Ontdek de beste bedrijven in Tilburg

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Tilburg

Merel van Dooren Photography.jpg
trouwfotografen
Merel van Dooren Photography
9,9 (47)

Ik ben Merel en ik zit altijd verstopt achter mijn camera. Als kind ging ik met mijn ouders, tweelingbroer en zus op vakantie naar Frankrijk. Daar kreeg ik ooit ‘tent-arrest’, omdat ik een fotoshoot had gehouden met mijn broertje en heel het filmrolletje had volgeschoten…

Vanaf dat moment wist ik dat ik fotograaf wilde worden! Ik heb geen opleiding gevolgd in de fotografie maar in de zorg. Ik ben mijn focus op fotografie nooit kwijtgeraakt en ben mezelf geleidelijk gaan verdiepen in het vak fotografie. Huize ‘van Dooren’ stond regelmatig op z’n kop, als ik weer een portfolio shoot had geregeld. Ik mocht in het kantoor van mijn vader mijn studio opbouwen. Dat was niet meer dan een oud matraslaken en een bouwlamp, die mijn vader had omgebouwd tot softbox. En zo begon ik aan mijn fotografiecarrière, waarbij ik alles op gevoel en intuïtie doe.

In 2014 heb ik me officieel ingeschreven bij de KvK en ben ik mijn droom achternagegaan. Je kunt mijn fotografie niet in hokjes stoppen. Wel loopt er een rode draad door mijn fotografie en dat is storytelling. Daarnaast maakt de variatie in mijn opdrachten mijn werk zo ontzettend leuk! Het ene moment sta ik bij kersverse ouders thuis een baby’tje te fotograferen en later sta ik een gelikte fashion shoot vast te leggen.

Ik zou het geweldig vinden om ook jouw verhaal te mogen vertellen. Ik kan nog veel meer schrijven over mijn liefde voor fotografie, maar dat vertel ik je graag tijdens een fotoshoot. Kijk ondertussen rustig rond op mijn site. Hieronder kan je verschillende brochures downloaden met alle informatie en prijzen. Vind je het leuk om mij beter te leren kennen? Volg me dan op social media.

Liefs Merel
...

Lindenstraat 15, Tilburg
Webkracht.jpg
tekstschrijvers
Webkracht
9,6 (17)

Bedrijven online helpen uitblinken
We maken krachtige maatwerkwebsites sinds 1999. Snel schakelen, korte lijnen en strakke deadlines? No problemo. Vlekkeloos werkend, makkelijk te onderhouden, vindbaar en volledig responsive? Vanzelfsprekend! Vanuit Tilburg helpen we je aan online resultaat.

Dat doen we niet alleen webdesign, webshops of webapplicaties, maar ook met advies op het gebied van marketing, SEO en social media. Natuurlijk doen we daar ook de hosting en e-mail, beheer van je applicatie of onderhoudscontract bij.

Ons verhaal
Eind jaren '90 begon het avontuur van Webkracht in Rotterdam. Enthousiaste pioniers vonden elkaar en richtten een van de eerste webbureaus in Nederland op. Algauw werd er gewerkt met aan interessante klussen voor onder andere Gemeente Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en Rotterdam Festivals.
Ruim 20 jaar later is Webkracht uitgegroeid tot een solide webbureau, opererend vanuit Tilburg.

We helpen een groot aantal klanten uit diverse branches en hebben met ons vaste team van ontwerpers en ontwikkelaars meer dan 300 websites opgeleverd. Benieuwd wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Kijk verder bij onze diensten of laat ons wat horen, leuk!

Sponsoring
Een belangrijke waarde binnen Webkracht is het helpen van anderen. Organisaties die succesvoller of beter worden met onze hulp. Die het, dankzij onze diensten, hulp of kennis, nèt wat beter doen dan zonder. Daar worden we gelukkig van. En de organisaties die we sponsoren ook.

Zo hielpen we de afgelopen jaren Voedselbank Rotterdam, Stichting Poetry International, Fietsen voor de Buurvrouw en Vicks Blue Winterplein aan een goede en betaalbare website. Voor non-profit organisaties hanteren we namelijk aangepaste tarieven, waaronder altijd korting op webhosting en een CMS-website, waaronder ook een Exolog-licentie, van 50%.

Als je interesse hebt, neem dan vooral contact met ons op om te kijken of we jouw non-profit organisatie verder kunnen helpen.
...

Spoorlaan 334, Tilburg
Relatietherapeut Patricia Heije .jpg
mediators
Relatietherapeut Patricia Heije
9,1 (4)

Ik ben Patricia Heije en ik ben sinds 2011 werkzaam als relatietherapeut en systemisch coach. Hulpvragen van mijn cliënten gaan vaak over disfunctioneren van de relatie met jezelf, je partner, ex of familie.

Relatietherapie voor koppels:

Twijfel jij of jouw partner over jullie relatie, weet je niet hoe het verder moet of heeft je relatie écht te verbeteren wil je gelukkig samen blijven? Dan ben jij / zijn jullie van harte welkom.

Iedere relatie en situatie is verschillend en toch zijn er overeenkomsten te vinden in de problemen die koppels ervaren, bijvoorbeeld:

- De omgeving werkt de relatie tegen; denk hierbij aan het niet accepteren van je partner door familie, vrienden of expartner, waardoor er spanning ontstaat in je relatie.
- Er is ontrouw (geweest) binnen jullie relatie; onder ontrouw verstaan we op sexueel gebied, maar ook op het gebied van integriteit.
- Er is relatietwijfel; soms is het onduidelijk om je jouw partnerrelatie wel in stand moet laten. De keuze die je hierin te maken hebt drukt zwaar en alle opties hebben nogal wat consequenties.
- Er is eenzaamheid in de relatie; ook als je samenleeft kan je ontzettend eenzaam zijn. De verbinding is niet meer wat het geweest is en je kunt je afvragen of je niet beter af bent alleen.
- Jullie intimiteit is ver te zoeken; intimiteit is belangrijk in een relatie en dat vraagt onderhoud. Als de intimiteit verdwijnt is er werk aan de winkel, want zonder fysieke of mentale intimiteit, verdwijnt de verbinding.
- Jullie dealen met een levensvraag die de koers bepaald voor de toekomst; zeker in deze situatie is het moeilijk om samen met afstand te kijken naar de vraag die zich voordoet. Er is afstand en overzicht nodig om te komen tot een antwoord.
- jullie willen als nieuw samengesteld gezin samen wonen, maar je weet niet waar je goed aan doet of je woont al samen, maar voelt je niet thuis is je eigen huis.

Wat doen we tijdens een traject:

Tijdens de intake brengen we de situatie in beeld. We staan we stil bij jullie individuele- en gezamenlijke doelstelling door antwoord te krijgen op de vraag wanneer ieder van jullie tevreden is met de relatie. De uitkomst van de intake bepaalt de invulling van het traject. Bij afronding sluiten we af met onderhoudsafspraken: een volgende relatiedip voorkomen is beter dan genezen.

De Methodieken die ik inzet zijn: Stiefgoedmethodiek® (indien van toepassing), EFT, Familieopstellingen, Contextuele therapie, Transactionele Analyse en NLP.

Waarom je mij kiest als jullie relatietherapeut:

Met mij heb je snel contact en een veilig gevoel. Ik ben een therapeut en coach die toegankelijk is en ik geloof in gelijkwaardigheid. Door mijn jarenlange intensieve ervaring schrik ik niet meer van ingewikkelde situaties of situaties waar men zich voor schaamt.

Relatietherapie betekent voor mij niet dat jullie relatie kosten wat kost in stand moet blijven. Voor mij gaat het altijd om de beste uitkomst voor jullie beiden, wat de consequentie daarvan ook mag zijn.
...

Albionstraat 10, Tilburg
Verkoopmakelaar Bas Den Haag.jpg
makelaars
Verkoopmakelaar Bas Den Haag
10,0 (40)

Met makelaar Bas (ver)koop of (ver)huur je met gezond verstand.


Beste prijs, gunstige voorwaarden

Onderhandelen is een kunst dat wij naar jarenlange ervaring tot in de puntjes beheersen. Om te beginnen bepalen we een goede vraagprijs door een gratis waardebepaling uit te voeren. Daarbij kijken we ook wat andere huizen in de buurt opbrengen. Maar bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan alleen de verkoopprijs. Er moet bijvoorbeeld ook onderhandeld worden over het moment van overdracht of de eventuele ontbinding van de aankoop als de financiering niet rondkomt. Hoe doen wij dat?Voorkom misstappen

Huizen kopen en verkopen is iets wat wij dagelijks doen. Onze ervaren verkoopmakelaars nemen graag alle rompslomp uit handen. Zo weet je zeker dat je geen kleine lettertjes over het hoofd ziet in de voorlopige

koopovereenkomst. Belangrijk want het verkeerd inschatten van contractuele afspraken kan vervelende juridische gevolgen hebben. Onze ervaren verkoopmakelaars leggen je duidelijk uit waar je op moet letten en voorkomen daarmee misstappen.Neem vrijblijvend contact op

