doneBetrouwbare lokale bedrijven
doneMakkelijk en snel geregeld
doneBespaar kosten
doneDirect contact

Ik zoek een verwarmingsinstallateur voor

Vind een top 10 Vloerlegger in Haarlem

Ik zoek een vloerlegger voor
Plaats
vloerleggersvg

Vloerleggers in Haarlem

sort
Sorteren op
expand_more
Resultaat 1-10 van 44 vloerleggers in Haarlem. Het meest complete overzicht. Een prachtige vloer met de beste vloerleggers in uw regio.

In Haarlem kunt u een vloerlegger vinden om parket, laminaat, vloerbedekking, vinyl of een houten vloer te leggen. Ook kunt u kiezen voor het storten van een gietvloer of het leggen van tegels of plavuizen. Het leggen van een vloer is vakwerk. Vloerleggers weten precies hoe ze uw nieuwe vloer moeten leggen of hoe ze uw bestaande vloer weer in perfecte staat moeten krijgen. Een vloerlegger kan verschillende vloeren leggen:

• Houten vloer of parket: Houten vloeren of massief parket zijn prachtig en in veel verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. Kiest u voor eiken of taek, voor een lichte of donkere look, of voor het oliën of lakken van de vloer?
• Laminaat: Laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei diktes, breedtes, en kleuren en u kunt kiezen uit onder andere een V-groef of juist een vlakke vloer. Laminaat is een goedkoper alternatief voor parket of een houten vloer.
• PVC, zeil of vinyl: PVC, zeil, of vinyl vloeren zijn allerlei vormen van een kunststof vloer. Deze vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Hierdoor zijn dit bijvoorbeeld perfecte vloeren tegen allergieën.
• Vloerbedekking of tapijt: Vloerbedekking of tapijt kan flink verschillen in de dichtheid, dikte en materiaal van de polen. Wilt u laagpolig tapijt, hoogpolig tapijt of juist een geweven tapijt?
• Plavuizen of tegels: Plavuizen vloertegels bieden veel mogelijkheden qua kleur, groottes en structuren. Daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te maken, geschikt voor vloerverwarming en duurzaam.

In Haarlem hebben wij 44 goede vloerleggers gevonden. De vloerspecialisten in Haarlem hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.4. Welke vloerlegger u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het leggen van uw vloer. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende vloerleggers. Zo kunt u eenvoudig de vloerleggers vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual7
1. Graniet & Cementvloerenbedrijf A. Pippolo B.V.
starNOA-garantie
8,6

Op 13-jarige leeftijd reist Antonio Pippolo met zijn oom Eugenio van Noord-Italie naar Nederland, een voetreis (!) van drie maanden. Acht jaar lang werkten de mannen in de bouw, tot ze in 1934 in Haarlem een eigen onderneming oprichten namelijk Eugenio Pippolo & Co.

Antonio neemt in de zestiger jaren zijn zonen Domenico (1936) en Alfredo (1946) in de zaak, die is gevestigd aan de Molenaersstraat te Haarlem. Het bedrijf heet dan Pippolo en Zonen Als na vijftig jaar werken terugkeert naar zijn geboorteplaats Maniago- waar hij nog tot zijn 92ste leeft – Komt het bedrijf in handen van zijn jongste zoon. Op zijn beurt keer ook Alfredo in 2006 terug naar Maniago. Op die datum heeft Jan de Roos het bedrijf overgenomen.

Inmiddels zijn de showroom en werkplaats verhuisd naar de Hulswitweg 33 in de Waarderpolder eveneens in Haarlem.U kunt hier voorbeelden zien van alle terrazzo toepassingen en mogelijkheden.

De laatste jaren heeft het terrazzoproduct de waardering gekregen die het gezien het ambachtelijke karakter verdient , waardoor wij ons nog uitsluitend bezighouden met het vervaardigen hiervan. Daarom hebben wij de bedrijfsnaam gewijzigd in “Pippolo Terrazzo “.

