Ontdek de beste bedrijven in Amstelveen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Amstelveen

Protect Eye Nederland (Rescue Security Control).jpg
beveiligingsbedrijven
Protect Eye Nederland (Rescue Security Control)
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (44)

Protect Eye Nederland doet meer dan alleen beveiligen. Samen hebben wij ruim 38 jaar ervaring op het gebied van beveiliging ,bewaking en recherche.

Wie zijn wij?
Rescue security control (Protect Eye) is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf en gevestigd te Amstelveen.

Ruime ervaring op het gebied van beveiligen, verzorgen wij een breed scala aan beveiligingsdiensten voor bedrijven, collega bedrijven en particulieren.
Protect Eye Nederland is een vertrouwde naam in de branche.
Wij hebben alle erkenningen en hogere opleidingen op ons vakgebied.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Ons motto: “doe wat je zegt en zeg wat je doet” Of het nu gaat om de veiligheid van mensen, goederen of gebouwen, elke situatie vraagt om een eigen aanpak.
Protect Eye Nederland begrijpt dit, ons management team denkt met u mee richting een uniek plan van aanpak. Wij groeien met u mee naar de ultieme veiligheidsbalans!

Protect Eye Nederland levert alle activiteiten op gebied van beveiliging, bewaking en receptiediensten.
Met ruime ervaring, expertise, deskundigheid en veelzijdigheid zijn wij in staat om aan al uw beveiligingsvragen te voldoen waaronder Evenementenbeveiliging, Hotel-security, Receptie en Portier diensten, Bouwbewaking, Alarmopvolging, Persoonsbeveiliging en Riskmanagement.

U kunt altijd vrijblijvend met ons in contact treden, wij denken in alles met u mee!
Of bel ons.
...

Punter 187, Amstelveen
Eva van Wijngaarden.jpg
coaches
Eva van Wijngaarden
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (23)

Zorgen hebben over jouw kind hoort bij opvoeden en opgroeien. Vaak ben je zelf als ouder goed in staat om deze zorgen met jouw kind te bespreken en samen een oplossing te vinden. Soms lukt dat niet. Dan blijft je kind of puber bepaald gedrag vertonen of zit langere tijd niet lekker in zijn of haar vel. Ook kan het zijn dat jij als ouder onzeker bent over jouw aanpak. Het is dan fijn dat je kan aankloppen bij een coach met wie jij als ouder je zorg kan delen en die jou en jouw kind of puber serieus neemt en verder helpt.

Mijn manier van coachen is oplossingsgericht en op maat afgestemd. Gesprekken wissel ik af met doeltreffende en speelse werkvormen zodat de juiste tools gelijk in praktijk kunnen worden gebracht. In het coachtraject van het kind maak ik ook altijd ruimte voor systemische interventies met jou als ouder en/of het hele gezin. Zo ontwikkelt iedereen in het gezinssysteem mee. 

Merk je dat jouw kind last heeft van:
- onzekerheid,
- lage weerbaarheid,
- angsten,
- pestkoppen,
- spanning,
- boosheid/verdriet

Of dat jouw puber zich:
- neerslachtig voelt
- last heeft van stress
- het moeilijk vindt keuzes te maken
- het moeilijk vindt richting te bepalen
- onzeker is over eigen kunnen, geaardheid of uiterlijk

​Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Mijn voornaamste kracht als coach, naast openheid, humor en creativiteit, is dat ik jou, jouw kind of puber, altijd serieus neem. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde setting die nodig is om te durven ontdekken, nieuw gedrag te oefenen en successen te kunnen vieren. Want alleen zo ontstaat er de verandering die nodig is.​
...

Keizer Karelplein 14A, Amstelveen
Afdeling Dierplagen.jpg
ongediertebestrijders
Afdeling Dierplagen
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (47)

Welkom bij de afdeling Dierplagen!

Maak kennis met Wouter de Wespenman, jouw expert op het gebied van het bestrijden van wespen. Als erkende Nederlandse gediplomeerde ongediertebestrijder én imker, heeft Wouter uitgebreide kennis van deze nuttige diertjes, maar begrijpt hij ook dat ze voor overlast kunnen zorgen en zelfs gevaarlijk kunnen zijn.

