Vind een top 10 Dakdekker in Waalre

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Dakdekkers in Waalre

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 dakdekkers in Waalre. Het meest complete overzicht. Een goed dak boven je hoofd met de beste dakdekkers in uw regio.

In Waalre kunt u een dakdekker inhuren om uw dak te repareren, dak te renoveren of om een nieuw dak te plaatsen. Er zijn verschillenden materialen waarmee daken bedekt kunnen worden. De keuze van het materiaal hangt daarnaast af van het soort dak dat u heeft. Niet alle materialen zijn geschikt voor een plat dak en u kunt ook niet alle materialen op hellende daken plaatsen.

• Bitumen dak: platte daken worden vaak gelegd met een bitumen dakbedekking, ook wel teerlaag of dakleer genoemd. Dit materiaal heeft een lange levensduur, is onderhoudsvriendelijk en is relatief goedkoop.
• Dakpannen: dakpannen zijn de meest bekende vorm van dakbedekking op hellende daken. Er zijn twee soorten dakpannen: betonnen dakpannen en keramische dakpannen (kleidakpannen). Kleipannen zijn over het algemeen genomen duurder dan betonpannen.
• Kunststof dak: Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Er zijn verschillende kunststof daken, zoals EPDM of PVC.

In Waalre hebben wij 10 goede dakdekkers gevonden. De dakdekkers in Waalre hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.2. Welke dakdekker u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het dakdekkingsbedrijf. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende dakdekkers. Zo kunt u eenvoudig de dakdekkers vergelijken en de dakdekker kiezen die bij u past.
Lees meer...
Deskundige Dakdekkers bv.jpg
17
1. Deskundige Dakdekkers bv
Reageert snel
Keurmerk Kwaliteitsvakman
Gratis dakinspectie
9,9 (21)

Op zoek naar de best mogelijke dakdekker voor uw dak? Deskundige Dakdekkers is het vertrouwde adres voor alle mogelijke dak werkzaamheden. Wij zijn bij uitstek gespecialiseerd in platte daken! Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor dakrenovaties, dak reparaties, bitumen dakbedekking, dakisolaties, zinkwerk en in geval van dak lekkages en stormschade aan uw dak zijn we razendsnel bij u op locatie!
We hebben bijna 20 jaar ervaring op alle mogelijk platte, bitumen daken. Daarom kunnen wij u goed helpen bij alle problemen die er maar voorkomen op een plat dak.

Voor ieder dakprobleem heeft Deskundige Dakdekkers een passende oplossing! Bent u op zoek naar een betrouwbare en kundige dakdekker in uw omgeving neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Deskundige Dakdekkers. Wij zijn u goed van dienst en hanteren een hoog service level.

Dakreparaties vanuit onze vestigingen door heel Nederland tegen een scherp tarief door ervaren, vakkundige dakdekkers met de beste garantie op al ons werk en service zoals u dat wenst!

Onze hoofdvestiging is gelegen in Almere. We voeren dan ook veel dakwerken uit in de provincie Flevoland. Op onze pagina fotogalerij kunt u ons werk bekijken, als u over een specifiek onderwerp informatie wenst vindt u dat op onze informatiepagina’s. Deze kunt u hieronder op onderwerp aanklikken voor de meest voorkomende werkzaamheden en in het hoofdmenu vindt u alles wat we doen!
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Waalre
21 beoordelingen
41 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste dakdekkers aan te vragen
Uniek Gevel & Daktechniek.jpg
6
8. Uniek Gevel & Daktechniek
Reageert snel
Gratis kennismakingsgesprek
9,2 (8)

Uniek Gevel en Dak techniek is een vakkundig en een snel groeiende organisatie met een frisse blik op Dak en Gevel werkzaamheden Wij helpen u graag met al uw Dak en Gevelwerkzaamheden en staan met veel plezier voor u klaar om uw deskundig te adviseren.

U kunt contact met ons opnemen voor alle voorkomende Dak en Gevel onderhoudswerkzaamheden van u woning of bedrijfspand. Daarbij staat vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Service, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht zijn bij onze projecten zeer belangrijk.