Activiteiten als zandcement en bedrijfsvloeren zijn door gespecialiseerde bedrijven overgenomen
...

checkGratis en vrijblijvend
grade5 beoordelingen
timelapse65 jaar in bedrijf
place
Hulswitweg 33, Haarlem
photo_size_select_actual8
3. Maxima Vloeren Voordelig
8,4

Het grootste assortiment laminaat en pvc vloeren van Haarlem!
Op onze website vindt u het meest uitgebreide assortiment aan laminaat vloeren, pvc vloeren, houten vloeren, ondervloeren, plinten en profielen van Haarlem en omstreken. In onze showroom van maar liefst 2500m2 kunt u al onze producten in het echt zien, aanraken en uitproberen.Onze slogan is dan ook “Als u het hier niet vindt, dan vindt u het nergens“!

Ruim 18 jaar al is Maxima Vloeren dé meest toonaangevende woningstoffeerder van Haarlem en omstreken. Wij bieden traditionele ‘ouderwetse’ service waarbij iedere klant persoonlijke aandacht krijgt. Onder het genot van een kopje koffie wordt u vakkundig geholpen door een van onze mensen. Goed advies, aandacht voor detail en zeer scherpe offertes, daar komen wekelijks honderden klanten voor naar onze winkel. Een service waar elke klant op zit te wachten.

Ruimste keuze in laminaat vloeren en PVC vloeren
Ons assortiment van laminaat vloeren en PVC vloeren is ongekend groot. Wij voeren de bekende merken zoals Meister, Quick Step, Ambiant en Balterio, Moduleo, Therdex, maar ook de minder bekende vloeren en uiteraard ons huismerk laminaat en pvc. Voor ieder budget hebben wij een passende vloer. In de winkel hebben we van al deze merken stalen (voorbeelden) liggen die u rustig van ons kunt lenen en mee naar huis nemen. De vloer moet tenslotte bij uw eigen interieur passen.

Met meer dan 2000 dessins aan laminaat en PVC slaagt u bij ons altijd. Daarnaast bieden wij u direct alle bijpassende producten zoals ondervloeren, plinten, plakplinten en onderhoudsproducten aan. U kunt daarbij aangeven of u de vloer zelf gaat leggen of dat u het door ons wilt laten doen. Wij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u thuis inmeten.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade57 beoordelingen
timelapse20 jaar in bedrijf
place
Fustweg 3, Haarlem
photo_size_select_actual7
9. Next Level Vloeren
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
9,1

Onze naam Next Level Vloeren zegt het al. Wij gaan een stap verder in de gietvloer wereld, door het persoonlijke contact met u als klant centraal te zetten. Ons contact stopt niet na het bezoek aan onze showroom of na acceptatie opdracht. Onze verkopers en applicateurs houden u gedurende het hele project op de hoogte, voor, tijdens en na de werkzaamheden. Duidelijke en eerlijke communicatie daar staat Next Level Vloeren voor.

Er gaan genoeg wilde verhalen rond over gietvloeren en gietvloerbedrijven, deze verhalen komen bij ons niet voor. Wij informeren u vooraf, houden u op de hoogte tijdens de werkzaamheden en leveren de vloer persoonlijk met u op.

Wij gaan niet alleen met de communicatie een stap verder maar ook met de vloeren, u kunt bij ons kiezen uit verschillende extra modules voor uw vloer. Zo kunt u bij ons kiezen voor een vloer welke nog meer aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Om u nog verder van dienst te zijn, bieden wij naast onze gietvloeren ook onze laminaat en PVC vloeren aan. Mocht u, om wat voor reden, toch niet voor een gietvloer kiezen of u wilt geen gietvloer op andere verdiepingen van uw huis, ook dan kunt u terecht bij Next Level Vloeren.

Met onze ruim 10 jaar lange ervaring zijn wij er van overtuigd, dat niet alleen de kwaliteit van de vloer belangrijk is, maar vandaag de dag ook de service en openheid van het bedrijf. U betaalt niet alleen voor de vloer, maar geeft ook uw vertrouwen en laat ze in uw woning of uw kantoor.
En juist dit willen wij als Next Level Vloeren koesteren en u tot uw dienst zijn.

Met onze 90% betaling op laatste werkdag en 10% na oplevering, bevestigen wij ons vertrouwen in onszelf als bedrijf en in u als klant.
...

checkGratis en vrijblijvend
grade21 beoordelingen
timelapse1 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Haarlem
photo_size_select_actual4
10. Correctfloor
9,0

Wij zijn
CONCRETE & CORRECT FLOORS
Zoekt u de aandacht en vakmanschap van een klein bedrijf, met de kennis, mankracht en middelen om zelfs uw grootste werken uit te voeren?

AL BIJNA 20 JAAR ZELFSTANDIG EN ONAFHANKELIJK
Wij bieden een totaalpakket aan diensten voor iedereen die een nieuwe vloer voor thuis, bedrijf of instelling vakkundig en correct aangebracht wilt hebben. Geheel onafhankelijk adviseren en installeren wij al bijna 20 jaar verschillende materialen en merken van alle vloeren.

ALLES VOOR UW VLOER
U kunt kiezen voor PVC, rubber, Marmoleum, Epoxy- of PU gietvloer, tapijt, het trendy Betondesign, of een simpele en oersterke coating. Door in te spelen op trends, volgen van cursussen, nauwe samenwerking met fabrikanten en partners én het aanschaffen van (speciale) gereedschappen zijn wij in staat om de snel vorderende ontwikkelingen in de vloerenbranche te volgen en correct uit te voeren.

EN ONDER UW VLOER..
Ons uitgebreide dienstenpakket is zeer gevarieerd. Wij zijn, zelf of in samenwerking met onze partners, in staat om vloeren te verwijderen, schuren, frezen, stralen en egaliseren van de ondervloer als basis voor uw gekozen vloerafwerking.

SAFETY FIRST
Omdat ook veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat zijn onze medewerkers VCA-VOL gediplomeerd en onze gereedschappen (uiteraard) gekeurd. Onze werkmethoden zijn er op gericht dat er zo weinig mogelijk gevaar of overlast is voor u, uw omgeving of onze medewerkers.

OVER KWALITEIT EN PRIJS..
U leest het vaak: kwaliteit hoeft niet duur te zijn, beste prijs-kwaliteit verhouding, en nog veel meer van dit soort wervende teksten. Maar u weet: Kwaliteit heeft zijn prijs, voordeel gaat ten koste van kwaliteit. Bij ons niet! Correctfloor heeft geen fysieke winkel, geen duur kantoor of showroom met verkopers, maar al onze medewerkers zijn ook op de vloer productief. Daardoor hebben wij een minimum aan overhead en andere kosten, en een maximum aan kennis en ervaring. Dat is uw voordeel!

Wij komen bij u thuis of bedrijf, bespreken uw wensen, u kunt kiezen uit stalen, wij maken een plan van aanpak, en leggen een scherpe prijs neer!
...

checkGratis en vrijblijvend
grade42 beoordelingen
timelapse24 jaar in bedrijf
place
Werkgebied Haarlem
filter_list
Filters
Vloerlegger voor
Trustoo score
Afstand

Wat kost een vloerlegger?

Een vloerlegger kost per uur tussen de 30,- en € 50,- Een vloerlegger mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een vloerlegger kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

20
30
50
60

Veelgestelde vragen

Wat doet een vloerlegger?

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen of kan uw bestaande vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Dan schakelt u een erkende vloerlegger in, maar wat doet een vloerlegger precies? Het leggen van een vloer is vakwerk en een vloerlegger is hierin gespecialiseerd. Vloerleggers weten precies hoe ze uw nieuwe vloer op de juiste manier moeten leggen en hoe ze uw bestaande vloer weer in perfecte staat moeten krijgen. Dit doen vloerleggers niet alleen in woonkamers of kantoren, maar ook in keukens, badkamers en ga zo maar door.

