Ontdek de beste bedrijven in Breda

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Breda

MB Makelaars.jpg
makelaars
MB Makelaars
9,8 (80)

Jong, enthousiast, creatief en met een passie voor huizen. Dat is MB Makelaars.

Sinds onze start in 2015 is MB Makelaars inmiddels een niet meer weg te denken naam in de Bredase makelaardij. Als jong makelaarskantoor mag u van ons verwachten dat wij net wat harder lopen, en uiteraard ook ’s avonds en in het weekend voor u klaarstaan.
Als full service NVM kantoor begeleiden wij het gehele verkooptraject van A tot Z waarbij u volledig wordt ontzorgd.

MB Makelaars is een klein team, jong, creatief en enthousiast. Martijn, Sietske, Mike en Madelief vullen elkaar perfect aan en delen dezelfde passie. Een topteam met hart voor de zaak, en dat ziet u terug, niet alleen in de resultaten die wij voor onze klanten behalen bij zowel de aankoop- als verkoopbegeleiding, maar ook in onze reviews. Met een gemiddelde beoordeling van 9.8 op Funda heeft MB Makelaars de hoogste klanttevredenheid in de regio Breda, iets waar wij bijzonder trots op zijn.

Dat wij hiernaast ook nog eens de voordeligste makelaar in de regio Breda zijn is mooi meegenomen. Voor de verkoop van uw huis rekent MB Makelaars als verkoopmakelaar maximaal 1% courtage. Als aankoopmakelaar bedraagt onze courtage na een succesvolle aankoop € 995,-.
MB Makelaars is uw verkoopmakelaar en aankoopmakelaar van woningen in o.a. de plaatsen Breda, Ulvenhout, Bavel, Prinsenbeek en Teteringen.

Laat een vrijblijvend gesprek ook u overtuigen om voor de beste woningmakelaar in de regio Breda te kiezen. Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat wij ook voor u kunnen betekenen.
...

Kerkhofweg 18, Breda
GIG creative film production.jpg
reclamebureaus
GIG creative film production
9,1 (37)

GIG is een Brabants videoproductie bedrijf die staat voor werk in opvallende vorm. Door krachtige content en doeltreffende films te maken die werken. Dat doen wij al tien jaar met passie, iedere dag weer! Of je nu vooral je merk, het bedrijf, het productieproces of je producten in beeld wilt brengen, GIG helpt je om deze doelen te bereiken. Dit doen we o.a. voor bureau's met ballen, merkwaardige merken en booming businesses.

Met twee vestigingen in zowel Breda als Eindhoven wortelt GIG zich in Brabant, maar opereert het internationaal. Door in te spelen op video behoeften op zowel video content als live streaming kunnen we met eigen faciliteiten en mensen snel inspelen op diverse behoeften. Als experts op gebied van video helpen we je graag verder met allerlei vraagstukken. Soms simpel, soms complex. Het liefst met zoveel mogelijk production value en gave inhoud. Dat doen we niet op op een manier waarbij film over de schutting gegooid wordt, dat doen we samen. In co-creatie. Door gebruik te maken van kennis, expertise en data van de klant willen we alle benodigde informatie benutten om tot het best mogelijke creatieve resultaat te komen.

Een tijdlijn verandert per seconde. Voor jij met je ogen kunt knipperen zijn alle ogen weer op de volgende hype gericht en loop jij achter je volgers aan. Met ons diverse team hebben we alle disciplines in huis en staan we altijd voor je klaar. Doordat we ons business model schaalbaar hebben gemaakt kunnen we altijd opschalen als dat nodig is met de juiste expertises. Door samen te werken met creative concepters, de scherpste cameramensen en meest gedreven regisseurs hebben we altijd de juiste mensen in huis voor jouw GIG.

Daarnaast hebben we veel eigen voorzieningen om je goed te kunnen bedienen, zoals: twee eigen filmstudio's, een eigen geluidsstudio, verschillende edit suites, een color grading suite en een berg apparatuur. Zo zijn we flexibel en kunnen we snel leveren.
...

Weidehek 121, Breda
Hoppenbrouwers Advocaat erfrecht en contractenrecht.jpg
advocaten
Hoppenbrouwers Advocaat erfrecht en contractenrecht
9,0 (2)

Hoppenbrouwers Advocatuur is een nichekantoor in Breda, volledig gespecialiseerd in het erfrecht en het contractenrecht.

Erfrecht

Bent u betrokken bij de afwikkeling van een nalatenschap en wordt u geconfronteerd met tegengestelde belangen? U kunt bij Hoppenbrouwers Advocatuur terecht voor al uw vragen en geschillen op het gebied van het erfrecht. U bent bij haar in goede handen, omdat zij jarenlange ervaring heeft in het adviseren en procederen over (complexe en/of internationale) nalatenschappen en alles wat daarbij kan komen kijken. U kunt hierbij denken aan vragen en onenigheid over de (berekening van de) legitieme portie, de wijze van aanvaarding en van afwikkeling van een nalatenschap, de uitleg van een testament, de vereffening van een nalatenschap, het functioneren van een executeur, de afgifte van een legaat, verdelingskwesties et cetera. Haar passie voor het erfrecht heeft erin geresulteerd dat Anne-Marie Hoppenbrouwers in 2020 de specialisatieopleiding erfrecht van de vFAS met succes heeft afgerond en het diploma heeft behaald van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).

Door haar grondige kennis van zowel het erfrecht als het procesrecht, heeft Anne-Marie Hoppenbrouwers de kwaliteit om uw zaak snel en goed te beoordelen en u een reële inschatting te geven van uw mogelijkheden en kansen. Zo nodig gaat zij meteen tot actie over, bijvoorbeeld als er termijnen moeten worden veiliggesteld of als er beslag moet worden gelegd. Anne-Marie zet zoveel mogelijk in op het voorkomen van conflicten, maar gaat een procedure niet uit de weg als daarmee uw belangen het beste worden behartigd.

Contractenrecht

Hoppenbrouwers Advocatuur is daarnaast sparringspartner voor ondernemers. Complexe zaken legt zij vast in heldere contracten. Conflicten over contracten, zoals wanprestatie, ontbinding van overeenkomsten en schadevergoeding, lost zij desgewenst op door te onderhandelen, te schikken of te procederen.

Werkwijze

Anne-Marie Hoppenbrouwers wordt door haar cliënten gewaardeerd vanwege haar scherpe blik en tactvolle manier van optreden. Zij geeft een duidelijke vertaling van de juridische werkelijkheid naar de concrete mogelijkheden en kansen in uw specifieke geval. Zij is betrokken, flexibel en altijd goed bereikbaar. Anne-Marie Hoppenbrouwers streeft ernaar om maatwerk te leveren, ook als het gaat om haar honorarium. Graag maakt zij daarover afspraken die voor uw specifieke situatie passend zijn en uiteraard staat transparantie hoog in het vaandel.
...

Ginnekenweg 157, Breda
Frans Strous Fotografie.jpg
fotografen
Frans Strous Fotografie
8,9 (8)

EEN GOEDE FOTO ZEGT MEER DAN 1.000 WOORDEN

Frans Strous vond als jong volwassene zijn roeping: fotografie. Vraag hem wat hem daarin zo aantrok, en hij noemt je meerdere redenen.
Hij is gegrepen door de veelzijdigheid waarmee je tegen het leven kan aankijken en wil dit overbrengen in de meest aantrekkelijke en boeiende vorm. De invloed van welk standpunt je inneemt, de afstand tot het onderwerp die je voelt of kiest, op welk tijdstip je een foto neemt en welke rol het licht speelt, intrigeerden hem mateloos. En niet te vergeten de invloed van het humeur van de fotograaf of als het om mensen gaat die gefotografeerd worden. Genoeg te ondtdekken voor een heel leven, waarbij je mensen in alle mogelijke gedaanten ontmoet. Daaarnaast intrigeren moderne nabewerkingstechnieken hem mateloos omdat het hem meer creatieve mogelijkheden biedt.

Dat hij zijn roeping al snel mocht vormgeven als bedrijfsfotograaf en –filmer bij een internationaal bedrijf, sleep hem tot een allround vakman. Met een scherp oog voor het bijzondere van het alledaagse en het professionele vermogen dat in schitterende en pakkende beelden om te zetten. In 1989 opende hij zijn eigen studio. Sindsdien weten reclamebureaus, communicatiebureaus en bedrijven van klein tot multinational hem te vinden. Voor: corporate, lifestyle, sfeer, portret, reportage en documentaire, food, interieur- en architectuur, landschap- en reisfotografie.

Waarom? Omdat hij zich onderscheidt door zijn inlevingsvermogen, maar ook door de creatieve manier waarop hij tot concepten komt en zijn werk vormgeeft. Dat doet hij graag op locatie, met de meeste kans dat het onverwachte of toevallige bijdraagt aan buitengewoon mooie beelden.

Frans heeft nog steeds een passie voor zwart-wit en met name voor de authentieke materialen zoals Polaroid 55. Hij maakt naast opdrachtfotografie steeds meer tijd vrij voor eigen werk. Kijk en oordeel zelf.
...

