Ontdek de beste bedrijven in Breda

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Breda

MB Makelaars.jpg
makelaars
MB Makelaars
9,9 (78)

Jong, enthousiast, creatief en met een passie voor huizen. Dat is MB Makelaars.

Sinds onze start in 2015 is MB Makelaars inmiddels een niet meer weg te denken naam in de Bredase makelaardij. Als jong makelaarskantoor mag u van ons verwachten dat wij net wat harder lopen, en uiteraard ook ’s avonds en in het weekend voor u klaarstaan.
Als full service NVM kantoor begeleiden wij het gehele verkooptraject van A tot Z waarbij u volledig wordt ontzorgd.

MB Makelaars is een klein team, jong, creatief en enthousiast. Martijn, Sietske, Mike en Madelief vullen elkaar perfect aan en delen dezelfde passie. Een topteam met hart voor de zaak, en dat ziet u terug, niet alleen in de resultaten die wij voor onze klanten behalen bij zowel de aankoop- als verkoopbegeleiding, maar ook in onze reviews. Met een gemiddelde beoordeling van 9.8 op Funda heeft MB Makelaars de hoogste klanttevredenheid in de regio Breda, iets waar wij bijzonder trots op zijn.

Dat wij hiernaast ook nog eens de voordeligste makelaar in de regio Breda zijn is mooi meegenomen. Voor de verkoop van uw huis rekent MB Makelaars als verkoopmakelaar maximaal 1% courtage. Als aankoopmakelaar bedraagt onze courtage na een succesvolle aankoop € 995,-.
MB Makelaars is uw verkoopmakelaar en aankoopmakelaar van woningen in o.a. de plaatsen Breda, Ulvenhout, Bavel, Prinsenbeek en Teteringen.

Laat een vrijblijvend gesprek ook u overtuigen om voor de beste woningmakelaar in de regio Breda te kiezen. Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat wij ook voor u kunnen betekenen.
...

Kerkhofweg 18, Breda
Wereldzaak catering.jpg
cateraars
Wereldzaak catering
9,5 (18)

Sinds 2002 leg ik mijn gasten culinair in de watten. Bij u thuis, uw bedrijf of clubhuis heb ik gerechten met authentieke smaken en geuren uit bijna alle windstreken, uit eigen keuken mogen serveren.
Helaas zitten we nog een tijdje vast aan de beperkingen die corona en de overheid ons oplegt.
Maar niet getreurd, ik heb een prima alternatief:

Thuisdiner
Voor 2-10 mensen haal je je favoriete restaurant en keuken in huis.
Ik kom met alle benodigdheden naar uw huis, dek de tafel, en kook en serveer een heerlijk diner. Daarna ruim ik alles weer netjes op; restaurant op maat !

Doe-het-zelf-diner
U krijgt uw favoriete diner voorbereid voorbereid thuis en maakt deze zelf eenvoudig af met behulp van een duidelijk beschrijving. Vanaf 4 personen

Afhaalgerechten
Via de pagina kunt u een wisselend aanbod van seizoens- en wereld-gerechten vinden voor vanaf 1 persoon. Deze kunt u bij mij bestellen en afhalen of laten bezorgen.

Buffetten
Als je veel ruimte hebt, of nu we met het goede weer weer buiten kunnen zijn, kunt u ook weer voor een gezelschap een buffetje bestellen. Op de website staat een beperkt aantal mogelijkheden, maar ik maak het menu naar uw wensen.

Condoleance
Tenslotte vraag ik uw aandacht ook voor de mogelijkheid van catering voor uw condoleance of herdenkings- bijeenkomsten.

Omdat ik graag wil dat de coronabeperkingen gaan ophouden èn ik iedereen een goede gezondheid wens, houd ik me aan de actuele coronamaatregelen. Ik vraag uw begrip hiervoor.
...

Gastakker 8, Breda
Zenon Scheidingsdesk.jpg
mediators
Zenon Scheidingsdesk
9,2 (13)

Verschillende soorten begeleiding door een mediator bij scheiden in Breda, Tilburg en Oosterhout.
Een mediator van Zenon Scheidingsdesk te Breda, Tilburg of Oosterhout kan u op verschillende manieren bij het scheiden ondersteunen. Zo kunnen u en uw aanstaande ex-partner ervoor kiezen om samen met een mediator tot een oplossing te komen.

Is het in uw situatie onmogelijk om met beide partijen om de tafel te zitten? Dan is coaching meer geschikt. Ook bieden wij een speciaal begeleidingstraject voor kinderen aan, omdat ook zij vaak behoefte aan hulp hebben als hun ouders in scheiding liggen.

Tot slot kan een mediator van Zenon Scheidingsdesk in Breda, Tilburg en Oosterhout ook een alimentatieberekening voor u maken, wat wij baseren op de wettelijke alimentatienormen. Dankzij onze uitgebreide dienstverlening kunnen wij u altijd op een passende manier helpen bij uw scheiding.

Nadat alle afspraken welke u samen heeft gemaakt door ons zijn vastgelegd in een convenant en ouderschapslan en door u is ondertekend zorgen wij ervoor dat het convenant en ouderschapsplan kunnen worden bekrachtigd door de Rechtbank. Nadat de beschikking door de rechtbank is afgegeven zorgen wij ervoor dat deze wordt ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand.

Mediator bij echtscheiding: gezamenlijk een oplossing voor uw geschil vinden
Zenon Scheidingsdesk biedt mediation bij scheiding aan, wat inhoudt dat een mediator, een onafhankelijke conflictbemiddelaar, met alle betrokken partijen om de tafel gaat zitten en tracht een oplossing te vinden die voor iedereen aanvaardbaar is. Bij een echtscheiding ziet een mediator vaak oplossingen die de partijen zelf niet zien, omdat zij in het conflict verwikkeld zijn. Wanneer beide partijen tevreden zijn met een voorstel van een mediator, wordt de uitkomst in een overeenkomst vastgelegd. Bij mediation is het overigens van belang dat beide partijen bereid zijn ook daadwerkelijk samen te overleggen en tot een geschikte uitkomst te komen.
...

Boeimeerhof 1, Breda
GIG creative film production.jpg
reclamebureaus
GIG creative film production
9,1 (37)

GIG is een Brabants videoproductie bedrijf die staat voor werk in opvallende vorm. Door krachtige content en doeltreffende films te maken die werken. Dat doen wij al tien jaar met passie, iedere dag weer! Of je nu vooral je merk, het bedrijf, het productieproces of je producten in beeld wilt brengen, GIG helpt je om deze doelen te bereiken. Dit doen we o.a. voor bureau's met ballen, merkwaardige merken en booming businesses.

Met twee vestigingen in zowel Breda als Eindhoven wortelt GIG zich in Brabant, maar opereert het internationaal. Door in te spelen op video behoeften op zowel video content als live streaming kunnen we met eigen faciliteiten en mensen snel inspelen op diverse behoeften. Als experts op gebied van video helpen we je graag verder met allerlei vraagstukken. Soms simpel, soms complex. Het liefst met zoveel mogelijk production value en gave inhoud. Dat doen we niet op op een manier waarbij film over de schutting gegooid wordt, dat doen we samen. In co-creatie. Door gebruik te maken van kennis, expertise en data van de klant willen we alle benodigde informatie benutten om tot het best mogelijke creatieve resultaat te komen.

Een tijdlijn verandert per seconde. Voor jij met je ogen kunt knipperen zijn alle ogen weer op de volgende hype gericht en loop jij achter je volgers aan. Met ons diverse team hebben we alle disciplines in huis en staan we altijd voor je klaar. Doordat we ons business model schaalbaar hebben gemaakt kunnen we altijd opschalen als dat nodig is met de juiste expertises. Door samen te werken met creative concepters, de scherpste cameramensen en meest gedreven regisseurs hebben we altijd de juiste mensen in huis voor jouw GIG.

Daarnaast hebben we veel eigen voorzieningen om je goed te kunnen bedienen, zoals: twee eigen filmstudio's, een eigen geluidsstudio, verschillende edit suites, een color grading suite en een berg apparatuur. Zo zijn we flexibel en kunnen we snel leveren.
...

Weidehek 121, Breda
Hoppenbrouwers Advocaat erfrecht en contractenrecht.jpg
advocaten
Hoppenbrouwers Advocaat erfrecht en contractenrecht
9,0 (2)

Hoppenbrouwers Advocatuur is een nichekantoor in Breda, volledig gespecialiseerd in het erfrecht en het contractenrecht.

Erfrecht

Bent u betrokken bij de afwikkeling van een nalatenschap en wordt u geconfronteerd met tegengestelde belangen? U kunt bij Hoppenbrouwers Advocatuur terecht voor al uw vragen en geschillen op het gebied van het erfrecht. U bent bij haar in goede handen, omdat zij jarenlange ervaring heeft in het adviseren en procederen over (complexe en/of internationale) nalatenschappen en alles wat daarbij kan komen kijken. U kunt hierbij denken aan vragen en onenigheid over de (berekening van de) legitieme portie, de wijze van aanvaarding en van afwikkeling van een nalatenschap, de uitleg van een testament, de vereffening van een nalatenschap, het functioneren van een executeur, de afgifte van een legaat, verdelingskwesties et cetera. Haar passie voor het erfrecht heeft erin geresulteerd dat Anne-Marie Hoppenbrouwers in 2020 de specialisatieopleiding erfrecht van de vFAS met succes heeft afgerond en het diploma heeft behaald van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).

Door haar grondige kennis van zowel het erfrecht als het procesrecht, heeft Anne-Marie Hoppenbrouwers de kwaliteit om uw zaak snel en goed te beoordelen en u een reële inschatting te geven van uw mogelijkheden en kansen. Zo nodig gaat zij meteen tot actie over, bijvoorbeeld als er termijnen moeten worden veiliggesteld of als er beslag moet worden gelegd. Anne-Marie zet zoveel mogelijk in op het voorkomen van conflicten, maar gaat een procedure niet uit de weg als daarmee uw belangen het beste worden behartigd.

Contractenrecht

Hoppenbrouwers Advocatuur is daarnaast sparringspartner voor ondernemers. Complexe zaken legt zij vast in heldere contracten. Conflicten over contracten, zoals wanprestatie, ontbinding van overeenkomsten en schadevergoeding, lost zij desgewenst op door te onderhandelen, te schikken of te procederen.

Werkwijze

Anne-Marie Hoppenbrouwers wordt door haar cliënten gewaardeerd vanwege haar scherpe blik en tactvolle manier van optreden. Zij geeft een duidelijke vertaling van de juridische werkelijkheid naar de concrete mogelijkheden en kansen in uw specifieke geval. Zij is betrokken, flexibel en altijd goed bereikbaar. Anne-Marie Hoppenbrouwers streeft ernaar om maatwerk te leveren, ook als het gaat om haar honorarium. Graag maakt zij daarover afspraken die voor uw specifieke situatie passend zijn en uiteraard staat transparantie hoog in het vaandel.
...

Ginnekenweg 157, Breda
Frans Strous Fotografie.jpg
fotografen
Frans Strous Fotografie
8,8 (7)

EEN GOEDE FOTO ZEGT MEER DAN 1.000 WOORDEN

Frans Strous vond als jong volwassene zijn roeping: fotografie. Vraag hem wat hem daarin zo aantrok, en hij noemt je meerdere redenen.
Hij is gegrepen door de veelzijdigheid waarmee je tegen het leven kan aankijken en wil dit overbrengen in de meest aantrekkelijke en boeiende vorm. De invloed van welk standpunt je inneemt, de afstand tot het onderwerp die je voelt of kiest, op welk tijdstip je een foto neemt en welke rol het licht speelt, intrigeerden hem mateloos. En niet te vergeten de invloed van het humeur van de fotograaf of als het om mensen gaat die gefotografeerd worden. Genoeg te ondtdekken voor een heel leven, waarbij je mensen in alle mogelijke gedaanten ontmoet. Daaarnaast intrigeren moderne nabewerkingstechnieken hem mateloos omdat het hem meer creatieve mogelijkheden biedt.

Dat hij zijn roeping al snel mocht vormgeven als bedrijfsfotograaf en –filmer bij een internationaal bedrijf, sleep hem tot een allround vakman. Met een scherp oog voor het bijzondere van het alledaagse en het professionele vermogen dat in schitterende en pakkende beelden om te zetten. In 1989 opende hij zijn eigen studio. Sindsdien weten reclamebureaus, communicatiebureaus en bedrijven van klein tot multinational hem te vinden. Voor: corporate, lifestyle, sfeer, portret, reportage en documentaire, food, interieur- en architectuur, landschap- en reisfotografie.

Waarom? Omdat hij zich onderscheidt door zijn inlevingsvermogen, maar ook door de creatieve manier waarop hij tot concepten komt en zijn werk vormgeeft. Dat doet hij graag op locatie, met de meeste kans dat het onverwachte of toevallige bijdraagt aan buitengewoon mooie beelden.

