thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een webdesigner voor

Vind een top 10 Isolatiebedrijven in Velp

Ik zoek een isolatiebedrijf voor
Plaats
isolatiesvg

Isolatiebedrijf in Velp

Sortering:
Resultaat 1-10 van 18 isolatiebedrijven in Velp. Het meest complete overzicht. Klaar voor de winter met de beste isolatiebedrijven uit uw regio.

In Velp kunt u een isolatiebedrijf inhuren voor het isoleren van daken, kelders, vloeren of muren.

• Dak: warme lucht stijgt op, dus voor een lekker warme woning in de winter is goede isolatie voor uw dak van groot belang. Welke soort isolatie gebruikt kan worden is afhankelijk van of u een plat of een schuin dak heeft.
• Vloer: het isoleren van de vloer wordt vooral gedaan om te zorgen dat kou uit de kruipruimte niet de temperatuur van uw vloer een woonruimte beïnvloed. Dit kan zowel aan de onder als aan de bovenkant van de vloer.
• Muren/Gevel: als het isoleren van de spouw geen optie is, kan het isoleren van muren alsnog zowel aan de binnen als aan de buitenkant gedaan worden. Aan de buitenkant is hierbij de meest wenselijke optie, maar zorg wel dat de gemeente hiermee instemt.
• Spouwmuur: een spouwmuur bestaat uit twee muren met kleine ruimte ertussen, een spouw genoemd. Tussen deze muren kan isolatiemateriaal ingespoten worden. Dit is een van de meest effectieve manieren om de energiebesparing van uw huis te verhogen.
• Kelder/Kruipruimte: het isoleren van uw kelder of kruipruimte is niet alleen belangrijk voor de warmte in huis, maar voorkomt ook vocht en schimmel. Afhankelijk van de toegankelijkheid van de ruimte is het isoleren van het plafond het meest effectief, maar is soms het isoleren van de vloer de enige optie.

In Velp hebben wij 18 goede isolatiebedrijven gevonden. De isolatiebedrijven in Velp hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.5. Welk isolatiebedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende isolatiebedrijven. Zo kunt u eenvoudig de isolatiebedrijven vergelijken en het isolatiebedrijf kiezen dat bij u past.
Lees meer...
1. Isolatiebedrijf Warmterijk
8,8
place
Werkgebied Velp

U bent het vast met ons eens: spouwmuurisolatie laat u over aan de professional. Het isoleren van spouwmuren is namelijk een vak. Een vak dat wij als geen ander verstaan. Warmterijk bestaat uit een team van ervaren isolatie professionals die dagelijks werk afleveren waar ze trots op zijn. Niet zo verwonderlijk gezien de uitzonderlijk hoge klanttevredenheid.

Bij spouwmuurisolatie dient u niet over één nacht ijs te gaan. Een gedegen vooronderzoek is noodzakelijk, daar geen huis gelijk is. Dit is iets waar Warmterijk dan ook ruimschoots de tijd voor neemt. Wij beperken zo’n onderzoek niet tot een visuele inspectie. Bij ons hoort een endoscopisch onderzoek van de spouwmuren tot de standaard procedure. Deze persoonlijke aanpak garandeert dat u tot in lengte van jaren kunt genieten van uw isolatie.

Met Warmterijk weet u waar u aan toe bent. Het succes van deze unieke aanpak heeft er mede toe geleid dat wij flink zijn gegroeid. Het feit dat wij verder gaan dan anderen heeft hierin ook een belangrijke bijdrage geleverd. Wij staren ons niet blind op slechts één oplossing, maar bieden u alle gangbare methoden en materialen. Zo zijn wij als enige in staat om het isolatieplan perfect af te stemmen op uw unieke woning en uw persoonlijke woonsituatie.

Warmterijk laat niets aan het toeval over en komt zodoende haar beloftes na.
...

place
Werkgebied Velp
grade22 beoordelingen
timelapse10 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een isolatiebedrijven?

Een isolatiebedrijven kost tussen de 2000,- en € 4000,- Een isolatiebedrijven mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een isolatiebedrijven kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

1000
2000
4000
10000
0
Keurmerken & Lidmaatschappen
Insula Certificatie

Insula Certificatie wil kwaliteit aantonen en verbeteren van processen in de bouw, met name de processen welke gericht zijn op verduurzaming van vastgoed. Insula Certificatie is een onafhankelijk kennisinstituut dat is opgericht door mensen die vinden dat certificatie praktischer kan en een grote meerwaarde kan bieden
Lees meer...

VENIN

De leden van VENIN zijn gespecialiseerd in het na-isoleren van huizen en gebouwen. De uitvoerende bedrijven zijn verplicht om volgens strenge richtlijnen te werken. De isolatie werkzaamheden en de gebruikte isolatie materialen worden gecontroleerd door de onafhankelijke instituten SKG-IKOB en Insula Certificatie om zo de kwaliteit op een zo’n hoog mogelijk niveau te houden.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.