Vind een top 10 Beveiligingsbedrijf in Hoogeveen

Vertel ons wat je zoekt en bekijk de top 10 beveiligingsbedrijven bij jou in de buurt

Ik ben op zoek naar
Plaats
beveiliging.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Beveiligingsbedrijven in Hoogeveen

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 22 beveiligingsbedrijven in Hoogeveen. Het meest complete overzicht. Uw veiligheid staat voorop met de beste beveiligingsbedrijven in uw regio.

In Hoogeveen kunt u beveiligingsbedrijven inhuren voor het beveiligen van uw evenement, bedrijf of winkel. De taken die de beveiliger uitvoert zijn divers en afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Er is echter één primaire taak van de beveiliger: de veiligheid waarborgen. Beveiliging kan voor verschillende doeleinden ingezet worden.

• Beveiliging bij evenementen: beveiligers bij evenementen zoals festivals, concerten of sportevenementen hebben vaak meerdere functies. Evenementenbeveiliging gaat om toezicht houden en het herkennen en inschatten van gevaarlijke situaties.
• Beveiliging bij winkels: beveiligers bij winkels staan vaak bij de entree en uitgang en letten daarbij op verdachte omstandigheden en afwijkend gedrag van bezoekers. Winkelbeveiliging is er om winkeldiefstal tegen te gaan.
• Beveiliging van personen: persoonsbeveiliging gaat om de veiligheid van een persoon, vaak een VIP. Wanneer een persoon zich niet veilig voelt in bepaalde situaties, dan kan het inhuren van persoonsbeveiliging uitkomst bieden.
• Inbraakbeveiliging: de beveiliging van een woning of bedrijf tegen inbraken kan op verschillende manieren gebeuren. Denk daarbij aan objectbeveiliging, waarbij beveiligers het object (bedrijf of woning) bewaken, of aan het plaatsen van inbraak- en alarminstallaties.

In Hoogeveen hebben wij 22 goede beveiligingsbedrijven gevonden. De beveiligingsbedrijven in Hoogeveen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.2. Welk beveiligingsbedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de beveiliging van uw evenement, winkel of woning. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende beveiligingsbedrijven. Zo kunt u eenvoudig de beveiligingsbedrijven vergelijken en het beveiligingsbedrijf kiezen dat bij u past.
Lees meer...
6
4. M & F Security
Reageert snel
Wpbr Vergunning | ND
Gratis eerste adviesgesprek
9,7 (64)

De beveiligers van M & F – Security kenmerken zich door hun discrete aanwezigheid, het correct optreden en hun representatieve uitstraling. Het gevoel voor etiquette van onze beveiligers wordt door onze opdrachtgevers hoog gewaardeerd.

M&F-Security is een professioneel, regionaal werkzaam en erkend beveiligingsbedrijf, hierbij ligt onze focus voornamelijk op de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Wij werken met goedkeuring van het Ministerie van Justitie ND: 4190 en zijn gelegitimeerd door de Politie. Van horecabeveiliging tot aan objectbeveiliging, van evenementenbeveiliging tot aan veiligheidsadvies op maat, M&F-Security is de specialist als het gaat om maatwerk!

Door voortdurend in de kwaliteit van ons personeel te investeren, middels gevarieerde en erkende opleidingen en cursussen, bereiken wij dat de wensen van onze opdrachtgevers optimaal worden ingevuld en dat ons personeel vakkundig en gemotiveerd werkt. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. Door het onderhouden van een hechte en open relatie en door het aangaan van partnerships met onze klanten.

Beveiliging is maatwerk. Dat is de reden waarom wij ons verdiepen in de veiligheids- en beveiligingswensen van onze opdrachtgevers. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers en te zorgen voor een uitstekende voorbereiding en ondersteuning, zijn wij in staat om ons werk goed, veilig en adequaat uit te voeren. Het creëren en behouden van een goede sfeer is voor ons van het grootste belang.

Waarom bedrijven kiezen voor Male & Female - Security? - M&F-Security Beveiliging in Groningen
M&F-Security kiest voor een preventieve werkwijze. Het voorkomen van conflictsituaties, dat is waar beveiligen om draait. Als het dan al zal uitlopen op een conflictsituatie dan gaan wij deze situatie aan doormiddel van de communicatievaardigheden die onze beveiligers bezitten.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Hoogeveen
64 beoordelingen
9 jaar in bedrijf
16
5. Alvaro Security Group
Reageert snel
VEB Erkend
Gratis eerste adviesgesprek
9,4 (14)

Als één van de grootste beveiligingsbedrijven van het Noorden organiseert Alvaro Security Group al jaren de veiligheid voor particulieren, evenementen, organisaties en horecagelegenheden. Ons kantoor is gevestigd in de stad Groningen. Wij werken voornamelijk in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, maar hebben opdrachtgevers door heel Nederland.

Alvaro Security is een snel groeiende organisatie binnen de drie noordelijke provincies. Wij zijn erkend door het ministerie van justitie als een volwaardig particulier beveiligingsbedrijf. Doordat wij zelf ons personeel selecteren en werven kunnen wij u kwalitatief goede beveiligers of servicemedewerkers leveren tegen een voor u gunstig tarief.
Wij vinden het belangrijk dat ons personeel een visitekaartje is voor uw en ons bedrijf, daarom is het in overleg mogelijk dat u op basis van CV’s of een intakegesprek een medewerker selecteert die bij u past. Daarnaast werken wij zelf (geheel kosteloos) extra personen in zodat zij bekent zijn met de werkwijze binnen uw bedrijf. Deze personen kunnen invallen in geval van nood of als er gewoon meer capaciteit nodig is.

Ik hoop u enthousiast genoeg gemaakt te hebben om in een vrijblijvende afspraak te kijken wat Alvaro Security voor u zou kunnen betekenen. Graag doen wij u een goed en passend aanbod.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Hoogeveen
14 beoordelingen
5 jaar in bedrijf
6
10. JenS Security
Wpbr Vergunning | ND
8,4 (9)

Betrouwbare beveiliging
JenS Security is een beveiligingsbedrijf dat zich bezig houdt met beveiliging in de breedste zin van het woord. In JenS Security vind je een betrouwbare en loyale beveiligingspartner omdat wij zijn aangesloten bij het VEB en daarnaast het Keurmerk Beveiliging en het Keurmerk Evenementen in bezit hebben. De beveiligers van JenS Security zijn in het bezit van de benodigde diploma’s, krijgen interne trainingen en hebben ook een diploma EHBO/BHV waardoor zij eerste hulp kunnen verlenen daar waar nodig. Veiligheid staat bij JenS Security dan ook voorop. De professionele beveiligers van JenS Security hebben ruime ervaring in diverse specialisaties en zijn daardoor breed en flexibel inzetbaar. JenS kent een platte organisatiestructuur waardoor er snel kan worden ingespeeld op jouw aanvraag en we flexibel en snel aan jouw wensen kunnen voldoen.

Beveiliging in de breedste zin van het woord
Bij Jens Security kun je terecht voor een breed scala aan beveiligingsdiensten. Zo kun je JenS Security inhuren voor objectbewaking waar onze beveiligers zorgen dat procedures worden gehandhaafd of zelfs verbeterd. De beveiligers zijn ook in te zetten voor receptiediensten, bezoekersregistratie, brandwacht en brand- en sluitrondes. Daarnaast kan JenS Security zorgen voor mobiele surveillance waarbij getrainde beveiligers adequaat kunnen inspringen op crisis situaties. Tevens kan JenS Security op industrieterreinen de collectieve beveiliging verzorgen. Ook levert JenS Security beveiligers voor evenementen- en beursbeveiliging, recreatiebeveiliging, hotelbeveiliging en horecabeveiliging. Daarnaast zijn er beveiligers in te huren voor winkelsurveillance, persoonsbeveiliging en chauffeursdiensten. JenS Security kan ook zorgen voor camera beveiliging, alarmopvolging en videoregistratie. Wij hebben namelijk de beschikking over een hypermoderne videoregistratiekamer waar JenS Security beveiligers jouw bedrijventerrein of object 24 uur per dag en 7 dagen in de week op afstand in de gaten kunnen houden.

Waar is JenS Security actief?
Het beveiligingsbedrijf JenS Security is actief in de provincies Drenthe, Overijssel en Groningen. Er zijn vier vestigingen in Emmen, Hoogeveen, Assen en Coevorden en we beveiligen tevens in onder andere Stadskanaal, Meppel, Beilen, Assen, Hardenberg, Veendam, Midden Drenthe, Odoorn, Gieten en Borger.
...

Gratis en vrijblijvend
Plesmanstraat 71, Hoogeveen
9 beoordelingen
8 jaar in bedrijf
Filters
Soort beveiliging
Trustoo score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een beveiligingsbedrijf?

Een beveiligingsbedrijf kost tussen de 30,- en € 40,- Een beveiligingsbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een beveiligingsbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

20
30
40
50

Veelgestelde vragen

Wat doet een beveiliger?

Als u uw bedrijf, een persoon, een evenement of een object wilt beveiligen schakelt u een beveiliger of beveiligingsbedrijf in. Maar wat doet een beveiliger precies? Beveiligers hebben diverse taken. De taken die hij of zij uitvoert zijn afhankelijk van zowel de functie als de specifieke accenten die de beveiligingstaak vereisen. Samengevat is er echter één primaire taak van beveiligers: de veiligheid waarborgen. Dit gebeurt onder meer door toezicht te houden, door de rol van gastheer of -dame op zich te nemen en door te signaleren.

TOEZICHT HOUDEN
Het grootste deel van de tijd houdt een beveiliger zich bezig met toezicht houden. Dit doet hij of zij op bedrijfslocaties bijvoorbeeld, voor personen, maar ook bij evenementen en in de omgeving van waardevolle objecten. Bij evenementen zorgen beveiligers ervoor dat deze in goede banen geleid worden. Daarnaast voorkomen ze opstootjes en verlenen ze assistentie. Tegelijkertijd nemen ze de rol van gastheer of -dame op zich. Een belangrijke verantwoordelijkheid van beveiligers is hierbij het creëren van een algeheel gevoel van veiligheid. Zo houden ze de situatie niet alleen in de gaten maar staan ze ook regelmatig personen te woord.

SIGNALEREN
Behalve toezicht houden hebben beveiligers ook een signaleringstaak. Zodra er iets gebeurt signaleert een beveiliger richting de betrokken partijen. Richting de EHBO bijvoorbeeld wanneer een festivalbezoeker onwel wordt. Daarna neemt de EHBO de zorg over. Ook wanneer beveiligers op bedrijfslocaties hun functie uitoefenen hebben zij een signaleringstaak. Een voorbeeld hiervan is tijdens de open- en sluitronde. Beveiligers signaleren dan situaties die niet in orde zijn.

Heeft u ook een beveiliger of beveiligingsbedrijf nodig? Vraag dan 4 prijsopgaven op en kies het beveiligingsbedrijf in Hoogeveen die het beste past bij uw beveiligingswensen.
Lees meer...

Welke soorten beveiliging zijn er?

Het inschakelen van professionele beveiliging is nodig in verschillende situaties. Maar welke soorten beveiliging zijn er? Er zijn veel verschillende beveiligingsvormen, waaronder objectbeveiliging, persoonsbeveiliging, evenementbeveiliging, informatiebeveiliging en ga zo maar door. Het is afhankelijk van de soort benodigde beveiliging welke maatregelen het beste zijn. Daar komt bij, dat ook bewaking deel uit maakt van de beveiligingstaken. Waar in de ene situatie beveiliging in de vorm van een beveiliger wenselijk is, is dat in de andere situatie door middel van alarminstallaties. Kortom, er zijn verschillende beveiligingssoorten die elk hun eigen maatregelen behoeven.

VERSCHILLENDE SOORTEN BEVEILIGING EN BEWAKING
Een voorbeeld van een beveiligingsvorm is het inschakelen van beveiligers. Zij zien er namens hun opdrachtgever op toe dat de wetten en regels nageleefd worden. Zij hebben als voornaamste taken het houden van toezicht en het signaleren als zich een afwijkende situatie of gebeurtenis voordoet. Bijvoorbeeld in het geval van bedrijfsbeveiliging, wanneer zich er tijdens de openings- en sluitingsronde een afwijking voordoet. Daarnaast worden beveiligers ook vaak ingezet tijdens diverse evenementen. Daarbij zijn zij niet alleen de toezichthouders maar hebben ze ook een signaleringsfunctie. Een voorbeeld hiervan is de EHBO informeren zodra iemand onwel wordt.

BEVEILIGING DOOR MIDDEL VAN ALARMINSTALLATIES
Een andere, veelgebruikte beveiligingssoort is beveiliging door middel van een alarminstallatie. Deze soort is geschikt voor onder meer inbraakwering. Hierbij wordt ook regelmatig gekozen voor een camerabeveiligingssysteem. De mogelijkheden hierin zijn zeer veelzijdig en innovatieve ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Wilt u ook de meest optimale beveiliging? Vraag dan in ieder geval 4 prijsopgaven op zodat u een goede vergelijking kunt maken.
Lees meer...

Wat kost beveiliging in Hoogeveen?

Stel, u wilt uw pand, evenement of waardevolle object van optimale beveiliging voorzien. U zult zich dan ongetwijfeld oriënteren op de diverse beveiligingsmogelijkheden. Daarnaast rijst hierbij de vraag: wat kost beveiliging eigenlijk? Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is er allereerst de vraag welke vorm van beveiliging geschikt is voor uw specifieke situatie en uiteraard welke vorm uw voorkeur heeft. Kiest u bijvoorbeeld voor beveiliging door een of meerdere beveiligers in te schakelen, een alarm- of camerasysteem voor inbraakbeveiliging of een combinatie van beide?

INSCHAKELEN VAN BEVEILIGERS
Wilt u een object laten beveiligen of mobiel bijvoorbeeld laten surveilleren dan schakelt u een of meerdere beveiligers in. Gemiddeld liggen de kosten voor een beveiliger tussen de € 45,- en € 50,- per uur. Daarnaast is het eveneens gebruikelijk dat beveiligingsbedrijven een opdrachttarief hanteren. Deze prijzen variëren op basis van de opdrachtinhoud. Zo betaalt u voor persoonsbeveiliging doorgaans meer dan voor objectbeveiliging. Verder kunt u een beveiliger inschakelen voor receptiediensten, evenementenbeveiliging, winkelbeveiliging en ga zo maar door.

INBRAAKBEVEILIGING EN PREVENTIEMIDDELEN
Om inbrekers geen kans te geven kiezen zowel bedrijven als particulieren voor diverse inbraakbeveiligingsmogelijkheden. De kosten voor het inbraakbestendig maken van uw woning of bedrijfspand variëren uiteraard. De gemiddelde kosten liggen op ongeveer € 1500,-. Daarbij heeft u de keuze uit diverse pakketten die u al naar gelang uw situatie kunt uitbreiden. Denkt u dan aan alarmsystemen met raam- en deurbeveiliging bijvoorbeeld, of een combinatie met camerabewaking. Wij raden u aan om altijd 3 tot 4 offertes op te vragen alvorens tot aanschaf over te gaan.
Lees meer...

Het beste beveiligingsbedrijf in Hoogeveen?

Het vinden van het juiste beveiligingsbedrijf is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over beveiligingsbedrijven voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste beveiliging biedt voor uw wensen en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 2.000 beveiligingsbedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Alarmsystemen? Evenementenbeveiliging? Horecabeveiliging?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle beveiligers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE BEVEILIGINGSBEDRIJVEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste beveiligingsbedrijven per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de beveiligingsbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u het beveiligingsbedrijf gevonden dat aan uw wensen voldoet? Vraag dan een prijsopgave aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 beveiligingsbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Algemeen Beveiligingsbedrijf

Beveiligingsbedrijven mogen alleen werken als zij in het bezit zijn van een ND Nummer. Dit is het nummer van de vergunning van het Ministerie van Justitie om beveiligingswerkzaamheden te mogen verrichten.
Lees meer...

Bedrijfsbeveiligingsdienst

Beveiligingsdiensten met het BD nummer werken uitsluitend ter beveiliging van het eigen bedrijf. Zij werken niet voor externe klanten.
Lees meer...

Horecabeveiligingsbedrijf

Beveiligingsdiensten met het HND nummer werken uitsluitend ter beveiliging van het eigen horecabedrijf. Zij werken niet voor externe klanten.
Lees meer...

Particulier Geld- en Waardetransport

Beveiligingsbedrijven met het PGW nummer verzorgen waardetransporten voor onder andere de detailhandel en banken.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste beveiligingsbedrijven in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste beveiligingsbedrijven
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste beveiligingsbedrijven actief in Hoogeveen.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.