trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Taxateurs voor jou

Vind een top 10 Taxateur in Zoetermeer

Kies het type woning
Plaats
taxateur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Taxateurs in Zoetermeer vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 taxateurs in Zoetermeer met 2209 reviews en een gemiddelde score van 9.3. Vergelijk 10+ taxateurs en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (69)
Tussenwoning/rijtjeshuis (69)
Ander soort woning (68)
Vrijstaande woning (69)
Appartement (69)
Twee-onder-een-kap (69)
Hoekwoning (69)
Elzenaar Makelaarskantoor B.V..jpg1
3.

Elzenaar Makelaarskantoor B.V.

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
NVM Makelaar
9,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (437reviews)

De #1 in Den Haag. 2 vestigingen. WHAT ELZ !
Marktleider in Den Haag en zeer krachtig in de Regio Haaglanden.

Elzenaar NVM Makelaars wellicht de meest succesvolle verkoopmakelaar in Den Haag! Wij realiseerden in het 1e half jaar 2023 een gemiddelde verkooptijd van 37dagen en nog steeds een onderhandelingsresultaat dat in meer dan 65% van de gevallen minimaal op de vraagprijs uit komt !!

Via onze website kunt u de verkoopbaarheid van uw woning testen en direct zien hoeveel zoekers uit ons eigen bestand interesse kunnen hebben in uw woning en wat uw woning waard is. Ook komen wij graag bij u thuis om dit vrijblijvend toe te lichten.

Dus wilt u echt verkopen, dan bieden wij de grootste kans op het beste resultaat.

* Al 11 jaar de meeste verkooptransacties bestaande bouw in de Haagse Regio.
* Zeer snelle verkooptijden aantoonbaar via NVM statistieken
* Betere onderhandelingsresultaten aantoonbaar via NVM statistieken
* Wij verzorgen ruim 4.3% van alle woningtransacties in Den Haag.
* Degelijkheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht

Wat is onze kracht voor dit resultaat:
Enorm krachtig eigen netwerk met ruim 6.000 actieve en woningzoekers
Ruime openings- en bezichtigingstijden. Ook na half zes en op zaterdag
Uniek eigen woningmaiI systeem waardoor zoekers een groter woningaanbod ontvangen dan ze zelf op Funda kunnen vinden.
2 Full-service kantoren en eigen Hypotheekshop.
Dagelijks tientallen afspraken voor bezichtigingen, verkoopgesprekken, taxaties, hypotheekgesprekken, adviezen waardoor veel klantcontact en marktkennis.

De Top 6 van wijken waar wij NR1 zijn met woning verkopen (Up-to-date NVM statistieken hebben wij voor u ter inzage):
-Zeeheldenkwartier
-Leyenburg
-Rustenburg-Oostbroek
-Regentesse-/Valkenboskwartier
-Binnenstad
-Heesterbuurt/bomenbuurt
-Wateringse Veld en Vruchtenbuurt - een sterke 2e positie

AL 94 jaar is Elzenaar NVM Makelaars & Hypotheken succesvol op het gebied van wonen en hypotheken. Onze no nonsence full-service dienstverlening staat garant voor een succesvolle verkoop van uw woning. Naast het verkopen van woningen kunt u bij ons terecht voor bemiddeling bij Aankoop – Verhuur- Hypotheken- Verzekeringen en niet te vergeten Taxaties.

Wij werken vanuit 2 herkenbare vestigingen in Den Haag:
- Driebergenstraat 37 (Zuiderpark - Haagwest).
- Prins Hendrikstraat 138 (Zeeheldenkwartier - Centrum).

Elzenaar als uw aankoopmakelaar:
Huis gezien bij een andere makelaar? Ons inschakelen vergroot uw slagingskant aanzienlijk door onze sterke marktpositie!
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
werkgebied Zoetermeer
Laatste review 16-02-2024
070-2043780
Tip! Prijzen van 4 taxateurs vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste taxateurs aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Veni Vendi.jpg1
6.

Veni Vendi

icon
Register Taxateur
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (9reviews)

Veni Vendi is Latijn voor ‘Ik kwam en ik verkocht’. En dat is precies wat we doen. Bijzonder gedreven in de succesvolle verkoop, aankoop of taxatie van uw droomhuis. Hoe we dat doen? Op zijn Rotterdams! Lekker nuchter, altijd eerlijk en daadkrachtig, met een gezonde dosis flair. Succesvol! Astrid Weps is de drijvende kracht achter Veni Vendi.

