de beste Schilders voor jou
Kies uit +1975 top SchildersKies uit +1975 Schilders in Nederland
COVID-19: het contact met bedrijven en de prijsopgave via Trustoo kan online plaatsvinden, Lees meer
1 - 10 van 60 resultaten
Henk Jager Schilderwerken
8,1
place
Rieger 5, Ureterp

Staat voor kwaliteit en service waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Dit is in onze ogen de beste reclame die er bestaat. Het voortdurend groeiende vaste klantenbestand spreekt wat dat betreft voor zich.
Henk Jager Schilderwerken is een schilder in Ureterp en werkt voor diverse soorten schilderwerken voor in en om uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. Van het behangen van een kamer tot het verven van uw volledige woning. schilder drachten
Niet alleen het behalen van een mooi strak schilderwerk is belangrijk maar ook het behouden hiervan. Houtwerk goed conserveren om verwering of rotten te voorkomen is van groot belang om uw woning, kantoor of bedrijfsruimte in goede conditie te houden. En ook niet onbelangrijk: Tijdig onderhoud is kosten besparen!

placeRieger 5, 9247GM, Ureterp
grade4 beoordelingen
timelapse10 jaar in bedrijf
Schildersbedrijf Hiemstra
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
9,3
place
Werkgebied Ureterp

Harm Hiemstra begon zijn schildercarrière op zestienjarige leeftijd. Hij heeft in de jaren 1971 tot 1978 al zijn schildersvak- en aanverwante diploma’s behaald. Op 32-jarige leeftijd heeft hij afscheid genomen van zijn laatste werkgever Sietsma – destijds gevestigd op de Noordkade in Drachten – en Schildersbedrijf Hiemstra opgericht. In de jaren vanaf 1988 heeft Schildersbedrijf Hiemstra een ruime (vaste) klantenkring opgebouwd in en rondom Drachten. Onze klantenkring bestaat zowel uit particuliere alsook zakelijke opdrachtgevers. Bovendien is Harm Hiemstra vanaf 2000 tot en met 2012 praktijkleraar ‘schilderen’ geweest op de praktijkscholen ‘De Ark‘ en ‘De Venen‘ in Drachten.

place
Werkgebied Ureterp
grade25 beoordelingen
timelapse32 jaar in bedrijf
Bouwsma Schildersbedrijf
8,8
place
Werkgebied Ureterp

Tjeerd Bouwsma begon in 1916 als eerste met een schildersbedrijf in De Begine te Workum, in 1935 kwam zijn zoon Arjen Bouwsma bij Tjeerd Bouwsma in dienst. De zoon van Arjen Bouwsma is Jelle Bouwsma (vader van Arjen jr.), deze naam klinkt bij de meeste mensen in de regio als een bekende Workumer schilder in de oren. Jelle Bouwsma begon in 1967 als schilder bij zijn vader Arjen Bouwsma. Arjen Bouwsma beëindigde in 1978 zijn bedrijf en Jelle Bouwsma ging aan de slag bij de woningbouwvereniging van de gemeente Workum. In 1986 startte Jelle Bouwsma samen met Simon Alberts Schildersbedrijf Alberts & Bouwsma. En in 2008 heeft Jelle Bouwsma besloten om te stoppen als schilder en van zijn vrije tijd te genieten.

place
Werkgebied Ureterp
grade25 beoordelingen
timelapse11 jaar in bedrijf
Schildersbedrijf R. Bethlehem
8,6
place
Werkgebied Ureterp

OVER ONS
In 1969 besloot Rink Bethlehem aan ‘t Weike in Gorredijk een schildersbedrijf te starten. Met de naam R. Bethlehem Schildersbedrijf was meteen duidelijk om wie het ging en waar het bedrijf voor stond. Door het leveren van vakmanschap, kwaliteit en service zorgde de toenemende naamsbekendheid voor een bloeiend bedrijf. Klantvriendelijk zijn kost niks, maar levert wel wat op!
TWEEDE GENERATIE
In 2006 gaf Rink Bethlehem het stokje over aan zoon René. Partner Jantina is ook werkzaam binnen het bedrijf en is steun en toeverlaat, zowel voor als achter de schermen. Zij houdt zich onder andere bezig met kleur- en stylingadvies, acquisitie, personeelszaken en (sociale media) promotie. De tweede generatie werkt met veel enthousiasme met de nieuwste technieken.
NIEUWE LOCATIE
In de loop der jaren groeide R. Bethlehem Schildersbedrijf uit tot een allround schildersbedrijf met verschillende specialismen zoals glasservice en spuitwerk. Het pand aan de Tolhûsleane bood op een bepaald moment te weinig mogelijkheden voor verdere uitbreiding. René en Jantina besloten tot nieuwbouw. Op een mooie zichtlocatie aan de Klok 18 in Gorredijk werd in april 2009 een modern, maar vooral functioneel bedrijfspand betrokken.
SHOWROOM EN SPUITWAND
Het bedrijfspand met showroom waar ook verf, glas, behang en alle aanverwante schilderproducten verkrijgbaar zijn, is echt een blikvanger. Alle kleuren verf en latex zijn verkrijgbaar. Mat dank aan de volautomatische verfmengmachine waarmee meer dan 90.000 kleuren kunnen worden gemengd. De mooie collectie behangboeken van gerenommeerde merken biedt volop keuze voor elke ruimte en elke smaak. Een aanwinst is de spuitwand voor kleinschalig spuitwerk. Hier krijgen oude meubels, keukenkastjes en andere voorwerpen een nieuw leven.
LEERBEDRIJF
De samenleving en zeker ondernemers hebben behoefte aan goed opgeleide vakmensen. En omdat de jeugd de toekomst heeft, is R. Bethlehem Schildersbedrijf al jarenlang leerbedrijf. De vele specialisten binnen het bedrijf geven graag hun kennis door aan een nieuwe generatie vakmensen.
OPDRACHTGEVERS
Wij werken zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Zakelijke opdrachtgevers zijn onder meer: Gemeenten, It Fryske Gea, Monumentenadvies Noord, aannemers, VVE’s, verenigingen van eigenaren en Stichting Comprix.

place
Werkgebied Ureterp
grade6 beoordelingen
timelapse104 jaar in bedrijf
Schilderwerken Drachten B.V.
8,6
place
Werkgebied Ureterp

Schilderwerken Drachten is een echt Fries familiebedrijf. Al 3 generaties lang zorgen wij dat huizen en gebouwen in Drachten en wijde omgeving er netjes en verzorgd uitzien, van binnen en van buiten.
In 1979 heeft de nieuwbouw plaatsgevonden van het bedrijfspand aan de Zuidkade 60 te Drachten.
Na een aantal jaren groeide het bedrijf uit haar jasje, en heeft het grond aangekocht naast het pand aan de Zuidkade 60.
In 1991 is Gilbert Stuij in dienst getreden bij het bedrijf, waarna hij in 2002 het bedrijf heeft overgenomen van de heer L.W. Stuij.
In 2008 is Marcel Stuij in dienst getreden bij het bedrijf, en daarmee is een echt familiebedrijf een feit.

place
Werkgebied Ureterp
grade8 beoordelingen
timelapse24 jaar in bedrijf
Schildersbedrijf H. Kooij
8,5
place
Werkgebied Ureterp

Kooij Schilderwerken is gevestigd in Joure en dat is met Heerenveen ook het voornaamste werkgebied. Een jong bedrijf dat is opgericht in 2003 met aan het hoofd Henk Kooij, kleinzoon van een schilder en zoon van een kunstschilder. Vakkundig, klantgericht en fijn om over de vloer te hebben, zo worden onze mensen vaak getypeerd.
Wij besteden veel aandacht aan duurzaam en milieuvriendelijk werken en gebruiken verven op waterbasis die binnen-en buitenshuis toepasbaar zijn. Veilig werken op hoogte met steigers en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn vanzelfsprekend. Daarnaast volgen wij cursussen om onze kennis up-to date te houden en om het gebruik van nieuwe producten onder de knie te krijgen.

place
Werkgebied Ureterp
grade8 beoordelingen
timelapse16 jaar in bedrijf
miniwizard.svg
Waarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend

Wat kost een schilder?

Een schilder kost tussen de 35,- en € 50,- Een schilder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een schilder kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

35
40
45
50
Veelgestelde vragen

Wat doet een schilder?

WAT DOET EEN SCHILDER?
Iedereen heeft wel eens een schilder nodig. Denk aan het onderhoud of het opknappen van de kozijnen, trap, deuren, muren of het plafond. Het werk van een schilder klinkt vanzelfsprekend, maar bij goed schilderwerk komt meer kijken. Met een goede schilder kunt u de levensduur en de duurzaamheid flink verhogen. Het werk van de schilder start bij vaststellen van de ondergrond en het bepalen van het soort verf. Daarnaast gaat de schilder ook aan de slag om alles op te meten, af te plakken, op te schuren en af te dekken. Als de schilder constateert dat er iets verrot is, moet het vervangen worden. Dit kan de schilder vaak ook zelf doen. Pas als dit alles gedaan is, gaat de schilder aan de slag met het aanbrengen van de verf. Vaak start de schilder met een grondverf voordat de normale verf aangebracht wordt. Voor het aanbrengen van de verf zijn er drie veelvoorkomende manieren: sausen, lakken en spuiten.

SAUSEN, LAKKEN EN SPUITEN
Er bestaan verschillende manier om verf aan te brengen op een oppervlakte. De meest voorkomende manieren zijn lakken, sausen en spuiten. Lakken wordt vaak gedaan om materiaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zon of juist regen. Afhankelijk van de structuur en de staat van het object wat gelakt moet worden, wordt het aantal lagen lak wat nodig is bepaald. Zowel voorlakken als aflakken is belangrijk. Sausen doet men met een verfroller. Deze methode van schilderen is relatief arbeidsintensief en duur. Spuiten is een stuk goedkoper dan sausen. Het grote nadeel is dat de gehele ruimte afgeplakt of afgeschermd moet worden vanwege de nevel, terwijl dit bij sausen niet hoeft.

BINNEN/BUITEN
Een schilder werkt zowel binnenshuis als buitenshuis en doet dus veel verschillende dingen. Vaak zijn de kosten van een buitenschilder hoger dan die van een binnenschilder. Dit heeft te maken met de extra materialen die een buitenschilder nodig heeft, zoals een steiger, ladders en speciale buitenverf. Een schilder weet welke verfsoort geschikt is voor de ondergrond en wat de beste verftechniek is. Voor een buitenschilder kunt u ook een winterschilder inhuren. Door de rustige periode, willen buitenschilders tijdens de winter vaak met korting uw schilderwerk verzorgen.

Om tot een keuze voor een schilder te komen, raden wij u aan 3 tot 4 offertes op te vragen. Zo kunt u goed vergelijken welke werkzaamheden de schilders uitvoeren voor welke prijs.

Wat kost een schilder?

WAT KOST EEN SCHILDER?
Wat een schilder kost, is uiteraard afhankelijk van het type opdracht. Wilt u uw raamkozijnen onderhouden of uw binnenmuren laten verven? Dit kunt u doen door een professioneel schildersbedrijf in te huren, maar wat kost een schilder? De tarieven voor schilders liggen gemiddeld tussen € 35,- en € 50,- per uur. Hanteert de schilder tarieven per m2? Dan moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 25,- en € 30,-. In dit geval zitten hier doorgaans de kosten voor arbeidsloon, verf en overige materiaalkosten bij in. Ook zijn deze tarieven vaak inclusief BTW.

SCHILDER VOOR BINNEN OF BUITEN
Elke schilder hanteert eigen tarieven. Vaak wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen binnen schilderen en buiten schilderen. Dit komt, doordat deze schilderwerkzaamheden nogal van elkaar verschillen. Zo kan een schilder binnen ook uw muren en plafonds sauzen en bijvoorbeeld spuitwerk verzorgen. Net als binnen het geval is, kunt u een schilder buiten vragen uw lakwerk te verven. Vaak wordt gedacht dat dit niet in de winterperiode mogelijk is, maar het tegendeel is waar. U kunt bijvoorbeeld een speciale winterschilder inhuren. In veel gevallen hanteren winterschilders lagere tarieven in verband met de rustige periode.

GRONDVERF EN AANTAL LAKLAGEN
U kunt ervoor kiezen om uw complete houtwerk binnen of buiten te laten schilderen, uw muren te laten verven of een specifiek onderdeel te laten opknappen. Denkt u dan aan uw trap bijvoorbeeld, een raamkozijn of de voor- en achterdeur. Wat uw schilderopdracht ook is, wij raden u aan 3 tot 4 offertes op te vragen. Let u daarin op de verftoepassing want dit beïnvloedt de prijs. Wordt er grondverf toegepast bijvoorbeeld en hoeveel verflagen of laklagen gaat de schilder aanbrengen?

Wat is het uurtarief van een goede schilder?

WAT IS HET UURTARIEF VAN EEN GOEDE SCHILDER?
Stel, u besluit een deel van uw huis of pand te laten schilderen. U gaat dan ongetwijfeld op zoek naar een schildersbedrijf met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vaak hanteren schildersbedrijven een uurtarief, maar wat is het uurtarief van een goede schilder? Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Meestal zijn de leeftijd en de ervaring van de schilder in kwestie van invloed, maar ook of uw schilderopdracht binnen of buiten moet plaatsvinden. Gemiddeld ligt het uurtarief van een schilder tussen de € 35,- en € 50,-.

EEN BINNEN-, BUITEN- OF WINTERSCHILDER
Het soort schilder dat u in wilt schakelen beïnvloedt het tarief. Wilt u bijvoorbeeld uw houtwerk buiten laten schilderen of binnen? Gedetailleerd schilderwerk is logischerwijs duurder dan het verven van grote oppervlaktes zoals plafonds en muren. In sommige gevallen wordt hiervoor geen uurtarief afgegeven maar een m2-prijs. Deze prijs ligt gemiddeld tussen de € 25,- en € 30,- per m2. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een winterschilder in te schakelen. Omdat schilderbedrijven het doorgaans rustiger hebben in de winterperiode, bent u met een goede winterschilder meestal voordeliger uit.

KWALITEIT VAN HET VERFMATERIAAL
Wat ook van invloed is op de offerteprijs is de kwaliteit van het materiaal. Een goede schilder zal altijd gebruik maken van hoogstaande kwaliteit verfsoorten en overig materiaal. Daarnaast speelt de ondergrond een rol. Hoeveel laklagen moeten er bijvoorbeeld aangebracht worden en wordt het schilderwerk eerst in de grondverf gezet? Vaak geven schildersbedrijven ook een garantie op het schilderwerk. Hier kun je de kwaliteit ook uit afleiden. Kortom, allemaal aandachtspunten die u kunt vergelijken door 3 tot 4 offertes op te vragen.

Wat zijn de kosten van buitenwerk schilderen?

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN BUITENWERK SCHILDEREN?
Als uw buitenwerk een schilder nodig heeft stelt u zichzelf ongetwijfeld de vraag: wat zijn de kosten van buitenwerk schilderen? Net als schilders voor binnen hanteren buitenschilders hun eigen tarieven. Vaak is dit een uurtarief. Het gemiddelde uurtarief voor een buitenschilder ligt tussen de € 35,- en € 50,- maar dit zijn niet de enige kosten om rekening mee te houden. Zo zal een buitenschilder ook kosten in rekening brengen voor het gebruikte verf en overige materialen.

ERVARING EN WONINGSOORT
De hoeveelheid ervaring van de buitenschilder is doorgaans van invloed op het uurtarief dat berekend wordt. Daarnaast speelt ook het soort huis dat u heeft een rol in de uiteindelijke kosten. Heeft u bijvoorbeeld een vrijstaand huis, een twee onder één kap woning of een appartement? Als u uw complete buitenwerk wilt laten schilderen verschillen uiteraard de kosten per woningsoort. Zo liggen de gemiddelde kosten voor een appartement tussen de € 1000,- en € 2500,- en voor een vrijstaand huis tussen de € 5500,- en € 7500,-. Voor een twee onder één kap woning of hoekwoning liggen de gemiddelde prijzen tussen € 2500,- en € 5000,-.

VOORDELIGE WINTERSCHILDER
Vaak wordt gedacht dat buitenwerk schilderen in de winterperiode niet tot de mogelijkheden behoort. Dat is niet altijd het geval. Zo zijn er winterschilders die juist in deze periode het buitenwerk schilderen. Sterker nog, soms is het juist verstandiger en goedkoper om in de winterperiode uw buitenwerk te laten schilderen. Wij raden u daarom aan om zeker 3 tot 4 offertes op te vragen.

Waar moet u op letten bij een schilders-offerte?

WAAR MOET U OP LETTEN BIJ EEN SCHILDERS-OFFERTE?
U wilt (een deel van) uw woning of bedrijfspand laten schilderen en u vraagt daarom meerdere offertes op: waar moet u op letten bij een schilders-offerte? Er zijn meerdere factoren die de offerteprijs bepalen. Denkt u dan aan arbeidsloon, maar ook aan het materiaal dat wordt gebruikt, of u binnen of buiten laat schilderen en in welke periode dit gebeurt. Zo hanteert een winterschilder vaak lagere tarieven. Dit komt, doordat de winter een doorgaans rustiger periode is voor schilderbedrijven.

ARBEIDSLOON, VERFSOORT EN OVERIG MATERIAAL
Veel schilders hanteren een uurtarief dat u terug zult zien op de offerte. Bestaat uw opdracht uit gedetailleerd schilderwerk? Dan ligt het uurtarief uiteraard hoger dan wanneer u de schilder vraagt grote oppervlaktes te verven of te sauzen. Sommige schilders hanteren in het laatste geval geen uurtarief maar een m2-prijs. Wat eveneens van invloed is op de offerteprijs zijn de verfsoorten en het overige materiaal die de schilder gebruikt. Een goed schildersbedrijf zal dit specificeren op de offerte en het is belangrijk hier op te letten.

AANTAL LAKLAGEN EN GEBRUIK GRONDVERF
Daarnaast zal ook op de offerte staan weergegeven uit hoeveel laklagen het schilderwerk bestaat. Ook kunt u zien of de schilder in kwestie eerst grondverf gebruikt. Overbodig te noemen dat beide, zowel het aantal laklagen als het gebruik van grondverf, van invloed zijn op de offerteprijs. Om uzelf te verzekeren van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, kunt u daarom het beste 3 tot 4 offertes opvragen. U ziet dan ook meteen of deze offertes deze specifieke aandachtspunten apart benoemen.

Wanneer het schilderwerk onderhouden?

WANNEER HET SCHILDERWERK ONDERHOUDEN?
Het schilderwerk is een grote kostenpost voor het onderhoud van uw huis. Het schilderen van uw woning is vakwerk en wordt vaak uitbesteed aan vakmensen. Maar wanneer moet het schilderwerk onderhouden worden? Dat verschilt. Schilderwerk verouderd en na een aantal jaar moet het opnieuw gedaan worden. Het advies is om het buiten schilderwerk iedere vijf jaar te laten doen, terwijl het binnenschilderwerk eens in 7 á 10 jaar onderhouden moet worden. Het verschil komt doordat het buitenschilderwerk beïnvloed wordt door het weer. Het niet onderhouden van het schilderwerk kan leiden tot houtrot. Als er houtrot gevonden wordt, moet vaak het hele kozijn vervangen te worden. Een goede verflaag beschermt het kozijn tegen houtrot. Een schilder kan vooraf vaak een indicatie geven hoe lang het schilderwerk goed blijft.

HERKEN DE SIGNALEN
Zelf kunt u ook zien wanneer het schilderwerk verouderd is. Op welke signalen kunt u letten om te herkennen of het tijd is om het schilderwerk te onderhouden? Ten eerste kunt u kijken of het schilderwerk blaasjes of scheurtjes heeft. Scheurtjes ontstaan vaak eerst op liggende onderdelen en op hoeken. Daarnaast kunt u kijken of het schilderwerk verkleurd is of dat de verf op sommige plaatsen loslaat. Het zijn simpele signalen om te zien dat uw schilderwerk toe is aan vernieuwing.

ONDERHOUDSCONTRACT
Goed onderhoud van het buitenschilderwerk komt het schilderwerk ten goede. Sommige schilders bieden een onderhoudscontract. Dit is een soort abonnement waarbij de schilder periodiek (vaak jaarlijks) langskomt. Tijdens deze jaarlijkse controle, zorgt de onderhoudsschilder voor de inspectie, het onderhoud en het bijwerken van het schilderwerk. De prijs van het onderhoudscontract is afhankelijk van de hoeveelheid schilderwerk en opgenomen werkzaamheden. Een onderhoudsabonnement wordt vaak voor langere termijn aangegaan. Denk hierbij aan een periode van 5, 10 of zelfs 20 jaar.

De beste schilder?

DE BESTE SCHILDER?
We hebben alle informatie die te vinden is over schilders voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste schilder is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland duizenden schilders met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Welke specialisatie; Binnen of buiten? Behangen of sauzen?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle schilders in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor iedere schilder gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE SCHILDERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste schilders per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de bedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de schilder gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 schilders die te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.

Hoe verloopt het contact met de schilder ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de schilders geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van een ieder die van onze service gebruikt maakt en de schilders die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met schilders in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de schilder bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Het schilderwerk buiten kan in de meeste gevallen gewoon plaatsvinden. Daarbij worden uiteraard de richtlijnen voor het houden van voldoende afstand in acht genomen.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de schilder wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Keurmerken
OnderhoudNL Garantie

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG (lees: OnderhoudNL) - Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.
Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders, schildersbedrijven, glaszetters en glasafwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.
Een deelnemend bedrijf waarmee u in zee gaat, is niet een klusbedrijf, maar een OnderhoudNL Garantie-bedrijf dat optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid biedt. U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk, onderhoudswerk, de service en de garantie. In Nederland zijn ruim 1200 OnderhoudNL Garantie-bedrijven.

De Betere Schilder

Hét keurmerk van schilderend Nederland!
Een erkend Betere Schilder voldoet aan strenge toelatingseisen en geeft opdrachtgevers de garantie dat ze gekozen hebben voor een echte vakman. Die trots is op zijn vak en gaat voor het beste resultaat. Omdat ze ons motto onderschrijven: TROTS OP ONS VAK!

OnderhoudNL

Koninklijke OnderhoudNL, vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-)onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven. Met ruim 2.200 aangesloten bedrijven is OnderhoudNL de grootste vereniging van glaszet- en onderhoudsbedrijven in Nederland. De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen verduurzaamd en behouden blijft voor de toekomst.

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon