thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userDe beste bedrijven

Ik zoek een boekhouder voor

Vind een top 10 Beveiligingsbedrijf in Hoogeveen

Ik ben op zoek naar
Plaats
beveiligingsvg

Beveiligingsbedrijven in Hoogeveen

Sortering:
Resultaat 1-10 van 12 beveiligingsbedrijven in Hoogeveen. Het meest complete overzicht. Uw veiligheid staat voorop met de beste beveiligingsbedrijven in uw regio.

In Hoogeveen kunt u beveiligingsbedrijven inhuren voor het beveiligen van uw evenement, bedrijf of winkel. De taken die de beveiliger uitvoert zijn divers en afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Er is echter één primaire taak van de beveiliger: de veiligheid waarborgen. Beveiliging kan voor verschillende doeleinden ingezet worden.

• Beveiliging bij evenementen: beveiligers bij evenementen zoals festivals, concerten of sportevenementen hebben vaak meerdere functies. Evenementenbeveiliging gaat om toezicht houden en het herkennen en inschatten van gevaarlijke situaties.
• Beveiliging bij winkels: beveiligers bij winkels staan vaak bij de entree en uitgang en letten daarbij op verdachte omstandigheden en afwijkend gedrag van bezoekers. Winkelbeveiliging is er om winkeldiefstal tegen te gaan.
• Beveiliging van personen: persoonsbeveiliging gaat om de veiligheid van een persoon, vaak een VIP. Wanneer een persoon zich niet veilig voelt in bepaalde situaties, dan kan het inhuren van persoonsbeveiliging uitkomst bieden.
• Inbraakbeveiliging: de beveiliging van een woning of bedrijf tegen inbraken kan op verschillende manieren gebeuren. Denk daarbij aan objectbeveiliging, waarbij beveiligers het object (bedrijf of woning) bewaken, of aan het plaatsen van inbraak- en alarminstallaties.

In Hoogeveen hebben wij 12 goede beveiligingsbedrijven gevonden. De beveiligingsbedrijven in Hoogeveen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.5. Welk beveiligingsbedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de beveiliging van uw evenement, winkel of woning. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende beveiligingsbedrijven. Zo kunt u eenvoudig de beveiligingsbedrijven vergelijken en het beveiligingsbedrijf kiezen dat bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual6
1. JenS Security
8,2
place
Plesmanstraat 71, Hoogeveen

Betrouwbare beveiliging
JenS Security is een beveiligingsbedrijf dat zich bezig houdt met beveiliging in de breedste zin van het woord. In JenS Security vind je een betrouwbare en loyale beveiligingspartner omdat wij zijn aangesloten bij het VEB en daarnaast het Keurmerk Beveiliging en het Keurmerk Evenementen in bezit hebben. De beveiligers van JenS Security zijn in het bezit van de benodigde diploma’s, krijgen interne trainingen en hebben ook een diploma EHBO/BHV waardoor zij eerste hulp kunnen verlenen daar waar nodig. Veiligheid staat bij JenS Security dan ook voorop. De professionele beveiligers van JenS Security hebben ruime ervaring in diverse specialisaties en zijn daardoor breed en flexibel inzetbaar. JenS kent een platte organisatiestructuur waardoor er snel kan worden ingespeeld op jouw aanvraag en we flexibel en snel aan jouw wensen kunnen voldoen.

Beveiliging in de breedste zin van het woord
Bij Jens Security kun je terecht voor een breed scala aan beveiligingsdiensten. Zo kun je JenS Security inhuren voor objectbewaking waar onze beveiligers zorgen dat procedures worden gehandhaafd of zelfs verbeterd. De beveiligers zijn ook in te zetten voor receptiediensten, bezoekersregistratie, brandwacht en brand- en sluitrondes. Daarnaast kan JenS Security zorgen voor mobiele surveillance waarbij getrainde beveiligers adequaat kunnen inspringen op crisis situaties. Tevens kan JenS Security op industrieterreinen de collectieve beveiliging verzorgen. Ook levert JenS Security beveiligers voor evenementen- en beursbeveiliging, recreatiebeveiliging, hotelbeveiliging en horecabeveiliging. Daarnaast zijn er beveiligers in te huren voor winkelsurveillance, persoonsbeveiliging en chauffeursdiensten. JenS Security kan ook zorgen voor camera beveiliging, alarmopvolging en videoregistratie. Wij hebben namelijk de beschikking over een hypermoderne videoregistratiekamer waar JenS Security beveiligers jouw bedrijventerrein of object 24 uur per dag en 7 dagen in de week op afstand in de gaten kunnen houden.

