trustoo.nl logo.png
De beste 850+ Dakdekkers voor jou

Vind een top 10 Dakdekker bij jou in de buurt

Waar heb je de dakdekker voor nodig?
Plaats
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle dakdekkers in Nederland vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 dakdekkers in Nederland met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustoo-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Dakrenovatie (vervanging)
Dakreparatie
Dakreiniging of -onderhoud
Dakisolatie
Plaatsing van nieuw dak
Dakcoating aanbrengen
Dakgoot reparatie of vervanging
Andere dienst/klus

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Dakdekker voor
Trustoo score

Over dakdekkers bij jou in de buurt

Wij geven je het meest complete overzicht van de beste dakdekkers in Nederland. Een goed dak boven je hoofd met de beste dakdekkers in uw regio. De dakdekkers die actief zijn in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -.

In Nederland kunt je een dakdekker inhuren om je dak te repareren, dak te renoveren of om een nieuw dak te plaatsen. Er zijn verschillenden materialen waarmee daken bedekt kunnen worden. De keuze van het materiaal hangt daarnaast af van het soort dak je hebt. Niet alle materialen zijn geschikt voor een plat dak en je kunt ook niet alle materialen op hellende daken plaatsen.

 • Bitumen dak: platte daken worden vaak gelegd met een bitumen dakbedekking, ook wel teerlaag of dakleer genoemd. Dit materiaal heeft een lange levensduur, is onderhoudsvriendelijk en is relatief goedkoop.
 • Dakpannen: dakpannen zijn de meest bekende vorm van dakbedekking op hellende daken. Er zijn twee soorten dakpannen: betonnen dakpannen en keramische dakpannen (kleidakpannen). Kleipannen zijn over het algemeen genomen duurder dan betonpannen.
 • Kunststof dak: kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Er zijn verschillende kunststof daken, zoals EPDM of PVC.
 • In Nederland hebben wij NaN goede dakdekkers gevonden. De dakdekkers in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke dakdekker je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor het dakdekkingsbedrijf. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende dakdekkers. Zo kun je eenvoudig de dakdekkers vergelijken en de dakdekker kiezen die bij jou past.

  Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte dakdekker voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste dakdekkers bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste dakdekkers bij jou in de buurt

We laten de beste dakdekkers zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke dakdekker jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen dakdekkers.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de dakdekkers die je het meest aanspreken. De meeste dakdekkers reageren binnen 24 uur. Vind de beste dakdekker met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste dakdekker voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een dakdekker?

Een dakdekker kost per uur tussen de Een dakdekker mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een dakdekker kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

25
40
50
80

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over dakdekkers Nederland of ben je benieuwd naar wat ze precies doen? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over dakdekkers.

Hoe kies ik een betrouwbare dakdekker?

De beste dakdekker in Nederland?

Wat kost een dakdekker in Nederland?

Wat kost dakbedekking?

Wat doet een dakdekker?

Wat kost een nieuw dak?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...