Middellaan 7, Breda
Vertaalbureau De Goeij BV / DGTranslations.jpg
vertalers
Vertaalbureau De Goeij BV / DGTranslations
8,4 (3)

Vertaalbureau DG Translations met een hoofdletter “T” want we zijn helemaal gek van ons mooie vak.

Een bedrijf dat zich volledig heeft ingericht in het professioneel vertalen. Taal kan lastig zijn. Niet veel talen zijn echt eenvoudig in hun spelling en grammatica en woorden kunnen verschillende betekenissen hebben. Kijkt u bijvoorbeeld maar om u heen hoeveel Nederlanders het al moeilijk genoeg hebben om onze taal correct te schrijven of te spreken.

Het vak vertalen is iets om trots op te zijn. Natuurlijk kun je zelf met behulp van woordenboeken en bijvoorbeeld Google Translate tot iets in een andere taal komen. Zeker als je daar ruim de tijd voor kunt nemen. Maar dat staat ver weg van ons vak en wat wij een professionele vertaling noemen.

Onze vertalers bieden een hoge kwaliteit door hun onderwerpspecialisatie en natuurlijk vertalen ze naar hun moedertaal. Daarnaast moeten we minimaal op een vertaalsnelheid van zo’n 2.000 nieuwe woorden per dag komen. Anders wordt het voor onze klanten al snel te kostbaar. Vervolgens worden alle vertalingen gecontroleerd, oftewel proefgelezen, door een tweede vertaler, zodat alle punten en komma’s op de goede plaats staan. Het is een echte professie.

Voor veel mensen geldt: ga zelf maar eens aan de slag met een vertaling en laat deze controleren door iemand die de doeltaal als moedertaal heeft. Voer daarna de eventuele correcties door en bekijk dan hoeveel tijd je er samen aan besteed hebt en hoe tevreden anderen met het resultaat zijn. Je komt er dan snel achter dat het moeilijk te winnen is van de professionele vertalers.

Zorg ervoor dat de juiste mensen met de juiste opleidingen en de juiste kennis en ervaring aan uw projecten werken. En als u het opleidingsniveau en de hoge professionaliteit van onze vertalers vergelijkt met andere vakgebieden, dan kost het relatief gezien niet eens zoveel geld.
...

Paardeweide 11A, Breda
Van Ramshorst Consult.jpg
psychologen
Van Ramshorst Consult
9,2 (6)

Vanramshorstconsult is een praktijk voor ervaringsgerichte psychotherapie in Houten. Ik ben opgeleid als ervaringsgericht therapeut en relatie- gezinstherapeut.
NVAGT en NFG geregistreerd. Iets ervaren brengt meer verandering dan alles kunnen verklaren. Ik bied zowel individuele- als relatie/gezinstherapie.

Vergoeding is gedeeltelijk mogelijk vanuit de meeste aanvullende verzekeringen. Er wordt géén eigen risico gerekend. Ik word niet vergoed vanuit de basisverzekering, waar wel een eigen risico geldt.

Betrokkenheid, humor en duidelijkheid kenmerken mijn werkstijl. Ik houd van een persoonlijke en praktische manier van werken. Hierbij maak ik gebruik van onderbouwde methodieken. Brainspotting en het vat van zelfwaardering zijn voorbeelden van methoden die bij veel klachten snel en effectief werken.

Brainspotting is neurobiologische methode waarmee je pijnlijke ervaringen en emotionele blokkades zonder praten kunt oplossen. Hierdoor veranderen moeilijke gevoelens en ontstaat er ruimte om gedrag te veranderen. Een uitgebreide toelichting vindt u op mijn website op de betreffende pagina en in een blog. https://vanramshorstconsult.nl/brainspotting/brainspotting/
Over het vat van zelfwaardering heb ik op mijn website een paar blogs geschreven die aan de hand van voorbeelden laten zien hoe dit werkt in therapie. https://vanramshorstconsult.nl/vat-van-zelfwaardering/het-vat-van-zelfwaardering/

Zowel in individuele therapie als in relatietherapie draait het om contact met jezelf en de ander. In relatietherapie heb je ook met jezelf te dealen en in individuele therapie spelen de mensen die dichtbij je staan altijd een belangrijke rol.

Het leven kan moeilijk zijn, maar het is niet iets wat ons alleen maar overkomt. Een resultaat van therapie is scherp krijgen en gaan ervaren hoe je met jezelf, je situatie en anderen omgaat. Daar zit veel verander kracht.
..
Via het menu op mijn website vindt u uitgebreider informatie over een aantal problematieken waarmee ik werk. 
...

werkgebied Breda