Heb je een wespennest ontdekt in jouw tuin, onder het dak, in de gevel of zelfs binnen in huis? Geen zorgen, Wouter staat voor je klaar! Met zijn jarenlange ervaring en expertise in het bestrijden van wespen, kun je met een gerust hart online een afspraak plannen voor de bestrijding, op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wouter biedt een snelle en efficiënte oplossing voor jouw wespennestprobleem. Hij begrijpt dat je direct actie wilt ondernemen en kan in veel gevallen zelfs al binnen 24 uur ter plaatse zijn. Geen dagenlang wachten, maar direct geholpen.

Het belangrijkste is om zelf niet te experimenteren of het wespennest dicht te stoppen. Laat de wespen met rust en houd afstand totdat Wouter arriveert. Hij zal het nest veilig en zonder breekwerkzaamheden verwijderen. Met zijn professionele aanpak en hoogwaardige bestrijdingsmiddelen garandeert hij een succesvolle verwijdering, zonder schadelijke gevolgen voor jouw woning.

De kosten voor het verwijderen van een wespennest zijn transparant en bedragen slechts €85,00, inclusief inspectie, bestrijdingsmiddelen, voorrijkosten, btw én met een indrukwekkende 100% succesgarantie. Bij de bestrijding ontvang je bovendien gratis preventietips om toekomstige overlast te voorkomen.

Wouter is niet alleen een expert op het gebied van wespenbestrijding, maar hij is ook gepassioneerd over deze insecten. Tijdens zijn bezoek deelt hij graag zijn kennis en verhalen over de bijzondere rol en het nut van wespen in de natuur.

Dus, als je een wespennest hebt ontdekt en snel van de overlast af wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Wouter de Wespenman. Plan vandaag nog jouw afspraak online en geniet binnenkort weer van een wespvrije omgeving.

Groet Wouter “De Wespenman” Koppen
...

Zanderij 29, Amstelveen
House & Garden Hoveniers.jpg
stratenmakers
House & Garden Hoveniers
9,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (62)

Bestratingswerkzaamheden / Garden & parking paving:
• Tuinbestrating

• Cementvloeren

• Parkeerplaatsen

• Installeren van elektriciteit en verlichting

Met goede bestrating kunt u het hele jaar door veilig van uw tuin genieten.
Tuinbestrating / Garden paving
• Verwijderen van oude tegels, struiken, bomen en wortels
• Voorbereiden van de grond, zand storten en egaliseren
• Nieuwe randen en tegels aanbrengen om een ​​duurzame vloer te creëren.
• Installeren van elektriciteit en licht.
Cementvloeren / Cement floors
We leggen cementvloeren:

• Om een solide vloer te maken voor een tuinhuis

• Voor het leggen van een solide basis voor uw parkeerplaats

• Om een solide basis te maken voor een terras waar u lang plezier van zult hebben.

Bestrating parkeerplaatsen / Parking paving
• Het bestraten van een parkeerplaats vraagt ​​om een ​​andere aanpak dan het bestraten van een tuin.
• Auto's zijn veel zwaarder dan mensen en de tegels zouden na een paar maanden kunnen zinken.
• Daarom moet de ondergrond worden behandeld met speciaal cement en een speciale trilmachine voordat de tegels worden geplaatst.
• Soms raden we aan om een ​​cementvloer als ondergrond onder de tegels te leggen om jarenlang een vlak en stevig parkeeroppervlak te garanderen.
Installeren van elektriciteit en verlichting in uw tuin / Installing electricity and lights
We kunnen stopcontacten en verlichting in uw tuin installeren. Het is essentieel om deze te installeren voordat we de bestratingswerkzaamheden voltooien.

• Stopcontacten voor een elektrische grill, een fontein of een ander doel

• Verlichting met of zonder sensor.

• Sfeerverlichting voor een gezellige tuin.

Wij bieden diensten van goede kwaliteit aan op het gebied van bestraten. Daarbij maken wij gebruik van hoogwaardig materiaal en van professionele technieken. Zo krijgt u een mooie verharde ondergrond. Wij geven 5 jaar garantie!
...