Daarom hebben wij één aanspreekpunt waar u te allen tijde terecht kunt met uw opdrachten, vragen en suggesties.

Dit zorgt voor een goede communicatie en korte reactietijd bij ieder project.

Werkzaam bij uw in de regio:

Een groot voordeel van UNIEK! is dat wij een grote diversiteit aan werkzaamheden verrichten bij u in de buurt.

Dat betekent dat u niet lang hoeft te zoeken naar een geschikt bedrijf bij uw in de regio.

Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen..

U kunt bij ons terecht voor o.a:

* Alle voorkomende Dak werkzaamheden Pannendaken.

* Bitumendaken

* Nokvorstreparatie / vervanging.

* Vernieuwen van pannen.

* Gevelreiniging.

* Gevelimpregnering.

* Voegen van gevels (platvol)

* Schoorsteenrenovatie.

* Vernieuwen van dakgoten.

* Stormschade.

* Vervanging van bitumen daken

* Schoorsteenvegen.

* Plaatsen schoorsteenkappen.

* Uitfresen van schoorsteenkanalen.

* Verwijderen van vogelnesten.

Bovenstaande werkzaamheden zijn onze dagelijkse werkzaamheden.

Wij zien u graag als klant en heten u van harte welkom in ons klantenbestand.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Waalre
8 beoordelingen
6 jaar in bedrijf
Braat Dakbedekking.jpg
5
10. Braat Dakbedekking
8,3 (2)

Braat Dakbedekking levert al meer dan veertig jaar totaaloplossingen op het gebied van dakbedekking en daklekkages in regio Eindhoven. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van storm- en waterschade. Als dakdekkersbedrijf staan wij 24/7 voor u klaar, zodat wij snel kunnen schakelen bij eventuele calamiteiten. Hierdoor wordt vervolgschade tot het minimum gereduceerd.

Van bitumen tot kunststof dakbedekking

Wij leveren voor elk dak oplossingen op maat. Bij het laten plaatsen van dakbedekking heeft u diverse mogelijkheden. Door rekening te houden met de nieuwste technieken en ontwikkelingen, kunnen wij u het beste aanbod van dakbedekking presenteren. Zo kunt u door ons onder meer de volgende soorten dakbedekking laten plaatsen:

Koper;
Kunststof;
Bitumen.

Dakspecialist van A tot Z

Bij het uitvoeren van dakwerkzaamheden maken wij gebruik van de nieuwste technieken, geavanceerde apparatuur én eigen gereedschappen. Bovendien kunnen wij door het leveren van maatwerk elk dak voorzien van een passende oplossing. Dit maakt Braat Dakbedekking bij uitstek geschikt voor uw dak!

Als familiebedrijf zijn wij overgegaan van vader op zoon en momenteel in handen van de derde generatie. Wij bieden u totale dakzorg in de breedste zin van het woord; Braat Dakbedekking levert advies, planning, uitvoering en nazorg. Voor zowel reparatie als dakprojecten zijn wij uw partner!
...

Gratis en vrijblijvend
Brabantialaan 28a, Waalre
2 beoordelingen
15 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste dakdekkers aan te vragen
Filters
Dakdekker voor
Materiaal dak
Afstand
Trustoo score

Uitgevoerde opdrachten van dakdekkers uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste dakdekkers

Wat kost een dakdekker?

Een dakdekker kost per uur tussen de Een dakdekker mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een dakdekker kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
40
50
80

Veelgestelde vragen

Wat doet een dakdekker?

Als uw dak lekt of u wilt een speciaal soort dak laten leggen, dan schakelt u een dakdekker in. Maar wat doet een dakdekker precies? Een dakdekker voert de meest uiteenlopende werkzaamheden uit aan uw dak. Meestal komt dit neer op het dekken van daken. De verscheidenheid in de werkzaamheden van een dakdekker zit in de verschillende materiaalsoorten die voor daken gebruikt worden. Zo is een dakdekker thuis in onder meer pannendaken maar ook in platte daken en in sommige gevallen rieten daken.

