trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Verkoopmakelaars voor jou

Vind een top 10 Verkoopmakelaar in Tilburg

Kies het type woning
Plaats
verkoopmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Verkoopmakelaars in Tilburg vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 verkoopmakelaars in Tilburg met 664 reviews en een gemiddelde score van 9.2. Vergelijk en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (56)
Appartement (56)
Twee-onder-een-kap (56)
Hoekwoning (56)
Tussenwoning/rijtjeshuis (56)
Ander soort woning (54)
Vrijstaande woning (56)
WitteWoning Makelaars Tilburg-Berkel Enschot.jpg5
3.

WitteWoning Makelaars Tilburg-Berkel Enschot

icon
Altijd de scherpste prijs
Reageert binnen 1 uur
9,1score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (6reviews)

WitteWoning makelaars in Tilburg-Berkel Enschot

Ik wil mezelf graag even voorstellen:

Ik, Erik van Poppel, werk onder de naam WitteWoning Makelaars Tilburg vanuit kantoor Armhoef, De Werf 97, kantoor Berkel Enschot, Jeroen Boschlaan 39. Tot mijn werkgebied hoort Tilburg/Berkel Enschot en omstreken.

Door mijn geheel eigen stijl met een transparante werkwijze en lage kostenstructuur kan ik de courtage op het meest optimale niveau houden. Samen zorgen we er voor dat we voor u een maximaal gewenst resultaat behalen in de verkoop van uw woning. Deze komt tevens met een volledige vermelding op FUNDA te staan.

Wenst u op een persoonlijke en professionele manier begeleid te worden met de verkoop van uw woning als verkoopmakelaar? Of kan ik u op dezelfde manier begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning die bij een andere makelaar te koop staat? dan treed Ik op als aankoopmakelaar; resultaatgericht en natuurlijk ook op basis van “no cure, no pay”.

Openingstijden:
Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, hanteren wij geen openingstijden. Wij kunnen u zeven dagen per week van dienst zijn.

Wij zijn telefonisch goed te bereiken, tenzij we in gesprek zijn met een andere klant of een bezichtiging uitvoeren. En als u ons een email stuurt, of het formulier invult geven wij u doorgaans binnen 24 uur een reactie.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
De Werf 97, Tilburg
19 jaar in bedrijf
013-2044980
Tip! Prijzen van 4 verkoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verkoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Era Content + Marlies van Rossum.jpg5
8.

Era Content + Marlies van Rossum

icon
Geen zorgen bij aan en verkoop
Reageert snel
Register Taxateur
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (34reviews)

Als NVM-makelaar werk ik al meer dan 20 jaar in de makelaardij en in een periode met veel veranderingen in de woningmarkt heb ik in 2012 ervoor gekozen om samen met de kracht van ERA als zelfstandig ondernemer in de makelaardij te starten in de regio Tilburg. Belangrijke kenmerken van ERA Content+ zijn, totale begeleiding bij aan- en verkoop, ontzorgen, goede communicatie en altijd bereikbaar, ons slogan is niet voor niets Sterk door Service!

Belangrijk in stappen van aan- en verkoop is de kracht van samenwerken, daarom neem ik alle tijd om te horen wat je wensen zijn. En kun je ieder moment van de dag met al je vragen bij mij terecht. Of je nu wilt kopen of verkopen of een taxatie nodig hebt.

Als ERA Content+ Marlies van Rossum werk ik al ruim 10 jaar als zelfstandige in de Tilburg en de dorpen Loon op Zand, Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Hilvarenbeek en Goirle. Met al meer dan 25 jaar ervaring in deze regio heb ik een waardevolle kennis van de lokale markt en een relevant netwerk. Onze Plus? De enorme liefde voor het vak. Het altijd zin hebben om het beste resultaat voor je eruit te halen maar vooral ook de begeleiding in deze belangrijke stap in je leven. Ik ben er voor jou én met jou.

Meer weten?
Ik kom graag bij je langs voor een oriënterend gesprek over het resultaat wat je wil bereiken. Na afloop ontvang je een offerte die geheel vrijblijvend is.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
werkgebied Tilburg
Laatste review 01-03-2024
013-2044664
Tip! Prijzen van 4 verkoopmakelaars vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verkoopmakelaars aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type woning
Afstand
Trustoo score