Specialist in vloersoorten
Ongeacht, of het nu om een laminaatvloer, keramische tegels, een linoleum-, natuursteen- of houtenvloer gaat: door een vloerlegger in te schakelen bent u van een professionele service verzekerd. Vaak is het wel zo, dat een vloerlegger gespecialiseerd is in een bepaald soort vloer. Daarom kunt u het beste gericht op zoek gaan naar een vloerlegger die deskundig is in het leggen van uw specifieke vloer. Maar welk soort vloer u ook wilt of heeft: het is altijd belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken. Wat verwacht u precies van de betreffende vloerlegger en hoeveel tijd heeft de vloerlegger hiervoor nodig?

Keuze voor de vloersoort
Een erkende vloerlegger kan u ook advies geven over de vloersoort die het beste bij u past. In de eerste plaats bij uw budget, maar daarnaast ook een vloer die bij uw woon- of werksituatie past. Stel, u vindt een houten vloer weliswaar schitterend maar u heeft nog kleine kinderen. Dan krijgt u ongetwijfeld te maken met vlekken op de vloer en uw vloerlegger adviseert u dan of een houten vloer het beste is of een alternatief met houtlook. Voor een goede kostenindicatie vraagt u het beste 4 offertes op bij verschillende vloerleggers.
Lees meer...

Wat kost een vloerlegger?

Stel, u laat een nieuwe vloer leggen door een specialist of u laat uw bestaande vloer renoveren. U vraagt zich dan ongetwijfeld af: wat kost een vloerlegger? De kosten voor een vloerlegger lopen sterk uiteen. Dit hangt samen met het type vloer dat u wilt of heeft, welke werkzaamheden er precies moeten gebeuren en hoeveel tijd hiervoor nodig is. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe laminaatvloer laten leggen of uw bestaande natuursteenvloer laten renoveren? Gemiddeld liggen de kosten voor vloerleggers rond de € 40,- per uur en tussen de € 30,- en € 90,- per m2.

Tarieven per opdracht
Hoewel de kosten voor een vloerlegger doorgaans per uur of m2 worden aangegeven, ontvangt u meestal een offerte voor de totaalopdracht. Wilt u een laminaatvloer laten leggen bijvoorbeeld, dan betaalt u hiervoor een totaalbedrag dat gemiddeld tussen de € 200,- en € 800,- ligt. Voor een plavuizen- of natuursteenvloer moet u rekening houden met een bedrag dat tussen de € 800,- en € 1800,- ligt. Andere mogelijkheden zijn onder andere het laten storten van een betonvloer, het laten leggen van vloerbedekking maar ook het egaliseren van uw vloer.

Vloerspecialisme
Wanneer u een offerte opvraagt bij een erkende vloerlegger moet u er rekening mee houden dat veel vloerleggers gespecialiseerd zijn in een bepaald vloertype. Zo kunt u uiteraard het beste een legspecialist in laminaatvloeren vragen als u een laminaatvloer wilt of heeft. Datzelfde geldt voor houtenvloeren, natuursteenvloeren en ga zo maar door. Juist door voor een erkende specialist te kiezen zult u jarenlang plezier van uw nieuwe of gerenoveerde vloer beleven. Vraag daarom vandaag nog 4 prijsopgaven op bij erkende vloerleggers.
Lees meer...

De beste vloerlegger?

Het vinden van de juiste vloerlegger is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over vloerleggers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste vloerlegger is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.100 vloerleggers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Houten vloeren? PVC of vinyl? Tegels of tapijt?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd vloerlegger?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle vloerleggers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VLOERLEGGERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste vloerleggers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de vloerspecialisten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de vloerlegger gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 vloerleggers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste vloerleggers in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste vloerleggers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste vloerleggers actief in Haarlem.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.