Ontdek de beste bedrijven in Haarlem

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Haarlem

Feitsma Verhuizingen.jpg
verhuisbedrijven
Feitsma Verhuizingen
9,8 (94)

Feitsma Verhuizingen is al tijden een vertrouwd gezicht in Haarlem. Al zo lang, dat eigenlijk niemand precies meer weet wanneer opa Feitsma ooit begonnen is met verhuizen. De eerste advertenties van Feitsma in het Haarlems Dagblad komen uit 1930.Voor het gemak hebben we ons oprichtingsjaar op op 1927 houden, een jaartje voor Baars Verhuizingen.
Oefening baart kunst
In al die jaren hebben we naar schatting meer dan 50.000 verhuizingen in Haarlem en omstreken uitgevoerd waarbij de kunst van het verhuizen van generatie op generatie is doorgegeven. Wij durven inmiddels wel te zeggen dat we echte vakmensen zijn en dat uw inboedel bij ons in veilige handen is.

Oude naam, moderne aanpak
Toch mag je ook wel zeggen dat verhuisbedrijf Feitsma met zijn tijd meegaat. Zo kunt u voor uw verhuizing in Haarlem en omstreken bij ons bijvoorbeeld een offerte via Whatsapp aanvragen. Even wat foto’s of een video met uw telefoon doorsturen en u heeft binnen een paar uur de offerte binnen.

Eenvoudig en snel een offerte
Wilt u gelijk weten wat de kosten zijn voor uw verhuizing in Haarlem en omstreken ? Vraag dan een offerte aan via Whatsapp. Klik op “” Offerte via Whatsapp” en volg de instructies. Natuurlijk is het ook mogelijk een afspraak te maken met onze verhuisadviseur. Hij komt graag even bij u langs voor een persoonlijk taxatiebezoek. Hij maakt dan een inschatting van het volume van de inboedel en bekijkt de verhuissituatie. Het bezoek duurt ongeveer 20 minuten en u heeft over het algemeen de offerte nog dezelfde dag in huis.
...

Isaac Enschedeweg 50, Haarlem
Uitvaart van uw Leven.jpg
uitvaartverzorgers
Uitvaart van uw Leven
9,5 (13)

Hoe wilt u worden herinnerd?

Er is tegenwoordig zoveel meer mogelijk: begraven of cremeren zonder kist, uitbundige uitvaarten met swingende muziek, afscheid nemen tijdens een picknick in de natuur óf kiest u voor een intiem afscheid in huiselijke sfeer? Wat past er bij u? Hoe wilt u dat uw familie en vrienden u herinneren?

Out of the box-denken is mijn specialiteit. Misschien kan ik beter zeggen into the box-denken. Hiermee bedoel ik dat ik het juist belangrijk dat mensen dichtbij zichzelf blijven met hun keuzes. Mijn missie is om mensen te begeleiden bij een persoonlijk afscheid in een vertrouwde omgeving, in een ontspannen sfeer, waarbij alles bespreekbaar is. Hoe mooi is het als je eigenschappen en passies van een dierbare herkent in het afscheid? Zo kunnen familie en vrienden in een vertrouwde sfeer herinneringen delen. U krijgt van mij maatwerk zonder verplichtingen en gericht op uw wensen. Ik zie erop toe dat het familie en vrienden aan niets ontbreekt, en dat iedereen wordt gezien en gehoord.

Samen met gedreven professionals begeleid ik uitvaarten op een ontspannen en stijlvolle manier in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Ik ben er voor u, ongeacht uw budget, geloof, culturele achtergrond, geaardheid en uitvaartverzekering.

Wees welkom om vooraf vrijblijvend contact met mij op te nemen voor uzelf of voor uw dierbare.

Hartelijke groet,
Joanne van Kallen
...

