Ontdek de beste bedrijven in Tilburg

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Tilburg

Webkracht.jpg
tekstschrijvers
Webkracht
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (19)

Bedrijven online helpen uitblinken
We maken krachtige maatwerkwebsites sinds 1999. Snel schakelen, korte lijnen en strakke deadlines? No problemo. Vlekkeloos werkend, makkelijk te onderhouden, vindbaar en volledig responsive? Vanzelfsprekend! Vanuit Tilburg helpen we je aan online resultaat.

Dat doen we niet alleen webdesign, webshops of webapplicaties, maar ook met advies op het gebied van marketing, SEO en social media. Natuurlijk doen we daar ook de hosting en e-mail, beheer van je applicatie of onderhoudscontract bij.

Ons verhaal
Eind jaren '90 begon het avontuur van Webkracht in Rotterdam. Enthousiaste pioniers vonden elkaar en richtten een van de eerste webbureaus in Nederland op. Algauw werd er gewerkt met aan interessante klussen voor onder andere Gemeente Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en Rotterdam Festivals.
Ruim 20 jaar later is Webkracht uitgegroeid tot een solide webbureau, opererend vanuit Tilburg.

We helpen een groot aantal klanten uit diverse branches en hebben met ons vaste team van ontwerpers en ontwikkelaars meer dan 300 websites opgeleverd. Benieuwd wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Kijk verder bij onze diensten of laat ons wat horen, leuk!

Sponsoring
Een belangrijke waarde binnen Webkracht is het helpen van anderen. Organisaties die succesvoller of beter worden met onze hulp. Die het, dankzij onze diensten, hulp of kennis, nèt wat beter doen dan zonder. Daar worden we gelukkig van. En de organisaties die we sponsoren ook.

Zo hielpen we de afgelopen jaren Voedselbank Rotterdam, Stichting Poetry International, Fietsen voor de Buurvrouw en Vicks Blue Winterplein aan een goede en betaalbare website. Voor non-profit organisaties hanteren we namelijk aangepaste tarieven, waaronder altijd korting op webhosting en een CMS-website, waaronder ook een Exolog-licentie, van 50%.

Als je interesse hebt, neem dan vooral contact met ons op om te kijken of we jouw non-profit organisatie verder kunnen helpen.
...

Spoorlaan 334, Tilburg
Relatietherapeut Patricia Heije .jpg
mediators
Relatietherapeut Patricia Heije
9,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (4)

Welkom! Ik ben Patricia Heije, een zeer betrokken relatietherapeut en systemisch coach. Sinds 2011 help ik mensen met problemen in relaties met zichzelf, hun partner, ex of familie. Als jij twijfelt over je relatie, niet weet hoe het verder moet of wilt werken aan verbetering om gelukkig samen te blijven, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Neem contact op of plan zelf direct een kennismakingsgesprek of intake in via www.patriciaheije.com/afspraak-inplannen

Elke relatie is uniek, maar veel koppels ervaren vergelijkbare problemen, zoals:

- Externe druk: Familie, vrienden of een ex-partner die je partner niet accepteert, wat spanning in jullie relatie veroorzaakt.
- Ontrouw: Of het nu seksueel of op het gebied van integriteit is, ontrouw kan de relatie flink schaden.
- Relatietwijfel: Je twijfelt of je de relatie moet voortzetten en elke keuze heeft belangrijke consequenties.
- Eenzaamheid: Zelfs als je samenwoont, kun je je eenzaam voelen. De verbinding is niet meer wat het was en je vraagt je af of je beter af bent zonder partner.
- Gebrek aan intimiteit: Intimiteit is cruciaal voor een gezonde relatie en vereist onderhoud. Als de intimiteit verdwijnt, verdwijnt ook de verbinding.
- Levensvragen: Jullie worstelen met een vraag die de koers van jullie toekomst bepaalt. Het is moeilijk om hier samen met afstand naar te kijken en een antwoord te vinden.
- Nieuw samengesteld gezin: Jullie willen samenwonen, maar weten niet wat de beste keuze is. Of jullie wonen al samen, maar voelen je niet thuis in je eigen huis.

Tijdens een traject brengen we zorgvuldig de situatie in kaart en kijken we naar wat jullie individueel, maar ook samen graag anders zouden willen in de relatie. Daarna bepalen we de invulling van de therapie. Als de therapie wordt afgerond, maken we onderhoudsafspraken om toekomstige strubbelingen te voorkomen.

Tijdens de therapie maak ik gebruik van verschillende methodieken, zoals de Stiefgoedmethodiek® (indien van toepassing), EFT, Familieopstellingen, Contextuele therapie, Transactionele Analyse en NLP. Mijn jarenlange intensieve ervaring stelt mij in staat om om te gaan met complexe situaties en schaamtegevoelens.

Kies mij als jullie relatietherapeut voor een snelle ontwikkeling en een veilig gevoel. Ik geloof in gelijkwaardigheid en streef naar de beste uitkomst voor jullie beiden, ongeacht wat dat betekent voor jullie relatie. Relatietherapie gaat niet alleen over het koste wat het kost in stand houden van de relatie, maar om het vinden van duurzame oplossingen die bij jullie passen. Neem nu contact op en laten we samen werken aan een gezonde en gelukkige relatie.
...

Albionstraat 10, Tilburg
Pisano Bestratingen.jpg
stratenmakers
Pisano Bestratingen
8,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (7)

PISANO BESTRATINGEN: SNELLE SERVICE
Pisano Bestratingen is een professional voor particuliere en zakelijke afnemers. Naast bestratingsspecialist zijn wij door jarenlange ervaring veel meer dan één van de aannemers die u inhuurt. Van planning tot oplevering ontzien wij u in alle rompslomp die bij een verbouwing van een tuin of oprit komt kijken. Zo onderhouden we het contact met de hovenier en plaatsen wij wanneer wenselijk zelfs het tuinmeubilair.SIERBESTRATING DIE PAST BIJ DE TUIN
Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van sierbestrating voor tuinen en oprit waarbij we advies uitbrengen over de tuintegels in combinatie met uw wensen. Een moderne tuin vraagt immers om een andere tegel dan een klassieke tuin. Wij adviseren op het gebied van uitstraling en onderhoud en houden altijd rekening met het kwaliteitsniveau.ONDERHOUDSVRIENDELIJKE BESTRATING
Of u nu kiest voor bijvoorbeeld natuursteen, schellevis tegels of klinkers, wij zorgen altijd voor een onderhoudsvriendelijke bestrating en in samenwerking met de hovenier realiseren we bovendien een geheel onderhoudsvriendelijke tuin. Zo hoeft u alleen maar te genieten van de nieuwe tuinbestrating.KIEZEN VOOR PISANO BESTRATINGEN
De keuze voor Pisano Bestratingen is snel gemaakt wanneer u voor kwaliteit en service kiest.

Wij ontzorgen u volledig
Onderhouden het contact met andere aannemers wanneer gewenst
Bezitten uitgebreide kennis over bestrating, sierbestrating en zelfs natuursteenbestrating
Zeer goede prijs voor kwaliteitswerk
Gespecialiseerd advies over de keuze voor specifiek tegelwerk


PISANO BESTRATINGEN VOOR BEDRIJVEN
Regelmatig werkt Pisano Bestratingen als onderaannemer voor bedrijven. Wij hebben aan een woord genoeg. Professioneel en met een no-nonsense mentaliteit voorzien wij bedrijfstuinen en parkeerlanen van de geschikte bestrating. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met wegenbouw.
...

Vlagtweddestraat 59, Tilburg
Verkoopmakelaar Bas Den Haag.jpg
makelaars
Verkoopmakelaar Bas Den Haag
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (40)

Met makelaar Bas (ver)koop of (ver)huur je met gezond verstand.


Beste prijs, gunstige voorwaarden

Onderhandelen is een kunst dat wij naar jarenlange ervaring tot in de puntjes beheersen. Om te beginnen bepalen we een goede vraagprijs door een gratis waardebepaling uit te voeren. Daarbij kijken we ook wat andere huizen in de buurt opbrengen. Maar bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan alleen de verkoopprijs. Er moet bijvoorbeeld ook onderhandeld worden over het moment van overdracht of de eventuele ontbinding van de aankoop als de financiering niet rondkomt. Hoe doen wij dat?Voorkom misstappen

Huizen kopen en verkopen is iets wat wij dagelijks doen. Onze ervaren verkoopmakelaars nemen graag alle rompslomp uit handen. Zo weet je zeker dat je geen kleine lettertjes over het hoofd ziet in de voorlopige

koopovereenkomst. Belangrijk want het verkeerd inschatten van contractuele afspraken kan vervelende juridische gevolgen hebben. Onze ervaren verkoopmakelaars leggen je duidelijk uit waar je op moet letten en voorkomen daarmee misstappen.Neem vrijblijvend contact op

​De verkoopmakelaars van Makelaar Bas zijn ervaren en ambitieuze vakmensen met een no-nonsense aanpak. Ze houden van een transparante en daadkrachtige werkwijze en staan bekend om de vlotte manier van communiceren. Neem vrijblijvend contact op door je adresgegevens in te vullen. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook.
...

werkgebied Tilburg
Maurice Jager Fotografie.jpg
fotografen
Maurice Jager Fotografie
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (379)

MAURICE JAGER
Ik ben Maurice Jager uit Arnhem. Ik werk als één van Europa’s top LinkedIn profielfoto (headshot) fotografen in mijn studio in Arnhem, op locatie door heel Europa en vanuit een studio in het hart van New York City.

Ik geloof dat het mijn taak als fotograaf is om een fantastische profielfoto van jou te maken en dat het mijn verantwoordelijkheid is om dat voor elkaar te krijgen.

LINKEDIN PROFIELFOTO SPECIALIST
Ik wil het beste in mensen naar boven halen en ben zeker niet jouw doorsnee portretfotograaf. Ik heb mij namelijk 100% gespecialiseerd in het maken van LinkedIn profielfoto’s. Na te zijn opgeleid door de beste fotograaf in mijn vakgebied in New York City, werk ik samen met de beste mensen en merken om mijn klanten de beste profielfoto te geven om impact mee te maken.

Het maakt niet uit of je gewend bent om voor de camera te staan of niet. Met mijn ervaring en expertise help ik jou naar resultaat dat je zal verbazen. Althans, dat is mijn doel. Ik heb inmiddels duizenden mensen gefotografeerd.

Ik hoor met overgrote regelmaat van mensen die in mijn studio komen dat ze ‘nooit goed op de foto te staan’ of het ‘verschrikkelijk te vinden om gefotografeerd te worden’ en iedereen is tevreden weggegaan uit de studio.

SPREKER / TRAINER / AUTEUR
Naast het fotograferen geef ik lezingen en seminars namens mijn sponsoren om fotografen te trainen in wat ik doe en heb ik een boek gepubliceerd genaamd ‘Fotografie in Branding en Marketing voor Entrepreneurs’ en word ik gesponsord door BenQ, Tether Tools, FEISOL, Phottix, Palette Gear.
...

werkgebied Tilburg
GoSunny .jpg
zonnepanelen-installateurs
GoSunny
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (50)

Welkom bij GoSunny: Jouw Partner in Duurzame Energieoplossingen

Bij GoSunny zijn we gepassioneerd door duurzaamheid en streven we ernaar om de wereld groener te maken. Als toonaangevend bedrijf in de verkoop en installatie van zonnepanelen, energieopslag en laadpalen, bieden wij hoogwaardige oplossingen die zowel goed zijn voor het milieu als voor jouw portemonnee.

Wij begrijpen dat het overstappen op duurzame energie een grote stap kan zijn. Daarom staan wij klaar om jou als eindgebruiker volledig te ontzorgen, van begin tot eind. Ons ervaren team begeleidt je gedurende het hele proces, van het eerste adviesgesprek tot de installatie en het onderhoud van de systemen. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij kunt genieten van de voordelen van duurzame energie, zonder gedoe.

Kwaliteit staat bij GoSunny hoog in het vaandel. Wij werken alleen met gerenommeerde merken, zodat we hoogwaardige producten kunnen bieden die lang meegaan en betrouwbare prestaties leveren. Onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring, zodat je kunt vertrouwen op een professionele en kwalitatieve installatie.

Maak vandaag nog de stap naar duurzame energie met GoSunny. Samen bouwen we aan een groenere toekomst, waarbij we jou als klant volledig ontzorgen en kwaliteit vooropstellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijf.
...

werkgebied Tilburg
Monique Stamsnijder, Therapie & Coaching.jpg
coaches
Monique Stamsnijder, Therapie & Coaching
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (23)

Misschien ben je al langer op zoek naar iemand die begrijpt wat er in je omgaat.

- In plaats van strijd verlang je naar innerlijke rust.
- Je bent een kei geworden in het onderdrukken van je gevoel.·
- Er gebeurt veel 'van binnen' maar 'naar buiten' toe laat je wat anders zien.

Je bent klaar met vechten en voelt aan alles dat het tijd is. Tijd voor zelfliefde, compassie en zelfonderzoek.

Als kind zijn we nog puur en spontaan. Te vaak moeten we voldoen aan allerlei eisen van de maatschappij, waardoor we een onechte houding naar de buitenwereld ontwikkelen. Wanneer je dan als volwassene in gevecht zit met jezelf, zit je lichaam in een aanhoudende weerstan/stress met alle gevolgen van dien.

Misschien worstel je met pijnlijke herinneringen uit het verleden of zit je nu in een moeilijke situatie die uitzichtloos lijkt.

En als het 'van binnen' niet goed voelt, hoe gaan we dan om met de buitenwereld?

JIJ ALS JEZELF BENT HET GROOTSTE GELUK. EN DIE 'JIJ' WAS ER AL VANAF HET ALLEREERSTE BEGIN. ZO SIMPEL IS HET.

Twijfel je of therapie/coaching wat voor je is? Schroom dan niet om te bellen, zodat jij je verhaal kunt doen en ik mijn werkwijze kan toelichten. We kunnen dan samen kijken of ik wat voor jou kan betekenen. Zo niet, dan is dat helemaal oké. Dan hebben we gewoon een leuk gesprek van mens tot mens.

En als je het even niet meer ziet zitten help ik je graag door helderheid te geven, jezelf beter te begrijpen en emoties te zien als waardevolle begeleiding op je levenspad. Zodat je je kunt richten wat echt belangrijk is.

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar werkervaring (met o.a. veel eigen processen, ook als ouder) en oprechte verbinding met elkaar staat voor mij op de eerste plaats. Gelijkwaardigheid, betrouwbaarheid en een fijne sfeer zijn belangrijk.

DOOR JE EIGEN HART TE DURVEN OPENEN VOOR JEZELF KRIJG JE ALLES WAT JE NODIG HEBT.

Ben je geïnteresseerd in mijn werkwijze lees dan verder op mijn website

Ook als je nog niet toe bent aan therapie maar wel vragen hebt.

Vaak kan ik al wat tips geven tijdens dit gratis gesprek.
...

werkgebied Tilburg
Noach Uitvaartgroep.jpg
uitvaartverzorgers
Noach Uitvaartgroep
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (163)

Noach Uitvaartgroep en Prijsbewuste Uitvaart, het familiebedrijf. Wij runnen deze dag en nacht vol passie.

Het close contact wat wij hebben in een periode van verlies met de desbetreffende familie is waar wij elke dag opnieuw naar uitkijken. De helpende hand, de arm om de schouder, een telefoontje naar een instantie, en vooral voortdurend luisteren naar wat er nodig is en daarop anticiperen.

Wij werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort. Erwin, Ronald en Linda doen alles rondom de uitvaarten daar waar Conny en haar uiterst professionele team voortdurend klaar staan voor alle administratieve procedures die er nodig zijn voor een te organiseren uitvaart.

Ook hebben we alles is huis wat er op praktisch gebied komt kijken bij een overlijden, denk daarbij aan kisten, manden, wades maar ook urnen en sieraden maken onze dienstverlening compleet.

Vanwege het feit dat wij als familiebedrijf alles in huis hebben om een uitvaart van voorgesprekken aan de keukentafel of bij ons op de kantoor tot aan de laatste groet te verzorgen kunnen wij vlot en adequaat werken. Wij beschikken over (oktober 2023) ons eigen compleet vernieuwde rouwcentrum waar je in kleine kring afscheid kunt nemen maar ook groots en meeslepend een complete dienst tot wel 220 gasten kunt houden. Ook hebben we een compleet wagenpark tot onze beschikking voor het rouwvervoer. De chauffeurs zijn intern opgeleid om op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde te vervoeren.

Wat ons drijft is de liefde voor mensen, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij zijn om de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan rondom een te organiseren uitvaart.

Wij staan naast de familie en volgen de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. We zullen u met onze jarenlange ervaring bijstaan waar dat is gewenst en een stap terug doen als wij voelen dat dat nodig is.

Linda van Altena Enting, Ronald Tiemes en Erwin Livestro een warme groet.
...

werkgebied Tilburg
Steenbakkers Dakonderhoud.jpg
dakdekkers
Steenbakkers Dakonderhoud
9,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (33)

Welkom bij Steenbakkers, uw betrouwbare partner in allround onderhoudsdiensten! Bij Steenbakkers geloven we in het leveren van hoogwaardige, klantgerichte diensten om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf in topconditie blijft. Of het nu gaat om kleine reparaties, renovaties of preventief onderhoud, wij staan klaar om al uw onderhoudsbehoeften te vervullen.

