Joris Breda - De Online Boekhouder

Kastanjelaan 19, Bosschenhoofd
2 jaar in bedrijf
8,9 (8)
Kom vrijblijvend in contact met Joris Breda - De Online Boekhouder
Gratis en vrijblijvend
Over Joris Breda - De Online Boekhouder:
Mijn naam is Onno van Ijsseldijk en ik ben eigenaar van online Administratiekantoor Joris Breda. Ik heb in het verleden gewerkt bij een groot accountantskantoor en regionale accountants – en administratiekantoren. Na vele jaren heb ik besloten om een eigen onderneming te starten. Inmiddels is mijn bedrijf de laatste jaren erg gegroeid en ondersteun ik heel veel ondernemers met de administratie.

Ik vind het erg belangrijk dat de financiële administratie op orde is. Jij, als ondernemer, moet je bezig kunnen houden met de bedrijfsvoering en de administratie is mijn verantwoordelijkheid. Zo is mijn streven om de administratie tip top in orde te hebben om zodoende problemen met bijvoorbeeld de Belastingdienst te voorkomen. Maar ik ga verder dan alleen maar de cijfers. Ik vind het verhaal achter de cijfers enorm interessant.

Wat wil je bereiken met jouw onderneming? Heb je doelen en hoe ga je jouw doelen behalen? Ik vind het erg mooi om te zien hoe ondernemers en zijn of haar onderneming(en) groeien.

Verder vind ik gebruiksgemak voor mijn klanten erg belangrijk. Het aanleveren van documenten en het aanleveren van bankmutaties kan geautomatiseerd worden, waardoor het voor mijn klanten heel eenvoudig is om de administratie aan te leveren. 

Door de hoge mate van automatisering kan ik mijn werkzaamheden heel efficiënt uitvoeren. Dit zie je dan ook terug in de voordelige tarieven van mijn dienstverlening. 

Ik heb (veel) ervaring met Basecone (digitale documentverwerker), Twinfield (online administratiesoftware) en e-Boekhouden (online administratiesoftware). 

Je kan mij bijvoorbeeld inschakelen om jouw administratie te digitaliseren. Ook kan ik jouw volledige administratie voor mijn rekening nemen. Daarnaast ondersteun ik ook veel ondernemers die zelf zorgdragen voor de administratie. Periodiek neem ik de administratie door en indien nodig worden correcties door mij doorgevoerd. 

Ook kan je mij als interim inhuren voor één dag per week, per maand, kwartaal of elk gewenste inzetbaarheid.

Ik werk met vaste tarieven en vanuit mijn kant geen verrassingen op de factuur. Eventuele meerwerk wordt altijd vooraf met de klant besproken. 

Voor starters is een speciaal introductiepakket beschikbaar van € 59 ex. btw per maand.

Voor eenmanszaken/vof's en zzp-ers is een totaalpakket beschikbaar van € 79 - € 99 ex. btw per maand.

Voor een (kleine) BV is een totaalpakket beschikbaar van € 125 ex. btw per maand.
Lees meer...
Diensten
Online administratie
Aangifte omzetbelasting
Aangifte inkomstenbelasting
Aangifte vennootschapsbelasting
Publicatierapport vennootschappen
Digitalisering administratie
Jaarcijfers
BV / NV
Volledige boekhouding
Ervaring & vakmanschap
2 jaar in bedrijf
8 beoordelingen
1 medewerkers
18 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Avans Hogeschool, Accountancy

Reviews over Joris Breda - De Online Boekhouder
info_outline

Zeer goed8,7
starstarstarstarstar_half
0 reviews

Neem contact op met deze boekhouder

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Joris Breda - De Online Boekhouder
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare boekhouders in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.