OnlineMKBadviseurs B.V.

Reageert binnen 2 uur
Gratis eerste adviesgesprek
Kastanjelaan 19, Bosschenhoofd
1 jaar in bedrijf
8,4 (3)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij OnlineMKBadviseurs B.V.
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over OnlineMKBadviseurs B.V.:
Online MKB Adviseurs is een online administratiekantoor gericht op de startende ondernemer, eenmanszaak, vennootschap onder firma en besloten vennootschap.

Wij helpen onze klanten met grote vakkennis, gedrevenheid en betrokkenheid.

Wij vinden het erg belangrijk dat de financiële administratie op orde is. Jij, als ondernemer, moet je bezig kunnen houden met de bedrijfsvoering en de administratie is onze verantwoordelijkheid. Zo is het streven om de administratie tip top in orde te hebben om zodoende problemen met bijvoorbeeld de Belastingdienst te voorkomen. Maar wij gaan verder dan alleen maar de cijfers. Wij vinden het verhaal achter de cijfers enorm interessant.

Wat wil je bereiken met jouw onderneming? Heb je doelen en hoe ga je jouw doelen behalen? Wij vinden het erg mooi om te zien hoe ondernemers en zijn of haar onderneming(en) groeien.

Verder vinden wij gebruiksgemak voor onze klanten erg belangrijk. Het aanleveren van documenten en het aanleveren van bankmutaties kan geautomatiseerd worden, waardoor het voor onze klanten heel eenvoudig is om de administratie aan te leveren.

Door de hoge mate van automatisering kunnen wij onze werkzaamheden heel efficiënt uitvoeren. Dit zie je dan ook terug in onze voordelige tarieven van onze dienstverlening.

Graag komen wij in contact met jou. Mogen wij jou helpen?
Lees meer...
Diensten
Inrichten (online) administratie
Verwerken administratie
Aangifte omzetbelasting (btw)
Aangifte vennootschapsbelasting
Aangifte inkomstenbelasting
Opstellen jaarcijfers
Opstellen publicatierapport
Opstellen notulen
Begeleiding & advies
Loonadministratie
Aangifte loonheffingen (loonaangifte)
Aangifte omzetbelasting / BTW
BV / NV
Eenmanszaak / ZZP
Jaarrekening
VOF / Maatschap / CV
Volledige boekhouding
Video's
Ervaring & vakmanschap
1 jaar in bedrijf
3 beoordelingen
2 medewerkers
18 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

HBO gecertificeerd

Reviews over OnlineMKBadviseurs B.V.
info_outline

Zeer goed8,0
starstarstarstarstar
0 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan OnlineMKBadviseurs B.V.
Hebben jullie vaste maandpakketten?
Ja wij werken met vaste maandpakketten vanaf € 59 ex. btw per maand. Onze pakketten zijn volledig en dat houdt in dat voor een vast bedrag per maand alle zakelijke documenten en banktransacties worden verwerkt in de boekhouding. Ook worden de jaarcijfers opgesteld en de periodieke fiscale aangiften worden tijdig ingediend. Zo word je volledig ondersteund op het gebied van alle administratieve handelingen.
Met welke software werken jullie?
Wij werken met Twinfield (online administratie), e-Boekhouden (online administratie) en Basecone (digitale documentverwerker). Daarnaast maken wij gebruik van fiscale software voor het opstellen en indienen van de aangiften.
Ik wil zelf de administratie doen. Kan dat?
Ja dat is mogelijk. Veel van onze klanten verzorgen zelf de administratie. Periodiek kijken wij mee en controleren of de juiste grootboekrekeningen zijn gebruikt, of de juiste btw-code is toegepast enz.
Ik heb nog geen eigen administratie. Kunnen jullie mij helpen?
Ja hoor, geen probleem. Als de administratie volledig aan ons wordt uitbesteed dan zorgen wij voor een volledig ingerichte administratie. Ben je van plan om zelf de administratie te verzorgen, dan begeleiden wij jou hierin.
Ik wil de administratie volledig uitbesteden. Hoe kan ik de administratie aanleveren?
Heel simpel, je ontvangt van ons een uniek e-mailadres en daar stuur jij al jouw documenten naar toe. Daarnaast krijg je van ons toegang tot een app op jouw mobiele telefoon. Met deze app maak je een foto en druk je op verzenden en vervolgens komen alle documenten bij ons aan. Wij regelen de rest, meer hoef je niet te doen.

Neem contact op met deze boekhouder

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij OnlineMKBadviseurs B.V.
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare boekhouders in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.