thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een mediator voor

Vind een top 10 Elektricien in Heemskerk

Ik zoek een electriciën voor
Plaats
elektriciensvg

Elektricien in Heemskerk

sort
Resultaat 1-10 van 37 elektriciens in Heemskerk. Het meest complete overzicht. Maak uw huis comfortabel met de beste elektriciens in de regio.

In Heemskerk kunt u een elektricien inhuren voor het aanleggen, vernieuwen of uitbreiden van een data- of elektriciteitsnetwerk. Verder kunt u bij de elektricien terecht voor het installeren of repareren van elektrische apparatuur of het verhelpen van een stroomstoring.

• Installatie of aansluiting: heeft u een nieuwe woning gekocht? Dan wilt u natuurlijk genoeg aansluitpunten voor alle apparaten en lampen in uw woning. Ook moet tegenwoordig overal de verbinding met het internet - en uw slimme apparatuur! - goed zijn. De elektricien kan dit voor u regelen. Ook als u een bestaand netwerk wilt renoveren, een stopcontact of groep wilt toevoegen of een nieuw apparaat wilt aansluiten kan de elektricien u hierbij helpen.
• Reparatie: als een van uw aansluitpunten of een elektrisch apparaat kapot gaat is dat erg vervelend. Zelf gaan sleutelen kan gevaarlijk zijn, schakel hiervoor dus altijd een professionele elektricien in.
• Storing of kortsluiting: pas als de stroom uitvalt merken we pas hoe afhankelijk we zijn van onze elektrische apparatuur. Gelukkig bieden verreweg de meeste elektriciens hiervoor spoedservice, zo is uw storing binnen de kortste keren veilig verholpen.
• Keuring: bij het verkopen van een woning, of periodiek bij bedrijfspanden moet de volledige elektrische installatie gekeurd worden. Als er één verstand heeft van elektrische installaties dan is het natuurlijk een gecertificeerde elektricien.

In Heemskerk hebben wij 37 goede elektriciens gevonden. De elektriciens in Heemskerk hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.7. Welke elektricien u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende elektriciens. Zo kunt u eenvoudig de elektriciens vergelijken en de expert kiezen die bij u past.
Lees meer...
3. Schoot Installatietechniek B.V.
starLid van Techniek Nederland
8,3

Schoot Installatietechniek is een gecertificeerd installatiebedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Wij zijn actief en bekwaam zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt, in de woningbouw (nieuwbouw, verbouw, uitbreiding) en in de utiliteitsbouw (kantoren, bedrijfspanden, winkels). Wij doen er alles aan om jouw wensen zoveel mogelijk te kunnen vervullen. Wij denken met jou mee en werken alles duidelijk en goed uit. Van begin tot eind. Wij zorgen dat het werkt.

– Heb je een nieuw huis of pand gekocht?
– Vernieuwde of uitgebreide elektronische installatie nodig?
– Alleen een extra stroompunt nodig?
– Heb je een (ver)groot stroomverbruik?
– Wil / moet je voldoen aan de geldende veiligheidseisen/-normen van gemeente en brandweer?
Een van de meest belangrijke en onmisbare aspecten in bijvoorbeeld een woning en bedrijfspand is de elektronische installatie en de beveiligingsinstallatie. Een kwalitatief goede en volgens de geldende normen (NEN1010, NEN2535 ……) geïnstalleerde installatie zorgt voor
– Rust
– (Woon) Comfort
– Zekerheid
– Gemoedsrust
Schoot Installatietechniek is gespecialiseerd in elektrotechniek en beveiligingstechniek. Hieronder vallen veel verschillende aspecten. Van een lichtknop en stopcontact tot groepenkast. Van een data-aansluiting tot een compleet communicatiesysteem. Van een rookmelder tot een volledige ontruimingsinstallatie, brandmeldinstallatie en een inbraakinstallatie.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade27 beoordelingen
timelapse58 jaar in bedrijf
place
De Trompet 1800, Heemskerk
photo_size_select_actual3
6. Elektro Techniek Renegade B.V.
starLid van Techniek Nederland
8,9

ETR heeft onlangs de richting in elektrificatie van het wagenpark ingezet. Nu eens niet met een auto, maar aangevangen met de plaatsing van een 50kW snellaadstation van ABB. In opdracht van Union Investments / Savills revitaliseren wij de brand-detectie- en ontruimingsinstallatie van het 21 verdieping tellende gebouw UNStudio. In een faseringspan is met verschillende huurders als o.a. Leaseplan Holding, Cushman & Wakefield en TOO The Office operators dit werk in uitvoering met begrip en rekeninghoudend met de bewoonde kantooromgeving.

Op de zuid-as in Amsterdam vestigt zich binnenkort een vestiging van Commonwealth Bank of Australia (CBA) in UNstudio aan de Gustav Mahlerlaan. ETR heeft als vaste installateur de E-voorzieningen voor zowel de kantoortuinen als de complete MER en UPS ruimten voorzien. Adviseur Deerns heeft daarin de technische eisen uitgewerkt en ons getoetst op de kwaliteit en volledigheid van de installaties. Oplevering gepland eind Q1 - 2020.