Waarom Steenbakkers?

Ervaring en Vakmanschap: Met jarenlange ervaring in de sector beschikken onze vakmensen over de kennis en expertise om zelfs de meest complexe onderhoudsprojecten aan te pakken. Wij zijn trots op ons vakmanschap en streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Breed Dienstenpakket: Als allround onderhoudsbedrijf bieden wij een breed scala aan diensten aan, van timmerwerk en loodgieterswerk tot elektrische installaties, schilderwerk en vanzelfsprekend dakonderhoud. Dit stelt ons in staat om u een uitgebreide oplossing te bieden voor al uw onderhoudsbehoeften, waardoor u slechts één betrouwbare partner nodig heeft.

Klantgericht: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar uw wensen, begrijpen uw behoeften en werken nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan en zelfs overtreffen wat u verwacht. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en aandacht voor detail.

Betrouwbaarheid en Punctualiteit: Bij Steenbakkers begrijpen we dat uw tijd waardevol is. Daarom streven we naar punctualiteit in al onze projecten. We komen op tijd aan, voltooien het werk binnen de afgesproken termijnen en zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op onze betrouwbaarheid.

Kwaliteit en Duurzaamheid: We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om duurzame resultaten te leveren. Onze focus op kwaliteit zorgt ervoor dat uw investering in onderhoud bij Steenbakkers op de lange termijn vruchten afwerpt.

Kortom, als u op zoek bent naar een allround onderhoudsbedrijf dat vakmanschap, klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft, dan bent u bij Steenbakkers aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw onderhoudsbehoeften kunnen vervullen en uw verwachtingen kunnen overtreffen. Steenbakkers: Uw partner in kwalitatief onderhoud!
...

werkgebied Tilburg
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (21)

Je bent van harte welkom op mijn praktijk; je hoeft het niet alleen te doen. Op mijn praktijk hanteer ik geen wachtlijst.

Mijn professionele achtergrond:
Holistisch GZ-psycholoog; Gestalttherapeut; Lichaamsgerichtwerkend- en traumatherapeut; EFT register relatietherapeut; EMDR therapeut; Creatief therapeut, in het bezit van Europees Certificaat Psychotherapie te Hengelo, e.o. Een holistisch psycholoog ziet een mens als één geheel, lichaam en geest werken samen en zij behandelt niet alleen de klacht. De behandeling is juist op maat en persoonlijk, niet protocollair. Dus niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar een therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke, warme en respectvolle benadering luister ik naar het gehele (harts)verhaal. Ik werk vanuit rust, ruimte en vertrouwen, zodat jij je eigen zoektocht kan beginnen naar jezelf. Jij gaat je innerlijke reis om vanuit een groeiend bewustzijn op zoek te gaan naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Zo leer je lichter in het leven te kunnen staan en stevig op eigen benen staan. Waar nodig houd ik een spiegel voor, zodat je oude patronen kunt herkennen, onderliggende gevoelens durft te doorvoelen, los te laten en nieuwe wegen kunt inslaan. Bij deze zoektocht is er aandacht voor de balans tussen emotie en ratio; voor vrouwen- en mannentaal en voor het vinden van houvast en loslaten.

Soorten therapie: Individuele-, relatie-, gezins- en groepstherapie.
Therapievormen: - cliëntgerichte psychotherapie - traumatherapie - mindfulness - meditatie - coaching van hooggevoelige volwassenen en jongeren (met hun ouders).- lichaamswerk en dromenwerk - werken met beeldende middelen - EFT (emotiegerichte) individuele- en relatietherapie (en nog meer).

Over mij persoonlijk: vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpe intuïtie. Nu ben ik ruim 25 jaar werkzaam met jong en oud en werk ik nog altijd vanuit hart en ziel. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.
Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, ik daag je uit, bied je support en veiligheid, zodat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen. Het mooiste dat ik in deze ruim 25 jaar als therapeut mag meemaken is het mogen ervaren hoe mensen tot ontwikkeling komen. Net als mijn cliënten blijf ik me ook ontwikkelen middels intervisie, nascholing en supervisie.
...

werkgebied Tilburg