Lange Herenstraat 89, Haarlem
Wijts & ten Brink Notarissen.jpg
notarissen
Wijts & ten Brink Notarissen
9,5 (22)

Wijts en Ten Brink Notarissen is opgericht per 1 januari 2013. Met ingang van deze datum zetten de aan het kantoor verbonden notarissen, de heer Jeroen Wijts en de heer Tom ten Brink, de kantoren van mr. J.J. Wijts - van Nimwegen respectievelijk mr. J. Fransen onder een dak voort.
Het kantoor heeft aldus reeds een rijke historie, met haar wortels in het Haarlemse Bosch en Vaart kwartier.Wijts & Ten Brink Notarissen is een modern en laagdrempelig kantoor dat zich met name richt op particulieren en het midden- en kleinbedrijf in en rondom Haarlem.
Naast de onroerend goed- en ondernemingspraktijk zijn we gespecialiseerd op het gebied van familierecht. Met deze kennis bieden we pragmatische oplossingen aan particulieren en ondernemers. Verwacht daarom een heldere oplossing voor uw juridische uitdaging. Daarbij nemen we u veel werk uit handen en geven we niet alleen antwoord op uw vraag, maar zullen we ook wijzen op mogelijke andere oplossingen die voor u interessant zijn.
Hoewel onze prijzen concurrerend zijn, onderscheiden we ons op aandacht en betrokkenheid bij onze cliënten. Flexibiliteit en meedenken zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Deskundigheid is gewaarborgd door hoog opgeleide medewerkers met veel ervaring. Vanwege de kleinschaligheid van ons kantoor kunnen wij u snel en efficiënt van dienst zijn, waarbij een persoonlijke en betrokken behandeling altijd voorop staat.We zijn gevestigd aan de Spruitenbosstraat, een zijstraat van de Wagenweg, alwaar voldoende gratis parkeergelegenheid is. We zien uw komst graag tegemoet!
...

Spruitenbosstraat 19, Haarlem
BeCreativedesigns.jpg
SEO-specialisten
BeCreativedesigns
9,0 (5)

Becreativedesigns is een bureau die gebruikersvriendelijke, digitale en effectieve oplossingen ontwikkeld. We doen niets liever. Want we willen jou écht verder helpen. En voelen ons betrokken bij jouw organisatie. We werken dan ook altijd op basis van wederzijds vertrouwen. Transparant. Zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Dat doen we al zo’n vijf jaar. Met veel plezier. In hartje Haarlem.

Website laten maken?
De website is hét middel om jouw organisatie te profileren en gezicht te geven. Wie ben je, waar sta je voor, wat is jouw belofte aan (potentiële) klanten en waarom moeten klanten voor jou kiezen? Waar copy het antwoord op die vragen beschrijft, laat je met het design jouw identiteit op een visuele manier naar voren komen. Fotografie, Kleuren, vormen, typografie, buttons, fotografie, animaties, video’s. Wij helpen je die visuele identiteit vorm te geven. En kijken daarbij natuurlijk ook naar de ideale gebruikservaring voor jouw doelgroepen.

Webshop laten maken?
Van bezoek tot daadwerkelijke betaling. De conversie van jouw webshop moet zo hoog mogelijk zijn. Om dat te bereiken moet je jouw klanten de ideale gebruikservaring bieden. Maar dat kan alleen als je hun behoeften en wensen kent en ze snel en precies vinden wat ze zoeken. Om vervolgens te worden overtuigd tot aanschaf. Lastig? Niet voor ons. Wij doen onderzoek naar jouw doelgroepen, creëren een slim interactieontwerp en zorgen voor een aantrekkelijk visueel ontwerp. Om vervolgens een soepele en stabiele webshop te ontwikkelen waar klanten graag komen.

Usability onderzoek laten doen?
Hoe aantrekkelijk jouw website of webshop ook is of hoe goed de beleving, de gebruiksvriendelijkheid van jouw online kanaal bepaalt uiteindelijk het succes. Om die optimale flow te creëren is een Usability onderzoek noodzakelijk. Wat zijn de wensen van jouw bezoekers? Waar lopen ze tegenaan? Door de behoeften en frustraties te onderzoeken en alle data goed te analyseren. Zo speel jij in op de wensen en behoeften van jouw bezoekers, nog voordat ze zelf beseffen wat die zijn. En zorg jij uiteindelijk voor meer succes en een hogere conversie.

