Dit is doorgaans de activiteit die het meeste kost. Gemiddeld liggen de kosten hiervoor tussen de € 800,- en € 4000,-. Ook kan het zo zijn dat u al een website heeft, maar dat deze vernieuwd moet worden. De kosten liggen hiervoor logischerwijs lager dan wanneer u een compleet nieuwe website wilt laten ontwikkelen.

OVERIGE WERKZAAMHEDEN WEBDESIGNERS
Naast het ontwikkelen of vernieuwen van een website zijn er nog tal van andere opdrachten waarvoor u een webdesigner kunt inschakelen. Stel bijvoorbeeld dat u een eigen online huisstijl wilt laten creëren, dan kunnen de meeste webdesigners u hiermee van dienst zijn. De kosten hiervoor variëren van € 200,- tot € 1200,-. Verder helpen webdesigners u bij zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het onderhoud van uw website. Ook hiervan verschillen de kosten per webdesigner en daarom raden wij u aan om minimaal 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste webdesigner?

Het vinden van de juiste webdesigner is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over webdesigners voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste webdesigner is voor uw wensen en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 2.000 webdesigners met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Websites? Webshops? Magento of Wordpress?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle webdesigners in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE WEBDESIGNERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste webdesigners per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de webdesigners selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de webdesigner gevonden die aan uw wensen voldoet? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 webdesigners te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de webdesigner ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de webdesigners geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van een ieder die van onze service gebruikt maakt en de webdesigners die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met webdesigners in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de webdesigner bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

De bespreking van de werkzaamheden voor de webdesigner kan in de meeste gevallen online en/of telefonisch plaatsvinden. De voorbereiding, de terugkoppeling op de voortgang en de uiteindelijke afronding van de opdracht, kan ook gemakkelijk online en/of telefonisch gedaan worden.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de webdesigner wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken en de voorbereiding nu al te doen.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Nederlands Geregistreerde Webdesigners

Nederland kent veel webdesigners. Dit maakt het voor ondernemers moeilijk om een betrouwbare Webdesign partner te vinden. Bij de KvK geregistreerde webdesigners voeren het logo van NLGW op hun website. Door het lidmaatschap van de Nederlandse geregistreerde Webdesigners onder de aandacht te brengen, worden professionele Webdesigners behoed voor oneerlijke concurrentie.
Lees meer...

ICTWaarborg

ICTWaarborg staat sinds 2004, altijd klaar voor haar deelnemende bedrijven met advies, inspirerende sessies en netwerkevents. De juridische documenten van ICTWaarborg zijn dé norm in de ICT-branche en zorgen ervoor dat bedrijven conform richtlijnen en wetgeving ondernemen.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon