Ontdek de beste bedrijven in Eindhoven

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Eindhoven

Verkoopmakelaar Bas Eindhoven.jpg
makelaars
Verkoopmakelaar Bas Eindhoven
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (40)

Je zou denken dat je tegenwoordig je huis makkelijk met flinke winst verkoopt, toch zitten hier haken en ogen aan. Daarom is het verstandig om Verkoopmakelaar Bas in te schakelen. Wij kennen de wispelturige huizenmarkt en de lokale makelaars waar kopers zich inschrijven. Uiteraard regelen we alles voor zeer gunstige makelaarskosten.



Beste prijs, gunstige voorwaarden

Onderhandelen is een kunst dat wij naar jarenlange ervaring tot in de puntjes beheersen. Om te beginnen bepalen we een goede vraagprijs door een gratis waardebepaling uit te voeren. Daarbij kijken we ook wat andere huizen in de buurt opbrengen. Maar bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan alleen de verkoopprijs. Er moet bijvoorbeeld ook onderhandeld worden over het moment van overdracht of de eventuele ontbinding van de aankoop als de financiering niet rondkomt. Hoe doen wij dat?

Voorkom misstappen

Huizen kopen en verkopen is iets wat wij dagelijks doen. Onze ervaren verkoopmakelaars nemen graag alle rompslomp uit handen. Zo weet je zeker dat je geen kleine lettertjes over het hoofd ziet in de voorlopige

koopovereenkomst. Belangrijk want het verkeerd inschatten van contractuele afspraken kan vervelende juridische gevolgen hebben. Onze ervaren verkoopmakelaars leggen je duidelijk uit waar je op moet letten en voorkomen daarmee misstappen.



Neem vrijblijvend contact op

​De verkoopmakelaars van Makelaar Bas zijn ervaren en ambitieuze vakmensen met een no-nonsense aanpak. Ze houden van een transparante en daadkrachtige werkwijze en staan bekend om de vlotte manier van communiceren. Neem vrijblijvend contact op door je adresgegevens in te vullen. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook.
...

Schimmelt 18, Eindhoven
COPPELMANS MAKELAARDIJ.jpg
aankoopmakelaars
COPPELMANS MAKELAARDIJ
9,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (79)

Coppelmans Makelaardij met als werkgebied Brainportregio Eindhoven
(oa. Eindhoven, Waalre, Valkenswaard, Veldhoven, Son en Breugel, Someren, Oirschot, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Helmond, Eersel, Bladel, Best, Bergeijk, Asten, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende)

is u graag van dienst bij:

- Verkoop
- Aankoop
- Verhuur
- Taxaties (ook NWWI !)
- Vastgoed(investerings)vraagstukken
- Internationaal Onroerend Goed.

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik u iets meer te vertellen over ons kantoor.

Coppelmans Makelaardij: een succesvol makelaarskantoor met een herkenbare, eigen stijl. Dat merkt u meteen. We zijn namelijk allesbehalve een 'gewoon' grijs makelaarskantoor, maar een team van vakkundige, enthousiaste en vooral menselijke medewerkers. Een kantoor waar klanten nog gewoon mensen zijn, en geen nummers en waar we geloven in de meerwaarde van een vriendelijke, persoonlijke service.

Coppelmans Makelaardij timmert sinds 2003 met veel succes aan de weg, zowel in de bestaande bouw als in de markt van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze visie is, dat er steeds sprake moet zijn van een duidelijke meerwaarde: een betere service, een duidelijke eigen visie, een herkenbare eigen stijl.

Coppelmans Makelaardij is opgericht door Jacqueline Coppelmans-Janssen. Zij is beëdigd makelaar en taxateur en is als geen ander thuis in de vastgoedwereld in Eindhoven, Waalre en omgeving.

Wij zijn gevestigd aan de Elzentlaan 27 in Eindhoven. Op deze prachtige en centrale plek, in het hart van Brainportregio Eindhoven, bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over al uw vragen met betrekking tot aankoop, verkoop, verhuur, (NWWI-)taxaties of andere vastgoed(investerings)vraagstukken.

Waarom bent u voor deze zaken bij ons aan het juiste adres? Het is een ABC-tje. Een goede makelaar heeft Aandacht en is Betrokken. We spannen ons tot het uiterste in om de aankoop of verkoop onder voor u gunstige condities tot stand te brengen. ‘En die C dan?’, zult u zeggen. Die staat voor Coppelmans !

En mocht u tot de conclusie komen dat uw huidige woning niet meer correspondeert met uw woonwensen, dan weet u vanaf nu Coppelmans Makelaardij aan de Elzentlaan 27 in Eindhoven te vinden.
...

Elzentlaan 27, Eindhoven
Mulders Levelink Psychologenprakt. Eindhoven Z..jpg
psychologen
Mulders Levelink Psychologenprakt. Eindhoven Z.
9,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (48)

Psychologenpraktijk Eindhoven-Zuid is een psychologenpraktijk voor psychotherapie voor jongvolwassenen en volwassenen (vanaf ongeveer 18 jaar).
Wij zijn een familiebedrijf bestaande uit twee psychologen: Marie-Anne Levelink en Eva Mulders. Marie-Anne Levelink is erkend als Gezondheidszorgpsycholoog BIG, Psychotherapeut BIG en Klinisch psycholoog BIG. Eva Mulders is psycholoog en Psychotherapeut BIG.

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan psychische problemen, zoals bijvoorbeeld:

depressiviteit
onzekerheid
dwangmatigheid
angsten en fobieën
moeilijkheden bij het verwerken van pijnlijke gebeurtenissen
verwerking van ernstige ziekten
slaapproblemen
piekeren, stress
lichamelijke klachten met een psychische oorzaak of achtergrond
problemen in contacten met anderen, zoals verlegenheid en subassertiviteit

Wij werken enerzijds gespreksmatig, de meeste gesprekken zullen individueel zijn. Anderzijds zijn wij ook geschoold in non-verbale- evidence based technieken als EMDR. Tevens bieden wij online hulpverlening in combinatie met face-to-face gesprekken, met behulp van het E-mental health platform Minddistrict.
Indien nodig of wenselijk combineren wij de behandeling met meerdere sessies beeldende therapie bij een beeldend therapeute, met wie wij regelmatig en intensief samenwerken. Dit wordt door een aantal verzekeraars gedeeltelijk of volledig vergoed.
...

Gerard Bruningstraat 6, Eindhoven
Relatietherapie Hans Loeffen.jpg
relatietherapeuten
Relatietherapie Hans Loeffen
8,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (2)

Er is echter geen vergoeding door de ziektekostenverzekering mogelijk.
Relatietherapie of relatie-coaching is helpend om de relatie inspirerend, sprankelend, voedend, ondersteunend en liefdevol te houden, ook in moeilijkere tijden. Relatietherapie kan de relatie redden als er een crisis is, maar het is veel effectiever om het niet zo ver te laten komen en relatietherapie als een APK, een algemene periodieke keuring te beschouwen waarin je kan onderzoeken hoe de conditie van de relatie is en als coaching om de relatie te verbeteren.
De duur van een therapiereeks is heel verschillend maar gemiddeld tussen de 3 en 10 gesprekken. Het komt ook regelmatig voor dat er een aantal gesprekken plaatsvinden met een van de partners om bepaalde issues uit te werken.
Je weet van te voren nooit zeker of je de juiste therapie hebt gekozen. De enige manier om dat te weten is om een eerste afspraak maken om te ervaren hoe zoiets werkt en te voelen of het klikt.
Relaties zijn niet statisch. Wanneer twee mensen samen iets doen zijn er ook twee behoeften of wensen. De behoeften van de partners veranderen en ook de omgeving verandert steeds. Als je op elk moment duidelijk aan elkaar kan maken wat je plezierig en wat je onplezierig vindt, dan blijft de relatie fris en levendig. Om hier mee om te kunnen gaan is een heldere communicatie noodzakelijk.
De partners gaan een verbintenis met elkaar aan maar blijven tegelijkertijd ook aparte individuen met een eigen achtergrond en met eigen wensen en behoeften. Het ene moment voel je je meer aangetrokken tot je partner en wil je iets samen doen, het andere moment wil je liever alleen zijn.
In een gezonde relatie is er een ritme van samenzijn en alleen zijn. Aangenaam verlangen, heftig conflict en weldadige rust karakteriseren een gezonde wisselwerking in een levendige relatie. Wanneer dit proces stokt komt er een chronische ontevredenheid voor in de plaats die zich uit in verveling, eenzaamheid, frustraties, woede of verbittering.
Zo zijn er allerlei redenen om in relatietherapie te gaan: leven als broer en zus, langs elkaar leven, ruzies, vreemdgaan, genegenheid is weg, weinig passie bij seksualiteit, druk door kinderen, geen kinderen kunnen krijgen. Of allerlei onvoorziene omstandigheden zoals verhuizing, ontslag, ziekte, depressie, burn-out of autisme bij een van de partners.
Lees hier meer op mijn website: hansloeffen.nl
...

Louise de Colignystraat 28, Eindhoven
Station-D Architects .jpg
architecten
Station-D Architects
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (32)

Station-D Architects is een toonaangevend en innovatief architectenbureau gevestigd in Delft. Sinds onze oprichting in 2013 door Rico Heykant en Lars Hoogewerf, hebben we ons geprofileerd als een creatief en enthousiast team dat zich bezighoudt met het ontwerpen van woningbouwprojecten in heel Nederland.

Bij Station-D Architects geloven we sterk in de kracht van samenwerking tussen verschillende disciplines. Als architecten voelen we een sociale verantwoordelijkheid om deze disciplines te verbinden binnen het bouwproces. We streven ernaar om een breed netwerk van professionals te onderhouden, waardoor we in staat zijn om op alle vakgebieden te opereren. Of het nu gaat om architectuur, bouwtechniek, onderzoek of uitwerking, wij hebben de expertise en vaardigheden in huis om uw project van begin tot eind te begeleiden.

Ons team bestaat uit gedreven en ervaren professionals die sterk betrokken zijn bij elk project dat we aannemen. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en streven ernaar om unieke en vernieuwende ontwerpen te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. We geloven dat architectuur invloed kan hebben op de manier waarop mensen leven en werken, en streven ernaar om ruimtes te ontwerpen die inspireren, verbinden en een positieve impact hebben op de gemeenschappen waarin ze worden gerealiseerd.

Bij Station-D Architects hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We streven ernaar om energie-efficiënte en ecologisch verantwoorde ontwerpen te realiseren, waarbij we rekening houden met het gebruik van duurzame materialen en innovatieve bouwtechnieken. Op deze manier streven we ernaar om bij te dragen aan een duurzame toekomst en het creëren van gezonde en leefbare omgevingen.

Of u nu op zoek bent naar een eigentijds wooncomplex, een renovatieproject of een unieke woning op maat, Station-D Architects staat klaar om uw droom te verwezenlijken. Onze passie voor architectuur, gecombineerd met onze expertise en toewijding, stelt ons in staat om u een uitgebreide dienstverlening te bieden, van het eerste idee tot en met de oplevering van het project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw visie kunnen omzetten in een prachtig ontwerp dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen.
...

werkgebied Eindhoven
GoSunny .jpg
zonnepanelen-installateurs
GoSunny
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (50)

Welkom bij GoSunny: Jouw Partner in Duurzame Energieoplossingen

Bij GoSunny zijn we gepassioneerd door duurzaamheid en streven we ernaar om de wereld groener te maken. Als toonaangevend bedrijf in de verkoop en installatie van zonnepanelen, energieopslag en laadpalen, bieden wij hoogwaardige oplossingen die zowel goed zijn voor het milieu als voor jouw portemonnee.

Wij begrijpen dat het overstappen op duurzame energie een grote stap kan zijn. Daarom staan wij klaar om jou als eindgebruiker volledig te ontzorgen, van begin tot eind. Ons ervaren team begeleidt je gedurende het hele proces, van het eerste adviesgesprek tot de installatie en het onderhoud van de systemen. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij kunt genieten van de voordelen van duurzame energie, zonder gedoe.

Kwaliteit staat bij GoSunny hoog in het vaandel. Wij werken alleen met gerenommeerde merken, zodat we hoogwaardige producten kunnen bieden die lang meegaan en betrouwbare prestaties leveren. Onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring, zodat je kunt vertrouwen op een professionele en kwalitatieve installatie.

Maak vandaag nog de stap naar duurzame energie met GoSunny. Samen bouwen we aan een groenere toekomst, waarbij we jou als klant volledig ontzorgen en kwaliteit vooropstellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijf.
...

werkgebied Eindhoven
Monique Stamsnijder, Therapie & Coaching.jpg
coaches
Monique Stamsnijder, Therapie & Coaching
9,9score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (23)

Misschien ben je al langer op zoek naar iemand die begrijpt wat er in je omgaat.

- In plaats van strijd verlang je naar innerlijke rust.
- Je bent een kei geworden in het onderdrukken van je gevoel.·
- Er gebeurt veel 'van binnen' maar 'naar buiten' toe laat je wat anders zien.

Je bent klaar met vechten en voelt aan alles dat het tijd is. Tijd voor zelfliefde, compassie en zelfonderzoek.

Als kind zijn we nog puur en spontaan. Te vaak moeten we voldoen aan allerlei eisen van de maatschappij, waardoor we een onechte houding naar de buitenwereld ontwikkelen. Wanneer je dan als volwassene in gevecht zit met jezelf, zit je lichaam in een aanhoudende weerstan/stress met alle gevolgen van dien.

Misschien worstel je met pijnlijke herinneringen uit het verleden of zit je nu in een moeilijke situatie die uitzichtloos lijkt.

En als het 'van binnen' niet goed voelt, hoe gaan we dan om met de buitenwereld?

JIJ ALS JEZELF BENT HET GROOTSTE GELUK. EN DIE 'JIJ' WAS ER AL VANAF HET ALLEREERSTE BEGIN. ZO SIMPEL IS HET.

Twijfel je of therapie/coaching wat voor je is? Schroom dan niet om te bellen, zodat jij je verhaal kunt doen en ik mijn werkwijze kan toelichten. We kunnen dan samen kijken of ik wat voor jou kan betekenen. Zo niet, dan is dat helemaal oké. Dan hebben we gewoon een leuk gesprek van mens tot mens.

En als je het even niet meer ziet zitten help ik je graag door helderheid te geven, jezelf beter te begrijpen en emoties te zien als waardevolle begeleiding op je levenspad. Zodat je je kunt richten wat echt belangrijk is.

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar werkervaring (met o.a. veel eigen processen, ook als ouder) en oprechte verbinding met elkaar staat voor mij op de eerste plaats. Gelijkwaardigheid, betrouwbaarheid en een fijne sfeer zijn belangrijk.

DOOR JE EIGEN HART TE DURVEN OPENEN VOOR JEZELF KRIJG JE ALLES WAT JE NODIG HEBT.

Ben je geïnteresseerd in mijn werkwijze lees dan verder op mijn website

Ook als je nog niet toe bent aan therapie maar wel vragen hebt.

Vaak kan ik al wat tips geven tijdens dit gratis gesprek.
...

werkgebied Eindhoven
Steenbakkers Dakonderhoud.jpg
dakdekkers
Steenbakkers Dakonderhoud
9,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (33)

Welkom bij Steenbakkers, uw betrouwbare partner in allround onderhoudsdiensten! Bij Steenbakkers geloven we in het leveren van hoogwaardige, klantgerichte diensten om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf in topconditie blijft. Of het nu gaat om kleine reparaties, renovaties of preventief onderhoud, wij staan klaar om al uw onderhoudsbehoeften te vervullen.

Waarom Steenbakkers?

Ervaring en Vakmanschap: Met jarenlange ervaring in de sector beschikken onze vakmensen over de kennis en expertise om zelfs de meest complexe onderhoudsprojecten aan te pakken. Wij zijn trots op ons vakmanschap en streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Breed Dienstenpakket: Als allround onderhoudsbedrijf bieden wij een breed scala aan diensten aan, van timmerwerk en loodgieterswerk tot elektrische installaties, schilderwerk en vanzelfsprekend dakonderhoud. Dit stelt ons in staat om u een uitgebreide oplossing te bieden voor al uw onderhoudsbehoeften, waardoor u slechts één betrouwbare partner nodig heeft.

Klantgericht: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar uw wensen, begrijpen uw behoeften en werken nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan en zelfs overtreffen wat u verwacht. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en aandacht voor detail.

Betrouwbaarheid en Punctualiteit: Bij Steenbakkers begrijpen we dat uw tijd waardevol is. Daarom streven we naar punctualiteit in al onze projecten. We komen op tijd aan, voltooien het werk binnen de afgesproken termijnen en zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op onze betrouwbaarheid.

Kwaliteit en Duurzaamheid: We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om duurzame resultaten te leveren. Onze focus op kwaliteit zorgt ervoor dat uw investering in onderhoud bij Steenbakkers op de lange termijn vruchten afwerpt.

Kortom, als u op zoek bent naar een allround onderhoudsbedrijf dat vakmanschap, klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft, dan bent u bij Steenbakkers aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw onderhoudsbehoeften kunnen vervullen en uw verwachtingen kunnen overtreffen. Steenbakkers: Uw partner in kwalitatief onderhoud!
...

werkgebied Eindhoven