Trustoo logode beste Vloerleggers voor jou
Kies uit +1100 top VloerleggersKies uit +1100 Vloerleggers in Nederland
thumb_up_altHet meest complete overzicht
local_offerBespaar tot 40%
verified_userObjectief en onafhankelijk

Vloerleggers in Assen

Sortering:
Resultaat 1-10 van 56 vloerleggers in Assen. Het meest complete overzicht. Een prachtige vloer met de beste vloerleggers in uw regio.

In Assen kunt u een vloerlegger vinden om parket, laminaat, vloerbedekking, vinyl of een houten vloer te leggen. Ook kunt u kiezen voor het storten van een gietvloer of het leggen van tegels of plavuizen. Het leggen van een vloer is vakwerk. Vloerleggers weten precies hoe ze uw nieuwe vloer moeten leggen of hoe ze uw bestaande vloer weer in perfecte staat moeten krijgen. Een vloerlegger kan verschillende vloeren leggen:

• Houten vloer of parket: Houten vloeren of massief parket zijn prachtig en in veel verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. Kiest u voor eiken of taek, voor een lichte of donkere look, of voor het oliën of lakken van de vloer?
• Laminaat: Laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei diktes, breedtes, en kleuren en u kunt kiezen uit onder andere een V-groef of juist een vlakke vloer. Laminaat is een goedkoper alternatief voor parket of een houten vloer.
• PVC, zeil of vinyl: PVC, zeil, of vinyl vloeren zijn allerlei vormen van een kunststof vloer. Deze vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Hierdoor zijn dit bijvoorbeeld perfecte vloeren tegen allergieën.
• Vloerbedekking of tapijt: Vloerbedekking of tapijt kan flink verschillen in de dichtheid, dikte en materiaal van de polen. Wilt u laagpolig tapijt, hoogpolig tapijt of juist een geweven tapijt?
• Plavuizen of tegels: Plavuizen vloertegels bieden veel mogelijkheden qua kleur, groottes en structuren. Daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te maken, geschikt voor vloerverwarming en duurzaam.

In Assen hebben wij 56 goede vloerleggers gevonden. De vloerspecialisten in Assen hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.5. Welke vloerlegger u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het leggen van uw vloer. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende vloerleggers. Zo kunt u eenvoudig de vloerleggers vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
photo_size_select_actual6
2. Multi Vloer Assen
8,4
place
Ketellapperstraat 24, Assen

Multi Vloer Assen staat voor betrouwbaar vakmanschap. Al meer dan 20 jaar, leveren en leggen wij kwaliteitsvloeren naar ieder zijn smaak, wens, leefwijze en budget, en daar zijn we trots op.

Wij zijn specialist in het leveren, leggen en onderhouden van harde vloeren zoals lamelparket, traditioneel parket, planken, kurk, laminaat en pvc-vloeren. Wij luisteren goed naar uw wensen en zorgen voor een professioneel advies. Bijvoorbeeld of de vloer wel bij uw interieur past? Welke kleur, houtsoort of patroon u het beste kunt kiezen? Is de vloer geschikt voor uw specifieke (gezins)situatie? Allemaal vragen waar wij u graag mee helpen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij helpen u graag met uw keuze voor een nieuwe vloer maar ook voor het opknappen of renoveren van uw oude vloer kunt u bij ons terecht.

Onze showroom van maar liefst 350m2 zien we graag als bron van inspiratie. Met eigentijdse vloerconcepten op groot formaat geëtaleerd proeft u meteen de sfeer en uitstraling van harde vloeren in uiteenlopende stijlen en interieurs. Daarnaast geven onze royale presentatiepanelen u een goed beeld van het ruime assortiment houten vloeren, parket, laminaat en pcv-vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren door onze vloeren.
...

placeKetellapperstraat 24, 9403 VR, Assen
grade10 beoordelingen
timelapse17 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
photo_size_select_actual8
3. Seamlessfloors
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,3
place
Bosrank 33, Assen

Seamless Floors
Heeft u net een nieuw huis gekocht? Voor een unieke vloer moet u bij Seamless Floors zijn! Wij weten wat er speelt op de markt en hebben jarenlange ervaring als vloerenspecialist. U bent bij ons verzekerd van een hoogwaardige vloer die perfect is afgewerkt en volledig aansluit op uw wensen. Niet alleen in nieuwbouwwoningen, maar ook in bestaande woningen komen onze vloeren goed uit de verf. Met onze vloeren haalt u tijdloos design in huis. Tegelijkertijd zorgt u voor een moderne uitstraling en industriële sfeer. Wanneer u kiest voor Seamless Floors dan kiest u voor kwaliteit!

Gietvloeren
Wanneer u een vloer zoekt die weinig tot geen onderhoud vergt kunt u denken aan onze gietvloeren. De mogelijkheden zijn enorm met een gietvloer. Het design en de afwerking heeft u geheel in eigen hand. Wilt u graag een betonlook vloer? Ook deze is eenvoudig te reinigen en onderhouden. Gietvloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht en duurzaam doordat ze geschikt zijn voor vloerverwarming. Wij maken niet alleen vloeren naadloos, maar kunnen ook wanden strak afleveren. Met name in de badkamer is dit een populaire en zeer geschikte oplossing.

Werkwijze vloeren
Wij zijn meedenkend en professioneel ingesteld en staan u graag bij tijdens het hele proces. Onze werkwijze om vloeren volledig naar wens af te leveren is als volgt. U kunt bij ons in de showroom langskomen om inspiratie op te doen. Samen gaan we in gesprek om erachter te komen welk type vloer het beste aansluit op uw wensen en geschikt is voor uw woning en leefsituatie. Het is mogelijk om een sample mee naar huis te nemen zodat u zeker weet dat de vloer optimaal past bij uw interieur. Vervolgens wordt de vloer gelegd door deskundige vakmensen. Onze werkwijze omtrent vloeren is erop gericht u volledig te ontzorgen!

Naadloos in vloeren
Wij als team Seamless Floors hebben één missie: u van een perfect afgewerkte vloer voorzien. Wij zijn dan ook naadloos in vloeren! Als Seamless Floors spelen wij in op de groeiende vraag naar gietvloeren en streven naar de allerhoogste kwaliteit van onze vloeren. Daarbij staan wij u bij met raad en daad. Wij willen met u meedenken in uw keuzes en delen onze expertise. Dat doen we door het aanbrengen van uw nieuwe coatingvloer of cementgebonden gietvloer en door het geven van tips over hoe u deze het beste kunt onderhouden. Wij zijn dan ook “Naadloos in vloeren”!
...

placeBosrank 33, 9408 LH, Assen
grade11 beoordelingen
timelapse4 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svgWaarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een vloerlegger?

Een vloerlegger kost per uur tussen de 30,- en € 50,- Een vloerlegger mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een vloerlegger kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

20
30
50
60

Veelgestelde vragen

Wat doet een vloerlegger?

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen of kan uw bestaande vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Dan schakelt u een erkende vloerlegger in, maar wat doet een vloerlegger precies? Het leggen van een vloer is vakwerk en een vloerlegger is hierin gespecialiseerd. Vloerleggers weten precies hoe ze uw nieuwe vloer op de juiste manier moeten leggen en hoe ze uw bestaande vloer weer in perfecte staat moeten krijgen. Dit doen vloerleggers niet alleen in woonkamers of kantoren, maar ook in keukens, badkamers en ga zo maar door.

Specialist in vloersoorten
Ongeacht, of het nu om een laminaatvloer, keramische tegels, een linoleum-, natuursteen- of houtenvloer gaat: door een vloerlegger in te schakelen bent u van een professionele service verzekerd. Vaak is het wel zo, dat een vloerlegger gespecialiseerd is in een bepaald soort vloer. Daarom kunt u het beste gericht op zoek gaan naar een vloerlegger die deskundig is in het leggen van uw specifieke vloer. Maar welk soort vloer u ook wilt of heeft: het is altijd belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken. Wat verwacht u precies van de betreffende vloerlegger en hoeveel tijd heeft de vloerlegger hiervoor nodig?

Keuze voor de vloersoort
Een erkende vloerlegger kan u ook advies geven over de vloersoort die het beste bij u past. In de eerste plaats bij uw budget, maar daarnaast ook een vloer die bij uw woon- of werksituatie past. Stel, u vindt een houten vloer weliswaar schitterend maar u heeft nog kleine kinderen. Dan krijgt u ongetwijfeld te maken met vlekken op de vloer en uw vloerlegger adviseert u dan of een houten vloer het beste is of een alternatief met houtlook. Voor een goede kostenindicatie vraagt u het beste 4 offertes op bij verschillende vloerleggers.
Lees meer...

Wat kost een vloerlegger?

Stel, u laat een nieuwe vloer leggen door een specialist of u laat uw bestaande vloer renoveren. U vraagt zich dan ongetwijfeld af: wat kost een vloerlegger? De kosten voor een vloerlegger lopen sterk uiteen. Dit hangt samen met het type vloer dat u wilt of heeft, welke werkzaamheden er precies moeten gebeuren en hoeveel tijd hiervoor nodig is. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe laminaatvloer laten leggen of uw bestaande natuursteenvloer laten renoveren? Gemiddeld liggen de kosten voor vloerleggers rond de € 40,- per uur en tussen de € 30,- en € 90,- per m2.

Tarieven per opdracht
Hoewel de kosten voor een vloerlegger doorgaans per uur of m2 worden aangegeven, ontvangt u meestal een offerte voor de totaalopdracht. Wilt u een laminaatvloer laten leggen bijvoorbeeld, dan betaalt u hiervoor een totaalbedrag dat gemiddeld tussen de € 200,- en € 800,- ligt. Voor een plavuizen- of natuursteenvloer moet u rekening houden met een bedrag dat tussen de € 800,- en € 1800,- ligt. Andere mogelijkheden zijn onder andere het laten storten van een betonvloer, het laten leggen van vloerbedekking maar ook het egaliseren van uw vloer.

Vloerspecialisme
Wanneer u een offerte opvraagt bij een erkende vloerlegger moet u er rekening mee houden dat veel vloerleggers gespecialiseerd zijn in een bepaald vloertype. Zo kunt u uiteraard het beste een legspecialist in laminaatvloeren vragen als u een laminaatvloer wilt of heeft. Datzelfde geldt voor houtenvloeren, natuursteenvloeren en ga zo maar door. Juist door voor een erkende specialist te kiezen zult u jarenlang plezier van uw nieuwe of gerenoveerde vloer beleven. Vraag daarom vandaag nog 4 prijsopgaven op bij erkende vloerleggers.
Lees meer...

De beste vloerlegger?

Het vinden van de juiste vloerlegger is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over vloerleggers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste vloerlegger is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.100 vloerleggers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Houten vloeren? PVC of vinyl? Tegels of tapijt?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd vloerlegger?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle vloerleggers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VLOERLEGGERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste vloerleggers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de vloerspecialisten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de vloerlegger gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 vloerleggers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon