Ontdek de beste bedrijven in Tilburg

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Tilburg

Koers Loopbaancoaching.jpg
coaches
Koers Loopbaancoaching
10,0 (51)

Mijn passie is het begeleiden van mensen in een loopbaankeuzeproces, om ze te brengen naar een functie/omgeving die past als een handschoen/gegoten, waar men gelukkig is, weer gelooft in eigen kunnen en persoonlijke kracht ervaart. Ik vind het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan een loopbaantraject waar iemand leert wat hij wil, keuzes gaat maken en stappen gaat zetten naar zijn/haar passie en geluk.

Achtergrond en ervaring
Mijn werkervaringen zijn heel breed. Na een mooie periode als semiprofessioneel volleyballer ben ik van een andere hobby mijn werk gaan maken; ik werd beleggingsadviseur bij een bank. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als leidinggevende, ontdekte ik steeds meer dat ik van het coachen van mensen de meeste voldoening kreeg.

Loopbaancoaching is naar mijn idee een hele mooie en concrete vorm van coaching met zichtbaar resultaat. Ik weet hoe het is om je passie te volgen, ik heb zelf 3x een carriëre-switch gemaakt. Op het moment dat mijn werk geen voldoening meer gaf, heb ik de balans op gemaakt om te komen in een positie waar ik wel voldoening uit haal. En deze keuzes gun ik een ander ook. Uiteraard kijk ik met de cliënt naar de situatie in zijn geheel. Meestal ligt er meer binnen bereik dan wordt gedacht. In coaching gaat het er om dat je keuzes durft te maken die echt van jezelf zijn en dat je deze keuzes maakt vanuit zelfvertrouwen. 
Mijn aanpak is praktisch, functioneel en niet 'zweverig' te noemen. 
Cliënten ervaren mij als betrokken, empathisch, oprechte interesse, respectvol, integer en gedreven.

​Heb ik je interesse gewekt? Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag hieronder een gratis oriëntatiegesprek aan. Ik ben werkzaam in regio Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Utrecht, Amersfoort.

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN MAKE IT!
...

biezenloop 13, Tilburg
Merel van Dooren Photography.jpg
trouwfotografen
Merel van Dooren Photography
9,8 (47)

LET OP!!!! LEES DE TEKST HIERONDER EERST VOOR JE MIJ MAILT!!!

** VOOR INFORMATIE OVER MIJN WERKWIJZE, PRIJZEN ENZ NODIG IK JE GRAAG UIT OM EEN KIJKJE TE NEMEN OP MIJN WEBSITE. ONDER HET KOPJE 'INFORMATION' KAN JE EEN FOTOSHOOT EN HUWELIJK BROCHURE DOWNLOADEN MET DAARIN ALLE INFORMATIE. ** --> www.merelvdoorenphotography.nl

Ik ben Merel en ik zit altijd verstopt achter mijn camera. Als kind ging ik met mijn ouders, tweelingbroer en zus op vakantie naar Frankrijk. Daar kreeg ik ooit ‘tent-arrest’, omdat ik een fotoshoot had gehouden met mijn broertje en heel het filmrolletje had volgeschoten…

Vanaf dat moment wist ik dat ik fotograaf wilde worden! Ik heb geen opleiding gevolgd in de fotografie maar in de zorg. Ik ben mijn focus op fotografie nooit kwijtgeraakt en ben mezelf geleidelijk gaan verdiepen in het vak fotografie. Huize ‘van Dooren’ stond regelmatig op z’n kop, als ik weer een portfolio shoot had geregeld. Ik mocht in het kantoor van mijn vader mijn studio opbouwen. Dat was niet meer dan een oud matraslaken en een bouwlamp, die mijn vader had omgebouwd tot softbox. En zo begon ik aan mijn fotografiecarrière, waarbij ik alles op gevoel en intuïtie doe.

In 2014 heb ik me officieel ingeschreven bij de KvK en ben ik mijn droom achternagegaan. Je kunt mijn fotografie niet in hokjes stoppen. Wel loopt er een rode draad door mijn fotografie en dat is storytelling. Daarnaast maakt de variatie in mijn opdrachten mijn werk zo ontzettend leuk! Het ene moment sta ik bij kersverse ouders thuis een baby’tje te fotograferen en later sta ik een gelikte fashion shoot vast te leggen.

Ik zou het geweldig vinden om ook jouw verhaal te mogen vertellen. Ik kan nog veel meer schrijven over mijn liefde voor fotografie, maar dat vertel ik je graag tijdens een fotoshoot. Kijk ondertussen rustig rond op mijn site. Op mijn website kan je verschillende brochures downloaden met alle informatie en prijzen. Vind je het leuk om mij beter te leren kennen? Volg me dan op social media.

Liefs Merel
...

Lindenstraat 15, Tilburg
Webkracht.jpg
tekstschrijvers
Webkracht
9,6 (15)

Bedrijven online helpen uitblinken
We maken krachtige maatwerkwebsites sinds 1999. Snel schakelen, korte lijnen en strakke deadlines? No problemo. Vlekkeloos werkend, makkelijk te onderhouden, vindbaar en volledig responsive? Vanzelfsprekend! Vanuit Tilburg helpen we je aan online resultaat.

Dat doen we niet alleen webdesign, webshops of webapplicaties, maar ook met advies op het gebied van marketing, SEO en social media. Natuurlijk doen we daar ook de hosting en e-mail, beheer van je applicatie of onderhoudscontract bij.

Ons verhaal
Eind jaren '90 begon het avontuur van Webkracht in Rotterdam. Enthousiaste pioniers vonden elkaar en richtten een van de eerste webbureaus in Nederland op. Algauw werd er gewerkt met aan interessante klussen voor onder andere Gemeente Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en Rotterdam Festivals.
Ruim 20 jaar later is Webkracht uitgegroeid tot een solide webbureau, opererend vanuit Tilburg.

We helpen een groot aantal klanten uit diverse branches en hebben met ons vaste team van ontwerpers en ontwikkelaars meer dan 300 websites opgeleverd. Benieuwd wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Kijk verder bij onze diensten of laat ons wat horen, leuk!

Sponsoring
Een belangrijke waarde binnen Webkracht is het helpen van anderen. Organisaties die succesvoller of beter worden met onze hulp. Die het, dankzij onze diensten, hulp of kennis, nèt wat beter doen dan zonder. Daar worden we gelukkig van. En de organisaties die we sponsoren ook.

Zo hielpen we de afgelopen jaren Voedselbank Rotterdam, Stichting Poetry International, Fietsen voor de Buurvrouw en Vicks Blue Winterplein aan een goede en betaalbare website. Voor non-profit organisaties hanteren we namelijk aangepaste tarieven, waaronder altijd korting op webhosting en een CMS-website, waaronder ook een Exolog-licentie, van 50%.

Als je interesse hebt, neem dan vooral contact met ons op om te kijken of we jouw non-profit organisatie verder kunnen helpen.
...

Spoorlaan 334, Tilburg
Las Psychologie & Las Zorgatelier.jpg
psychologen
Las Psychologie & Las Zorgatelier
9,3 (62)

LAS Psychologie, opgericht in 2008, is een regionale psychologie praktijk voor basis- en specialistische geestelijke gezondheidszorg. LAS Psychologie is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De behandelingen in de praktijk worden uitgevoerd volgens geldende protocollen en kwaliteitsstandaarden binnen de Nederlandse zorgwet. Las Psychologie is WTZi gecertificeerd (Wet Toelating Zorginstellingen) en werkt nauw samen met het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), huisartspraktijken, fysiotherapeuten, maatschappelijk werk en specialisten in het ziekenhuis en revalidatiecentrum. Ons doel is om de zorg te optimaliseren wat direct ten goede komt aan de patiënt. NIEUW Groepstherapie en -trainingen.

Als bijzondere aanvulling op de behandeltrajecten biedt LAS Psychologie dagbesteding en dagbehandeling aan in LAS Zorgatelier. Sensorische stimulatie en creativiteit hebben een positieve invloed op de werking van het brein. Afhankelijk van de aard van het hersenletsel krijgen cliënten waar mogelijk specifieke trainingen om het getroffen deel van het brein zo goed mogelijk te re-activeren.
Voor patiënten met Niet Aangeboren Hersenletsel wordt er nauw samengewerkt met Fysio Sport & Therapie Midden Brabant en is er o.a regelmatig overleg met het revalidatiecentrum Leijpark, MEE, het Hersenletselnetwerk Midden-brabant, Siza Gemini en het Expertisecentrum Familiezorg.

De klanttevredenheid bij Las Psychologie is hoog. Onze cliënten beoordeelden de behandeling in 2020 gemiddeld met een 9,2! Dit is een groei ten opzichte van 2019 (9,0). Zie hier hoe onze cliënten de verschillende aspecten van de behandeling beoordeelden. Ondanks de hoge scores blijven we scherp toezien op het verbeteren van onze dienstverlening. Komend jaar gaan we ons nog beter inzetten om de cliënt te informeren over zelfhulpprogramma's die hem kunnen ondersteunen bij zijn herstel of bij het stabiliseren van zijn situatie.
Lees hier de ervaring van een cliënt met NAH.
KO logo PMS2945
In juli 2020 heeft Las Psychologie voor de derde maal op rij een 'Gouden randje' ontvangen van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ als één van de meest gewaardeerde keurmerkdragers!
...

Goirkestraat 43, Tilburg
Zorgeloosch Scheiden - Marc Grandia.jpg
mediators
Zorgeloosch Scheiden - Marc Grandia
8,9 (1075)

Over Zorgeloosch Scheiden
Bij een scheiding moet je drie zaken nooit, maar dan ook nooit scheiden: de mediator, de financieel expert en de jurist. Wij hebben als enige al die noodzakelijke specialisten in huis. En daarmee alles wat je nodig hebt voor je scheiding. Zorgeloosch maakt je scheiding zorgelozer.

De alles-in-één scheidenoplossing
Als je uit elkaar gaat valt de vaste grond weg onder je voeten. Juist als je op je kwetsbaarst bent moet je samen zakelijke afspraken maken. Dan wil je ten eerste iemand die je professioneel, neutraal en empathisch begeleidt. En je wilt dat alles goed geregeld wordt, van de omgang met de kinderen tot financiële zaken. Zodat je daarna allebei weer een goede basis hebt om door te gaan. Onze missie is niet voor niks ‘iedereen verdient een nieuwe kans op geluk’.

Wij regelen alles rond je scheiding. De mediation met een vakbekwame mediator, alle regelzaken rond pensioenen en belastingen, de notaris, de bank, de verzekeringen de taxateur: alles. Dus ook het financieel advies dat noodzakelijk is als je bijvoorbeeld een huis bezit. Je maakt dus geen extra kosten voor een financieel adviseur!

• Tijdens het eerste gratis gesprek al duidelijkheid over huis en financiën
• Een deskundige mediator en een financieel adviseur helpen jullie vanaf de eerste afspraak
• Al het regelwerk doen we voor je en we begeleiden je stap voor stap
• De kinderen staan bij ons op één, we helpen jullie met kennis en kunde
• We zijn actief in heel Nederland en zijn inmiddels tienduizenden scheidingen verder
...

Saal van Zwanenbergweg 11, Tilburg