Terug naar de top 10
Ben je eigenaar van dit bedrijf?

Rijnland Makelaars B.V.

NVM Makelaar
Koningin Julianalaan 22 S, Voorschoten
14 jaar in bedrijf
8,6 (4)
Vraag een prijsopgave aan bij Rijnland Makelaars B.V.
Ik zoek een makelaar voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Rijnland Makelaars B.V.:
Door onze ervaring en spreiding in de regio kennen we deze op ons duimpje en kunnen we voor u bemiddelen in het gebied van Voorschoten,Leiderdorp en alle omliggende gemeenten zoals Leiden, Oegstgeest, Leidschendam,Voorburg en Zoeterwoude. Rijnland Makelaars is uiteraard aangesloten bij de NVM.

Rijnland Makelaars besteedt de grootst mogelijke zorg aan de verkoop of koop van uw woning. Wij begeleiden u van A tot Z. Op basis van een succesvol stappenplan nemen wij alle aspecten met u door, van de verkoopstrategie tot de verhuisdatum en van zoekopdracht tot overdracht.
Bij de aankoop van een woning zijn we net zo actief. Samen bepalen we uw woningbehoefte, we houden u continu en snel op de hoogte van geschikte woningen, regelen de bezichtiging en staan u bij met juridische en praktische adviezen (keuze notaris, aannemer etc.). Ook bespreken wij met u vooraf de mogelijke financiering van de woning.

Van ‘t Hof-Rijnland Vastgoedmanagement heeft een groot aanbod van vrije-sector huurwoningen in West- en Midden-Nederland. Wij beheren deze woningen namens verschillende eigenaren, zoals institutionele en particuliere beleggers en Verenigingen van Eigenaren (VvE). Het hoofdkantoor van de huuractiviteiten is gevestigd in Zoetermeer en wordt ondersteund door 6 regiokantoren. Onze verhuuractiviteiten maken dat de service die wij aan u kunnen bieden compleet is. Want ook verhuur kan worden gecombineerd met aan- of verkoop en verzekeringen.

Rijnland Makelaars is opgericht in 1964 te Voorschoten en heeft nog een kantoor in Leiderdorp. Dit kantoor is daar al ruim 30 jaar gehuisvest. Samen bestrijken deze kantoren de regio Den Haag-Leiden. De twee vestigingen werken nauw samen, waardoor er sprake is van veel kennis van de onroerend goed markt op zowel lokaal als regionaal niveau. Dit maakt dat wij u in deze regio goed van dienst kunnen zijn, ook wanneer u van woonplaats binnen de regio wilt veranderen.
Lees meer...
Expertise
Huur
Verkoop
Aankoop
Taxatie
Huur van woning
Verkoop van woning
Koop van woning
Taxatie van woning
Ervaring & vakmanschap
14 jaar in bedrijf
4 beoordelingen
3 medewerkers
Lid van
Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs
Vastgoedcert

Reviews over Rijnland Makelaars B.V.
info_outline

Zeer goed 4,8
starstarstarstarstar
4 reviews
Vraag een prijsopgave aan bij Rijnland Makelaars B.V.
Ik zoek een makelaar voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare makelaars in de buurt