VERSCHILLENDE SOORTEN DAKEN
De materialen waarmee daken bedekt worden lopen sterk uiteen. Naast pannendaken en platte daken die met bitumen worden bedekt zijn er ook rieten daken. Maar daar blijft het niet bij. De gemiddelde dakdekker voert ook werkzaamheden uit aan daken die een kunststofbedekking hebben, een metalen bedekking of een bedekking met leisteen. Kortom, vaak kunt u de meeste dakdekkers inschakelen ongeacht het soort materiaal waar uw dak uit bestaat. Doorgaans is het een uitzondering hierop als u exotische wensen heeft voor uw dak.

SPECIALISME
Wilt u bijvoorbeeld werkzaamheden aan uw rieten dak laten uitvoeren, dan kunt u het beste een dakdekker vragen die hierin gespecialiseerd is. Dit is meestal niet nodig als er een kleine reparatie moet plaatsvinden, maar wel als u hiervoor een grootschalige klus heeft. Verder kunnen de kosten voor een dakdekker soms sterk uiteenlopen. Daarom is het verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen waarin alle kosten gespecificeerd staan. Naast het uurtarief zijn dit ook de werksnelheid en de kosten voor de materialen.
Lees meer...

Wat kost dakbedekking?

Als u uw dak gerepareerd wilt hebben, of opnieuw bedekt, dan stelt u zichzelf vast de vraag: wat kost dakbedekking? Hiervoor lopen de kosten uiteen. Dit is voor een groot deel afhankelijk van welk soort dakbedekking u nodig heeft. Gaat het om een plat dak bijvoorbeeld, of om een hellend dak? Bij beide soorten daken heeft u daarnaast de keuze uit diverse soorten materialen. De kosten gerelateerd aan dakbedekking liggen doorgaans tussen de € 40,- en € 120,- per m2.

KOSTEN DAKBEDEKKING PLATTE DAKEN
Het soort materiaal dat u voor de dakbedekking nodig heeft is sterk van invloed op de uiteindelijke totaalprijs. Daarbij is het verstandig om de levensduur in ogenschouw te nemen en beide met elkaar te vergelijken. Zo kost het dekken van een plat bitumen dak ongeveer € 45,- per m2 en is de levensduur 25 jaar. Kiest u echter voor een EPDM dakbedekking dan betaalt u weliswaar een hogere m2-prijs maar is de levensduur ook langer. Bij EPDM dakbedekking moet u denken aan een levensduur van rond de 40 jaar.

KOSTEN DAKBEDEKKING HELLENDE DAKEN
Heeft u een hellend dak, dan zijn er eveneens tal van materiaalsoorten om uit te kiezen. Dakpannen zijn het meest bekend en daarin heeft u meerdere keuzeopties met elk een eigen levensduur en bijbehorende kosten. Betondakpannen zijn hierin het voordeligst met een levensduur van circa 30 jaar. Voor kleidakpannen betaalt u meer per m2 maar daarvan is de levensduur circa 40 jaar. Naast dakpannen kunt u uiteraard ook kiezen voor bedekking met riet of een metaalsoort. Wij raden u aan om vooraf altijd 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

Wat kost een nieuw dak?

Besluit u om een nieuwe laag bedekking op uw dak aan te laten brengen of wilt u een nieuwe dakconstructie laten plaatsen? Dan wordt er niet over dakrenovatie gesproken maar over een nieuw dak. Als u dit overweegt dan vraagt u zich ongetwijfeld af: wat kost een nieuw dak eigenlijk? De kosten hiervan zijn afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst is de vraag of het een plat dak betreft of een hellend dak. Daarnaast is het op de kosten van invloed of u ook het dakbeschot wilt vernieuwen en dakisolatie wilt laten aanbrengen.

PLAT DAK OF HELLEND DAK
De gemiddelde kosten voor een nieuw plat dak liggen rond de € 75,- en € 100,- per m2. Voor een hellend dak moet u denken aan een kosten die tussen de € 75,- en € 130,- per m2 liggen. Het verschil bij beide wordt voor een groot deel veroorzaakt door de gekozen materiaalsoort voor het dak. Kiest u bij een plat dak bijvoorbeeld voor bitumendakbedekking of EPDM-folie? Bij hellende daken heeft u de keuze uit dakpannen van beton, klei en leisteen, metalen dakbedekking en bedekking met riet of stro.

