trustoo.nl logo.png
De beste 675+ Taxateurs voor jou

Vind een top 10 Taxateur in Amersfoort

Kies het type woning
Plaats
taxateur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Taxateurs in Amersfoort vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 taxateurs in Amersfoort met 1998 reviews en een gemiddelde score van 9.7. Vergelijk 10+ taxateurs en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten (65)
Tussenwoning/rijtjeshuis (65)
Ander soort woning (62)
Vrijstaande woning (64)
Appartement (65)
Twee-onder-een-kap (65)
Hoekwoning (65)
Tip! Prijzen van 4 taxateurs vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste taxateurs aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Drenth Makelaars.jpg72
4.

Drenth Makelaars

icon
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 1 uur
NVM Makelaar
TOP PRO
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (805reviews)

Drenth Makelaars is hét kantoor in de regio Amersfoort voor aan-, verkoop, taxaties voor particulieren, beleggers en projectontwikkelaars. Als je op onze website doorklikt naar een onafhankelijke reviewsite, wordt het interessant. Zo’n duizend reacties van opdrachtgevers. Een gemiddeld cijfer van een 9.3.

Een woord dat in de reviews geregeld terugkomt is: doorpakken. Een eigenschap die essentieel is in ons vak, zeker nu. Zo helpen we een jong stel in een oververhitte markt toch aan een appartement. Zo leiden we een verkoop van een villa met twintig bezichtigingen in goede banen. En zo werken we goed samen met beleggers en projectontwikkelaars.

Opdrachtgevers blij maken met persoonlijke begeleiding en een goed resultaat. Daar doen we het voor. Natuurlijk, deskundigheid is daarin onmisbaar. Mensen onderschatten nog steeds wat er geregeld moet worden bij de aan- en verkoop van een woning. We zijn een NVM-makelaar en we zijn goed gecertificeerd.

Elke medewerker die je spreekt is op de hoogte van alle opdrachten. Je kunt ons makkelijk bereiken, ook in de avonden en in het weekend. Maar bovenal zijn we enthousiaste en transparante doorpakkers. Onze werkwijze geeft opdrachtgevers minder stress en meer plezier.

Deze houding – no-nonsense, doorpakken naar een deal – heeft ons al vijf keer de publieksprijs opgeleverd van ‘beste makelaar in de provincie Utrecht’. Dus: op zoek naar een makelaar die bij jou past voor een waardebepaling, taxatie, aankoop of verkoop? Pak door en neem contact met ons op.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Bergstraat 39, Amersfoort
Laatste review 29-02-2024
033-2034461
Hunink & Holtrigter Woning- en bedrijfsmakelaars Amersfoort.jpg52
8.

Hunink & Holtrigter Woning- en bedrijfsmakelaars Amersfoort

icon
10% korting op de courtage
NVM Makelaar
9,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (15reviews)

Hunink & Holtrigter is een gerenommeerd makelaarskantoor met een diepgaande kennis van de woningmarkt in Amersfoort en omgeving. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxaties van zowel woningen als bedrijfspanden. Onze benadering is persoonlijk en betrokken, met een informele, heldere communicatie en volledige aandacht voor uw wensen en behoeften.

Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u niet achter het net vist en blijft objectief, zodat u uw wensen niet uit het oog verliest. Wij bieden begeleiding en objectief advies tijdens het gehele aankoopproces. Ook als verkoopmakelaar zetten we ons in om uw woning onder de beste voorwaarden en voor de beste prijs te verkopen. We hanteren een creatieve aanpak en een verkoopstrategie op maat.

Daarnaast kunnen we u ook bijstaan bij de verhuur van uw woning of bedrijfspand. We brengen uw pand optimaal onder de aandacht van potentiële huurders en kunnen de financiële screening van potentiële huurders verzorgen.

Als erkend taxateur verzorgen we onafhankelijke en complete NWWI taxatierapporten van onroerend goed. We leveren altijd een gevalideerd taxatierapport dat voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Utrechtseweg 35, Amersfoort
Laatste review 01-03-2024
033-2034130
Tip! Prijzen van 4 taxateurs vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste taxateurs aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Type woning
Afstand
Trustoo score

Reviews over taxateurs in Amersfoort

Onze taxateurs in Amersfoort worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2 gebaseerd op in totaal 6.143 reviews uit 11 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,2
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Lylian heeft mij geholpen bij de aankoop van een woning. Eerlijk, snel en deskundig! Een fijne hele sparringspartner. Bedankt! Lees meer...

Lisa W op Google
07-02-2024
review_img
Comma Vastgoed B.V.
starstarstarstarstar

Goede begeleiding bij verkoop en aankoop van onze oude en nieuwe woning. Lees meer...

Stephanie
14-12-2023
review_img
Hunink & Holtrigter Woning- en bedrijfsmakelaars Amersfoort
starstarstarstarstar

Fulco maakt waar wat op de site staat, hij is goed bereikbaar, reageert snel, doet nergens moeilijk over en regelt een hoop. We hebben de volledigste service gekozen en die betaalt zich terug door goede onderhandelingen, goede adviezen en alles dat ons uit handen genomen wordt. Omdat we geen auto hebben en de verste notaris de voordeligste is rijdt hij ons daar zonder enig belang heen, met andere woorden, hier zit je goed. Lees meer...

Jen van Horen
16-11-2023
review_img
Hoekschoeman makelaars

Taxateur in Amersfoort

Heb je jouw droomhuis in Amersfoort gevonden en ga je een hypotheek aanvragen? Of wil je jouw woning gaan verbouwen? Dan is de kans groot dat de woning getaxeerd moet worden. Trustoo helpt jou met het vinden van een taxateur in Amersfoort. Wij hebben de beste taxateurs in Amersfoort op een rij gezet, zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen.

Wat is een taxateur?

Een taxateur maakt een inschatting van de waarde van een woning. Wist je dat een waardebepaling van een woning altijd wordt gedaan door een onafhankelijke taxateur? Zo loopt het proces zo eerlijk mogelijk.

Waarom een taxateur?

Een taxateur kan om verschillende redenen worden ingezet. Als je bijvoorbeeld een hypotheek aanvraagt voor de koop van een huis in Amersfoort, dan zal de bank altijd om een taxatierapport vragen. De bank heeft dit namelijk nodig om te bepalen of je de lening wel of niet kan afsluiten. In deze gevallen kan het ook noodzakelijk zijn om een taxatierapport te laten opstellen:

 • Je wilt gaan verbouwen en je moet de herbouwwaarde weten
 • Je gaat scheiden en de bezittingen en het vermogen moeten verdeeld worden
 • Je gaat Belastingaangifte doen en wilt weten hoeveel jouw bezittingen waard zijn
 • Een bekende is overleden en zijn of haar vermogen moet worden vastgesteld
 • Je wilt bezwaar maken tegen de WOZ-waarde van jouw woning
 • Als je je huis wilt verkopen en een realistische vraagprijs wilt vaststellen

Wat doet een taxateur?

Een taxateur kan kijken naar de marktwaarde of herbouwwaarde van een woning. Bij de marktwaarde wordt simpelweg gekeken naar wat de woning nu waard is. De herbouwwaarde geeft aan welk bedrag nodig is om een woning opnieuw te bouwen. Wanneer een taxateur een waardebepaling doet, gaat hij of zij de volgende vragen af:

 • Wat is het type woning?
 • Wat is de oppervlakte van de totale grond?
 • Wat is de oppervlakte en inhoud van de woning?
 • Wanneer is de woning gebouwd?
 • Hoe zit de constructie in elkaar en welke bouwmaterialen zijn gebruikt?
 • Wat is de staat van de woning?
 • Hoe duurzaam is de woning en wat zijn de mogelijkheden?
 • Hoe ziet de omgeving er nu uit en welke ontwikkelingen staan op de planning?

Wat kost een taxateur?

De tarieven van taxateurs in Amersfoort kunnen flink uiteenlopen. Het is daarom belangrijk dat je vooraf verschillende offertes opvraagt, zodat je de prijzen kan vergelijken en een weloverwogen beslissing maakt. Let hierbij goed op of de genoemde kosten inclusief of exclusief btw zijn. Naast de vaste tarieven van taxateurs in Amersfoort, wordt er ook wel gewerkt met een promille van de getaxeerde waarde. Dit komt meestal neer op 0.185%. Dit bedrag betaal je dan achteraf aan de taxateur. Bij een taxatie betaal je over het algemeen voor:

 • De taxatie zelf
 • Het opvragen van kadastrale gegevens
 • Gemeentelijke leges
 • Administratieve werkzaamheden

Ben je enkel op zoek naar een waardebepaling van je huis, omdat je de verkoopprijs wilt vaststellen? Er zijn verschillende makelaars in Amersfoort die gratis een waardebepaling doen. Je krijgt dan alleen een inschatting van de waarde en geen toelichting in een uitgebreid rapport.

Trustoo geeft je een top 10 van de beste taxateurs in Amersfoort. Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Amersfoort? Ook dan vind je bij ons snel en eenvoudig de juiste specialist.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte taxateur voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste taxateurs in Amersfoort.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste taxateurs in Amersfoort

We laten de beste taxateurs zien die actief zijn in Amersfoort. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke taxateur jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen taxateurs.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de taxateurs die je het meest aanspreken. De meeste taxateurs reageren binnen 24 uur. Vind de beste taxateur met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste taxateur voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een taxateur in Amersfoort?

Een taxateur kost gemiddeld tussen de 500,- en1000,- Een taxateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een taxateur kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

250
500
1000
1250

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over taxatie of wil je meer weten over taxateurs in Amersfoort? Bij Trustoo staan we klaar om je te ondersteunen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over taxateurs die hun diensten aanbieden op ons platform.

Wanneer moet je een taxateur inschakelen?

Waar let een taxateur op?

Wat kost een taxateur in Amersfoort?

Wat doet een taxateur?

Wat is een taxateur?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  Heel snel de juiste advocaat gevondenHeel snel de juiste advocaat gevonden, zodat er hopelijk nu een einde aan het geschil komt. Lees meer...

  Monique S
  1 mrt op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Het bedrijf regeerde snel en kwam ook…Het bedrijf regeerde snel en kwam ook snel met een goede offerte Lees meer...

  Patricia Kaersenhout
  1 mrt op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Aanvraag gedaan en ze zijn gelijk erachter gegaan om verschillende rijscholen op de hoogte gesteld en daaruit heb ik een keuze gemaakt vindt ik geweldig Lees meer...

  Ricardo uit Lelystad
 • starstarstarstarstar

  Super goed!!Snel,eerlijk,gemakkelijk,behulpzaam en overzichtelijk.
  Een echte aanrader!
  Lees meer...

  Anja vd meulen
  29 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Snel en eenvoudig een notariskantoor…Snel en eenvoudig een notariskantoor gevonden.
  En bovendien een heel overzichtelijke site.
  Ga zo door !
  Lees meer...

  Stichting Sociaal Overleg
  28 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Via deze site snel n betrouwbaar adres…Via deze site snel n betrouwbaar adres gevonden- problemen snel opgelost al binnen n dag! Lees meer...

  Annemiek Schouten
  28 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Ik ben zeer snel benaderd door de aannemer van mijn keuze en ben daar tot nu toe zeer tevreden over. Op een andere manier was ik mogelijk niet bij deze aannemer terecht gekomen. Ik kan het dus een ieder aanbevelen om via deze weg een aannemer te zoeken. Lees meer...

  Hans-Peter uit Amstelveen
 • starstarstarstarstar

  Handig om op deze manier in één keer…Handig om op deze manier in één keer contact te hebben met meerdere aanbieders. Lees meer...

  Tb
  26 feb op Trustpilot
 • starstarstarstarstar

  Na aanmelding direct gebeld door drie aanbevolen dakdekkers. Tot keuze gekomen. Resultaat moet ik nog afwachten. Lees meer...

  Ronald uit Zevenaar
 • starstarstarstarstar

  Goede doorkoppeling en snelle reacties van de bedrijven die direct doorgezet wordt. Er kan snel gehandeld worden. Lees meer...

  Aad uit Amstelveen
 • starstarstarstarstar

  Zoals reeds boven vermeld, de keuzemogelijkheden tav verschillende bedrijven alsmede de snelle reactie na mijn aanvraag. Lees meer...

  Bert uit Alkmaar