Vind een top 10 Ongediertebestrijder bij jou in de buurt

Selecteer het soort ongedierte
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Ongediertebestrijders in Ongediertebestrijder vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste ongediertebestrijders in Ongediertebestrijder met 0 reviews en een gemiddelde score van NaN. Vergelijk 10+ bedrijven en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten
Muizen & ratten
Vliegen, motten & muggen
Wespen & bijen
Mieren
Zilver- & papiervisjes
Kakkerlakken
Bedwantsen
Spinnen
Vlooien & luizen
Houtwormen & boktorren
Vogels
Mollen
Overige ongedierte
Preventie van ongedierte
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Ik zoek een ongediertebestrijder voor
Trustoo score

Over ongediertebestrijders in Ongediertebestrijder

Resultaat 1-10 van NaN ongediertebestrijders in Ongediertebestrijder. Het meest complete overzicht. Het ongedierte buiten de deur met de beste ongediertebestrijders in uw regio. In Ongediertebestrijder kunt u een ongediertebestrijder vinden voor snelle en veilige ongediertebestrijding om u en uw pand te beschermen tegen ongedierte en de bijbehorende risico’s. Ongediertebestrijder weten precies hoe ze een ongedierteplaag moeten aanpakken. Een ongediertebestrijder kan voor verschillende soorten ongedierte ingeschakeld worden: • Muizen en ratten: Muizen of ratten bestrijden in huis of in uw bedrijf is noodzakelijk: muizen en ratten kunnen een ernstig gezondheidsrisico betekenen. De ongediertebestrijders bieden een zeer doelgerichte muizen- en rattenbestrijding om elk probleem op te lossen en geven advies over welke preventiemaatregelen u kunt nemen. • Wespen en bijen: Een steek van een wesp of bij is pijnlijk en kan zelfs levensbedreigend zijn voor mensen met een allergie voor wespen- of bijensteken. Door voorzorgsmaatregelen te nemen kunt u de risico’s flink verminderen. Specialisten kunnen het wespennest bestrijden om overlast te voorkomen. Bijen en hommels zijn een beschermde diersoort, waardoor een bestrijdingsactie niet mogelijk is, tenzij er een groot risico is voor de omgeving. • Vliegen, motten of muggen: De aanwezigheid van een insectenplaag kan duiden op een onderliggende oorzaak zoals ander ongedierte, vochtigheid, omgevingsfactoren of een hygiëneprobleem. De ongediertebestrijder bepaald met welk vliegend insect u te maken heeft en om de mogelijke oorzaak te vinden. Op basis van de situatie bepaald de expert dan de correcte bestrijdingsmethode. • Bedwantsen: Bedwantsen zijn kleine beestjes die leven van het bloed van mensen en laten jeukende, rode bultjes op je lichaam achter. Na de beet zoeken de bedwantsen beschutting in onder andere matrassen, naden en kieren, achter behangpapier, plafondranden, en stopcontacten. Daarom is het bestrijden van bedwantsen een flinke klus waarbij ook professionele bestrijders flink aan de bak moeten. • Houtworm en boktor: De houtworm en boktor kunnen flinke schade toebrengen aan de constructie van uw woning of bedrijfspand. De insecten halen de voeding uit hout en tasten daarmee de houten constructie aan. Dat kan na enige tijd zelfs leiden tot instorting van trappen, de vloer, houten balken en meer. Het is daarom zaak om snel te handelen bij deze houtaantasters. In Ongediertebestrijder hebben wij NaN goede ongediertebestrijders gevonden. De ongedierte-specialisten in Ongediertebestrijder hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welke ongediertebestrijder u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor bestrijden van het ongedierte in uw woning of bedrijf. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende ongediertebestrijders. Zo kunt u eenvoudig de ongediertebestrijders vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte ongediertebestrijder voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste ongediertebestrijders in Ongediertebestrijder.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste ongediertebestrijders in Ongediertebestrijder

We laten de beste ongediertebestrijders zien die actief zijn in Ongediertebestrijder. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke ongediertebestrijder jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen ongediertebestrijders.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de ongediertebestrijders die je het meest aanspreken. De meeste ongediertebestrijders reageren binnen 24 uur. Vind de beste ongediertebestrijder met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste ongediertebestrijder voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een ongediertebestrijder in Ongediertebestrijder?

Een ongediertebestrijder kost gemiddeld tussen de 80,- en100,- Een ongediertebestrijder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een ongediertebestrijder kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

60
80
100
300

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare ongediertebestrijder?

Vind een betrouwbare en betaalbare ongediertebestrijding op basis van:

• Specialisme – zoals Muizen & ratten in Nederland of Vliegen, motten & muggen.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen het bestrijden van ongedierte.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per ongediertebestrijding verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare ongediertebestrijders in Nederland.
VERGELIJK HIER ONGEDIERTEBESTRIJDING UIT Nederland!
Lees meer...

