Ontdek de beste bedrijven in Tilburg

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Tilburg

Alessandra Mignardi Photography.jpg
fotografen
Alessandra Mignardi Photography
9,9 (20)

My name is Alessandra Mignardi, professional photographer.
My specialisations: food photography and stylist.
With my Italian culinary background and experience, I capture unique food stories about what people cook and eat. I offer consultancy, styling, recipe development, cooking and of course photography using only use natural light.
My creativity, enthusiasm and care are always included.
Based in Tilburg, The Netherlands, I love to travel here and there for new photography adventures and food projects.

Neem een kijkje op mijn website.
SERVICES:
Social media and website content creation
Professionally styled and shot images tailored to the aesthetics of your brand. The images (and why not, animations too!) will inspire your customers and make their appetite increase!

Photoshoot on location
Fresh and vibrant photos for your social media and website to connect with your clients and attract and inspire new ones. Available for half day or full day, for restaurants, cafes and food related brands.

Documentary Style
Behind-the-scenes captures at your location, where you are at work preparing dishes and serving clients. Your audience will get an authentic feel for who you are and will connect with you genuinely.

Product photography
Product photography for your brand (dish, pot, glass, cutlery, you name it), elevated to its beauty, its functionality, with human touch.

Collaborations and Partnerships
I enjoy collaborating with like minded creatives in new, stimulating and challenging projects.
=========================================================
ZAKELIJK FOTOGRAFIE voor brands, bedrijven.
Achter de schermen fotografie to reveal the core mission of your company.
=========================================================
EVENEMENT FOTOGRAAF
===============
AFSCHEIDS EN UIITVAARTFOTOGRAFIE
Tastbare, liefdevolle herinneringen aan de uitvaartdag zorgen voor steun bij het verwerken van het verdriet. Ik ben er om alle liefde die is achtergelaten te onthullen.
Met respect voor de mensen en hun emoties, op een integere manier, zorg ik dat alle dierbare en intense momenten, liefdevolle en tastbare herinneringen in beeld worden gebracht, die een steun vormen bij het rouwproces.
De dagen na een overlijden zijn intens en vol emotie – en toch moet er ook veel geregeld worden. Ik heb veel ervaring als afscheidsfotograaf en ben in staat snel en adequaat tot een passende opzet te komen voor de reportage.
Ik ben beschikbaar voor zowel een kleine, intieme afscheidsdienst als een uitgebreide uitvaartceremonie.
Naast de foto’s, maak ik ook een afscheidsfilm met de door u gekozen muziek voor de dienst, zodat de herinneringen intact blijven. De zorgvuldig op elkaar afgestemde muziek en foto's brengen de emoties altijd weer tot leven.
Een gepersonaliseerd fotoboek behoort tot de mogelijkheden.
De foto’s en afscheidsfilm worden in hoge resolutie op een houten, luxe USB-stick geleverd.
...

Bisschop Masiusstraat 59, Tilburg
Merel van Dooren Photography.jpg
trouwfotografen
Merel van Dooren Photography
9,8 (47)

LET OP!!!! LEES DE TEKST HIERONDER EERST VOOR JE MIJ MAILT!!!

** VOOR INFORMATIE OVER MIJN WERKWIJZE, PRIJZEN ENZ NODIG IK JE GRAAG UIT OM EEN KIJKJE TE NEMEN OP MIJN WEBSITE. ONDER HET KOPJE 'INFORMATION' KAN JE EEN FOTOSHOOT EN HUWELIJK BROCHURE DOWNLOADEN MET DAARIN ALLE INFORMATIE. ** --> www.merelvdoorenphotography.nl

Ik ben Merel en ik zit altijd verstopt achter mijn camera. Als kind ging ik met mijn ouders, tweelingbroer en zus op vakantie naar Frankrijk. Daar kreeg ik ooit ‘tent-arrest’, omdat ik een fotoshoot had gehouden met mijn broertje en heel het filmrolletje had volgeschoten…

Vanaf dat moment wist ik dat ik fotograaf wilde worden! Ik heb geen opleiding gevolgd in de fotografie maar in de zorg. Ik ben mijn focus op fotografie nooit kwijtgeraakt en ben mezelf geleidelijk gaan verdiepen in het vak fotografie. Huize ‘van Dooren’ stond regelmatig op z’n kop, als ik weer een portfolio shoot had geregeld. Ik mocht in het kantoor van mijn vader mijn studio opbouwen. Dat was niet meer dan een oud matraslaken en een bouwlamp, die mijn vader had omgebouwd tot softbox. En zo begon ik aan mijn fotografiecarrière, waarbij ik alles op gevoel en intuïtie doe.

In 2014 heb ik me officieel ingeschreven bij de KvK en ben ik mijn droom achternagegaan. Je kunt mijn fotografie niet in hokjes stoppen. Wel loopt er een rode draad door mijn fotografie en dat is storytelling. Daarnaast maakt de variatie in mijn opdrachten mijn werk zo ontzettend leuk! Het ene moment sta ik bij kersverse ouders thuis een baby’tje te fotograferen en later sta ik een gelikte fashion shoot vast te leggen.

Ik zou het geweldig vinden om ook jouw verhaal te mogen vertellen. Ik kan nog veel meer schrijven over mijn liefde voor fotografie, maar dat vertel ik je graag tijdens een fotoshoot. Kijk ondertussen rustig rond op mijn site. Hieronder kan je verschillende brochures downloaden met alle informatie en prijzen. Vind je het leuk om mij beter te leren kennen? Volg me dan op social media.

Liefs Merel
...

Lindenstraat 15, Tilburg
Webkracht.jpg
webdesigners
Webkracht
9,6 (15)

Bedrijven online helpen uitblinken
We maken krachtige maatwerkwebsites sinds 1999. Snel schakelen, korte lijnen en strakke deadlines? No problemo. Vlekkeloos werkend, makkelijk te onderhouden, vindbaar en volledig responsive? Vanzelfsprekend! Vanuit Tilburg helpen we je aan online resultaat.

Dat doen we niet alleen webdesign, webshops of webapplicaties, maar ook met advies op het gebied van marketing, SEO en social media. Natuurlijk doen we daar ook de hosting en e-mail, beheer van je applicatie of onderhoudscontract bij.

Ons verhaal
Eind jaren '90 begon het avontuur van Webkracht in Rotterdam. Enthousiaste pioniers vonden elkaar en richtten een van de eerste webbureaus in Nederland op. Algauw werd er gewerkt met aan interessante klussen voor onder andere Gemeente Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en Rotterdam Festivals.
Ruim 20 jaar later is Webkracht uitgegroeid tot een solide webbureau, opererend vanuit Tilburg.

We helpen een groot aantal klanten uit diverse branches en hebben met ons vaste team van ontwerpers en ontwikkelaars meer dan 300 websites opgeleverd. Benieuwd wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Kijk verder bij onze diensten of laat ons wat horen, leuk!

Sponsoring
Een belangrijke waarde binnen Webkracht is het helpen van anderen. Organisaties die succesvoller of beter worden met onze hulp. Die het, dankzij onze diensten, hulp of kennis, nèt wat beter doen dan zonder. Daar worden we gelukkig van. En de organisaties die we sponsoren ook.

Zo hielpen we de afgelopen jaren Voedselbank Rotterdam, Stichting Poetry International, Fietsen voor de Buurvrouw en Vicks Blue Winterplein aan een goede en betaalbare website. Voor non-profit organisaties hanteren we namelijk aangepaste tarieven, waaronder altijd korting op webhosting en een CMS-website, waaronder ook een Exolog-licentie, van 50%.

Als je interesse hebt, neem dan vooral contact met ons op om te kijken of we jouw non-profit organisatie verder kunnen helpen.
...

Spoorlaan 334, Tilburg
Zorgeloosch Scheiden - Marc Grandia.jpg
mediators
Zorgeloosch Scheiden - Marc Grandia
8,9 (1075)

Over Zorgeloosch Scheiden
Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Wij hebben als enige al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding. Zorgeloosch maakt je scheiding zorgelozer.

De alles-in-één scheidenoplossing
Als je uit elkaar gaat valt de vaste grond weg onder je voeten. Juist als je op je kwetsbaarst bent moet je samen zakelijke afspraken maken. Dan wil je ten eerste iemand die je professioneel, neutraal en empathisch begeleidt. En je wilt dat alles goed geregeld wordt, van de omgang met de kinderen tot financiële zaken. Zodat je daarna allebei weer een goede basis hebt om door te gaan. Onze missie is niet voor niks ‘iedereen verdient een nieuwe kans op geluk’.

Wij regelen alles rond je scheiding. De mediation met een vakbekwame mediator, alle regelzaken rond pensioenen en belastingen, de notaris, de bank, de verzekeringen de taxateur: alles. Dus ook het financieel advies dat noodzakelijk is als je bijvoorbeeld een huis bezit. Je maakt dus geen extra kosten voor een financieel adviseur!

• Tijdens het eerste gratis gesprek al duidelijkheid over huis en financiën
• Een deskundige mediator en een financieel adviseur helpen jullie vanaf de eerste afspraak
• Al het regelwerk doen we voor je en we begeleiden je stap voor stap
• De kinderen staan bij ons op één, we helpen jullie met kennis en kunde
• We zijn actief in heel Nederland en zijn inmiddels tienduizenden scheidingen verder
...

Saal van Zwanenbergweg 11, Tilburg
Lenthe Praktijk Zwolle - Relatietherapie in Zwolle - Therapie Zwolle- Supervisie Zwolle - Coaching.jpg
relatietherapeuten
Lenthe Praktijk Zwolle - Relatietherapie in Zwolle - Therapie Zwolle- Supervisie Zwolle - Coaching
9,6 (35)

Zichtbaar worden in jouw talent!

Soms kom je in je leven op een kruispunt waar je belangrijke keuzes hebt te maken.

Lenthe Praktijk wil een steun zijn voor die momenten. In alle trajecten staat de persoonlijke ontwikkeling en groei op de voorgrond. Respect, werkelijke ontmoeting, niet te snel oordelen en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden daar binnen. Je hebt de weg voor een groot deel zelf af te leggen en het is fijn daarbij een klankbord te hebben die kan dienen als een wegwijzer. Je bent welkom met jouw persoonlijke en/of professionele vragen!

Lenthe Praktijk legt de focus op het volgende aanbod:

-psychosociale therapie voor identiteitsproblemen, omgaan met veranderingen in je leven of belangrijke gevoelens en emoties.
-Relatietherapie om nieuw leven in de relatie te blazen. Relatietherapie in Zwolle legt de focus op interactiepatronen en hechtingsmogelijkheden (systemische en EFT relatietherapie) en nieuwe verbinding maken met je liefdespartner via de imago dialoog (Imago Relatietherapie).
-Ervaringsgerichte supervisie voor professionals om bewuste keuzes te kunnen maken en meer focus te krijgen binnen je werk.
-Resultaatgerichte coaching voor professionals gericht op professionele vragen.

Vaak wordt therapie voor een groot deel vergoed via de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering. Deze vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico. Supervisie en coaching worden regelmatig vergoed door de werkgever.
...

werkgebied Tilburg