Reviews over verkoopmakelaars in Tilburg

Onze verkoopmakelaars in Tilburg worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 4.086 reviews uit 9 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Mijn vriendin en ik waren al een poosje opzoek naar ons droom huis alleen was het keer op keer een teleurstelling. Keer op keer kwamen we er niet tussen of was het al verkocht. we hadden toen maar besloten om de hoop op te geven en misschien wachten op een beter moment. Ik had eigen geld maar dit heb ik toen uitgeven aan een auto en was ons spaar potje voor een huis leeg. Dus geen eigen geld. Tot op een dag ik werd opgebeld door Roel van de Hurk, die had mij gevonden omdat ik een tijdje terug via facebook op de reclame van De Brabant Makelaar had gereageerd. Binnen 2 dagen had Roel een traject gestart met de beloofte om binnen 3 maanden onze droom woning te vinden zonder eigen geld! Het eerste gesprek ging heel goed en had er meteen een goed gevoel en vertouwen bij! alles werd uit handen genomen waar door wij absoluut geen stress hadden. Roel luisterde naar onze wensen en heeft die ook waar kunnen maken. Omdat Roel goede connecties heeft binnen deze branch was er heel veel mogelijk wat eerst voor ons onmogelijk leek, denk aan snel reageren, betere taxatie om toch te kunnen overbieden zonder eigen geld, inside information en Roel en de Brabant Makelaar zijn gewoon heel aardig en goede Makelaars. onze zoek tocht heeft niet langer als 2 maanden geduurd en is afgerond zo als afgesproken. niet alleen voor expats maar ook voor Nederlanders!!! altijd duidelijke communicatie en eerlijk en transparant. in Julie gaan wij verhuizen naar ons droom huis! wie had dat gedacht in deze gekke tijd.
even in het kort,
geen spijt, eerlijk, snel, luisterend en het belangrijkste alles wat hij beloofd had is die na gekomen.
top service !
Lees meer...

amir ibrahim op Google
22-02-2024
review_img
De Brabant Makelaar
starstarstarstarstar

Fijne kundige makelaar. Wij hebben in de afgelopen 20 jaar meerdere huizen verkocht via deze makelaar. De makelaar is goed bereikbaar, denkt mee en geeft goed advies. Lees meer...

Tessa Kruijzen op Google
08-02-2024
review_img
De Huizenbemiddelaar Tilburg
starstarstarstarstar

Super fijne makelaar!

Duidelijk in communicatie en denkt echt met je mee!!

Lees meer...

Dominique
24-10-2023
review_img
Allround makelaardij
starstarstarstarstar

Angelique...woaaw what a broker!!!
Far above any broker, with a special tactic and a formidable understanding of the seller's requirements, our house was for sale for more than a year and a half, with different agencies, but when Angelique was recommended to us, we realized how much time we had wasted and how outdated the opinions of some real estate agents are. She is a special person who knows how to appreciate the value of the house, with formidable communication and most importantly with perfect professionalism.
We wholeheartedly recommend Angelique !!!
Lees meer...

Valentin
03-10-2023
review_img
INTERCONNECT makelaardij

De beste verkoopmakelaar in Tilburg vinden

Staat er een verhuizing op de planning en ga je jouw huidige woning verkopen? Dan bespaar je veel tijd én stress door een verkoopmakelaar in de arm te nemen. Bij Trustoo selecteren we de beste makelaars in Tilburg, zodat jij zorgeloos je huis kan verkopen.

Wil je juist een woning kopen? Bekijk dan onze top 10 aankoopmakelaars.

Wat is een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar begeleidt het verkoopproces van een woning. Hij of zij kan de verkoop van A tot Z uit handen nemen: van de bezichtigingen tot aan het overhandigen van de sleutel aan de nieuwe bewoners. Het doel van de makelaar is om het huis voor een goede prijs én met gunstige voorwaarden te verkopen.

Wat doet een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar neemt het hele verkoopproces op zich. Wil je kosten besparen, dan kan je er ook voor kiezen om een deel van de verkoop uit te besteden. Hieronder zetten we op een rij waarmee een verkoopmakelaar in Tilburg je kan helpen:

 • De verkoopstrategie uitstippelen: een makelaar heeft veel kennis van de woningmarkt in jouw regio. Samen bepalen jullie hoe je de woning het beste verkoopt en welke vraagprijs daarbij hoort.
 • De woning in de verkoop zetten: de makelaar adviseert je hoe je het huis verkoopklaar maakt. De woning wordt op Funda geplaatst en gedeeld met het netwerk van de makelaar (bv. Social Media en een bestand met potentiële kopers).
 • Contact met potentiële kopers: de bezichtigingen worden ingepland en de makelaar beantwoordt alle vragen van de geïnteresseerden.
 • Onderhandelen over de prijs en voorwaarden: zijn er mensen die een bod willen uitbrengen? De biedingen komen dan terecht bij de verkoopmakelaar waarbij hij of zij jouw belangen zal behartigen.
 • Het in orde maken van de koopakte: ben je het eens geworden over de koop, dan zal de makelaar alle juridische zaken, gemaakte afspraken en overige informatie op papier zetten.
 • De eindinspectie en sleuteloverdracht: er wordt een laatste ronde door het huis gemaakt, vervolgens gaan jullie naar de notaris en wordt de sleutel overhandigd.

Waarom een verkoopmakelaar?

Kies je voor een verkoopmakelaar, dan geniet je van vele voordelen. Allereerst bespaart het tijd én stress. De makelaar kent tenslotte de woningmarkt in Tilburg, heeft een groot netwerk aan potentiële kopers en heeft ook nog eens verstand van de bijkomstige juridische en financiële zaken. Bovendien resulteert het samenwerken met een verkoopmakelaar in Tilburg vaak in een hogere opbrengst van het huis.

