trustoo.nl logo.png
De beste 1000+ online marketing bureaus voor jou
ContactOver onsErvaringOpdrachtenReviewsFAQ

Bobbi Oldemans

Direct beschikbaar
Reageert snel
Dirck van Delffstraat 7, Voorhout
070-2043982
2 jaar in bedrijf
8,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (10)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Bobbi Oldemans
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Of neem contact op via:

Over Bobbi Oldemans:

Bij Surge-IT zijn we experts op het gebied van op maat gemaakte content en sterke, doelgerichte marketingcampagnes om uw online vindbaarheid te verbeteren en een herkenbare brand neer te zetten. Een nieuwe doelgroep aanspreken, of juist klantloyaliteit en conversie onder uw huidige publiek versterken? Ga voor de social media strategie, content creatie, of volledige social media management van Surge-IT om samen uw doel te bereiken!

Met wie gaat u werken?
Mijn naam is Bobbi Oldemans, 21 jaar oud en de marketing en sales expert van Surge-IT. In 2021 heb ik mijn bachelor International Business Administration aan Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond, met een specialisatie in marketing en human resources. Tijdens mijn studie ben ik begonnen met freelance werk om werkervaring op te doen in de richting waar mijn grootste interesse altijd al heeft gelegen, namelijk social media marketing. Op het moment ben ik mijn kennis aan het uitbreiden door middel van cursussen die zich voornamelijk richten op de creatieve kant van marketing, zoals grafische vormgeving. Om meer werkervaring op te doen, hou ik mij bezig met de marketing en sales van Surge-IT en heb ik sinds kort ook mijn eigen service binnen het bedrijf: social media management en content creatie.

Ook interesse in webdesign of webhosting?
Neem een kijkje op de pagina van Surge-IT voor al onze services.
Lees meer...

Expertise

Social media marketing
Online marketing
Content creation
Social media strategie
Social media management
Social media beheer
Social media advertenties
Communicatie expert
Meedenkend vermogen
Bedrijfstechnisch sterk
TikTok
Instagram
Facebook
LinkedIn
Pinterest
B2B
Social Media Marketing
Content Marketing
Overige online marketing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Waarom voor ons kiezen?

Direct beschikbaar
Resultaat- en conversie gerichte service

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

2 jaar in bedrijf
10 reviews
3 medewerkers
4 jaar ervaring

Lid van

Nederlands Geregistreerde Webdesigners

Opleidingen en certificaten

BSC International Business Administration

Uitgevoerde opdrachten (1)

  • foto 1 van project TikTok Account Management & Content Creation
    TikTok Account Management & Content Creation

Reviews over Bobbi Oldemans

info_outline
Uitstekend 4,9
starstarstarstarstar
0 reviews

FAQ - veelgestelde vragen aan Bobbi Oldemans

Wat is social media marketing?
Social media marketing is een vorm van digitale marketing waarbij social media platforms worden ingezet om marketingdoelen te bereiken, zoals het vergroten van de merkbekendheid, het bevorderen van klantbetrokkenheid, het genereren van leads, het stimuleren van verkoop en het beheren van de reputatie van een merk. Het omvat het creëren en delen van relevante en boeiende inhoud, interactie met gebruikers, en het implementeren van doeltreffende marketingstrategieën en -tactieken op sociale media platforms zoals Instagram, LinkedIn, TikTok, Facebook en YouTube.
Waarom social media inschakelen voor uw bedrijf?
Social media kan een kosteneffectieve manier zijn om uw bedrijf te promoten in vergelijking tot traditionele marketingkanalen. Het is een krachtig marketinginstrument dat uw doelgroep op grote schaal kan bereiken en zelfs kan aanzetten tot actie, wat kan leiden tot meer naamsbekendheid en verkoop. Bovendien kan social media dienen als een informele manier om met klanten te verbinden, waardoor de betrokkenheid en loyaliteit van klanten verbeteren. Het stelt u ook in staat om de merkidentiteit van uw bedrijf te beheren en te verbeteren, wat kan leiden tot een sterkere band tussen uw merk en uw doelgroep.
Welke sociale media platforms moet ik gebruiken voor mijn bedrijf?
Het antwoord op deze vraag hangt af van je doelgroep en het type bedrijf dat je hebt. Over het algemeen zijn Facebook, Instagram en TikTok goede platforms om mee te beginnen, omdat deze platforms een breed publiek bereiken en veel gebruikers hebben. LinkedIn is ook een goed platform voor B2B-bedrijven, omdat het zich richt op zakelijke professionals. Het is belangrijk om te onthouden dat niet elk social media platform geschikt is voor elk bedrijf. Zorg ervoor dat je onderzoek doet naar je doelgroep en de platforms die ze gebruiken voordat je besluit waar je actief op wilt zijn.
Hoe meet ik het succes van mijn social media marketingcampagne?
Het meten van het succes van je social media marketingcampagne hangt af van de doelstellingen die je hebt gesteld. Het is belangrijk om je doelstellingen duidelijk te definiëren voordat je begint met het ontwikkelen van je campagne. Enkele veelvoorkomende doelstellingen zijn het vergroten van het aantal volgers, het genereren van leads of conversies, en het vergroten van de naamsbekendheid van je merk. Om het succes van je campagne te meten, kun je verschillende statistieken bijhouden, zoals het aantal likes, reacties en shares, en het aantal bezoekers of conversies dat je website ontvangt via social media. Door deze statistieken bij te houden, kun je je campagne optimaliseren en je resultaten verbeteren.
Hoe vaak moet ik posten op sociale media voor mijn bedrijf?
Het optimale aantal posts per dag op sociale media varieert per platform en hangt af van verschillende factoren, zoals uw doelgroep, de aard van uw bedrijf en het type inhoud dat u deelt. Over het algemeen wordt aanbevolen om minstens één keer per dag te posten op Facebook, en ongeveer drie tot vijf keer per week op Instagram en TikTok. Het is belangrijk om niet te vaak te posten, omdat dit kan leiden tot overbelasting van uw volgers en leiden tot ontvolgen of verminderde betrokkenheid. Zorg ervoor dat u een consistente poststrategie heeft en experimenteer met verschillende frequenties om te bepalen wat het beste werkt voor uw bedrijf.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Bobbi Oldemans
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare online marketing bureaus in de buurt