Vind een top 10 Aannemer in Hoorn

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
aannemer.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Aannemers in Hoorn

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 aannemers in Hoorn. Het meest complete overzicht. Uw klus in goede handen met de beste aannemers in uw regio.

In Hoorn kunt u een aannemer vinden om uw woning of bedrijf te bouwen of verbouwen. Als u een aannemer kiest, sluit u een contract af waarin de werkzaamheden staan waar de aannemer verantwoordelijk voor is. Het is mogelijk dat de hoofdaannemer onderaannemers bij de verbouwing betrekt en een deel van het werk laat uitvoeren. Dit gebeurt als de hoofdaannemer niet de juiste expertise heeft over het bouwproject. Bouwprojecten zijn grofweg op te delen in drie soorten.

• Verbouwing of renovatie: bij verbouwen of renoveren gaat het om het (gedeeltelijk) vernieuwen van de woning. Denk aan het verbouwen van de badkamer of keuken.
• Aanbouw, uitbouw of opbouw: bij een aanbouw, uitbouw of opbouw wordt de woonruimte vergroot door een deel aan-, uit- of op te bouwen. Denk aan een uitbouw van de woonkamer of het plaatsen van een dakkapel.
• Nieuwbouw: bij nieuwbouw gaat het om het geheel opbouwen van een woning of ander pand. Dit is vaak het geval als u een stuk grond heeft gekocht en daar een woning wilt bouwen.

In Hoorn hebben wij 10 goede aannemers gevonden. De aannemers in Hoorn hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.0. Welke aannemer u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw verbouwing of renovatie. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende aannemers. Zo kunt u eenvoudig de aannemersbedrijven vergelijken en de aannemer kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aannemers aan te vragen
Bouwbedrijf Ruyter B.V..jpg
6
6. Bouwbedrijf Ruyter B.V.
Bouwgarant Keurmerk
8,9 (22)

Bouwbedrijf Ruyter werd in 1929 opgericht door Jan Ruijter. De huidige eigenaars, Jan en Marco Ruijter, behoren tot de derde generatie bouwers. Zij kregen de liefde en het talent voor bouwen met de paplepel ingegoten. Hun vader Harry Ruijter gaf het bouwstokje aan hen door. Inmiddels kijken ze terug op ruim 30 jaar ervaring en zit het bouwen hen in het bloed. Samen met een vast team aan vakkundige medewerkers bouwen zij aan uw woon- en werkplezier.

We zijn gespecialiseerd in het bieden van maatwerk binnen de woningbouw. U kunt bij ons terecht voor uw droomhuis, maar ook voor uw kantoor, schuur, garage en inpandige verbouwing. Daarnaast voelen wij ons thuis bij renovatie-, verbouwings- en onderhoudswerkzaamheden. Ook kleinschalige utiliteitsbouw (kantoor- en bedrijfsruimten) behoort tot ons dienstenaanbod.
Ons bedrijf is gevestigd in Zwaagdijk, in de kern van West-Friesland. Wij bouwen in de nabije regio, maar ook verderop in Noord-Holland en in sommige gevallen zelfs daarbuiten.

Om ons heen hebben we een flexibele schil van diverse onderaannemers met elk hun eigen specialisme, die wij inschakelen waar dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan metselaars, schilders, cv-monteurs en loodgieters. Omdat we als broers en compagnons goed op elkaar zijn ingespeeld zijn we onderling inwisselbaar. Voordeel is dat het aanspreekpunt voor u altijd een bekende is en dat u altijd weet aan wie u vragen kunt stellen. Door korte lijnen te houden in de communicatie met u en onze leveranciers kunnen we goed meedenken. Ook gedurende het bouwproces zijn wijzigingen mogelijk. Zowel in de tekening als op de bouwplaats zelf. Wij zijn sterk in improviseren en bieden maatwerk. Of u nu kiest voor een nieuw huis bouwen, uw huis verbouwen of renoveren.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Hoorn
22 beoordelingen
18 jaar in bedrijf
Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V..jpg
2
9. Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V.
Woningborg Certificaat
8,5 (8)

Mensen die bij Heddes werken hebben passie voor bouwen. We bouwen graag samen aan spraakmakende, toonaangevende projecten waarbij de toegevoegde waarde van Heddes optimaal tot zijn recht komt. Heddes brengt deskundigheid en creativiteit in om projecten haalbaar te maken en is betrouwbaar in het nakomen van de afspraken die gemaakt worden. Ons Ja is Ja en daar zetten we alles voor in.
Wij werken aan projecten met een integrale aanpak, waarbij we vanaf initiatief fase deskundigheid en creativiteit inzetten om te komen tot de beste oplossingen. Deze design en build projecten passen goed bij Heddes en leveren het beste resultaat voor de klant.
De bouwopgaven in de stedelijke omgeving vragen een goed doordacht plan om de logistieke uitdagingen aan te gaan. Wij zijn gewend te bouwen in het centrum van grote steden als Amsterdam en Utrecht. Om te bouwen op slechts de “rand van een postzegel” en dan op tijd en goed op te leveren is de meerwaarde die wij willen leveren.
Bouwen doen we vooral samen. We hebben elkaar in de bouwkolom nodig om te komen tot succesvolle projecten. Wij werken daarom graag samen met partijen die dezelfde kernwaarden voorstaan als Heddes.
Een nuchter – maar ambitieus – bouwbedrijf dat bijzondere projecten realiseert en dit vooral met een goede samenwerking en passie voor bouwen bereikt? Dan moet je bij Heddes zijn!
...

Gratis en vrijblijvend
Keern 31, Hoorn
8 beoordelingen
89 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste aannemers aan te vragen
Filters
Type opdracht
Afstand
Trustoo score
Keurmerken

Wat kost een aannemer?

Een aannemer kost per uur tussen de Een aannemer mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aannemer kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
35
45
50

Veelgestelde vragen

Wat doet een aannemer?

Een aannemer of aannemersbedrijf helpt u met het bouwen of verbouwen van uw woning of bedrijf. Een aannemer werkt in dienst van de opdrachtgever en sluit hiermee een contract af. In dit contract staan de werkzaamheden waar de aannemer verantwoordelijk voor is. In dit contract staat ook de prijs en de termijn waarbinnen het project uitgevoerd moet worden. Een aannemer stuurt de vakmannen aan, zodat uw woning of pand volgens planning en naar uw wensen wordt gebouwd of verbouwd. Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van een dakkapel, een uitbouw of een aanbouw, of een verbouwing van de badkamer of keuken. Een aannemer kan je bij veel bouwklussen helpen.

ONDERAANNEMERS
Een aannemer is verantwoordelijk voor de aansturing van de werknemers en de realisatie van het bouwproject. Voor sommige bouwprojecten zijn werkzaamheden nodig die de aannemer zelf niet kan uitvoeren. Bijvoorbeeld omdat de aannemer niet de juiste expertise of certificaten heeft. Er worden dan andere bedrijven ingezet door de hoofdaannemer. Deze bedrijven worden onderaannemers genoemd en voeren in opdracht van de hoofdaannemer een deel van het werk uit. De hoofdaannemer blijft echter verantwoordelijk voor de realisatie van het gehele project.

ONTZORGEN
Bij de bouw, verbouw of restauratie van een woning of ander pand is het belangrijk dat alle vergunningen in orde zijn. Naast de vergunningen zijn er vaak ook nog een flink aantal wetten waar de aannemer zijn expertise kan tonen. Een goede aannemer helpt u niet alleen bij de bouw, verbouw of restauratie. De aannemer kan ook uw zorgen wegnemen en u veel tijd en gedoe besparen. Met een aannemer heeft u één aanspreekpunt die het complete traject van eerste schets tot en met oplevering en nazorg voor zijn rekening neemt.
Lees meer...

Wat kost een aannemer in Hoorn?

Voor veel verbouwingen en aanpassingen aan uw woning kunt u het beste een professionele aannemer inhuren. Maar wat kost een aannemer in Hoorn eigenlijk? Dat is uiteraard afhankelijk van de grootte van de verbouwing. Daarnaast bepalen aannemers hun eigen tarieven. Het gemiddelde uurtarief van een aannemer ligt tussen de € 30,- en € 50,-. Daarnaast is het type verbouwing en de regio (Hoorn) waar dit plaats moet vinden vaak van invloed op het uurtarief. Om deze reden is het altijd verstandig om 3 tot 4 offertes op te vragen bij verschillende aannemers.

GEHELE VERBOUWING OF GEDEELTELIJK
Een aannemer kan u van dienst zijn bij zowel een gehele verbouwing als een gedeeltelijke verbouwing. Bij een gehele verbouwing is het zo dat het werk dusdanig omvangrijk is dat de aannemer vaak werkt met onderaannemers. Het voordeel voor u is dat u nergens omkijken naar heeft en de aannemer alles voor u regelt. Datzelfde geldt uiteraard voor als u een gedeeltelijke verbouwing of renovatie wilt. Ook dan zorgt de aannemer er bijvoorbeeld voor dat uw badkamer professioneel gerenoveerd wordt. Andere voorbeelden van verbouwingen waar u een aannemer voor inschakelt zijn onder andere een dakkapel plaatsen en serres aanbouwen.

VERSCHILLENDE SOORTEN PRIJSAFSPRAKEN
Bij de meeste aannemers kunt u verschillende soorten prijsafspraken maken. Deze prijsafspraken hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Het is aan u welke u het beste past. Zo kunt u kiezen voor het afspreken van een vaste prijs, een richtprijs of een variabele prijs op basis van het aantal gewerkte uren. Alleen bij de vaste prijs weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Let er wel op dat u hiervoor een gespecificeerde offerte ontvangt met duidelijk gemaakte afspraken.
Lees meer...

Wat is het uurtarief van een goede aannemer?

Bij veel mensen die gaan verbouwen leeft de vraag: wat is het uurtarief van een goede aannemer? Dat verschilt. Zo ligt het er bijvoorbeeld aan wat u precies wilt verbouwen en op welke locatie in Nederland uw huis staat. Gemiddeld ligt het uurtarief van een goede aannemer tussen de € 30,- en € 50,-. Daarbij speelt ook een rol of u van doen heeft met een ervaren aannemer of een startende partij. Om hierin een goed vergelijk te kunnen maken vraagt u daarom het beste 3 tot 4 offertes op.

VARIABELE PRIJS OP BASIS VAN GEWERKTE UREN
U kunt bij het inhuren van een aannemer kiezen uit verschillende soorten prijsafspraken. Een voorbeeld hiervan is de afspraak van een variabele prijs op basis van het gewerkte aantal uren. Bij deze prijsafspraak legt u vooraf samen met de aannemer vast wat het uurtarief is. Daarnaast maakt u van tevoren afspraken over de materiaalkosten, de vervoerskosten en de eventuele huur van ondersteunend materieel. Bij een complete verbouwing zullen hier ook de kosten voor onderaannemers deel vanuit maken.

VASTE PRIJSAFSPRAAK
Het nadeel van een variabele prijsafspraak op basis van gewerkte uren is dat u van tevoren niet exact weet wat u uiteindelijk zult betalen. Dat weet u wel als u ervoor kiest een vaste prijsafspraak met de aannemer te maken. Ook dat behoort bij de meeste aannemers tot de mogelijkheden. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een richtprijsafspraak. U spreekt dan van tevoren af wat de verbouwing ongeveer zal kosten. De uiteindelijke kosten mogen hierbij niet meer dan 10% afwijken van de vooraf overeengekomen richtprijs.
Lees meer...

Waar moet u op letten bij een aannemers-offerte?

Op het moment dat u besluit om te gaan verbouwen, zult u als eerste een kostenplaatje maken. Voor de meeste verbouwingen geldt dat het verstandig is om een aannemer in te schakelen. U vraagt daarom het beste 3 tot 4 offertes op, zodat u goed kunt vergelijken. Maar waar moet u op letten bij een aannemers-offerte? Er kunnen drie verschillende prijsafspraken met aannemers worden gemaakt en elke afspraak heeft zowel voor- als nadelen. Ook zijn er per afspraak specifieke aandachtspunten om rekening mee te houden.

VOORAF WETEN WAAR U AAN TOE BENT
Wilt u vooraf precies weten waar u prijstechnisch aan toe bent bij een verbouwing, dan maakt u een vaste prijsafspraak met uw gekozen aannemer. Dit kunt u aangeven bij de aanvraag van een offerte, namelijk dat u een vaste prijsafspraak wenst. Nu zijn er aannemers die bij vaste prijsafspraken geen gespecificeerde offerte opmaken. Dit is namelijk niet verplicht bij dit type prijsafspraak. Wij raden u echter aan om toch een gespecificeerde offerte te vragen. Alleen zo kunt u immers meerdere aannemers goed met elkaar vergelijken.

GEMIDDELD UURTARIEF EN MATERIAALKOSTEN
Naast een vaste prijsafspraak kunt u ook kiezen voor een richtprijsafspraak of een variabele prijsafspraak op basis van het gewerkte aantal uren. Bij de richtprijsafspraak, mogen de uiteindelijke kosten niet meer dan 10% afwijken van de overeengekomen richtprijs. Voor alle drie de prijsafspraken geldt dat aannemers een uurtarief hanteren. Het gemiddelde uurtarief van een aannemer ligt tussen de € 30,- en € 50,-. Let u hier goed op als u de offerte ontvangt. Daarnaast zijn de materiaalkosten, eventuele vervoerskosten en verhuurkosten aandachtspunten om op te letten bij offertevergelijkingen.
Lees meer...

De beste aannemer in Hoorn?

We hebben alle informatie die te vinden is over aannemers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste aannemer is voor uw situatie in Hoorn.
Er zijn in Nederland duizenden aannemers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Welke specialisatie; Renovatie? Aanbouw? Keukens of badkamers?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle aannemers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor iedere aannemer gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE AANNEMERS IN Hoorn
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste aannemers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de bedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de aannemer gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 aannemers die te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
BouwNu

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen (SKB); een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Op basis van duizenden reviews en informatie over bedrijven helpt bouwnu.nl je bij het vinden van een goede aannemer voor je bouwproject. Daarnaast geeft bouwnu.nl antwoord op belangrijke vragen over bouwen en verbouwen zodat je goed voorbereid aan je project start.
Lees meer...

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4300 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven en heeft als doel een vitale bouwsector te bieden die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving.
Lees meer...

Woningborg

Het certificaat van Woningborg N.V. biedt zekerheid. Zekerheid dat de woning vrijwel altijd wordt afgebouwd of de koper schadeloos wordt gesteld bij een faillissement van de ondernemer voor oplevering. Daarmee brengen de certificaten van Woningborg zekerheid bij de bouw of verbouw van een woning voor particuliere kopers en zakelijke opdrachtgevers van bijvoorbeeld huurwoningen, zorgappartementen of studentenunits.
Lees meer...

Bouwgarant

BouwGarant is het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Al 25 jaar doen wij er alles aan om u zekerheid te bieden als u gaat bouwen. De zekerheid van een goed bouwbedrijf, een degelijke klachtregeling en een sterk garantieproduct. Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste aannemers in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste aannemers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste aannemers actief in Hoorn.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.