Het is niet verplicht om een makelaar voor de verkoop van je huis in te schakelen. Wil je de verkoop zelf doen, vraag je dan wel af of je hier voldoende kennis voor hebt en of je het meeste uit de onderhandelingen zal halen. Je kan er ook voor kiezen om een deel van de verkoop zelf te doen, zoals het maken van de foto’s en het schrijven van de begeleidende tekst.

Wat kost een verkoopmakelaar in Tilburg?

Op de offerte van de verkoopmakelaar zal je verschillende kostenposten tegenkomen. We geven je een opsomming van de meest voorkomende kosten:

 • Courtage: dit is een vast bedrag of een vooraf bepaald percentage van de verkoopprijs dat de makelaar na de verkoop ontvangt. Dit zal het grootste deel van de kosten betreffen.
 • Opstartkosten: denk aan de kosten voor de fotograaf, het opmeten van de woning en het verzamelen van de informatie over jouw woning.
 • Advertentiekosten: wil je jouw woning met een knaller lanceren op de markt, dan kan je vragen of jouw makelaar extra promotie wil doen op bijvoorbeeld Funda of in de lokale krant.
 • Intrekkingskosten: kan de verkoop om wat voor reden dan ook niet doorgaan, dan kan het voorkomen dat de makelaar intrekkingskosten rekent. Controleer dit altijd vooraf.
 • Prestatiebonus: sommige makelaars rekenen een relatief laag courtagepercentage, maar vragen wel een bonus als ze het huis boven de geschatte verkoopprijs verkopen. Check dit dus ook goed!

Trustoo geeft je een top 10 van de beste verkoopmakelaars in Tilburg. Ben je op zoek naar een taxateur of een makelaar in Tilburg die je kan helpen met huren of kopen van een huis? Ook dan vind je bij ons jouw match.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte verkoopmakelaar voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste verkoopmakelaars in Tilburg.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste verkoopmakelaars in Tilburg

We laten de beste verkoopmakelaars zien die actief zijn in Tilburg. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke verkoopmakelaar jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen verkoopmakelaars.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de verkoopmakelaars die je het meest aanspreken. De meeste verkoopmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste verkoopmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste verkoopmakelaar voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een verkoopmakelaar in Tilburg?

Een verkoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een verkoopmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verkoopmakelaar kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over verkoopmakelaars in Tilburg of wil je meer te weten komen over wat ze doen? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen over de verkoopmakelaars in Tilburg.

Wat is een verkoopmakelaar?

Wat doet een verkoopmakelaar?

Is een verkoopmakelaar verplicht?

Wanneer betaal je de verkoopmakelaar?

Wat kost een verkoopmakelaar in Tilburg?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Heel snel de juiste advocaat gevondenHeel snel de juiste advocaat gevonden, zodat er hopelijk nu een einde aan het geschil komt. Lees meer...

  Monique S
  1 mrt op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Het bedrijf regeerde snel en kwam ook…Het bedrijf regeerde snel en kwam ook snel met een goede offerte Lees meer...

  Patricia Kaersenhout
  1 mrt op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Aanvraag gedaan en ze zijn gelijk erachter gegaan om verschillende rijscholen op de hoogte gesteld en daaruit heb ik een keuze gemaakt vindt ik geweldig Lees meer...

  Ricardo uit Lelystad
 • starstarstarstarstar

  Super goed!!Snel,eerlijk,gemakkelijk,behulpzaam en overzichtelijk.
  Een echte aanrader!
  Lees meer...

  Anja vd meulen
  29 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snel en eenvoudig een notariskantoor…Snel en eenvoudig een notariskantoor gevonden.
  En bovendien een heel overzichtelijke site.
  Ga zo door !
  Lees meer...

  Stichting Sociaal Overleg
  28 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Via deze site snel n betrouwbaar adres…Via deze site snel n betrouwbaar adres gevonden- problemen snel opgelost al binnen n dag! Lees meer...

  Annemiek Schouten
  28 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik ben zeer snel benaderd door de aannemer van mijn keuze en ben daar tot nu toe zeer tevreden over. Op een andere manier was ik mogelijk niet bij deze aannemer terecht gekomen. Ik kan het dus een ieder aanbevelen om via deze weg een aannemer te zoeken. Lees meer...

  Hans-Peter uit Amstelveen
 • starstarstarstarstar

  Handig om op deze manier in één keer…Handig om op deze manier in één keer contact te hebben met meerdere aanbieders. Lees meer...

  Tb
  26 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Na aanmelding direct gebeld door drie aanbevolen dakdekkers. Tot keuze gekomen. Resultaat moet ik nog afwachten. Lees meer...

  Ronald uit Zevenaar
 • starstarstarstarstar

  Goede doorkoppeling en snelle reacties van de bedrijven die direct doorgezet wordt. Er kan snel gehandeld worden. Lees meer...

  Aad uit Amstelveen
 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar