thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een webdesigner voor

Vind een top 10 Isolatiebedrijven in Breda

Ik zoek een isolatiebedrijf voor
Plaats
isolatiesvg

Isolatiebedrijf in Breda

Sortering:
Resultaat 1-10 van 8 isolatiebedrijven in Breda. Het meest complete overzicht. Klaar voor de winter met de beste isolatiebedrijven uit uw regio.

In Breda kunt u een isolatiebedrijf inhuren voor het isoleren van daken, kelders, vloeren of muren.

• Dak: warme lucht stijgt op, dus voor een lekker warme woning in de winter is goede isolatie voor uw dak van groot belang. Welke soort isolatie gebruikt kan worden is afhankelijk van of u een plat of een schuin dak heeft.
• Vloer: het isoleren van de vloer wordt vooral gedaan om te zorgen dat kou uit de kruipruimte niet de temperatuur van uw vloer een woonruimte beïnvloed. Dit kan zowel aan de onder als aan de bovenkant van de vloer.
• Muren/Gevel: als het isoleren van de spouw geen optie is, kan het isoleren van muren alsnog zowel aan de binnen als aan de buitenkant gedaan worden. Aan de buitenkant is hierbij de meest wenselijke optie, maar zorg wel dat de gemeente hiermee instemt.
• Spouwmuur: een spouwmuur bestaat uit twee muren met kleine ruimte ertussen, een spouw genoemd. Tussen deze muren kan isolatiemateriaal ingespoten worden. Dit is een van de meest effectieve manieren om de energiebesparing van uw huis te verhogen.
• Kelder/Kruipruimte: het isoleren van uw kelder of kruipruimte is niet alleen belangrijk voor de warmte in huis, maar voorkomt ook vocht en schimmel. Afhankelijk van de toegankelijkheid van de ruimte is het isoleren van het plafond het meest effectief, maar is soms het isoleren van de vloer de enige optie.

In Breda hebben wij 8 goede isolatiebedrijven gevonden. De isolatiebedrijven in Breda hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.3. Welk isolatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende isolatiebedrijven. Zo kunt u eenvoudig de isolatiebedrijven vergelijken en het isolatiebedrijf kiezen dat bij u past.
Lees meer...
2. Böhnkevandenbroek
8,3
place
Rijsbergseweg 261, Breda

Böhnke van den Broek is een innovatief bedrijf dat door zijn ruime ervaring een vooraanstaande plaats heeft veroverd in de Bredase markt en ver daarbuiten. Onze activiteiten richten zich op het leveren en monteren van plafonds en wanden bij particulieren en bedrijven. Alles wat wij doen komt voort uit passie, persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid, hetgeen wij vertalen naar onze klanten.

Bij ons staat helderheid door eenvoud hoog in het vaandel! Böhnke van den Broek beschouwt haar medewerkers als het belangrijkste kapitaal van de onderneming. Dit betekent dan ook dat er veel tijd wordt gestoken in begeleiding, opleiding en ontwikkeling. Bovendien vinden wij een goede sfeer van groot belang voor optimaal resultaat.

De uitdrukking “afspraak is afspraak” is bij ons geen loze kreet. We vinden het uitermate belangrijk dat de klant voor honderd procent op ons kan rekenen. We adviseren de klant over de juiste keuze en plaatsing van plafonds en wanden, opdat hij voldoet aan alle wettelijke eisen inzake bijvoorbeeld brandveiligheid en geluidoverlast.

Bezoek aan onze showroom, in het bedrijfspand aan de Rijsbergseweg, is voldoende om ieder bedrijf of particulier te overtuigen van de veelvoud aan mogelijkheden om met behulp hiervan kantoor, winkel of huis te verfraaien. Het assortiment biedt bovendien een ruime keuze binnen elk budget.
...

place
Rijsbergseweg 261, Breda
grade7 beoordelingen
timelapse22 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
8. Isolatietechniek Brabant
7,4
place
Werkgebied Breda

Verbeter uw woningwaarde met spouwmuurisolatie door Isolatietechniek Brabant
Voor spouwmuurisolatie, bodemisolatie en dakisolatie schakelt u Isolatietechniek Brabant in. Wij werken volgens de nieuwste technologieën en kwaliteitsnormen. Dankzij een goede isolatie, gebaseerd op de beste isolatietechniek, verhoogt u de energiezuinigheid, wat directe invloed heeft op uw woningwaarde. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met het Brabants isolatiebedrijf voor spouwmuurisolatie en meer!

Verbeter en bescherm uw gevel door deze te impregneren en renoveren
Naast onze isolatiewerkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in het impregneren en renoveren van uw gevel. Een Nederlandse gevel krijgt namelijk te maken met veel verschillende weersomstandigheden. Van zware windstoten tot aan sneeuw en van hagel tot aan regen: het is belangrijk dat vochtproblemen voorkomen worden met de beste impregneermiddelen. Doordat het Brabants isolatiebedrijf uw gevel impregneert, wordt uw woning niet alleen energiezuiniger, maar draagt het impregneren ook bij aan een mooiere uitstraling. Zo wordt het verouderingsproces vertraagd, de samenhang van het oppervlak verbeterd en wordt een zelfreinigend waterafwijzend oppervlak op de muur gecreëerd.

Persoonlijk advies van een Brabants isolatiebedrijf
Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en zo een persoonlijk advies op te stellen. Isolatiewerkzaamheden laat u met een gerust hart over aan Isolatietechniek Brabant.
...

place
Werkgebied Breda
grade26 beoordelingen
timelapse2 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een isolatiebedrijven?

Een isolatiebedrijven kost tussen de 2000,- en € 4000,- Een isolatiebedrijven mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een isolatiebedrijven kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

1000
2000
4000
10000
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
VENIN

De leden van VENIN zijn gespecialiseerd in het na-isoleren van huizen en gebouwen. De uitvoerende bedrijven zijn verplicht om volgens strenge richtlijnen te werken. De isolatie werkzaamheden en de gebruikte isolatie materialen worden gecontroleerd door de onafhankelijke instituten SKG-IKOB en Insula Certificatie om zo de kwaliteit op een zo’n hoog mogelijk niveau te houden.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.