Ontdek de beste bedrijven in Breda

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Breda

Wereldzaak catering.jpg
cateraars
Wereldzaak catering
9,6 (21)

Sinds 2001 leg ik mijn gasten culinair in de watten. Bij u thuis, uw bedrijf of clubhuis heb ik gerechten met authentieke smaken en geuren uit bijna alle windstreken, uit eigen keuken mogen serveren.

Kosten
De prijzen zijn afhankelijk van het menu, het aantal personen ende locatie. Pas na contact met u, waarin ik uw wensen duidelijk krijg, kan ik daar een concrete uitspraak over doen. Daarom heb ik graag persoonlijk contact et u voor ik een offerte kan sturen. Hieronder en op mijn website vindt u wel een indicatie

Thuisdiner
Voor 8 + mensen haal je je favoriete restaurant en keuken in huis.
Ik kom met alle benodigdheden naar uw huis, dek de tafel, en kook en serveer een heerlijk diner. Daarna ruim ik alles weer netjes op; restaurant op maat ! Een kleine keuze uit de mogelijke menu's vind u op mijn website.
Vanaf € 440,--

Buffetten
Vanaf een gezelschap van 20 mensen kunt u een heerlijk buffetje bestellen. Op de website staat een beperkt aantal mogelijkheden, maar ik maak het menu naar uw wensen. Vanaf € 18,-- pp

Hapjes/fingerfood
Op mijn website vindt u een complete keuzelijst met prijzen. U kunt hieruit zelf een selectie maken, maar als dat te lastig is, kan ik dat ook voor u doen.....

(Broodjes)lunch
Heerlijke variatie aan luxe belegde broodjes/broodsoorten, eventueel aangevuld met soep en salade, of andere hartige gerechten.
Vanaf € 14,50 pp

Workshop
Hoe leuk is het om gewoon bij u thuis ontspannen een workshop te doen. Alles wat u niet hebt aan nodige materialen neem ik mee. Ook leuk om tijdens een feestje iedere keer door een groepje gasten iets lekkers te laten bereiden in uw keuken. De keuken is tenslotte altijd het hart van een feestje. Vanaf € 39,50 pp

Doe-het-zelf-diner
U krijgt uw favoriete diner voorbereid voorbereid thuis en maakt deze zelf eenvoudig af met behulp van een duidelijk beschrijving. Vanaf 8 personen
...

Gastakker 8, Breda
Shoots and More - Fotograaf Breda.jpg
fotografen
Shoots and More - Fotograaf Breda
9,4 (238)

Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Naast fotoshoots in de fotostudio, gaan wij ook de weg op en komen wij fotograferen op jouw gewenste locatie. Wij geloven simpelweg in de kracht van alledaagse geluksmomentjes, in een wereld waarin alles steeds meer, beter en groter lijkt te moeten. De enthousiaste fotografen op al onze vestigingen maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later. Sta even stil. Kijk eens rond en zie de mensen om je heen. Waarom zou je ergens naar op zoek gaan als je al zoveel moois hebt? Enjoy!

Hier gaan we voor
Feel good
Tijdens onze fotoshoot kan iedereen zichzelf zijn. Of je nu geniet van een gezellige fotoshoot met vrienden of familie of een fijn moment voor jezelf beleeft, geloof maar dat je het plezier terugziet op de foto!

Be good
We maken niet alleen een foto, we leggen je vast op je best. We zijn continu in beweging om het verschil te kunnen maken én blijven maken. Morgen zijn we beter dan vandaag. Terwijl Nederland steeds een stukje gelukkiger wordt.

Do good
Shoots & More steunt diverse maatschappelijke initiatieven en zet mens en milieu centraal bij het ondernemen. We dragen actief bij aan een betere wereld, zodat de generaties na ons het ook nog goed hebben.

Hier staan we voor
Professioneel
Ons team van jonge, talentvolle fotografen wordt intern opgeleid en getraind. We dagen elkaar onderling uit en werken met de beste materialen. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn vooral de aandacht en onze sociale skills die jou op je gemak brengen en de foto maken.

Toegankelijk
Dankzij onze landelijke spreiding is er altijd een fotostudio bij jou in de buurt. Eentje die goed bereikbaar is en waar je ook in avonden en weekends welkom bent. Of je nu alleen, met z’n tweetjes of met z’n allen komt, je profiteert altijd van onze vaste lage instapprijs.

Gastvrij
Wedden dat je je meteen thuis voelt in onze huiselijk ingerichte studio? Gezellig midden in de binnenstad, kopje koffie erbij. Gezin, vriendengroep, voetbalteam of huisdier; iedereen is welkom. Het zullen onze Brabantse genen wel zijn.

Verrassend
Je verwachtingen overtreffen, dat is ons doel. Niet standaard, maar steeds weer anders. Niet ingestudeerd, maar spontaan. De leukste fotografen geven jou een onvergetelijke ervaring. Waar je met plezier op terugkijkt!
...

Nieuwstraat 10, Breda
Hoppenbrouwers Advocaat erfrecht en contractenrecht.jpg
advocaten
Hoppenbrouwers Advocaat erfrecht en contractenrecht
9,2 (4)

Hoppenbrouwers Advocatuur is een nichekantoor in Breda, volledig gespecialiseerd in het erfrecht en het contractenrecht.

Erfrecht

Bent u betrokken bij de afwikkeling van een nalatenschap en wordt u geconfronteerd met tegengestelde belangen? U kunt bij Hoppenbrouwers Advocatuur terecht voor al uw vragen en geschillen op het gebied van het erfrecht. U bent bij haar in goede handen, omdat zij jarenlange ervaring heeft in het adviseren en procederen over (complexe en/of internationale) nalatenschappen en alles wat daarbij kan komen kijken. U kunt hierbij denken aan vragen en onenigheid over de (berekening van de) legitieme portie, de wijze van aanvaarding en van afwikkeling van een nalatenschap, de uitleg van een testament, de vereffening van een nalatenschap, het functioneren van een executeur, de afgifte van een legaat, verdelingskwesties et cetera. Haar passie voor het erfrecht heeft erin geresulteerd dat Anne-Marie Hoppenbrouwers in 2020 de specialisatieopleiding erfrecht van de vFAS met succes heeft afgerond en het diploma heeft behaald van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).

Door haar grondige kennis van zowel het erfrecht als het procesrecht, heeft Anne-Marie Hoppenbrouwers de kwaliteit om uw zaak snel en goed te beoordelen en u een reële inschatting te geven van uw mogelijkheden en kansen. Zo nodig gaat zij meteen tot actie over, bijvoorbeeld als er termijnen moeten worden veiliggesteld of als er beslag moet worden gelegd. Anne-Marie zet zoveel mogelijk in op het voorkomen van conflicten, maar gaat een procedure niet uit de weg als daarmee uw belangen het beste worden behartigd.

Contractenrecht

Hoppenbrouwers Advocatuur is daarnaast sparringspartner voor ondernemers. Complexe zaken legt zij vast in heldere contracten. Conflicten over contracten, zoals wanprestatie, ontbinding van overeenkomsten en schadevergoeding, lost zij desgewenst op door te onderhandelen, te schikken of te procederen.

Werkwijze

Anne-Marie Hoppenbrouwers wordt door haar cliënten gewaardeerd vanwege haar scherpe blik en tactvolle manier van optreden. Zij geeft een duidelijke vertaling van de juridische werkelijkheid naar de concrete mogelijkheden en kansen in uw specifieke geval. Zij is betrokken, flexibel en altijd goed bereikbaar. Anne-Marie Hoppenbrouwers streeft ernaar om maatwerk te leveren, ook als het gaat om haar honorarium. Graag maakt zij daarover afspraken die voor uw specifieke situatie passend zijn en uiteraard staat transparantie hoog in het vaandel.
...

Ginnekenweg 157, Breda
VIEW-ontwerpburo.jpg
architecten
VIEW-ontwerpburo
9,0 (5)

VIEW-ontwerpburo
Kom je er zelf toch niet uit?

Schakel dan een (interieur) architect in voor het krijgen van een passend advies. Wist je dat een (interieur)architect je heel veel tijd, geld en stress kan besparen?

VIEW-ontwerpburo is een creatief en ondernemend buro dat zich ten doel heeft gesteld om een professioneel en betaalbaar interieur- en bouwkundig ontwerp voor iedereen bereikbaar te maken en bestaat uit een bouwkundig architect en een interieurarchitect. Beide hebben ruim 25 jaar ervaring opgedaan op zowel grote als kleine architectenbureaus en hebben gewerkt aan allerhande soorten opdrachten voor zowel particulieren als professionele opdrachtgevers. Groot voordeel van deze architecten-combinatie is dat het ontwerp zowel op interieur en het architectonische als ook op bouwkundig vlak door beide disciplines worden ondersteund en een hoogwaardig ontwerp tot resultaat heeft.

Als ervaren interieurarchitect kan ik goed luisteren, breng ik alle wensen in kaart, kom met ideeën en verrassende alternatieven, weet wat technisch haalbaar is en kom samen met de opdrachtgever tot een uniek en doeltreffend ontwerp dat binnen het budget te realiseren is.

Wij hebben diverse pakketten van XSmall (mondeling) tot XXXLarge (uitgewerkt op papier in 2D en 3D) voor de particulier.
Voor meer informatie en tarieven over onze pakketten kun je contact met ons opnemen.
Meerwerk tegen een gereduceerd uurtarief
€ 75,=
...

Keermanslaan 65, Breda
GIG creative film production.jpg
reclamebureaus
GIG creative film production
8,8 (9)

GIG is een Brabants videoproductie bedrijf die staat voor werk in opvallende vorm. Door krachtige content en doeltreffende films te maken die werken. Dat doen wij al tien jaar met passie, iedere dag weer! Of je nu vooral je merk, het bedrijf, het productieproces of je producten in beeld wilt brengen, GIG helpt je om deze doelen te bereiken. Dit doen we o.a. voor bureau's met ballen, merkwaardige merken en booming businesses.

Met twee vestigingen in zowel Breda als Eindhoven wortelt GIG zich in Brabant, maar opereert het internationaal. Door in te spelen op video behoeften op zowel video content als live streaming kunnen we met eigen faciliteiten en mensen snel inspelen op diverse behoeften. Als experts op gebied van video helpen we je graag verder met allerlei vraagstukken. Soms simpel, soms complex. Het liefst met zoveel mogelijk production value en gave inhoud. Dat doen we niet op op een manier waarbij film over de schutting gegooid wordt, dat doen we samen. In co-creatie. Door gebruik te maken van kennis, expertise en data van de klant willen we alle benodigde informatie benutten om tot het best mogelijke creatieve resultaat te komen.

Een tijdlijn verandert per seconde. Voor jij met je ogen kunt knipperen zijn alle ogen weer op de volgende hype gericht en loop jij achter je volgers aan. Met ons diverse team hebben we alle disciplines in huis en staan we altijd voor je klaar. Doordat we ons business model schaalbaar hebben gemaakt kunnen we altijd opschalen als dat nodig is met de juiste expertises. Door samen te werken met creative concepters, de scherpste cameramensen en meest gedreven regisseurs hebben we altijd de juiste mensen in huis voor jouw GIG.

Daarnaast hebben we veel eigen voorzieningen om je goed te kunnen bedienen, zoals: twee eigen filmstudio's, een eigen geluidsstudio, verschillende edit suites, een color grading suite en een berg apparatuur. Zo zijn we flexibel en kunnen we snel leveren.
...

Weidehek 121, Breda
Vertaalbureau De Goeij BV / DGTranslations.jpg
vertalers
Vertaalbureau De Goeij BV / DGTranslations
8,5 (4)

Vertaalbureau DG Translations met een hoofdletter “T” want we zijn helemaal gek van ons mooie vak.

Een bedrijf dat zich volledig heeft ingericht in het professioneel vertalen. Taal kan lastig zijn. Niet veel talen zijn echt eenvoudig in hun spelling en grammatica en woorden kunnen verschillende betekenissen hebben. Kijkt u bijvoorbeeld maar om u heen hoeveel Nederlanders het al moeilijk genoeg hebben om onze taal correct te schrijven of te spreken.

Het vak vertalen is iets om trots op te zijn. Natuurlijk kun je zelf met behulp van woordenboeken en bijvoorbeeld Google Translate tot iets in een andere taal komen. Zeker als je daar ruim de tijd voor kunt nemen. Maar dat staat ver weg van ons vak en wat wij een professionele vertaling noemen.

Onze vertalers bieden een hoge kwaliteit door hun onderwerpspecialisatie en natuurlijk vertalen ze naar hun moedertaal. Daarnaast moeten we minimaal op een vertaalsnelheid van zo’n 2.000 nieuwe woorden per dag komen. Anders wordt het voor onze klanten al snel te kostbaar. Vervolgens worden alle vertalingen gecontroleerd, oftewel proefgelezen, door een tweede vertaler, zodat alle punten en komma’s op de goede plaats staan. Het is een echte professie.

Voor veel mensen geldt: ga zelf maar eens aan de slag met een vertaling en laat deze controleren door iemand die de doeltaal als moedertaal heeft. Voer daarna de eventuele correcties door en bekijk dan hoeveel tijd je er samen aan besteed hebt en hoe tevreden anderen met het resultaat zijn. Je komt er dan snel achter dat het moeilijk te winnen is van de professionele vertalers.