VERNIEUWING DAKBESCHOT EN DAKISOLATIE
Naast nieuwe dakbedekking kunt u er eveneens voor kiezen om uw dakbeschot te vernieuwen en dakisolatie te laten plaatsen. Voor de vernieuwing van uw dakbeschot betaalt u gemiddeld tussen de € 90,- en € 150,- per m2. Kiest u voor dakisolatie, dan liggen de kosten rond de € 40,- en € 60,- per m2. Wat uw keuze ook is, wij raden u altijd aan om in ieder geval 3 tot 4 offertes op te vragen en met elkaar te vergelijken.
Lees meer...

Wat kost een dakdekker in Waalre?

Stel, u wilt een reparatie aan uw dak laten uitvoeren of u wilt uw dak met riet laten bedekken. U vraagt zich dan ongetwijfeld af: wat kost een dakdekker eigenlijk? Dit is sterk afhankelijk van de werkzaamheden die de dakdekker voor u moet verrichten en ook om welk soort materiaal het gaat. Het uurtarief van een doorsnee dakdekker ligt tussen de € 30,- en € 45,- per uur, inclusief BTW. Dit zijn echter niet de enige kosten waarmee u rekening moet houden als u een dakdekker in Waalre in wilt schakelen.

WERKSNELHEID
Naast het uurtarief van de dakdekker is ook de werksnelheid van invloed. Zo kan een dakdekkersbedrijf dat u benadert een redelijk laag uurtarief hebben, maar wat als het bedrijf langer over de opdracht doen dan de concurrentie met een hoger uurtarief? Per saldo kan het dan zo zijn dat u toch meer geld kwijt bent bij het dakdekkersbedrijf met het redelijke lage uurtarief. Daarom is het verstandig om ook de werksnelheid te vergelijken in de offertes die u opvraagt.

MATERIAALKOSTEN
Datzelfde geldt voor de materiaalkosten. Ook deze kosten zullen deel uitmaken van de offertes die u opvraagt. De materiaalmogelijkheden voor daken lopen namelijk sterk uiteen. Behalve pannendaken en bitumen platte daken zijn er ook daken die bedekt zijn met kunststof, metaal of leisteen. In de meeste gevallen moet u een gespecialiseerde dakdekker inschakelen als u riet of stro als dakbedekking heeft. Het is daarom altijd raadzaam 3 tot 4 offertes op te vragen als u een dakdekker nodig heeft. Ongeacht de materiaalsoort.
Lees meer...

De beste dakdekker in Waalre?

Het vinden van de juiste dakdekker is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over dakdekkers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste dekdekker is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 dakdekkers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Platte daken? Dakpannen? Kunststof daken?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd dakdekker?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle dakdekkers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE DAKDEKKERS IN Waalre
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste dakdekkers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de dakdekkers selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de dakdekker gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 dakdekkers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Keurmerk Kwaliteitsvakman

Het Keurmerk Kwaliteitsvakman is voor vakmannen werkzaam in de bouw, hout of techniek. Daarnaast moet de vakman minimaal 5 jaar werkervaring hebben of een relevant vakdiploma en 2 jaar werkervaring. Met een vakman met die keur weet je dus dat je ervaring haalt.
Lees meer...

Dakweb

DakWeb is de speciale internet-site op het gebied van daken. Dakweb geeft u naast technische informatie, middels artikelen uit de vakbladen, tevens een zo volledig overzicht van alle op deze markt opererende dakdekkers en hun specialiteit van dakdekken.
Lees meer...

DAKMERK

DAKMERK is hét keurmerk voor het platte dak. Platte daken kunnen bij multifunctioneel gebruik helpen om duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en een gebouw klaar voor de toekomst te maken. Belangrijk is wel dat het dak hiervoor geschikt wordt gemaakt door een deskundige dakdekker. Kies voor een dakdekker van DAKMERK!
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste dakdekkers in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste dakdekkers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste dakdekkers actief in Waalre.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.