Ontdek de beste bedrijven in Haarlem

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Haarlem

Feitsma Verhuizingen.jpg
verhuisbedrijven
Feitsma Verhuizingen
9,6 (124)

Feitsma Verhuizingen is al tijden een vertrouwd gezicht in Haarlem. Al zo lang, dat eigenlijk niemand precies meer weet wanneer opa Feitsma ooit begonnen is met verhuizen. De eerste advertenties van Feitsma in het Haarlems Dagblad komen uit 1930.Voor het gemak hebben we ons oprichtingsjaar op op 1927 houden, een jaartje voor Baars Verhuizingen.
Oefening baart kunst
In al die jaren hebben we naar schatting meer dan 50.000 verhuizingen in Haarlem en omstreken uitgevoerd waarbij de kunst van het verhuizen van generatie op generatie is doorgegeven. Wij durven inmiddels wel te zeggen dat we echte vakmensen zijn en dat uw inboedel bij ons in veilige handen is.

Oude naam, moderne aanpak
Toch mag je ook wel zeggen dat verhuisbedrijf Feitsma met zijn tijd meegaat. Zo kunt u voor uw verhuizing in Haarlem en omstreken bij ons bijvoorbeeld een offerte via Whatsapp aanvragen. Even wat foto’s of een video met uw telefoon doorsturen en u heeft binnen een paar uur de offerte binnen.

Eenvoudig en snel een offerte
Wilt u gelijk weten wat de kosten zijn voor uw verhuizing in Haarlem en omstreken ? Vraag dan een offerte aan via Whatsapp. Klik op “” Offerte via Whatsapp” en volg de instructies. Natuurlijk is het ook mogelijk een afspraak te maken met onze verhuisadviseur. Hij komt graag even bij u langs voor een persoonlijk taxatiebezoek. Hij maakt dan een inschatting van het volume van de inboedel en bekijkt de verhuissituatie. Het bezoek duurt ongeveer 20 minuten en u heeft over het algemeen de offerte nog dezelfde dag in huis.
...

Isaac Enschedeweg 50, Haarlem
Uitvaart van uw Leven.jpg
uitvaartverzorgers
Uitvaart van uw Leven
9,6 (16)

Hoe wilt u worden herinnerd?

Er is tegenwoordig zoveel meer mogelijk: begraven of cremeren zonder kist, uitbundige uitvaarten met swingende muziek, afscheid nemen tijdens een picknick in de natuur óf kiest u voor een intiem afscheid in huiselijke sfeer? Wat past er bij u? Hoe wilt u dat uw familie en vrienden u herinneren?

Out of the box-denken is mijn specialiteit. Misschien kan ik beter zeggen into the box-denken. Hiermee bedoel ik dat ik het juist belangrijk dat mensen dichtbij zichzelf blijven met hun keuzes. Mijn missie is om mensen te begeleiden bij een persoonlijk afscheid in een vertrouwde omgeving, in een ontspannen sfeer, waarbij alles bespreekbaar is. Hoe mooi is het als je eigenschappen en passies van een dierbare herkent in het afscheid? Zo kunnen familie en vrienden in een vertrouwde sfeer herinneringen delen. U krijgt van mij maatwerk zonder verplichtingen en gericht op uw wensen. Ik zie erop toe dat het familie en vrienden aan niets ontbreekt, en dat iedereen wordt gezien en gehoord.

Samen met gedreven professionals begeleid ik uitvaarten op een ontspannen en stijlvolle manier in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Ik ben er voor u, ongeacht uw budget, geloof, culturele achtergrond, geaardheid en uitvaartverzekering.

Wees welkom om vooraf vrijblijvend contact met mij op te nemen voor uzelf of voor uw dierbare.

Hartelijke groet,
Joanne van Kallen
...