De renovatie van het oude gebouw van de Paardenmarkt in Purmerend is in volle gang. Voor de toegangen van de karakteristieken bogen heeft Knook Vormgevers in Metaal BV hydraulische toegangshekken geleverd, welke in dagsituatie zorgen voor een luifel, en na de sluitronde van het pand de toegang veilig afsluiten. ETR heeft de besturingssystemen ontworpen en geleverd op elektro-hydraulisch vlak, in opdracht van HydroWest uit Zwaag.

Techniek veranderd en vernieuwd voortdurend. Het accent van nieuw en groter verschuift in deze tijd naar beheersbaar, doelmatig en duurzaam. Van "u vraagt; wij draaien" naar advies, ontzorgen en resultaten benoemen. Dat is wat we graag doen en beheersen. U geeft het beoogde resultaat aan en binnen uw gestelde kaders en -uiteraard- wet- en regelgeving realiseren we uw doelstellingen. Van installatie en aanleg tot meerjaren begroting en het overnemen van uw installatieverantwoording.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade15 beoordelingen
timelapse24 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Heemskerk
filter_list
Filters
Ik zoek een electriciën voor
Wat moet er gedaan worden?
Trustoo score
Afstand

Wat kost een elektricien?

Een elektricien kost per uur tussen de 40,- en € 50,- Een elektricien mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een elektricien kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
40
50
65

Veelgestelde vragen

Wat doet een elektricien?

Vaak wordt een elektricien ingeschakeld bij nieuwbouw, bij renovatie of wanneer er een extra ruimte is aangebouwd. Maar wat doet een elektricien precies? In tegenstelling tot wat sommige mensen denken wordt een elektricien niet ingeschakeld voor de reparatie van elektrische apparaten. Elektriciens zorgen ervoor dat deze apparatuur gebruikt kan worden. Dit doen zij door de infrastructuur van de elektra te installeren en te onderhouden. De enige reparatie die elektriciens uitvoeren is de reparatie aan de elektrische installatie zelf.

INFRASTRUCTUUR VAN ELEKTRA
Of u nu een nieuw huis laat bouwen of uw badkamer gaat renoveren: het is altijd belangrijk om een professionele elektricien in te schakelen. Zo wordt uw complete elektra veilig aangelegd en heeft u nergens omkijken naar. Daarom kan het ook verstandig zijn om een ervaren elektricien te laten kijken naar bestaande installaties. Bijvoorbeeld als u een bestaand huis of pand heeft gekocht. Elektriciens waarborgen de veiligheid van de gehele infrastructuur: van de groepenkast tot en met de stopcontacten.

SPECIALISTISCHE KENNIS
De meest voorkomende werkzaamheden van elektriciens zijn het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk, van verlichting, van krachtstroom en het plaatsen van groepenkasten. Daarnaast wordt algemeen onderhoud uitgevoerd en worden storingen verholpen. In sommige gevallen is specialistische kennis nodig. Bijvoorbeeld als u uw huis of pand wilt verduurzamen door middel van zonnepanelen. Dan schakelt u het beste een elektricien in die hierin is gespecialiseerd.

We raden u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen. Zo kunt u verschillende professionele elektriciens met elkaar vergelijken en de beste keuze maken.
Lees meer...

Wat kost een elektricien?

Als u een professional zoekt voor het aanleggen van de infrastructuur van uw elektra schakelt u een elektricien in. Maar wat kost een elektricien? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Beschikt de elektricien in kwestie bijvoorbeeld wel over de nodige diploma’s en certificaten? Daarnaast is er vaak een verschil in kosten tussen elektriciens die een eenmanszaak hebben en elektriciens die in dienst zijn van een groot installatiebedrijf. Gemiddeld moet u rekening houden met een uurtarief dat rond de € 45,- ligt.

GARANTIE? KIES EEN PROFESSIONAL
U kunt er uiteraard voor kiezen een elektricien in te schakelen die u weliswaar weinig kost maar die geen diploma’s en certificaten heeft. Houdt u er dan rekening mee dat u geen garantie heeft op de verrichte werkzaamheden. Ook zal uw verzekering onverhoopte schade niet vergoeden. In plaats daarvan kunt u dus beter een erkende professional inschakelen. Voor een ZZP’er betaalt u een uurtarief dat gemiddeld tussen de € 35,- en € 45,- ligt. Kiest u voor een groot installatiebedrijf, dan moet u rekening houden met een uurtarief tussen de € 45,- en € 70,-.

KOSTEN PER PROJECT
Naast het verschil in uurtarieven tussen verschillende elektriciens zijn ook de kosten per project van invloed op de totaalprijs. Wilt u bijvoorbeeld de elektra laten aanleggen in een compleet huis of pand, dan betaalt u een projectprijs die gemiddeld tussen de € 1550,- en € 2000,- ligt. Hoeft er echter alleen een stopcontact aangelegd te worden dan ligt de gemiddelde prijs tussen de € 55,- en € 80,-. Vraag daarom altijd 3 tot 4 offertes op om een goed vergelijk te kunnen maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Echte Installateur

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. We schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek. InstallQ-erkende en -gecertifieerde bedrijven zijn te vinden in het kwaliteitsregister De Echte Installateur.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.