Zorg ervoor dat de juiste mensen met de juiste opleidingen en de juiste kennis en ervaring aan uw projecten werken. En als u het opleidingsniveau en de hoge professionaliteit van onze vertalers vergelijkt met andere vakgebieden, dan kost het relatief gezien niet eens zoveel geld.
...

Paardeweide 11A, Breda
Home Isolatie.jpg
isolatiebedrijven
Home Isolatie
8,3 (3)

Welkom bij Home Isolatie, dé toonaangevende expert op het gebied van isolatie-oplossingen! Wij zijn gepassioneerd door het creëren van comfortabele en energie-efficiënte leefomgevingen, en we staan klaar om uw woning of bedrijfspand naar nieuwe hoogten te tillen.

Bij Home Isolatie geloven we dat een goede isolatie niet alleen uw wooncomfort verbetert, maar ook een slimme investering is op de lange termijn. Ons team van ervaren professionals combineert geavanceerde technologieën met hoogwaardige isolatiematerialen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget.

Wat ons onderscheidt van de rest is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. We streven ernaar om de hoogste normen te handhaven bij elk project dat we uitvoeren. Onze experts voeren grondige inspecties uit om de zwakke plekken in uw gebouw te identificeren en stellen vervolgens een isolatieplan op dat perfect aansluit op uw eisen.

Of het nu gaat om dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, we hebben de expertise en de middelen om elke uitdaging aan te gaan. We werken met de meest geavanceerde technieken en materialen om optimale prestaties en duurzaamheid te garanderen.

Bij Home Isolatie begrijpen we dat uw tijd en geld kostbaar zijn. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige isolatie-oplossingen, maar zorgen we ook voor een efficiënte en stressvrije ervaring. Ons vriendelijke en professionele team begeleidt u gedurende het hele proces, van de eerste consultatie tot de feitelijke installatie, met minimale verstoring van uw dagelijkse routine.

Wilt u besparen op energiekosten, uw wooncomfort verbeteren en uw ecologische voetafdruk verkleinen? Neem vandaag nog contact op met Home Isolatie en laat ons u helpen uw isolatiedoelen te verwezenlijken. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!
...

Franse Akker 31, Breda
Verkoopmakelaar Bas Den Haag.jpg
makelaars
Verkoopmakelaar Bas Den Haag
10,0 (40)

Met makelaar Bas (ver)koop of (ver)huur je met gezond verstand.


Beste prijs, gunstige voorwaarden

Onderhandelen is een kunst dat wij naar jarenlange ervaring tot in de puntjes beheersen. Om te beginnen bepalen we een goede vraagprijs door een gratis waardebepaling uit te voeren. Daarbij kijken we ook wat andere huizen in de buurt opbrengen. Maar bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan alleen de verkoopprijs. Er moet bijvoorbeeld ook onderhandeld worden over het moment van overdracht of de eventuele ontbinding van de aankoop als de financiering niet rondkomt. Hoe doen wij dat?Voorkom misstappen

Huizen kopen en verkopen is iets wat wij dagelijks doen. Onze ervaren verkoopmakelaars nemen graag alle rompslomp uit handen. Zo weet je zeker dat je geen kleine lettertjes over het hoofd ziet in de voorlopige

koopovereenkomst. Belangrijk want het verkeerd inschatten van contractuele afspraken kan vervelende juridische gevolgen hebben. Onze ervaren verkoopmakelaars leggen je duidelijk uit waar je op moet letten en voorkomen daarmee misstappen.Neem vrijblijvend contact op

​De verkoopmakelaars van Makelaar Bas zijn ervaren en ambitieuze vakmensen met een no-nonsense aanpak. Ze houden van een transparante en daadkrachtige werkwijze en staan bekend om de vlotte manier van communiceren. Neem vrijblijvend contact op door je adresgegevens in te vullen. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook.
...

werkgebied Breda
Noach Uitvaartzorg .jpg
uitvaartverzorgers
Noach Uitvaartzorg
9,9 (138)

Noach Uitvaartzorg, een familiebedrijf. Wij runnen deze dag en nacht vol passie.
Het close contact wat wij hebben in een periode van verlies met de desbetreffende familie is waar wij elke dag opnieuw naar uitkijken. De helpende hand, de arm om de schouder, een telefoontje naar een instantie, en vooral voortdurend luisteren naar wat er nodig is en daarop anticiperen.

Wij werken op een eerlijke, duidelijke maar bovenal huiselijke manier. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort. Erwin en Linda doen alles rondom de uitvaarten daar waar Wendy en haar uiterst professionele team 24/7 klaar staat voor de verzorging van de overleden dierbare.

Ook hebben we alles is huis wat er op praktisch gebied komt kijken bij een overlijden, denk daarbij aan kisten, manden, waden maar ook urnen en sieraden maken onze dienstverlening compleet.

Vanwege het feit dat wij als familiebedrijf alles in huis hebben om een uitvaart van voorgesprekken aan de keukentafel of bij ons op de kantoor tot aan de laatste groet te verzorgen kunnen wij vlot en adequaat werken. Wij beschikken over ons eigen rouwcentrum waar je in kleine kring afscheid kunt nemen. Ook hebben we ons eigen wagenpark voor het rouwvervoer. Onze eigen chauffeurs zijn intern opgeleid om op een waardige en zeer respectvolle wijze uw geliefde te vervoeren.

Wat ons drijft is de liefde voor mensen, ongeacht geloofsovertuiging, land van herkomst of plaats op de sociale ladder. Wij zijn om de zorg uit handen te nemen of de handen ineen te slaan rondom een te organiseren uitvaart. Wij staan naast de familie en volgen de stappen en snelheid die voor alle nabestaanden prettig is. We zullen u met onze jarenlange ervaring bijstaan waar dat is gewenst en een stap terug doen als wij voelen dat dat nodig is.

Namens Erwin Livestro en Linda van Altena Enting een warme groet.
...

werkgebied Breda
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom.jpg
psychologen
Psychologenpraktijk- en Gestalttherapiepraktijk Rooseboom
9,2 (19)

Je bent van harte welkom op mijn praktijk; je hoeft het niet alleen te doen. Op mijn praktijk hanteer ik geen wachtlijst.

Mijn professionele achtergrond:
Holistisch GZ-psycholoog; Gestalttherapeut; Lichaamsgerichtwerkend- en traumatherapeut; EFT register relatietherapeut; EMDR therapeut; Creatief therapeut, in het bezit van Europees Certificaat Psychotherapie te Hengelo, e.o. Een holistisch psycholoog ziet een mens als één geheel, lichaam en geest werken samen en zij behandelt niet alleen de klacht. De behandeling is juist op maat en persoonlijk, niet protocollair. Dus niet zomaar een alledaagse therapie volgens protocollen, die je overal kunt volgen, maar een therapie, die precies aansluit bij wat jij nodig hebt. Iedere psycholoog of therapeut kan je adviezen en handvatten geven. In mijn therapie zorg ik ervoor dat ik altijd bij jouw ontwikkeling aansluit en dat je ook uitgedaagd wordt jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit een persoonlijke, warme en respectvolle benadering luister ik naar het gehele (harts)verhaal. Ik werk vanuit rust, ruimte en vertrouwen, zodat jij je eigen zoektocht kan beginnen naar jezelf. Jij gaat je innerlijke reis om vanuit een groeiend bewustzijn op zoek te gaan naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Zo leer je lichter in het leven te kunnen staan en stevig op eigen benen staan. Waar nodig houd ik een spiegel voor, zodat je oude patronen kunt herkennen, onderliggende gevoelens durft te doorvoelen, los te laten en nieuwe wegen kunt inslaan. Bij deze zoektocht is er aandacht voor de balans tussen emotie en ratio; voor vrouwen- en mannentaal en voor het vinden van houvast en loslaten.

Soorten therapie: Individuele-, relatie-, gezins- en groepstherapie.
Therapievormen: - cliëntgerichte psychotherapie - traumatherapie - mindfulness - meditatie - coaching van hooggevoelige volwassenen en jongeren (met hun ouders).- lichaamswerk en dromenwerk - werken met beeldende middelen - EFT (emotiegerichte) individuele- en relatietherapie (en nog meer).

Over mij persoonlijk: vernieuwer in de zorg, netwerker, voluit levende moeder van twee zonen. Op mijn 15e wist ik al dat ik psycholoog wilde worden en had ik (achteraf gezien) al een hele scherpe intuïtie. Nu ben ik ruim 25 jaar werkzaam met jong en oud en werk ik nog altijd vanuit hart en ziel. Ik ben van mening dat met aandacht en liefde en zonder oordeel met mensen werken, wonderen doet met als motto: “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.
Omdat ik van harte geloof dat ieder mens kan groeien! Ik inspireer je, ik daag je uit, bied je support en veiligheid, zodat je zelfvertrouwen opbouwt om jezelf te durven zijn en jezelf durft te ontwikkelen. Het mooiste dat ik in deze ruim 25 jaar als therapeut mag meemaken is het mogen ervaren hoe mensen tot ontwikkeling komen. Net als mijn cliënten blijf ik me ook ontwikkelen middels intervisie, nascholing en supervisie.
...

werkgebied Breda