Ontdek de beste bedrijven in Amstelveen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Amstelveen

ISX Beveiliging & Bewaking.jpg
beveiligingsbedrijven
ISX Beveiliging & Bewaking
9,9 (20)

ISX = 24/7 ✅ Alarmopvolging ✅ Mobiele Surveillance

Al meer dan 21 jaar zorgt ISX beveiliging voor de veiligheid haar klanten 24 uur per dag en 365 dagen per jaar uw betrouwbaarste partner voor de beveiliging
Ons werkgebied ligt voornamelijk rondom Amsterdam, Amstelveen, Schiphol waar we zakelijke als particuliere markt. Sinds 2019 zijn we aktief in de Ronde Venen.

Onze visie op beveiligen is duidelijk of het nu gaat om de veiligheid van uw gezin, bedrijf of evenement bij ons kunt u terecht voor een totaal pakket aan diensten.
Wij zijn vooral bereikbaar, hebben korte lijnen en zijn flexibel, snel in het ontzorgen van onze opdrachtgevers als het gaat om beveiligen, bewaking en veiligheid.

Het op een verantwoorde manier leveren van kwaliteit staat daarbij voorop.
Vanzelfsprekend voldoen we aan alle eisen die aan een modern beveiligingsbedrijf en haar mensen mogen worden gesteld. Om dit aantoonbaar te maken beschikken we over een vergunning van het Ministerie van Justitie en het VEB Keurmerk Beveiliging.

ISX Beveiliging verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van het VEB - Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven.

Dit houdt onder andere in dat WIJ verzekerd zijn en U er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan de specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat ISX de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Onze specialiteit is de Mobiele Surveillance
Snelle alarmopvolging nodig? dan is ISX Beveiliging is het professionele waarschuwadres.
De gemiddelde responstijd die nodig is om na ontvangst van de melding te plaatse zijn bedraagt ongeveer 15 minuten.
...

Heemraadschapslaan 102, Amstelveen
Eva van Wijngaarden.jpg
coaches
Eva van Wijngaarden
9,2 (11)

Zorgen hebben over jouw kind hoort bij opvoeden en opgroeien. Vaak ben je zelf als ouder goed in staat om deze zorgen met jouw kind te bespreken en samen een oplossing te vinden. Soms lukt dat niet. Dan blijft je kind of puber bepaald gedrag vertonen of zit langere tijd niet lekker in zijn of haar vel. Ook kan het zijn dat jij als ouder onzeker bent over jouw aanpak. Het is dan fijn dat je kan aankloppen bij een coach met wie jij als ouder je zorg kan delen en die jou en jouw kind of puber serieus neemt en verder helpt.

Mijn manier van coachen is oplossingsgericht en op maat afgestemd. Gesprekken wissel ik af met doeltreffende en speelse werkvormen zodat de juiste tools gelijk in praktijk kunnen worden gebracht. In het coachtraject van het kind maak ik ook altijd ruimte voor systemische interventies met jou als ouder en/of het hele gezin. Zo ontwikkelt iedereen in het gezinssysteem mee. 

Merk je dat jouw kind last heeft van:
- onzekerheid,
- lage weerbaarheid,
- angsten,
- pestkoppen,
- spanning,
- boosheid/verdriet

Of dat jouw puber zich:
- neerslachtig voelt
- last heeft van stress
- het moeilijk vindt keuzes te maken
- het moeilijk vindt richting te bepalen
- onzeker is over eigen kunnen, geaardheid of uiterlijk

​Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Mijn voornaamste kracht als coach, naast openheid, humor en creativiteit, is dat ik jou, jouw kind of puber, altijd serieus neem. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde setting die nodig is om te durven ontdekken, nieuw gedrag te oefenen en successen te kunnen vieren. Want alleen zo ontstaat er de verandering die nodig is.​
...

Keizer Karelplein 14A, Amstelveen
True Insight - Holistische Natuurgeneeskunde en Traumatherapie.jpg
relatietherapeuten
True Insight - Holistische Natuurgeneeskunde en Traumatherapie
8,9 (9)

Mijn naam is Marion Gulpers. Ik ben in 1963 geboren in Heerlen maar heb deze stad verlaten toen ik volwassen werd. Uiteindelijk heb ik mij na een aantal jaren leven en werken in Azië samen met mijn toenmalige echtgenoot in Amstelveen gevestigd waar onze zoon al gauw werd geboren.

Al heel jong was ik mij ervan bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Na een lange spirituele en persoonlijke zoektocht kwam vooral in Azië mijn spirituele ontwikkeling goed op gang door inwijdingen in de Subud meditatie en in Reiki. Ik heb mijn ontwikkeling voortgezet door verschillende opleidingen, cursussen en workshops te gaan volgen op spiritueel, esotherisch, natuurgeneeskundig en psychologisch en therapeutisch gebied.

Spiritualiteit en persoonlijke groei zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik beschouw het als een onderdeel van mijn eigen persoonlijke groei ook voor andere mensen een inspiratie te zijn en hen zo te ondersteunen bij hun eigen, unieke zoektocht.

De moderne praktijk voor natuurgeneeskunde en psychologische begeleiding True Insight heb ik in 2002 opgericht. Enerzijds vanuit mijn wens mijn eigen weg van persoonlijke ontwikkeling voort te zetten en anderzijds om mij doelgericht in te zetten voor de innerlijke groei en holistische heling van anderen. Door mijzelf te blijven ontwikkelen en ook anderen te begeleiden op hun weg naar zelfverwezenlijking en genezing, hoop ik te kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Ik heb sinds 1997 jaarlijks opleidingen en trainingen gevolgd die gericht zijn op het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar Zelfverwezenlijking en Heling. Mijn interesse gaat vooral uit naar opleidingen waar de Oosterse Wijsheden verbonden worden met de Westerse als hulpmiddel om de oorzaken van klachten op te sporen en te behandelen:

Natuurgeneeskundige Kinesiologie
Reiki
Kirlian Fotografie (Diagnostiek)
Bioresonantie diagnostiek en behandeling
De Helende Reis methode (The Journey, Brandon Bays))
Levend Bloed Analyse
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
Conscious Coaching en Visionary Leadership Coaching (Conscious Company)
Integrale Chakra Therapie / Evolutiepsychologie (met als aanvulling voedingsleer en als specialisatie, ‘Kinderen’ en ‘Relaties’)
Medische Basiskennis (HBO nivo)
The Reconnection
Holistische EMDR
The Work (Byron Katie)
EFT
TAT
Geweldloze Communicatie
Mindfulness & Heartfulness
Systemisch Werk / Opstellingswerk
Deeksha
Soul Healing & Soulretrieval
Kadertraining Vrouwenhulpverlening enz.
...

Lindenlaan 75, Amstelveen
Sun Format Zonwering.jpg
zonwering specialisten
Sun Format Zonwering
8,8 (188)

Sun Format is opgericht in 1984 door de familie van Schip (Theo en Gusta). Het eerste bedrijfspand was een monumentaal winkelpand aan de Dorpsstraat in Amstelveen. De verbouwing en renovatie duurde ongeveer een jaar. De uitbreiding met een grote werkplaats en magazijn werd al twee jaar na de opening gerealiseerd.

Na enige jaren en met veel passie waren Theo en Gusta er in geslaagd om het bedrijf een stevige basis te geven in een onzekere tijd. Dit betekende o.a. dat er ook personeel in dienst kwam om te assisteren bij de montage van zonweringsproducten. In de jaren '90 is het bedrijf uitgebreid met twee familieleden , zoon Dennis en zijn vrouw Petra , dit maakte Sun Format tot een echt familiebedrijf.

Rond 2006 werd duidelijk dat er in het Oude Dorp van Amstelveen geen toekomst was als Sun Format wilde groeien , dit leidde uiteindelijk tot een verhuizing naar het nieuwe bedrijvenpark aan de rand van de Westwijk. Dit nieuwe bedrijfspand is groter en beter bereikbaar voor bezoekers. Hier kan men terecht voor een bezoek aan de uitgebreide showroom en uiteraard voor een goed advies of een offerte.

Inmiddels zijn de oprichters , Theo en Gusta van Schip, teruggetreden en is de dagelijkse leiding in handen van Dennis en Petra van Schip. Samen met de personeelsleden geven zij vorm aan een familiair bedrijf , waarin kwaliteit en aandacht voor de klant de uitgangspunten zijn.
...

Schweitzerlaan 54, Amstelveen
TOLK2GO.jpg
vertalers
TOLK2GO
8,3 (2)

November 2018. Na een jaar van voorbereiding gaat Tolk2Go open voor klanten. De website Tolk2Go.com is klaar. Bijna direct registreren 50 beëdigde tolken zich. De apps voor tolken staan in Apple’s Appstore en Google’s Playstore. Waar komt Tolk2Go zo plotseling vandaan? Dat is ons verhaal. Het verhaal van Kristian Koopman en Jaap van den Eersten.

Het verhaal begint bij Svetlana Koopman. Svetlana is de moeder van Kristian, en is getrouwd met Jaap. Svetlana werkt al ruim 20 jaar als beëdigd tolk Russisch-Nederlands. In het begin werkte ze als tolk bij de rijksoverheid. Later werd deze overheidsdienst geprivatiseerd. Zo ontstonden TVCN, nu Global Talk, en later Concorde, nu Live Words. Wij, Jaap en Kristian, maakten dit alles van dichtbij mee.

We zagen de grote bemiddelingsbureaus. Die bureaus leven van grote overheidsopdrachten en hebben weinig aandacht voor zakelijke en particuliere klanten. Als monopolisten handhaven ze hoge tarieven voor klanten. Tegelijkertijd verlagen ze de tarieven voor de individuele tolken waardoor veel professionele tolken ze verlaten.

We zagen een gat in de markt. Een Uber of Airbnb voor tolken. En daar zijn we ingestapt, als familiebedrijf Tolk2Go: online tolkenbemiddeling. Dit levert voordelen op voor de klant en voor de tolk. Tolk2Go helpt klanten bij het vinden van tolken. De tolken helpen wij bij het vinden van opdrachten. Alle kosten, tarieven, recensies en tolkprofielen zijn openbaar. De tolken bepalen zelf hun tarieven. Zo biedt Tolk2Go de klanten en de tolken een uitstekende service voor een eerlijke prijs.

Nog belangrijker … we respecteren de tolken. We weten hoe belangrijk de kwaliteit van nauwkeurige communicatie is. Bij ons zijn de tolken geen nummers.

2021. We zijn nog steeds op de markt. Het aantal tolken is gegroeid van 50 naar al meer dan 400. Het aantal opdrachten groeit iedere maand. De klantenrecensies zijn bijna zonder uitzondering 5 sterren-reviews. Hoogwaardige samenwerking tegen een eerlijke prijs. Dat bieden wij onze klanten en onze tolken.
...

Goereesepad 53, Amstelveen