​De verkoopmakelaars van Makelaar Bas zijn ervaren en ambitieuze vakmensen met een no-nonsense aanpak. Ze houden van een transparante en daadkrachtige werkwijze en staan bekend om de vlotte manier van communiceren. Neem vrijblijvend contact op door je adresgegevens in te vullen. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook.
...

werkgebied Tilburg
Noach Uitvaartzorg .jpg
uitvaartverzorgers
Noach Uitvaartzorg
9,9 (138)

Noach Uitvaartzorg, een familiebedrijf. Wij runnen deze dag en nacht vol passie.
Het close contact wat wij hebben in een periode van verlies met de desbetreffende familie is waar wij elke dag opnieuw naar uitkijken. De helpende hand, de arm om de schouder, een telefoontje naar een instantie, en vooral voortdurend luisteren naar wat er nodig is en daarop anticiperen.

Wij werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort. Erwin en Linda doen alles rondom de uitvaarten daar waar Wendy en haar uiterst professionele team 24/7 klaar staat voor de verzorging van de overleden dierbare.

Ook hebben we alles is huis wat er op praktisch gebied komt kijken bij een overlijden, denk daarbij aan kisten, manden, waden maar ook urnen en sieraden maken onze dienstverlening compleet.

Vanwege het feit dat wij als familiebedrijf alles in huis hebben om een uitvaart van voorgesprekken aan de keukentafel of bij ons op de kantoor tot aan de laatste groet te verzorgen kunnen wij vlot en adequaat werken. Wij beschikken over ons eigen rouwcentrum waar je in kleine kring afscheid kunt nemen. Ook hebben we ons eigen wagenpark voor het rouwvervoer. Onze eigen chauffeurs zijn intern opgeleid om op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde te vervoeren.

Wat ons drijft is de liefde voor mensen, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij zijn om de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan rondom een te organiseren uitvaart. Wij staan naast de familie en volgen de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. We zullen u met onze jarenlange ervaring bijstaan waar dat is gewenst en een stap terug doen als wij voelen dat dat nodig is.

Namens Erwin Livestro en Linda van Altena Enting een warme groet.
...

werkgebied Tilburg
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
9,2 (19)

Je bent van harte welkom op mijn praktijk; je hoeft het niet alleen te doen. Op mijn praktijk hanteer ik geen wachtlijst.

Mijn professionele achtergrond:
Holistisch GZ-psycholoog; Gestalttherapeut; Lichaamsgerichtwerkend- en traumatherapeut; EFT register relatietherapeut; EMDR therapeut; Creatief therapeut, in het bezit van Europees Certificaat Psychotherapie te Hengelo, e.o. Een holistisch psycholoog ziet een mens als één geheel, lichaam en geest werken samen en zij behandelt niet alleen de klacht. De behandeling is juist op maat en persoonlijk, niet protocollair. Dus niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar een therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke, warme en respectvolle benadering luister ik naar het gehele (harts)verhaal. Ik werk vanuit rust, ruimte en vertrouwen, zodat jij je eigen zoektocht kan beginnen naar jezelf. Jij gaat je innerlijke reis om vanuit een groeiend bewustzijn op zoek te gaan naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Zo leer je lichter in het leven te kunnen staan en stevig op eigen benen staan. Waar nodig houd ik een spiegel voor, zodat je oude patronen kunt herkennen, onderliggende gevoelens durft te doorvoelen, los te laten en nieuwe wegen kunt inslaan. Bij deze zoektocht is er aandacht voor de balans tussen emotie en ratio; voor vrouwen- en mannentaal en voor het vinden van houvast en loslaten.

Soorten therapie: Individuele-, relatie-, gezins- en groepstherapie.
Therapievormen: - cliëntgerichte psychotherapie - traumatherapie - mindfulness - meditatie - coaching van hooggevoelige volwassenen en jongeren (met hun ouders).- lichaamswerk en dromenwerk - werken met beeldende middelen - EFT (emotiegerichte) individuele- en relatietherapie (en nog meer).

Over mij persoonlijk: vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpe intuïtie. Nu ben ik ruim 25 jaar werkzaam met jong en oud en werk ik nog altijd vanuit hart en ziel. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.
Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, ik daag je uit, bied je support en veiligheid, zodat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen. Het mooiste dat ik in deze ruim 25 jaar als therapeut mag meemaken is het mogen ervaren hoe mensen tot ontwikkeling komen. Net als mijn cliënten blijf ik me ook ontwikkelen middels intervisie, nascholing en supervisie.
...

werkgebied Tilburg