Usability rapport laten maken?
Van het aantal unieke bezoekers tot het klik-, beweeg- en scrollgedrag. In ons usability onderzoek bekijken we een reeks factoren en elementen. We analyseren de uitkomsten en bekijken wat er beter kan. Natuurlijk delen we onze bevindingen. Zo zie jij in ons usability rapport precies wat we hebben onderzocht, wat de uitkomsten zijn en wat ons bijbehorende advies is. Compleet en overzichtelijk.

We gaan nét een stapje verder
Staat jouw oplossing, dan blijven we doorontwikkelen. Samen met jou kijken we hoe we de klanttevredenheid nóg verder kunt verhogen.

Samenwerken aan success:
Of je nu net begint of al wat langer meedraait, wij helpen jouw bedrijf groeien. Succes. Samen aan de slag? Of liever eerst weten wat we voor je kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek
...

Tingietersweg 54, Haarlem
Frederike Mewe-psycholoog en buitencoach.jpg
coaches
Frederike Mewe-psycholoog en buitencoach
8,9 (1)

Herken je dit?
- Je hebt moeite om alle ballen hoog te houden
- Je ervaart stress en hebt moeite om te ontspannen
- Je hebt twijfels over je baan, relatie of andere zaken in je leven
- Je bent streng voor jezelf en piekert veel
- Je hebt een korter lontje en bent sneller geïrriteerd
- Je geniet minder van dingen

Als psycholoog en buitencoach help ik jou als je in je leven vastloopt of als je je op persoonlijk, professioneel of spiritueel vlak wilt ontwikkelen. Als je van binnen naar buiten wilt gaan leven. Ik laat je op een liefdevolle, nuchtere manier zien dat je er volledig mag zijn en inspireer je om beter naar jezelf te luisteren en krachtige keuzes te maken. Mijn programma’s zijn persoonlijk, transformerend en doeltreffend en helpen jou te ontdekken wie je werkelijk bent. Hierdoor vind je zowel privé als op werkgebied nieuwe wegen die beter passen bij de persoon die je van nature bent en waar je gelukkiger van wordt.

Ik bied een inspirerend halfjaar groepsprogramma voor vrouwen aan, Leiderschap, Lef en Levensflow. Hierin leer je leiding te nemen over je leven, het lef te ontwikkelen om dat te gaan doen wat jij wilt, zodat de flow kan gaan stromen.

De mogelijkheid bestaat ook om in het 1:1 traject Terug naar jouw natuur aan de slag te gaan met jouw coachvragen. We gaan aan de slag met het onderzoeken en doorbreken van patronen, het ontdekken van jouw natuurlijke kwaliteiten en het maken van authentieke keuzes.

Door het volgen van coaching of het groepsprogramma:
- ervaar je meer flow in je werk, waardoor je meer plezier ervaart en betere resultaten behaalt
- krijg je meer zelfvertrouwen en geloof in jezelf, waardoor dingen je makkelijker afgaan
- pieker je minder en ervaar je meer rust in je hoofd
- heb je meer lef, waardoor je stappen durft te zetten die je eerst niet durfde
- vergroot je je zelfcompassie, waardoor je jezelf leuker vindt
- verbeter je jouw relaties met collega’s, werknemers, je dierbaren en mensen om je heen

Als je dit herkent, aarzel dan niet en vraag een vrijblijvend interessegesprek aan.

"Vanuit een persoonlijke ontwikkelingswens ben ik terecht gekomen bij Frederike. Zoals veel mensen in mijn omgeving worstelde ook ik met het in de lucht houden van alle ballen en het schuldgevoel dat kiezen voor wat ik zelf wilde met zich meebracht. In een relatief korte tijd gaf Frederike mij het vertrouwen om me over te geven aan “ik en mijn ikken”. Een reis die er in mijn geval toe heeft geleid dat ik weer grond onder mijn voeten ervaar en voldoende puzzelstukjes heb om mijn eigen puzzel te kunnen leggen. Heel erg bedankt voor je coaching, begeleiding en betrokkenheid." Judith, HR manager
...

Stationsplein 80, Haarlem