Frans heeft nog steeds een passie voor zwart-wit en met name voor de authentieke materialen zoals Polaroid 55. Hij maakt naast opdrachtfotografie steeds meer tijd vrij voor eigen werk. Kijk en oordeel zelf.
...

Middellaan 7, Breda
Vertaalbureau De Goeij BV / DGTranslations.jpg
vertalers
Vertaalbureau De Goeij BV / DGTranslations
8,4 (3)

Vertaalbureau DG Translations met een hoofdletter “T” want we zijn helemaal gek van ons mooie vak.

Een bedrijf dat zich volledig heeft ingericht in het professioneel vertalen. Taal kan lastig zijn. Niet veel talen zijn echt eenvoudig in hun spelling en grammatica en woorden kunnen verschillende betekenissen hebben. Kijkt u bijvoorbeeld maar om u heen hoeveel Nederlanders het al moeilijk genoeg hebben om onze taal correct te schrijven of te spreken.

Het vak vertalen is iets om trots op te zijn. Natuurlijk kun je zelf met behulp van woordenboeken en bijvoorbeeld Google Translate tot iets in een andere taal komen. Zeker als je daar ruim de tijd voor kunt nemen. Maar dat staat ver weg van ons vak en wat wij een professionele vertaling noemen.

Onze vertalers bieden een hoge kwaliteit door hun onderwerpspecialisatie en natuurlijk vertalen ze naar hun moedertaal. Daarnaast moeten we minimaal op een vertaalsnelheid van zo’n 2.000 nieuwe woorden per dag komen. Anders wordt het voor onze klanten al snel te kostbaar. Vervolgens worden alle vertalingen gecontroleerd, oftewel proefgelezen, door een tweede vertaler, zodat alle punten en komma’s op de goede plaats staan. Het is een echte professie.

Voor veel mensen geldt: ga zelf maar eens aan de slag met een vertaling en laat deze controleren door iemand die de doeltaal als moedertaal heeft. Voer daarna de eventuele correcties door en bekijk dan hoeveel tijd je er samen aan besteed hebt en hoe tevreden anderen met het resultaat zijn. Je komt er dan snel achter dat het moeilijk te winnen is van de professionele vertalers.

Zorg ervoor dat de juiste mensen met de juiste opleidingen en de juiste kennis en ervaring aan uw projecten werken. En als u het opleidingsniveau en de hoge professionaliteit van onze vertalers vergelijkt met andere vakgebieden, dan kost het relatief gezien niet eens zoveel geld.
...

Paardeweide 11A, Breda
Noach Uitvaartzorg .jpg
uitvaartverzorgers
Noach Uitvaartzorg
9,9 (122)

Noach Uitvaartzorg, een familiebedrijf. Wij runnen deze dag en nacht vol passie.
Het close contact wat wij hebben in een periode van verlies met de desbetreffende familie is waar wij elke dag opnieuw naar uitkijken. De helpende hand, de arm om de schouder, een telefoontje naar een instantie, en vooral voortdurend luisteren naar wat er nodig is en daarop anticiperen.

Wij werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort. Erwin en Linda doen alles rondom de uitvaarten daar waar Wendy en haar uiterst professionele team 24/7 klaar staat voor de verzorging van de overleden dierbare.

Ook hebben we alles is huis wat er op praktisch gebied komt kijken bij een overlijden, denk daarbij aan kisten, manden, waden maar ook urnen en sieraden maken onze dienstverlening compleet.

Vanwege het feit dat wij als familiebedrijf alles in huis hebben om een uitvaart van voorgesprekken aan de keukentafel of bij ons op de kantoor tot aan de laatste groet te verzorgen kunnen wij vlot en adequaat werken. Wij beschikken over ons eigen rouwcentrum waar je in kleine kring afscheid kunt nemen. Ook hebben we ons eigen wagenpark voor het rouwvervoer. Onze eigen chauffeurs zijn intern opgeleid om op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde te vervoeren.

Wat ons drijft is de liefde voor mensen, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij zijn om de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan rondom een te organiseren uitvaart. Wij staan naast de familie en volgen de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. We zullen u met onze jarenlange ervaring bijstaan waar dat is gewenst en een stap terug doen als wij voelen dat dat nodig is.

Namens Erwin Livestro en Linda van Altena Enting een warme groet.
...

werkgebied Breda
PS Webdesign online.jpg
webdesigners
PS Webdesign online
9,9 (593)

WIJ MAKEN GEHEEL GRATIS EEN MAATWERK DEMO (PROEFONTWERP)VAN JOUW TOEKOMSTIGE WEBSITE! Vraag hem geheel kosteloos en vrijblijvend aan. LEES VERDER. Bij PSWO start alles met een gratis website demo. Ondernemers die een website willen laten maken krijgen bij ons eerst te zien wat ze krijgen voordat zij een website laten bouwen.

Wij starten dus met een voorproefje op de nieuwe website om de mogelijkheden te laten zien. Dat is een verstandige keuze: een site kopen is niet simpelweg een goedkope website aanschaffen. Een nieuwe website begint met het inventariseren van wensen en behoeftes.

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende voorbeeldwebsite ( life werkend ) in uw eigen huisstijl en kleuren, afgestemd op uw branche en bedrijf. Kortom maatwerk qua techniek en design. Hiervoor maken wij gebruik van demo teksten en afbeeldingen.

Daarna kunnen wij u deze telefonisch presenteren. Wij sturen u een linkje waarna een compleet nieuwe website zich opent. Gezamenlijk bespreken wij de mogelijkheden die toegepast zijn en kunt u wensen kenbaar maken. Zo kunt u ons werk uitgebreid beoordelen op kwaliteit en krijgt u antwoord op de vraag of ons design u op een positieve manier heeft weten te verassen. Mocht u hierop met een ja antwoorden, zult u ook verstelt staan van de zeer vriendelijke tarieven die wij hanteren.

Zo kunt u zien hoe u zich als bedrijf ook modern en professioneel kunt profileren op het internet. Uiteraard voldoen al onze demos en websites aan de nieuwste normen van Google en zijn volledig mobiel vriendelijk. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd om uw website in hoge posities in Google te laten verschijnen. Inmiddels bedienen wij ruim 150 bedrijven tot volle tevredenheid in het MKB

Ik hoop dat deze informatie u aanleiding geeft om eens een offerte te mogen uitbrengen in de vorm van een demo, zodat wij kunnen laten zien wat wij voor u kunnen betekenen en dat u onze werkwijze kunt ervaren.
...

werkgebied Breda
Van Ramshorst Consult.jpg
psychologen
Van Ramshorst Consult
9,2 (6)

Vanramshorstconsult is een praktijk voor ervaringsgerichte psychotherapie in Houten. Iets ervaren brengt meer verandering dan alles kunnen verklaren. Ik bied zowel individuele- als relatie/gezinstherapie.

Betrokkenheid, humor en duidelijkheid kenmerken mijn werkstijl. Ik houd van een persoonlijke en praktische manier van werken. Hierbij maak ik gebruik van onderbouwde methodieken. Brainspotting en het vat van zelfwaardering zijn voorbeelden van methoden die bij veel klachten snel en effectief werken.

Brainspotting is neurobiologische methode waarmee je pijnlijke ervaringen en emotionele blokkades zonder praten kunt oplossen. Hierdoor veranderen moeilijke gevoelens en ontstaat er ruimte om gedrag te veranderen. Een uitgebreide toelichting vindt u op mijn website op de betreffende pagina en in een blog. Over het vat van zelfwaardering heb ik op mijn website een paar blogs geschreven die aan de hand van voorbeelden laten zien hoe dit werkt in therapie.

Zowel in individuele therapie als in relatietherapie draait het om contact met jezelf en de ander. In relatietherapie heb je ook met jezelf te dealen en in individuele therapie spelen de mensen die dichtbij je staan altijd een belangrijke rol.

Het leven kan moeilijk zijn, maar het is niet iets wat ons alleen maar overkomt. Een resultaat van therapie is scherp krijgen en gaan ervaren hoe je met jezelf, je situatie en anderen omgaat. Daar zit veel verander kracht.
..
Via het menu op mijn website vindt u uitgebreider informatie over een aantal problematieken waarmee ik werk.  Heeft u een andere vraag?  U kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen om te overleggen of u met uw vraag bij mij terecht kunt.  Als ik inschat dat andere hulp beter bij u aansluit, dan denk ik hierover graag met u mee!
...

werkgebied Breda