Den Bloeyenden Wijngaerdt 155, Amstelveen
Selda Design Gallery.jpg
architecten
Selda Design Gallery
8,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (11)

Selda Design Gallery is een expert in het creëren van harmonieuze ruimtes door middel van Feng Shui, een oude Chinese leer die de universele levenskracht Chi gebruikt om een positieve invloed uit te oefenen op mensen en hun omgeving. Of het nu gaat om uw huis of werkplek, wij kunnen de energiestroom verbeteren om u en uw omgeving in balans te brengen.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in tuinontwerp. We luisteren aandachtig naar uw persoonlijke wensen en ideeën om samen met u een uniek en op maat gemaakt ontwerp te creëren. Ons doel is om van uw tuin een plek te maken waar u zich prettig en comfortabel voelt.

Bij Selda Design Gallery kunt u ook terecht voor architectuur en interieurinrichting. Van ontwerp tot realisatie, wij houden rekening met uw specifieke wensen. Of het nu gaat om interieuradvies, ontwerp op maat, advies bij verhuizing, verkoopstyling of de herinrichting van uw woning of bedrijf, wij staan voor u klaar.

Verkoopstyling is een andere dienst die wij aanbieden. Wij helpen u om uw woning of praktijk verkoopklaar te maken en een positieve eerste indruk te geven aan potentiële kopers.

Bij Selda Design Gallery geloven we dat de inrichting van uw huis een afspiegeling is van wie u bent en wat u voelt. Daarom bieden we ook interieurontwerp aan, waarbij we op basis van uw specifieke wensen een uniek ontwerp maken voor elke ruimte in uw woning, kantoor of praktijk.

Bent u klaar om uw ruimte te transformeren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
...

Laan van Kronenburg 14, Amstelveen
Bosma Fotografie.jpg
trouwfotografen
Bosma Fotografie
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (15)

Bosma Fotografie, onder leiding van Anneke - of An, zoals iedereen haar noemt - is een toonaangevende naam in de fotografie-industrie. An's werk wordt gekenmerkt door haar ongedwongen stijl, waarbij ze pure, frisse foto's maakt die de tijdloosheid van zwart-wit vastleggen. Ze heeft een bijzonder talent voor het op hun gemak stellen van mensen, wat duidelijk terug te zien is in haar foto's.

Of het nu gaat om een zakelijk portret, kinderfotografie, een grote familiefotoshoot, het vastleggen van een afscheid of het maken van sfeerbeelden op een landgoed, An's passie en toewijding zijn altijd zichtbaar. Ze geniet van het contact met zoveel verschillende mensen en dit enthousiasme wordt weerspiegeld in haar werk.

Bosma Fotografie biedt ook reportages aan voor bedrijven. An loopt graag mee om de sfeer en mensen in hun werk te fotograferen, of het nu gaat om een administratiekantoor, een bierbrouwerij, een landgoed of een schildersbedrijf. Ze legt het verhaal van de organisatie vast in een prachtig beeldverslag.

Bij Bosma Fotografie draait alles om het vastleggen van waardevolle momenten en het creëren van blijvende beelden. An's werk wordt vaak omschreven als oprecht, enthousiast, energiek, gedreven en gepassioneerd.

Bent u geïnteresseerd in het vastleggen van uw speciale momenten of heeft u professionele foto's nodig voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Bosma Fotografie en vraag een vrijblijvende offerte aan.
...

Pieter Lastmanweg 14, Amstelveen
Onderhoudsbedrijf Favié B.V..jpg
loodgieters
Onderhoudsbedrijf Favié B.V.
8,2score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (11)

Onderhoudsbedrijf Favié is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Met een sterke focus op kwaliteit, klantgerichtheid en uitstekende service, onderscheiden we ons in de markt. Of het nu gaat om een eenvoudige verstopping van de keukenafvoer of een complete badkamerrenovatie, wij staan voor u klaar.

Sinds onze oprichting in 1997 hebben we een snelle groei doorgemaakt, dankzij onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid. We zijn trots op onze ruime werkplaats en magazijn, waar we een breed scala aan standaard sanitair en materialen op voorraad hebben.

Onze diensten omvatten loodgieterswerk in de breedste zin van het woord, dak- en zinkwerk, ontstoppingen met behulp van camera-inspectie, en de levering en installatie van sanitair en CV-installaties. We hebben een lange en succesvolle samenwerking met diverse opdrachtgevers, waaronder de gemeente Amstelveen/Aalsmeer, Verpleeghuis Groenelaan, Stichting Amstelring-Hoofddorp, diverse aannemersbedrijven en de horeca in Amstelveen.