Waar is JenS Security actief?
Het beveiligingsbedrijf JenS Security is actief in de provincies Drenthe, Overijssel en Groningen. Er zijn vier vestigingen in Emmen, Hoogeveen, Assen en Coevorden en we beveiligen tevens in onder andere Stadskanaal, Meppel, Beilen, Assen, Hardenberg, Veendam, Midden Drenthe, Odoorn, Gieten en Borger.
...

place
Plesmanstraat 71, Hoogeveen
grade12 beoordelingen
timelapse7 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
5. Beveiligingstechniek Noorderland
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,8
place
Werkgebied Hoogeveen

BTND staat voor Beveiligingstechniek Noorderland en is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligingsconcepten voor zowel het midden- als kleinbedrijf en particulieren. Door onze jarenlange ervaring en de goede opleiding van onze medewerkers, hebben wij een betrouwbare en goede reputatie opgebouwd.

Totaalaanbod
BTND biedt u een totaalaanbod van advies, installatie, meldkamer en controle/onderhoud. Hierdoor sluiten alle onderdelen van uw beveiliging naadloos op elkaar aan, waardoor uw eigendommen optimaal beveiligd zijn. Daarnaast is het voor u ook een stuk makkelijker communiceren met één partij die alles voor u verzorgt op het gebied van beveiliging, waarbij deze aanpak u ook nog eens interessante voordelen op kan leveren.

Camera Registratie
Beveiligingstechniek Noorderland gebruikt alleen professionele hoogwaardige apparatuur voor haarscherpe beeld registratie.
Voor de registratie zijn de diverse type camera’s beschikbaar o.a Camera’s met nachtelijke kleur opname die niet meer beperkt zijn tot een paar meter, en beeld resolutie van Full HD tot 4K en zelfs 12K behoord tot de mogelijkheden. Uiteraard is er voor deze camera de benodigde opslag voor handen van 2 dagen tot 2 maanden en beheer op afstand door mobiele apps en of software op pc en mac.

Toegangscontrole
Aangezien u ongetwijfeld geen mensen in uw gebouw(en) wilt hebben die daar niets te zoeken hebben, bieden wij u verschillende vormen van toegangscontrole. Dit kan bijvoorbeeld zijn door middel van magneetkaarten, proximitysleutels, vingerafdrukken of irisscans, waarbij we u graag adviseren over de oplossing die het beste aansluit op uw vraag. Toegangscontrolesystemen kunnen daarnaast ook worden gekoppeld aan werktijdregistratie, kantineafname, een parkeersysteem en een afwezigheidsrapportage. Een afwezigheidsrapportage is tevens een belangrijk instrument bij een eventuele evacuatie bij calamiteiten.

Diversiteit
Bovengenoemde voorbeelden van beveiliging zijn slechts een deel van alles wat wij u kunnen bieden. Op onze website kunt u een uitgebreide aanbod in beveiligingstechnieken vinden, waarbij we u graag helpen bij het maken van de juiste keuze met behulp van uw wensen en belangen.

Door voor BTND als uw beveiligingsbedrijf te kiezen, kiest u voor een deskundige installatie waarmee u kostenverhogende aanpassingen achteraf voorkomt. Bovendien zijn we bij Beveiligingstechniek Noorderland goed op de hoogte van belangrijke zaken met betrekking tot bijvoorbeeld de Wet op de Bescherming van de Privacy en houden we rekening met de aan deze wet verbonden eisen.
...

place
Werkgebied Hoogeveen
grade3 beoordelingen
timelapse11 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via Trustoo_logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een beveiligingsbedrijf?

Een beveiligingsbedrijf kost tussen de 30,- en € 40,- Een beveiligingsbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een beveiligingsbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

20
30
40
50

Veelgestelde vragen

Wat doet een beveiliger?

Als u uw bedrijf, een persoon, een evenement of een object wilt beveiligen schakelt u een beveiliger of beveiligingsbedrijf in. Maar wat doet een beveiliger precies? Beveiligers hebben diverse taken. De taken die hij of zij uitvoert zijn afhankelijk van zowel de functie als de specifieke accenten die de beveiligingstaak vereisen. Samengevat is er echter één primaire taak van beveiligers: de veiligheid waarborgen. Dit gebeurt onder meer door toezicht te houden, door de rol van gastheer of -dame op zich te nemen en door te signaleren.

TOEZICHT HOUDEN
Het grootste deel van de tijd houdt een beveiliger zich bezig met toezicht houden. Dit doet hij of zij op bedrijfslocaties bijvoorbeeld, voor personen, maar ook bij evenementen en in de omgeving van waardevolle objecten. Bij evenementen zorgen beveiligers ervoor dat deze in goede banen geleid worden. Daarnaast voorkomen ze opstootjes en verlenen ze assistentie. Tegelijkertijd nemen ze de rol van gastheer of -dame op zich. Een belangrijke verantwoordelijkheid van beveiligers is hierbij het creëren van een algeheel gevoel van veiligheid. Zo houden ze de situatie niet alleen in de gaten maar staan ze ook regelmatig personen te woord.

SIGNALEREN
Behalve toezicht houden hebben beveiligers ook een signaleringstaak. Zodra er iets gebeurt signaleert een beveiliger richting de betrokken partijen. Richting de EHBO bijvoorbeeld wanneer een festivalbezoeker onwel wordt. Daarna neemt de EHBO de zorg over. Ook wanneer beveiligers op bedrijfslocaties hun functie uitoefenen hebben zij een signaleringstaak. Een voorbeeld hiervan is tijdens de open- en sluitronde. Beveiligers signaleren dan situaties die niet in orde zijn.

Heeft u ook een beveiliger of beveiligingsbedrijf nodig? Vraag dan 4 prijsopgaven op en kies het beveiligingsbedrijf die het beste past bij uw beveiligingswensen.
Lees meer...

Welke soorten beveiliging zijn er?

Het inschakelen van professionele beveiliging is nodig in verschillende situaties. Maar welke soorten beveiliging zijn er? Er zijn veel verschillende beveiligingsvormen, waaronder objectbeveiliging, persoonsbeveiliging, evenementbeveiliging, informatiebeveiliging en ga zo maar door. Het is afhankelijk van de soort benodigde beveiliging welke maatregelen het beste zijn. Daar komt bij, dat ook bewaking deel uit maakt van de beveiligingstaken. Waar in de ene situatie beveiliging in de vorm van een beveiliger wenselijk is, is dat in de andere situatie door middel van alarminstallaties. Kortom, er zijn verschillende beveiligingssoorten die elk hun eigen maatregelen behoeven.

VERSCHILLENDE SOORTEN BEVEILIGING EN BEWAKING
Een voorbeeld van een beveiligingsvorm is het inschakelen van beveiligers. Zij zien er namens hun opdrachtgever op toe dat de wetten en regels nageleefd worden. Zij hebben als voornaamste taken het houden van toezicht en het signaleren als zich een afwijkende situatie of gebeurtenis voordoet. Bijvoorbeeld in het geval van bedrijfsbeveiliging, wanneer zich er tijdens de openings- en sluitingsronde een afwijking voordoet. Daarnaast worden beveiligers ook vaak ingezet tijdens diverse evenementen. Daarbij zijn zij niet alleen de toezichthouders maar hebben ze ook een signaleringsfunctie. Een voorbeeld hiervan is de EHBO informeren zodra iemand onwel wordt.

BEVEILIGING DOOR MIDDEL VAN ALARMINSTALLATIES
Een andere, veelgebruikte beveiligingssoort is beveiliging door middel van een alarminstallatie. Deze soort is geschikt voor onder meer inbraakwering. Hierbij wordt ook regelmatig gekozen voor een camerabeveiligingssysteem. De mogelijkheden hierin zijn zeer veelzijdig en innovatieve ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Wilt u ook de meest optimale beveiliging? Vraag dan in ieder geval 4 prijsopgaven op zodat u een goede vergelijking kunt maken.
Lees meer...