Lange Herenstraat 89, Haarlem
Wijts & ten Brink Notarissen.jpg
notarissen
Wijts & ten Brink Notarissen
9,5 (22)

Wijts en Ten Brink Notarissen is opgericht per 1 januari 2013. Met ingang van deze datum zetten de aan het kantoor verbonden notarissen, de heer Jeroen Wijts en de heer Tom ten Brink, de kantoren van mr. J.J. Wijts - van Nimwegen respectievelijk mr. J. Fransen onder een dak voort.
Het kantoor heeft aldus reeds een rijke historie, met haar wortels in het Haarlemse Bosch en Vaart kwartier.Wijts & Ten Brink Notarissen is een modern en laagdrempelig kantoor dat zich met name richt op particulieren en het midden- en kleinbedrijf in en rondom Haarlem.
Naast de onroerend goed- en ondernemingspraktijk zijn we gespecialiseerd op het gebied van familierecht. Met deze kennis bieden we pragmatische oplossingen aan particulieren en ondernemers. Verwacht daarom een heldere oplossing voor uw juridische uitdaging. Daarbij nemen we u veel werk uit handen en geven we niet alleen antwoord op uw vraag, maar zullen we ook wijzen op mogelijke andere oplossingen die voor u interessant zijn.
Hoewel onze prijzen concurrerend zijn, onderscheiden we ons op aandacht en betrokkenheid bij onze cliënten. Flexibiliteit en meedenken zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan. Deskundigheid is gewaarborgd door hoog opgeleide medewerkers met veel ervaring. Vanwege de kleinschaligheid van ons kantoor kunnen wij u snel en efficiënt van dienst zijn, waarbij een persoonlijke en betrokken behandeling altijd voorop staat.We zijn gevestigd aan de Spruitenbosstraat, een zijstraat van de Wagenweg, alwaar voldoende gratis parkeergelegenheid is. We zien uw komst graag tegemoet!
...

Spruitenbosstraat 19, Haarlem
Shoots and More - Fotograaf Haarlem.jpg
fotografen
Shoots and More - Fotograaf Haarlem
9,3 (205)

Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Naast fotoshoots in de fotostudio, gaan wij ook de weg op en komen wij fotograferen op jouw gewenste locatie. Wij geloven simpelweg in de kracht van alledaagse geluksmomentjes, in een wereld waarin alles steeds meer, beter en groter lijkt te moeten. De enthousiaste fotografen op al onze vestigingen maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later. Sta even stil. Kijk eens rond en zie de mensen om je heen. Waarom zou je ergens naar op zoek gaan als je al zoveel moois hebt? Enjoy!

Hier gaan we voor
Feel good
Tijdens onze fotoshoot kan iedereen zichzelf zijn. Of je nu geniet van een gezellige fotoshoot met vrienden of familie of een fijn moment voor jezelf beleeft, geloof maar dat je het plezier terugziet op de foto!

Be good
We maken niet alleen een foto, we leggen je vast op je best. We zijn continu in beweging om het verschil te kunnen maken én blijven maken. Morgen zijn we beter dan vandaag. Terwijl Nederland steeds een stukje gelukkiger wordt.

Do good
Shoots & More steunt diverse maatschappelijke initiatieven en zet mens en milieu centraal bij het ondernemen. We dragen actief bij aan een betere wereld, zodat de generaties na ons het ook nog goed hebben.

Hier staan we voor
Professioneel
Ons team van jonge, talentvolle fotografen wordt intern opgeleid en getraind. We dagen elkaar onderling uit en werken met de beste materialen. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn vooral de aandacht en onze sociale skills die jou op je gemak brengen en de foto maken.

Toegankelijk
Dankzij onze landelijke spreiding is er altijd een fotostudio bij jou in de buurt. Eentje die goed bereikbaar is en waar je ook in avonden en weekends welkom bent. Of je nu alleen, met z’n tweetjes of met z’n allen komt, je profiteert altijd van onze vaste lage instapprijs.

Gastvrij
Wedden dat je je meteen thuis voelt in onze huiselijk ingerichte studio? Gezellig midden in de binnenstad, kopje koffie erbij. Gezin, vriendengroep, voetbalteam of huisdier; iedereen is welkom. Het zullen onze Brabantse genen wel zijn.

Verrassend
Je verwachtingen overtreffen, dat is ons doel. Niet standaard, maar steeds weer anders. Niet ingestudeerd, maar spontaan. De leukste fotografen geven jou een onvergetelijke ervaring. Waar je met plezier op terugkijkt!
...

Jacobijnestraat 52, Haarlem
enjoy2ride | Janneke Valkering.jpg
coaches
enjoy2ride | Janneke Valkering
9,2 (4)

Mijn naam is Janneke Valkering en ik ben een nieuwetijdse moeder, een enthousiaste echtgenote en een gevoelstrainer.

Ik geloof oprecht dat jij alle antwoorden van jouw probleem al bij je draagt. Je hebt het antwoord van een ander niet nodig om jou het antwoord te geven op de vele vragen en strubbelingen die je ervaart. Sterker nog, hoe meer je antwoorden bij een ander zoekt, hoe meer je verwijderd raakt van je eigen gevoel en hoe afhankelijker je wordt en dus hoe onzekerder jij je voelt. Samen met jou gaan we ontdekken hoe jouw gevoelsleven eruit ziet en hoe je weer vanuit intuïtie en gevoel kunt gaan leven. Uit het hoofd en in het lijf, zodat jij weer ontspannen en zelfverzekerd door het leven gaat.

Dus bij mij krijg je geen antwoord op de vraag: wat zie jij Janneke, hoe zou jij het aanpakken? Want het doet er niet toe wat ik ergens van vind of hoe ik het zou doen. Mijn manier is namelijk niet jouw manier. En mijn waarheid is niet de waarheid. Hoeveel kennis ik ook in huis heb over het trainen en coachen van mensen, alleen jij bent degene die precies weet wat voor jou werkt.

En dat is het leuke, daar help ik je bij. Ontdekken wat voor jou het beste werkt, waar jij blij van wordt en wat je eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Want daar ben ik een expert in ;-).

Samen met de paarden help ik jou om juist die antwoorden te vinden die bij jou passen. Die antwoorden komen namelijk vanzelf. Het is niet keihard werken en constant ermee bezig zijn. Maar het is lol, plezier, af en toe een traan en vooral het proces zijn gang laten gaan. Wanneer je namelijk in de bak staat en een inzicht krijgt, kan je niet meer terug. Je moet niet dingen veranderen, je wilt het. En dan gaat het veel natuurlijker en fijner. Dus nee, het gaat niet vanzelf, maar het kan wel op een leuke speelse manier midden in de natuur.

Van kortdurende trajecten tot een heel jaar op avontuur met jezelf. Je kunt instappen waar en hoe je wilt. Op mijn site vind je alle informatie die je nodig hebt.

Individueel kortdurend Coachen met paarden | Het gevoelsleven
Volwassenen vijf sessies 875,- euro excl. BTW
Kinderen zeven sessies 700,- excl. BTW (incl. intake en evaluatie sessie)

Transformatie programma | Jouw Gevoelsleven
Waarschijnlijk ben jij hooggevoelig en je bent eager om jouw leven vorm te geven op jouw eigen authentieke manier. Jij bent heel nieuwsgierig naar jouw eigen binnenwereld en je wilt niet meer overweldigd worden door emoties en energieën van anderen. In het transformatie programma van 365 dagen bouw jij de eigen fundamenten voor jouw gevoelsleven en gaat er een nieuwe wereld voor je open.

Investering 4000,- excl. BTW.
...

a.l. dyserinckstraat 128, Haarlem
BeCreativedesigns.jpg
SEO-specialisten
BeCreativedesigns
9,0 (5)

Becreativedesigns is een bureau die gebruikersvriendelijke, digitale en effectieve oplossingen ontwikkeld. We doen niets liever. Want we willen jou écht verder helpen. En voelen ons betrokken bij jouw organisatie. We werken dan ook altijd op basis van wederzijds vertrouwen. Transparant. Zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Dat doen we al zo’n vijf jaar. Met veel plezier. In hartje Haarlem.

Website laten maken?
De website is hét middel om jouw organisatie te profileren en gezicht te geven. Wie ben je, waar sta je voor, wat is jouw belofte aan (potentiële) klanten en waarom moeten klanten voor jou kiezen? Waar copy het antwoord op die vragen beschrijft, laat je met het design jouw identiteit op een visuele manier naar voren komen. Fotografie, Kleuren, vormen, typografie, buttons, fotografie, animaties, video’s. Wij helpen je die visuele identiteit vorm te geven. En kijken daarbij natuurlijk ook naar de ideale gebruikservaring voor jouw doelgroepen.

Webshop laten maken?
Van bezoek tot daadwerkelijke betaling. De conversie van jouw webshop moet zo hoog mogelijk zijn. Om dat te bereiken moet je jouw klanten de ideale gebruikservaring bieden. Maar dat kan alleen als je hun behoeften en wensen kent en ze snel en precies vinden wat ze zoeken. Om vervolgens te worden overtuigd tot aanschaf. Lastig? Niet voor ons. Wij doen onderzoek naar jouw doelgroepen, creëren een slim interactieontwerp en zorgen voor een aantrekkelijk visueel ontwerp. Om vervolgens een soepele en stabiele webshop te ontwikkelen waar klanten graag komen.

Usability onderzoek laten doen?
Hoe aantrekkelijk jouw website of webshop ook is of hoe goed de beleving, de gebruiksvriendelijkheid van jouw online kanaal bepaalt uiteindelijk het succes. Om die optimale flow te creëren is een Usability onderzoek noodzakelijk. Wat zijn de wensen van jouw bezoekers? Waar lopen ze tegenaan? Door de behoeften en frustraties te onderzoeken en alle data goed te analyseren. Zo speel jij in op de wensen en behoeften van jouw bezoekers, nog voordat ze zelf beseffen wat die zijn. En zorg jij uiteindelijk voor meer succes en een hogere conversie.

Usability rapport laten maken?
Van het aantal unieke bezoekers tot het klik-, beweeg- en scrollgedrag. In ons usability onderzoek bekijken we een reeks factoren en elementen. We analyseren de uitkomsten en bekijken wat er beter kan. Natuurlijk delen we onze bevindingen. Zo zie jij in ons usability rapport precies wat we hebben onderzocht, wat de uitkomsten zijn en wat ons bijbehorende advies is. Compleet en overzichtelijk.

We gaan nét een stapje verder
Staat jouw oplossing, dan blijven we doorontwikkelen. Samen met jou kijken we hoe we de klanttevredenheid nóg verder kunt verhogen.

Samenwerken aan success:
Of je nu net begint of al wat langer meedraait, wij helpen jouw bedrijf groeien. Succes. Samen aan de slag? Of liever eerst weten wat we voor je kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek
...

Tingietersweg 54, Haarlem
Lenthe Praktijk Zwolle - Relatietherapie in Zwolle - Therapie Zwolle- Supervisie Zwolle - Coaching.jpg
relatietherapeuten
Lenthe Praktijk Zwolle - Relatietherapie in Zwolle - Therapie Zwolle- Supervisie Zwolle - Coaching
9,6 (35)

Zichtbaar worden in jouw talent!

Soms kom je in je leven op een kruispunt waar je belangrijke keuzes hebt te maken.

Lenthe Praktijk wil een steun zijn voor die momenten. In alle trajecten staat de persoonlijke ontwikkeling en groei op de voorgrond. Respect, werkelijke ontmoeting, niet te snel oordelen en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden daar binnen. Je hebt de weg voor een groot deel zelf af te leggen en het is fijn daarbij een klankbord te hebben die kan dienen als een wegwijzer. Je bent welkom met jouw persoonlijke en/of professionele vragen!

Lenthe Praktijk legt de focus op het volgende aanbod:

-psychosociale therapie voor identiteitsproblemen, omgaan met veranderingen in je leven of belangrijke gevoelens en emoties.
-Relatietherapie om nieuw leven in de relatie te blazen. Relatietherapie in Zwolle legt de focus op interactiepatronen en hechtingsmogelijkheden (systemische en EFT relatietherapie) en nieuwe verbinding maken met je liefdespartner via de imago dialoog (Imago Relatietherapie).
-Ervaringsgerichte supervisie voor professionals om bewuste keuzes te kunnen maken en meer focus te krijgen binnen je werk.
-Resultaatgerichte coaching voor professionals gericht op professionele vragen.

Vaak wordt therapie voor een groot deel vergoed via de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering. Deze vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico. Supervisie en coaching worden regelmatig vergoed door de werkgever.
...

werkgebied Haarlem