Bij Onderhoudsbedrijf Favié geloven we in het leveren van oplossingen die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar deze ook overtreffen. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen helpen hun woon- of werkruimte te verbeteren en hun leven comfortabeler te maken. Bent u klaar om uw ruimte te transformeren? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!
...

Boksdoornlaan 21, Amstelveen
My Greatest Party.jpg
weddingplanners
My Greatest Party
8,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (5)

At Wedding & Event Design, we specialize in crafting stylish and extraordinary weddings and events. Our expertise lies in meticulous planning and execution, ensuring every detail is taken care of. From venue research, contracting, licensing, bookings, reservations, to guest management, floor-plans and budget management, our team of professionals handles it all.

We pride ourselves on creating concept designs that reflect your personal style, scale, destination, and budget. Our design service encompasses all areas including decor, floral, and lighting design. Whether it's a large, small, stylish or fun event, we bring your dream to life.

Our portfolio boasts of enchanting weddings and events at the finest venues in Italy, France, Greece, Ibiza, and Dubai. We've created unforgettable experiences in breathtaking regions such as Florence, Tuscany, Côte d’Azur, and islands like Porto Cervo, Mykonos, and Santorini.

As your wedding planner, we become a part of your personal journey, building a relationship based on trust. Our founder, Hella Huizinga, believes in a carefree organization, discretion, and unique designs as the true essence of luxury. Her extraordinary designs and determination to realize each wedding in detail ensure a unique wedding beyond expectations.

We invite you to explore our gallery for a glimpse of our most recent weddings and events. For a wedding or event that surpasses your expectations, reach out to us for a free quote. Let us create your dream event together.
...

Afmijnstraat 24, Amstelveen
Drone Aerial.jpg
videografen
Drone Aerial
7,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_empty (7)

I'm Michiel Muilwijk, the founder and drone pilot at Drone Aerial. Based in Amstelveen and Utrecht, I've turned my passion for flying and photography into a career. I often joke that a drone is just a flying camera, but it's so much more than that. The possibilities are vast, from creating full-length films and conducting photoshoots to creating 3D models and surveillance.

My work isn't just about flying; it's about controlling every aspect of the drone, including the direction of the lens. My goal is to tell a story through images and to collaborate with you to achieve this. By getting to know you better, I can understand exactly what you want.

I'm a fan of Alfa Romeo cars and love to discuss them. They're designed for winding roads and are driven with feeling, much like how I operate my drones. To stay fit, I enjoy walking in the forest, on the beach, or in the dunes. I'm always open to combining a good walk with a great conversation.

I also love to explore, which is exactly what you can do with a drone: see things from a perspective you can't achieve on your own. As a hobby, I enjoy gliding. Being a Pilot In Command (PIC) has taught me the importance of strict aviation requirements and team responsibility. Through checklists, vigilance, and practice, we can ensure safety together.

Are you ready to tell your story from a new perspective? Request a free quote today and let's start our journey together.
...

Legmeerdijk 178, Amstelveen
vanAtotZmakelaardij.jpg
taxateurs
vanAtotZmakelaardij
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (52)

Van A tot Z makelaardij staat voor een uitstekende service en een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening met een eigentijdse kijk op het makelaarsvak.

Enige trefwoorden die Annoeska als Makelaar en Taxateur typeert:

Deskundig, doet wat zij zegt, flexibel, denkt mee met de klant, resultaatgericht.

Gecertificeerde taxaties (o.a. lid NWWI), zorgvuldig opgemaakt taxatierapport en snel gereed, binnen 3 a 4 dagen na opname woonhuis / appartement.

Taxatiegebieden:
Amstelveen, Amsterdam, Zaanstad, Uithoorn en Landsmeer.

Verkoopgebieden:
Alkmaar, Heiloo, Heemskerk, Zaanstad, Amsterdam en omstreken.

Aankoopgebieden:
Alkmaar, Amsterdam / Zaanstad, Heiloo, Heemskerk, Haarlem en Leiden.

Enkele reviews:

- Annoeska taxeerde mijn woning voor een overbruggingskrediet en daar ben ik heel tevreden over. Ze is niet alleen (zeer) deskundig & ervaren maar werkt ook erg nauwkeurig, en snel.
Bovendien kan ze zich heel goed in de klant verplaatsen en betrekt je op een goede manier bij het hele traject. Dit alles geeft rust en vertrouwen - iets dat je bij woning ver- en aankoop vaak hard nodig hebt (!)

- Down-to-earth, denkt mee en geeft goede adviezen.

- Zeer goede marktkennis, persoonlijk, toegankelijk, prettig in de omgang, flexibel en resultaatsgericht. Een aanrader!

- Zeer deskundige makelaar. Naast de vereiste kennis op haar vakgebied (die ze perfect beheerst) beschikt zij over een groot inlevingsvermogen, een combinatie die de verkoper/koper in staat stelt zich 'professioneel' en effectief op de huizenmarkt te bewegen. Annouska communiceert open, direct en helder. Voor een verkoper/koper is dat heel prettig, want die weet waar hij/zij aan toe is en krijgt - snel - feedback. Maar ook voor geïnteresseerden in een verkoopobject maakt zij daarmee het contact laagdrempelig, wat kansen optimaliseert. Zij behartigt de belangen van degene(n) die zij vertegenwoordigt uitstekend en daarbij heeft ze plezier in haar werk, dat zij op haar eigen creatieve manier neerzet. Een echte topper!

Graag tot horens / ziens!
van A tot Z makelaardij - Taxaties, Aankoop, Verkoop, Verhuur.
...

werkgebied Amstelveen
Caroline Bun Coaching & Bun Self Academy.jpg
relatietherapeuten
Caroline Bun Coaching & Bun Self Academy
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (82)

BUSSUM ('T GOOI) - KLANTEN UIT HEEL NEDERLAND
Waarom coaching door ons?

Korte en effectieve trajecten. Bij ons doorbreek je ook dat wat tot nu toe niet is gelukt. Onze uniekheid zit behalve in onze werkwijze, in de compleetheid. We coachen met zijn tweeën, Caroline Bun en Maurice Hirschhaut en daardoor ontgaat ons niks en daar profiteer jij van.

Door onze coaching raak je de ballast kwijt die je in de weg zit en helpen we het beste en meeste uit jezelf en je leven te halen. Bevrijd, innerlijke rust en met heldere inzichten kom je uit onze sessies.

Elke sessie is op maat, we doen wat voor jou nodig is. Soms zijn in onze sessies niet alleen woorden nodig, maar werken we ook met speciale door Maurice gecomponeerde muziek. Hiermee brengen we je terug naar je aangeboren systeem van voelen, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen. Dat geeft levenskracht en helderheid in je hoofd.

Emotie coaching
We leren je hoe je voortaan het beste met je emoties en gedachten om kunt gaan. Op die manier hou je jezelf schoon. Dus heb je bijvoorbeeld last van stress, spanning, onrust, verdriet, angst of boosheid? We helpen je er vanaf, online of in onze praktijk.
Bovendien ga je weer voelen wat goed voor je is en wat niet. Zo kun je op jezelf vertrouwen en dichtbij jezelf blijven. Het helpt je om met onzekerheden om te gaan en maakt het makkelijker om keuzes te maken.

Burn-out herstel
Onze methode is een uitkomst bij burn-out herstel. Waarom? Deze burn-out behandeling pakt de oorzaak aan van je vermoeidheid. De vermoeidheid die je voelt, komt voor een groot deel door het onderdrukken van onverwerkte emoties en door ondermijnende gedachten. Dat kost immers veel energie. We helpen je deze emoties te verwerken en de ondermijnende gedachten los te laten. Je wordt verlost van deze energievreters. En we leren je natuurlijk ook een nieuwe manier van voelen, denken en leven.

Relatie coaching/Relatie therapie
Als je relatieproblemen hebt, valt het niet mee om dit te doorbreken. Juist omdat in een relatie persoonlijke pijnpunten gemakkelijk aan de oppervlakte komen. Wanneer daar niks mee gebeurt, gaat dit de liefde overschaduwen en ontstaan er snel frustraties. Op het moment dat het niet meer lukt om samen te praten over wat er speelt of als praten geen zin meer lijkt te hebben, is onze relatietherapie, precies wat jullie nodig hebben.

Tijdens de sessies zitten we eerst met zijn vieren. Daarna werken we een of twee keer met jullie allebei individueel en ten slotte weer met jullie samen. Een beproefde effectieve methode. Wij, Maurice en Caroline, zijn er voor jullie allebei. We hebben jullie geluk zowel individueel als samen voor ogen. Met jullie onderzoeken we wat er werkelijk speelt. Onze sessies geven helderheid en nieuwe inzichten in wat er binnen jullie relatie aan de hand is. En uiteraard reiken we jullie dat aan wat nodig is om jullie relatie te verbeteren.
...

werkgebied Amstelveen
Woonhuis Financieren BV.jpg
financieel adviseurs
Woonhuis Financieren BV
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (1000)

Bij ons is ieder eerste gesprek gratis.
Wij hebben scherpe tarieven, informeer daarna bij ons 0800-1080 nummer.
Ook kunnen wij bij een eventuele verkoop van uw huis uw huis GRATIS verkopen via onze partner House.nl. Een aankoop van een woning kunnen wij ook voor u doen.
Ook daar hebben wij een scherp tarief voor in de markt gezet.
Woonhuisfinancieren heeft veel kennis en genoeg aandacht voor onze klanten. Dat is wat wij iedere klant kunnen bieden. Wij nemen de tijd voor u en geven u alle aandacht die u verdient. Daarnaast hebben wij 4 van de 1.150 Erkend Hypothecair Planners van Nederland aan ons gebonden. De materie voor hypotheken is steeds complexer geworden, waardoor het nagenoeg onmogelijk is geworden om zelf, op een goede manier, een hypotheek te regelen. Dit laatste hebben wij de afgelopen 20 jaar steeds vaker ervaren. Wij willen precies kunnen aanvoelen wat uw persoonlijke wensen zijn. Een hypotheek is veel meer dan een geldlening en eventueel een verzekering. Het is voor u de mogelijkheid om uw toekomst te plannen. Dit doen wij graag samen met u. In het verleden hebben wij dan ook vaak mogen ervaren dat klanten over het algemeen zeer tevreden zijn over adviezen en geven ons goede reviews. Met name name bij Independer, Google, Trustoo en Klanten vertellen. Wij gaan graag met u in gesprek. Dit doen wij meestal via beeldbellen!
Hartelijke groet,
Team Woonhuisfinancieren
...

werkgebied Amstelveen
Keukenadviesaanhuis.jpg
keukenspecialisten
Keukenadviesaanhuis
9,8score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (77)

Enorm nuchter, eerlijk en direct.

Wij houden geen mooie verkooppraatjes en hebben niet elke keuken en alle keukenapparatuur zelf ook thuis. Wij zijn enorm nuchter en vinden eerlijk advies belangrijk, zo kunnen we elkaar ook over enkele jaren nog steeds recht in de ogen kijken.

Zo hebben niet alle keukens en keukenapparatuur alleen maar voordelen maar soms ook kleine nadelen waardoor een andere keuze soms beter is. Wij kunnen eerlijk advies geven door kennis en ervaring, advies waar u uw voordeel mee kunt doen.

Wat maakt Keukenadviesaanhuis zo uniek?

- Meer dan 30 jaar ervaring op gebied van keukens
- GRATIS advies bij u thuis, op het tijdstip dat u wilt
- Specialist in keukens en keukenrenovatie, wij hebben voor iedereen een passende oplossing
- Maatwerk, wij leveren maatwerk en dit is in veel gevallen zonder meerprijs
- Inmeetservice, wij meten alles bij het eerste bezoek op, zodat u er zeker van bent dat de keuken altijd past.
- Uitstekende nazorg, is uw keuken / renovatie opgeleverd komen wij binnen een termijn van 2 maanden bij u langs om te kijken of alles naar wens verlopen is
- De beste adviseurs, ons adviseurs worden regelmatig getraind en bezoeken huisshows / trainingen zodat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen
- Vakkundige monteurs, wij werken samen met geselecteerde monteurs die trainingen en cursussen volgen en zo altijd het beste resultaat bij u leveren
- Service. Wij zijn ook gewone mensen! Ook bij ons gaat wel eens iets mis tijdens renovatie of keukenplaatsing, wat wij wel beloven is dat wij er alles aan doen om het eindresultaat een succes te laten worden.
...

werkgebied Amstelveen