Wat kost beveiliging?

Stel, u wilt uw pand, evenement of waardevolle object van optimale beveiliging voorzien. U zult zich dan ongetwijfeld oriënteren op de diverse beveiligingsmogelijkheden. Daarnaast rijst hierbij de vraag: wat kost beveiliging eigenlijk? Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is er allereerst de vraag welke vorm van beveiliging geschikt is voor uw specifieke situatie en uiteraard welke vorm uw voorkeur heeft. Kiest u bijvoorbeeld voor beveiliging door een of meerdere beveiligers in te schakelen, een alarm- of camerasysteem voor inbraakbeveiliging of een combinatie van beide?

INSCHAKELEN VAN BEVEILIGERS
Wilt u een object laten beveiligen of mobiel bijvoorbeeld laten surveilleren dan schakelt u een of meerdere beveiligers in. Gemiddeld liggen de kosten voor een beveiliger tussen de € 45,- en € 50,- per uur. Daarnaast is het eveneens gebruikelijk dat beveiligingsbedrijven een opdrachttarief hanteren. Deze prijzen variëren op basis van de opdrachtinhoud. Zo betaalt u voor persoonsbeveiliging doorgaans meer dan voor objectbeveiliging. Verder kunt u een beveiliger inschakelen voor receptiediensten, evenementenbeveiliging, winkelbeveiliging en ga zo maar door.

INBRAAKBEVEILIGING EN PREVENTIEMIDDELEN
Om inbrekers geen kans te geven kiezen zowel bedrijven als particulieren voor diverse inbraakbeveiligingsmogelijkheden. De kosten voor het inbraakbestendig maken van uw woning of bedrijfspand variëren uiteraard. De gemiddelde kosten liggen op ongeveer € 1500,-. Daarbij heeft u de keuze uit diverse pakketten die u al naar gelang uw situatie kunt uitbreiden. Denkt u dan aan alarmsystemen met raam- en deurbeveiliging bijvoorbeeld, of een combinatie met camerabewaking. Wij raden u aan om altijd 3 tot 4 offertes op te vragen alvorens tot aanschaf over te gaan.
Lees meer...

Het beste beveiligingsbedrijf?

Het vinden van het juiste beveiligingsbedrijf is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over beveiligingsbedrijven voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste beveiliging biedt voor uw wensen en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 2.000 beveiligingsbedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Alarmsystemen? Evenementenbeveiliging? Horecabeveiliging?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle beveiligers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE BEVEILIGINGSBEDRIJVEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste beveiligingsbedrijven per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de beveiligingsbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u het beveiligingsbedrijf gevonden dat aan uw wensen voldoet? Vraag dan een prijsopgave aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 beveiligingsbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...

Hoe verloopt het contact met de beveiligingsbedrijven ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de beveiligingsbedrijven geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van een ieder die van onze service gebruikt maakt en de beveiligingsbedrijven die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met beveiligingsbedrijven in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met het beveiligingsbedrijf bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Toch liever de afspraak later maken? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met het beveiligingsbedrijf wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Algemeen Beveiligingsbedrijf

Beveiligingsbedrijven mogen alleen werken als zij in het bezit zijn van een ND Nummer. Dit is het nummer van de vergunning van het Ministerie van Justitie om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten.
Lees meer...

Bedrijfsbeveiligingsdienst

Beveiligingsdiensten met het BD nummer werken uitsluitend ter beveiliging van het eigen bedrijf. Zij werken niet voor externe klanten.
Lees meer...

Horecabeveiligingsbedrijf

Beveiligingsdiensten met het HND nummer werken uitsluitend ter beveiliging van het eigen horecabedrijf. Zij werken niet voor externe klanten.
Lees meer...

Particulier Geld- en Waardetransport

Beveiligingsbedrijven met het PGW nummer verzorgen waardetransporten voor onder andere de detailhandel en banken.
Lees meer...

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
Waarom Trustoo?

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.