Wat kost ongediertebestrijding?

Stel u krijgt te maken met een wespennest onder uw overkapping of een muizenplaag op zolder. U schakelt dan een ervaren en erkende ongediertebestrijder in maar wat kost ongediertebestrijding? Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Zo is het onder ander van belang om te weten om welk soort ongedierte het gaat en hoe groot de overlast is. Ook is het van invloed op de kosten of één behandeling volstaat of dat er meerdere nodig zijn. Op basis hiervan zullen ongediertebestrijders een offerte op maat aan u verstrekken.

DE MEEST VOORKOMENDE BESTRIJDINGSSOORTEN
Muizen en ratten kunnen voor veel overlast zorgen. Daarom worden ongediertebestrijders regelmatig ingeschakeld om deze plaagdieren te bestrijden. De kosten voor het bestrijden van muizen en ratten liggen gemiddeld tussen de € 85,- en € 95,- per behandeling. Verder worden ongediertebestrijders eveneens vaak gevraagd om wespennesten te verwijderen. Hiervoor betaalt u gemiddeld een bedrag dat tussen de € 45,- en € 70,- ligt. Ook deze kosten zijn voor een enkele behandeling.

BESTRIJDEN VAN VLOOIEN, BEDWANTSEN, HOUTWORM EN MEER
Naast muizen, ratten en wespen staan ongediertebestrijders tevens voor u paraat om u van overlast af te helpen die wordt veroorzaakt door vlooien. Datzelfde geldt voor bedwantsen, maar ook houtworm en boktor. Voor het verwijderen van vlooienoverlast betaalt u gemiddeld circa € 85,- per behandeling en voor het bestrijden van bedwantsen een bedrag tussen de € 200,- en € 300,-. Het bestrijden van houtworm is vaak maatwerk en afhankelijk van het aantal vierkante meter. Ongeacht het ongedierte dat bij uw woning of pand overlast veroorzaakt is het te allen tijde verstandig 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste ongediertebestrijder in Nederland?

Het vinden van de juiste ongediertebestrijder is een lastige zoektocht. Om de keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over ongediertebestrijders voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste bestrijding kan bieden voor het ongedierte en uw situatie.

Er zijn in Nederland zo’n 2.000 ongediertebestrijders met allemaal hun eigen kenmerken. Daarom is het belangrijk om een verantwoorde keuze te maken voor een goede ongediertebestrijder. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Muizen, ratten, wespen, insecten of houtaantasters?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd ongediertebestrijder?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle ongediertebestrijders in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE ONGEDIERTEBESTRIJDERS IN Nederland
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste ongediertebestrijders per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de ongediertebestrijders kiezen die u het meest aanspreken.

Heeft u de ongediertebestrijder gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 ongediertebestrijders te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken voor de bestrijding van de ongedierteplaag.
Lees meer...

Wat doet een ongediertebestrijder?

Zodra u overlast ervaart van ongedierte in Nederland is het raadzaam een erkende ongediertebestrijder in te zetten. Wat doet een ongediertebestrijder? Meer dan u wellicht denkt. Naast het bestrijden van ongedierte zoals muizen en ratten komen ongediertebestrijders ook bij u langs voor de bestrijding van andere plaagdieren. Denkt u dan aan insecten zoals wespen maar ook kakkerlakken en mollen. Daarnaast kunt u een ongediertebestrijder inschakelen voor het verwijderen van overlast door onder meer schimmels, vlooien, houtworm en boktor.

WAAROM U NIET ZELF MOET GAAN BESTRIJDEN
Theoretisch is het een optie om zelf ongedierte te bestrijden. Dit raden wij u echter af. Mieren met een mierenlokdoos bestrijden behoort weliswaar tot de mogelijkheden, evenals het plaatsen van muizenvallen, maar doorgaans is dit niet effectief. Vooral niet bij heftigere vormen van ongedierte. Chemische bestrijdingsmiddelen bieden soms een oplossing maar veel beter is het om een expert in te schakelen. Pas daarna zult u merken dat u daadwerkelijk geen overlast meer heeft.

KOSTEN VAN EEN ONGEDIERTEBESTRIJDER
Wij begrijpen als geen ander dat u bij de uitbesteding van ongediertebestrijding op de kosten zult letten. De exacte hoogte van de effectieve bestrijding is afhankelijk van het type ongediertebestrijding en de hardnekkigheid van de overlast. Per keer kost het bestrijden van muizen en ratten gemiddeld tussen de € 85, en € 95,-. Voor de overlast door wespen betaalt u gemiddeld tussen de € 45,- en € 70,- per keer. Doordat de tarieven kunnen variëren raden wij u altijd aan om meerdere offertes op te vragen. Denk daarbij aan 3 tot 4 verschillende offertes.
Lees meer...