Astrid Weps werkt sinds 1998 in de vastgoedsector voor onder andere Maasstede Vastgoed Ontwikkeling, Louwman Groep, VBO Makelaar, Ontwikkelings Bedrijf Rotterdam en verschillende makelaars als free lancer. In 2000 startte zij haar eigen makelaarsbedrijf en is zij de drijvende kracht achter Veni Vendi. Met haar twintig jaar ervaring is Astrid uw vakkundige, betrouwbare en eigenzinnige partner in makelaarsland.

AANKOPEN
Wanneer u het huis van uw dromen heeft gezien, bent u enthousiast. Misschien té enthousiast en ziet u belangrijke (juridische) zaken en risico’s bij de aankoop ervan over het hoofd. Veni Vendi kan u perfect begeleiden bij het aankoop- en onderhandelingsproces. Van het omschrijven van uw woonwensen, het aanvragen van het bouwkundig rapport tot en met het tekenen van het koopproces. U hoeft zich alleen maar te concentreren op de vraag ‘Wil ik hier wonen?’. Aankoopbegeleiding is één van de specialiteiten van ons kantoor. Jaarlijks behartigen we de belangen van vele klanten bij aankoop. Op bouwkundig- of juist op juridisch gebied maar altijd bijzonder scherp op het onderhandelingsvlak. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Welkom voor een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek!

VERKOPEN
Wanneer u uw woning wilt verkopen, wilt u dat tegen een zo hoog mogelijke prijs en binnen een acceptabele periode. Deze doelstellingen kunnen gerealiseerd worden wanneer we de verkoop planmatig aanpakken en rekening houden met de marktsituatie. Veni Vendi heeft alle actuele benodigde kennis en ervaring in huis en kent de markt als geen ander om u hierin perfect te kunnen begeleiden. We vertellen u graag hoe we dat doen! Maak kosteloos en geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies.

VERKOOP UW HUIS SNEL
Uw woning betrouwbaar, snel én tegen de beste prijs verkopen? Veni Vendi biedt een planmatige aanpak die rekening houdt met de marktsituatie en verkoopt uw huis tegen een zo hoog mogelijke prijs binnen een acceptabele periode. Om u optimaal te kunnen begeleiden, hebben we een verkoopprocedure ontwikkeld die begint met een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling. Neem gerust contact op voor een afspraak.

TAXATIES
Een goede taxatie is het begin van een succesvol verkooptraject. Taxeren is meer dan het waarderen van uw woning. De taxatierapporten van Veni Vendi worden NRVT geregistreerde taxateurs opgesteld en door alle banken, verzekeringsmaatschappijen en NHG geaccepteerd. U ontvangt een waardevol en zeer compleet rapport over uw (nieuwe) woning, de start van succes op de woningmarkt.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
werkgebied Zoetermeer
Laatste review 16-02-2024
23 jaar in bedrijf
B.V. Henk van Leeuwen Makelaardij o.g..jpg7
7.

B.V. Henk van Leeuwen Makelaardij o.g.

Register Makelaar
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (173reviews)

Kolpa Van Leeuwen Makelaars Taxateurs is uw betrouwbare partner in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving. Met meer dan 35 jaar ervaring in de vastgoedsector, bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van zowel nieuwbouw als bestaande objecten. Onze diepgaande kennis van de regio en ons uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u te voorzien van deskundig advies en begeleiding bij elke stap van uw vastgoedtransactie.

Of u nu een bedrijfspand wilt kopen, uitbreiden, verbouwen, financieren of beleggen, wij kunnen u voorzien van een deskundig commercieel taxatierapport. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het (aan)kopen of (ver)huren van bedrijfsruimte. Onze ervaring met bedrijfsonroerendgoed en onze kennis van de regio zorgen ervoor dat wij u met het juiste advies van dienst kunnen zijn.

Bij Kolpa Van Leeuwen Makelaars Taxateurs streven we ernaar om u volledig te ontzorgen. Van de communicatie en prijsonderhandeling tot de laatste details en de uiteindelijke koopovereenkomst, wij staan u bij elke stap bij. Wij onderscheiden ons door onze authenticiteit, betrokkenheid en actieve aanpak.

Bent u klaar om uw vastgoedtransactie naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij kijken ernaar uit om u te helpen uw vastgoeddoelen te bereiken.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
werkgebied Zoetermeer
29 jaar in bedrijf
Tip! Prijzen van 4 taxateurs vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste taxateurs aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type woning
Afstand
Trustoo score

Reviews over taxateurs in Zoetermeer

Onze taxateurs in Zoetermeer worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 6.911 reviews uit 11 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Jeanette is zeker aan te bevelen als taxateur. Komt haar afspraken na, werkt nauwkeurig en staat klaar voor al je vragen. Lees meer...

Emma Bout op Google
16-02-2024
review_img
JS Vastgoed
starstarstarstarstar

Fantastisch geholpen met de verkoop van onze woning. Lees meer...

Aytor Jongkind op Google
01-01-2024
review_img
C&D Makelaardij B.V.
starstarstarstarstar

We zijn goed geholpen door de makelaar en het is echt een aanbeveling. Lees meer...

Jacqueline van den Berg op Google
28-10-2023
review_img
B.V. Henk van Leeuwen Makelaardij o.g.
starstarstarstarstar

Duidelijke uitleg
Helder taalgebruik
Beheersing van de materie
Fijne communicatie
Lees meer...

Suus van der Geest op Google
17-10-2023
review_img
Jenné Baars Jenné, De Makelaars Zoetermeer B.V.

Taxateur in Zoetermeer

Heb je jouw droomhuis in Zoetermeer gevonden en ga je een hypotheek aanvragen? Of wil je jouw woning gaan verbouwen? Dan is de kans groot dat de woning getaxeerd moet worden. Trustoo helpt jou met het vinden van een taxateur in Zoetermeer. Wij hebben de beste taxateurs in Zoetermeer op een rij gezet, zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen.

Wat is een taxateur?

Een taxateur maakt een inschatting van de waarde van een woning. Wist je dat een waardebepaling van een woning altijd wordt gedaan door een onafhankelijke taxateur? Zo loopt het proces zo eerlijk mogelijk.

Waarom een taxateur?

Een taxateur kan om verschillende redenen worden ingezet. Als je bijvoorbeeld een hypotheek aanvraagt voor de koop van een huis in Zoetermeer, dan zal de bank altijd om een taxatierapport vragen. De bank heeft dit namelijk nodig om te bepalen of je de lening wel of niet kan afsluiten. In deze gevallen kan het ook noodzakelijk zijn om een taxatierapport te laten opstellen:

 • Je wilt gaan verbouwen en je moet de herbouwwaarde weten
 • Je gaat scheiden en de bezittingen en het vermogen moeten verdeeld worden
 • Je gaat Belastingaangifte doen en wilt weten hoeveel jouw bezittingen waard zijn
 • Een bekende is overleden en zijn of haar vermogen moet worden vastgesteld
 • Je wilt bezwaar maken tegen de WOZ-waarde van jouw woning
 • Als je je huis wilt verkopen en een realistische vraagprijs wilt vaststellen

Wat doet een taxateur?

Een taxateur kan kijken naar de marktwaarde of herbouwwaarde van een woning. Bij de marktwaarde wordt simpelweg gekeken naar wat de woning nu waard is. De herbouwwaarde geeft aan welk bedrag nodig is om een woning opnieuw te bouwen. Wanneer een taxateur een waardebepaling doet, gaat hij of zij de volgende vragen af:

 • Wat is het type woning?
 • Wat is de oppervlakte van de totale grond?
 • Wat is de oppervlakte en inhoud van de woning?
 • Wanneer is de woning gebouwd?
 • Hoe zit de constructie in elkaar en welke bouwmaterialen zijn gebruikt?
 • Wat is de staat van de woning?
 • Hoe duurzaam is de woning en wat zijn de mogelijkheden?
 • Hoe ziet de omgeving er nu uit en welke ontwikkelingen staan op de planning?

Wat kost een taxateur?

De tarieven van taxateurs in Zoetermeer kunnen flink uiteenlopen. Het is daarom belangrijk dat je vooraf verschillende offertes opvraagt, zodat je de prijzen kan vergelijken en een weloverwogen beslissing maakt. Let hierbij goed op of de genoemde kosten inclusief of exclusief btw zijn. Naast de vaste tarieven van taxateurs in Zoetermeer, wordt er ook wel gewerkt met een promille van de getaxeerde waarde. Dit komt meestal neer op 0.185%. Dit bedrag betaal je dan achteraf aan de taxateur. Bij een taxatie betaal je over het algemeen voor:

 • De taxatie zelf
 • Het opvragen van kadastrale gegevens
 • Gemeentelijke leges
 • Administratieve werkzaamheden

Ben je enkel op zoek naar een waardebepaling van je huis, omdat je de verkoopprijs wilt vaststellen? Er zijn verschillende makelaars in Zoetermeer die gratis een waardebepaling doen. Je krijgt dan alleen een inschatting van de waarde en geen toelichting in een uitgebreid rapport.

Trustoo geeft je een top 10 van de beste taxateurs in Zoetermeer. Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Zoetermeer? Ook dan vind je bij ons snel en eenvoudig de juiste specialist.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte taxateur voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste taxateurs in Zoetermeer.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste taxateurs in Zoetermeer

We laten de beste taxateurs zien die actief zijn in Zoetermeer. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke taxateur jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen taxateurs.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de taxateurs die je het meest aanspreken. De meeste taxateurs reageren binnen 24 uur. Vind de beste taxateur met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste taxateur voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een taxateur in Zoetermeer?

Een taxateur kost gemiddeld tussen de 500,- en1000,- Een taxateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een taxateur kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

250
500
1000
1250

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over taxatie of wil je meer weten over taxateurs in Zoetermeer? Bij Trustoo staan we klaar om je te ondersteunen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over taxateurs die hun diensten aanbieden op ons platform.

Wanneer moet je een taxateur inschakelen?

Waar let een taxateur op?

Wat kost een taxateur in Zoetermeer?

Wat doet een taxateur?

Wat is een taxateur?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Heel snel de juiste advocaat gevondenHeel snel de juiste advocaat gevonden, zodat er hopelijk nu een einde aan het geschil komt. Lees meer...

  Monique S
  1 mrt op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Het bedrijf regeerde snel en kwam ook…Het bedrijf regeerde snel en kwam ook snel met een goede offerte Lees meer...

  Patricia Kaersenhout
  1 mrt op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Aanvraag gedaan en ze zijn gelijk erachter gegaan om verschillende rijscholen op de hoogte gesteld en daaruit heb ik een keuze gemaakt vindt ik geweldig Lees meer...

  Ricardo uit Lelystad
 • starstarstarstarstar

  Super goed!!Snel,eerlijk,gemakkelijk,behulpzaam en overzichtelijk.
  Een echte aanrader!
  Lees meer...

  Anja vd meulen
  29 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snel en eenvoudig een notariskantoor…Snel en eenvoudig een notariskantoor gevonden.
  En bovendien een heel overzichtelijke site.
  Ga zo door !
  Lees meer...

  Stichting Sociaal Overleg
  28 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Via deze site snel n betrouwbaar adres…Via deze site snel n betrouwbaar adres gevonden- problemen snel opgelost al binnen n dag! Lees meer...

  Annemiek Schouten
  28 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik ben zeer snel benaderd door de aannemer van mijn keuze en ben daar tot nu toe zeer tevreden over. Op een andere manier was ik mogelijk niet bij deze aannemer terecht gekomen. Ik kan het dus een ieder aanbevelen om via deze weg een aannemer te zoeken. Lees meer...

  Hans-Peter uit Amstelveen
 • starstarstarstarstar

  Handig om op deze manier in één keer…Handig om op deze manier in één keer contact te hebben met meerdere aanbieders. Lees meer...

  Tb
  26 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Na aanmelding direct gebeld door drie aanbevolen dakdekkers. Tot keuze gekomen. Resultaat moet ik nog afwachten. Lees meer...

  Ronald uit Zevenaar
 • starstarstarstarstar

  Goede doorkoppeling en snelle reacties van de bedrijven die direct doorgezet wordt. Er kan snel gehandeld worden. Lees meer...

  Aad uit Amstelveen
 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar