thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een webdesigner voor

Vind een top 10 Isolatiebedrijven in Eindhoven

Ik zoek een isolatiebedrijf voor
Plaats
isolatiesvg

Isolatiebedrijf in Eindhoven

Sortering:
Resultaat 1-10 van 15 isolatiebedrijven in Eindhoven. Het meest complete overzicht. Klaar voor de winter met de beste isolatiebedrijven uit uw regio.

In Eindhoven kunt u een isolatiebedrijf inhuren voor het isoleren van daken, kelders, vloeren of muren.

• Dak: warme lucht stijgt op, dus voor een lekker warme woning in de winter is goede isolatie voor uw dak van groot belang. Welke soort isolatie gebruikt kan worden is afhankelijk van of u een plat of een schuin dak heeft.
• Vloer: het isoleren van de vloer wordt vooral gedaan om te zorgen dat kou uit de kruipruimte niet de temperatuur van uw vloer een woonruimte beïnvloed. Dit kan zowel aan de onder als aan de bovenkant van de vloer.
• Muren/Gevel: als het isoleren van de spouw geen optie is, kan het isoleren van muren alsnog zowel aan de binnen als aan de buitenkant gedaan worden. Aan de buitenkant is hierbij de meest wenselijke optie, maar zorg wel dat de gemeente hiermee instemt.
• Spouwmuur: een spouwmuur bestaat uit twee muren met kleine ruimte ertussen, een spouw genoemd. Tussen deze muren kan isolatiemateriaal ingespoten worden. Dit is een van de meest effectieve manieren om de energiebesparing van uw huis te verhogen.
• Kelder/Kruipruimte: het isoleren van uw kelder of kruipruimte is niet alleen belangrijk voor de warmte in huis, maar voorkomt ook vocht en schimmel. Afhankelijk van de toegankelijkheid van de ruimte is het isoleren van het plafond het meest effectief, maar is soms het isoleren van de vloer de enige optie.

In Eindhoven hebben wij 15 goede isolatiebedrijven gevonden. De isolatiebedrijven in Eindhoven hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.4. Welk isolatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende isolatiebedrijven. Zo kunt u eenvoudig de isolatiebedrijven vergelijken en het isolatiebedrijf kiezen dat bij u past.
Lees meer...
4. Isogroen BV
9,1
place
Werkgebied Eindhoven

Isogroen is het juiste adres voor uw na-isolatie. Isogroen staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij komen graag naar u toe om te bespreken welke vorm van isolatie voor u het beste is.

Isoleren bespaart enorm op uw stookkosten en geeft in de winter als in de zomer een aangenaam wooncomfort. Wie wil dat nou niet?

Wij zijn gespecialiseerd in:
Spouwmuurisolatie of spouwisolatie
Vloerisolatie of kruipruimte-isolatie
Isolatie verwijderen
Na isolatie of na isoleren
Naast isoleren is Isogroen ook gespecialiseerd in het verwijderen van oude isolatie uit spouwmuren.
Isolatie met HR++ EPS parels
Isogroen gebruikt voor het na-isoleren van uw spouwmuren en vloer uitsluitend grijze HR++ EPS parel. Deze isolatie parels bevatten grafiet en hebben een hoger isolatievermogen dan de originele witte parels. De HR++ parels kunnen u tot wel 33% besparing op uw energie kosten opleveren.

Persoonlijke aanpak
Isogroen staat voor persoonlijke aanpak. Wij werken altijd met hetzelfde team, dus u weet van te voren precies wie er zal komen om uw huis te isoleren. Dat is wel zo vertrouwd.

Subsidies
Isogroen is altijd op de hoogte van de laatste subsidies, wij kunnen u hierover informeren en adviseren. Kijk op onze subsidie pagina voor de actuele subsidie-mogelijkheden.

Direct contact
Neem vrijblijvend contact met ons op, en ontdek wat u kunt besparen. Vraag ook naar wat de subsidie mogelijkheden voor u zijn. Wij kunnen u daarover adviseren een helpen bij de aanvraag van de subsidie.
...

place
Werkgebied Eindhoven
grade23 beoordelingen
timelapse8 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
5. van den Dijssel
8,7
place
Werkgebied Eindhoven

Het gemiddelde cijfer wat wij als referentie van onze klanten krijgen. Daar zijn we trots op. Op onze referentiepagina ziet u meer specifiek de waarderingen.

Ook zijn wij in bezit van alle nodige certificaten op Nederlands en Belgisch gebied. U bent bij ons team in goede handen. Door onze diverse experts met verschillende disciplines en vakgebieden bieden wij u een hoge kwaliteit dienstverlening tegen scherpe prijzen. Van den Dijssel is leverancier van besparingen! Door het isoleren van uw woning bespaart u al snel honderden euro's per jaar.

Of we nu uw vloer isoleren, de spouwmuur onder handen nemen, het dak na-isoleren, of alle isolatie mogelijkheden in een keer aanpakken, kwaliteit en service verliezen we bij Van den Dijssel nooit uit het oog. In het kort enkele technieken:

Dakisolatie: SUPAFIL TIMBER FRAME ALS DE PERFECTE DAKISOLATIE. Supafil Timber Frame is gemakkelijk en snel te verwerken, en laat geen vuil na.
Vloerisolatie: VLOERISOLATIE & KRUIPRUIMTE ISOLATIE MET JETSPRAY. De innovatie en milieuvriendelijke oplossing voor het isoleren van kruipruimtes.
Spouwmuurisolatie: Wilt u besparen op uw energiekosten maar heeft u geen groot budget voor gevelisolatie? Overweeg dan spouwmuurisolatie.
Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie (zie hier het geschillenreglement van Venin) die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever.

Aarzel niet en neem contact met ons op, onze Nederlandse en Belgische experts staan graag voor u klaar!

Ons werkgebied is Nederland en Belgie.
...

place
Werkgebied Eindhoven
grade7 beoordelingen
timelapse23 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
9. Jansen Isolatie B.V.
8,4
place
Werkgebied Eindhoven

Jansen Isolatie B.V. heeft zich gespecialiseerd in het na-isoleren van spouwmuren en kruipruimtes. Dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn KOMO gecertificeerd via het SKG-IKOB 2290/13 en aangesloten bij VENIN. Dit geeft u garanties ten aanzien van de kwaliteit van de producten en onze vakkundigheid.

Wij werken met de modernste apparatuur en de beste hoogwaardige materialen en producten. Hierdoor staat Jansen Isolatie B.V. garant voor hoogwaardige kwaliteit tegen een reële prijs. Enthousiasme, vakmanschap en kennis staan garant voor kwaliteit.

Bij woningen die gebouwd zijn tussen 1930 en 1980 zijn de spouwmuren over het algemeen nog steeds niet geïsoleerd. Door het Na- isoleren van de spouwmuren, kan tot maar liefst 30% bespaart worden op het energie verbruik. Tevens zorgt een goed geïsoleerde spouwmuur voor meer wooncomfort. Woningen gebouwd na 1980 hebben vaak al spouwmuurisolatie. Spouwmuurisolatie is relatief goedkoop en snel terug verdiend.

Wanneer uw woning laat isoleren door een bedrijf dat is gecertificeerd door SKG-IKOB;

krijgt u vooraf een betrouwbaar en objectief advies;

werkt u met een uitstekende opgeleid bedrijf dat beschikt over KOMO- procescertificaat voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie;

bent u gegarandeerd van een strenge kwaliteitsbewaking;

steek proef controles door SKG-IKOB

krijgt u 15 jaar garantie.
...

place
Werkgebied Eindhoven
grade12 beoordelingen
timelapse9 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
10. Isolatiewerken Linssen Best b.v.
8,4
place
Werkgebied Eindhoven

Linssen houdt zich bezig met het verhogen van de kwaliteit en het comfort van woningen en gebouwen. Het monteren van isolerende beglazing, ramen, deuren en puien, voor renovatie maar ook bij nieuwbouw, behoort onder ander tot het takenpakket. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het na-isoleren van spouwmuren, daken en kruipruimtes.

Onze bedrijfsfilosofie is de voornaamste reden van ons succes ‘een hoge kwaliteit van dienstverlening handhaven, gebaseerd op vakkundige medewerkers en gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen en methoden’. Het doel dat wij ons stellen wordt hiermee bereikt ‘het leveren van tevredenheid’.

Wij staan garant voor een correcte opname en advies, een glasheldere offerte en een uiterst vakkundige montage, nazorg, service en garantie. De diversiteit in het aanbod zorgt er voor dat u bij ons uw renovatie- en nieuwbouwplannen naar wens zult realiseren. Uw voordeel bij ons; korte lijnen, één aanspreekpunt voor het gehele traject.

Aan de basis van ons bedrijf staan waarden als betrokkenheid, open communicatie, plezier en wederzijds respect, kenmerkend voor organisaties met een familiekarakter. In het streven naar het bieden van kwaliteit, veiligheid en oog voor milieu komen ze steeds weer tot uiting.

Kortom, isoleren - renoveren; disciplines waarmee u bij ons verzekerd bent van topkwaliteit, de allerbeste service en garantie.

Wij nodigen u van harte uit in onze ramen en deuren showroom in Best om te proeven van de familiesfeer en ondertussen te genieten van de zorgeloze dienstverlening.
...

place
Werkgebied Eindhoven
grade22 beoordelingen
timelapse41 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een isolatiebedrijven?

Een isolatiebedrijven kost tussen de 2000,- en € 4000,- Een isolatiebedrijven mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een isolatiebedrijven kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

1000
2000
4000
10000
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Insula Certificatie

Insula Certificatie wil kwaliteit aantonen en verbeteren van processen in de bouw, met name de processen welke gericht zijn op verduurzaming van vastgoed. Insula Certificatie is een onafhankelijk kennisinstituut dat is opgericht door mensen die vinden dat certificatie praktischer kan en een grote meerwaarde kan bieden
Lees meer...

Stichting Belangenbehartiging Vloerisolatie Nederland

De Stichting Belangenbehartiging Vloerisolatie Nederland (SBVN) is een branche-organisatie voor installateurs, gespecialiseerd in vloerisolatie op basis van reflecterende folies. We richten ons op onderlinge kennisuitwisseling, eerlijke voorlichting, creëren van meer bekendheid met deze vorm van vloerisolatie en verdere kwaliteitsverbetering binnen de aangesloten vloerinstallateurs.
Lees meer...

VENIN

De leden van VENIN zijn gespecialiseerd in het na-isoleren van huizen en gebouwen. De uitvoerende bedrijven zijn verplicht om volgens strenge richtlijnen te werken. De isolatie werkzaamheden en de gebruikte isolatie materialen worden gecontroleerd door de onafhankelijke instituten SKG-IKOB en Insula Certificatie om zo de kwaliteit op een zo’n hoog mogelijk niveau te houden.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.