Ontdek de beste bedrijven in Eindhoven

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Eindhoven

LIFE COACH EINDHOVEN.jpg
coaches
LIFE COACH EINDHOVEN
9,2 (8)

Weet waarom je doet, zoals je doet. Wat dat is en hoe je doet. Pas als je hier inzicht in hebt, kan je bepalen wat je wilt veranderen. En wat je met die verandering wilt bereiken. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op een gerichte en persoonlijke manier moet kunnen ontwikkelen en ontplooien. Bij ontwikkelen hoort meer dan alleen vakinhoudelijke kennis. Je mindset, manier van doen en hierin bij jezelf kunnen blijven, zijn essentieel om succesvol te zijn en voor persoonlijk welzijn.

Mijn coaching & training zijn gericht op het ontwikkelen en ontplooien van je persoonlijk fundament en executive vaardigheden. Dit maakt het voor iedere professional waardevol. Of je nu al jaren onderweg bent of net bent begonnen of nog bezig bent met je route te bepalen!

Met Personal Fundamentals gaan we in een gericht en persoonlijk traject aan de slag, waardoor er ruimte ontstaat voor het mens-zijn en tijd voor de dingen die je echt belangrijk vindt. Omdat het als mens van belang is om te weten wat dit dan precies is en waar je van bent. Zo creëer je een solide basis als vertrekpunt.

Door jouw Personal Fundamentals in kaart te brengen, ontstaat er optimale Flow, Laser Focus en Emotionele Vrijheid. Het geeft ruimte om zelf je pad te bepalen, inzicht in wat je kunt en wat je echt wilt. Dit geeft niet alleen zelfvertrouwen en kracht, maar maakt je ook succesvol. Ontdek jouw stip aan de horizon.

Maar geen zorgen, uiteraard komen we daar ook met persoonlijke coaching, als je nog niet klaar bent voor een persoonlijke Expeditie.

Investeren in jezelf, als individu en als professional, gaat over het bewust creëren van de meest optimale omstandigheden om te ontwikkelen en groeien.
...

Fellenoord 37, Eindhoven
Mulders Levelink Psychologenprakt. Eindhoven Z..jpg
psychologen
Mulders Levelink Psychologenprakt. Eindhoven Z.
8,9 (36)

Psychologenpraktijk Eindhoven-Zuid is een psychologenpraktijk voor psychotherapie voor jongvolwassenen en volwassenen (vanaf ongeveer 18 jaar).
Wij zijn een familiebedrijf bestaande uit twee psychologen: Marie-Anne Levelink en Eva Mulders. Marie-Anne Levelink is erkend als Gezondheidszorgpsycholoog BIG, Psychotherapeut BIG en Klinisch psycholoog BIG. Eva Mulders is psycholoog en Psychotherapeut BIG.

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan psychische problemen, zoals bijvoorbeeld:

depressiviteit
onzekerheid
dwangmatigheid
angsten en fobieën
moeilijkheden bij het verwerken van pijnlijke gebeurtenissen
verwerking van ernstige ziekten
slaapproblemen
piekeren, stress
lichamelijke klachten met een psychische oorzaak of achtergrond
problemen in contacten met anderen, zoals verlegenheid en subassertiviteit

Wij werken enerzijds gespreksmatig, de meeste gesprekken zullen individueel zijn. Anderzijds zijn wij ook geschoold in non-verbale- evidence based technieken als EMDR. Tevens bieden wij online hulpverlening in combinatie met face-to-face gesprekken, met behulp van het E-mental health platform Minddistrict.
Indien nodig of wenselijk combineren wij de behandeling met meerdere sessies beeldende therapie bij een beeldend therapeute, met wie wij regelmatig en intensief samenwerken. Dit wordt door een aantal verzekeraars gedeeltelijk of volledig vergoed.
...

Gerard Bruningstraat 6, Eindhoven
IVA Creditmanagement.jpg
boekhouders
IVA Creditmanagement
8,7 (28)

Administratiekantoor nodig? IVA finance is uw partner!

Voor diverse bedrijven verrichten wij o.a.:

- Jaarrekening, balans, winst- en verlies rekening en inkomstenbelasting

- Het verwerken van de vennootschapsbelasting aangifte

- Het verwerken van de loonadministratie

- BTW aangifte

- Debiteurenadministratie

- Crediteurenadministratie

- Facturatie

- Data entry

- Opstellen offertes en contracten

- Beheren van accounts

- Urenregistratie

- Projectadministratie

- Kwaliteitsbeheer

- Controleren van de voorraad

- Het invoeren van data en het beheer van bedrijfsdossiers

Graag zouden wij in een persoonlijk gesprek willen uitleggen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Wij werken met een vast tarief zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit tarief is bijzonder scherp en wij leveren hoge kwaliteit.

Met IVA finance kan u rekenen op een vakkundig en betrouwbaar administratiekantoor.

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel, u kan zich volledig richten op uw core business.

U heeft niet voldoende tijd of kennis in huis om uw administratie te verrichten. De oplossing voor u is dat wij dit voor u gaan verzorgen.

Iedere onderneming heeft haar eigen werkwijze en wensen op administratief vlak. Wij leveren maatwerk en geven advies zodat u precies krijgt wat u wenst. Door goed met u te communiceren wordt het maximale resultaat behaald.

Omdat onze medewerkers ruime ervaring hebben opgedaan bij diverse bedrijven, trainingen op hun vakgebied gevolgd hebben en innovatief zijn, kunnen wij u zeker helpen uw onderneming verder te laten ontwikkelen.
...

Paradijslaan 3 36, Eindhoven
Vigilantis BV.jpg
beveiligingsbedrijven
Vigilantis BV
8,3 (10)

Vigilantis Security B.V. | Persoonlijke veiligheid, Locatiebeveiliging, Low profile security

Vigilantis Security is in staat u volledig te ondersteunen op het gebied van alle beveiligings-gerelateerde diensten en criminaliteitsbeheersing. Vigilantis werkt zowel op basis van ad-hoc aanvragen als langdurige projecten waarbij een vooraf vastgesteld resultaat moet worden bereikt.


Mobiele surveillance en preventieve observaties uitgevoerd door security-specialisten van Vigilantis zijn een effectief middel gebleken om verdachte situaties tijdig te onderkennen.
De observaties zijn specifiek gericht op het signaleren van bijzonderheden in uw directe omgeving en locaties die voor u van belang zijn, zoals scholen, sportverenigingen en meer.

De beveiligingsspecialisten van Vigilantis hebben zich die omgeving eigen gemaakt. Iedere afwijking van het gangbare beeld wordt gesignaleerd, geanalyseerd en naar waarde geïnterpreteerd. Deze vorm van beveiliging vindt zowel opvallend (preventief) als geheel onopvallend plaats en garandeert een minimale inbreuk op uw privacy. Wanneer de situatie overgaat in een reële en onmiddellijke dreiging wordt besloten tot directe actie, veelal in samenwerking met lokale politie.

De Directie en medewerkers hebben een ruime ervaring en expertise opgedaan bij politiediensten en speciale eenheden van defensie. Graag geven wij meer informatie over uw persoonlijke veiligheidsituatie in een persoonlijk gesprek. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vrijblijvende beveiligings-risicoanalyse te laten maken voor uw woonhuis of zakelijk object.

Directie Vigilantis Security B.V.
...

Aalsterweg 12, Eindhoven