Ontdek de beste bedrijven in Assen

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Assen

Karaktervol Wonen.jpg
makelaars
Karaktervol Wonen
10,0 (60)

Enthousiast, pro-actief en professioneel. Een full-service makelaardij, dus alle zaken worden u uit handen genomen. Echt alles; vanaf de waardebepaling tot aan het transport van uw huis. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze voor de verkoop of aankoop te presenteren.

Karaktervol Wonen Makelaar Assen: net even anders dan de andere makelaars in Assen. De enige makelaar in Assen met als specialisme landelijk wonen en karaktervol wonen in Drenthe.
Karaktervol Wonen Makelaar Assen heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in landelijk wonen en het 'karaktervol wonen'

Wat we bedoelen met de term ‘karaktervol’ wonen? Het wonen in de sfeervolle jaren 30 huizen met erkers, brede overstekken en glas in lood ramen: dat noemen wij karaktervol wonen. Karaktervol wonen is ook het wonen in monumenten, arbeiderswoningen, pakhuizen of in karakteristieke Drentse woonboerderijen.

Bij ons kunt u dus ook terecht wanneer u een landelijk gelegen woonboerderij of bijvoorbeeld een authentieke jaren 30 woning in Drenthe wilt aan-/ of verkopen.

Naast aan-/verkoop begeleiding is ook taxeren in het werkgebied (Assen met een straal van 20 km eromheen) deel van onze dienstverlening.
Op basis van onze jarenlange ervaring mogen we ook taxatierapporten leveren voor o.a. (jaren 30) woningen, landelijk gelegen huizen en woonboerderijen. Wij taxeren in o.a. Assen, Appelscha, Beilen, Rolde, Grolloo, Smilde, Bovensmilde, Beilen, Westerbork, Orvelte, Hooghalen, Tynaarlo, Zuidlaren en Norg.

Tarieven van Karaktervol Wonen Makelaar Assen
Goed advies is ‘onbetaalbaar’. Maar goed advies hoeft daarom natuurlijk niet duur te zijn. Wij houden van transparantie. Karaktervol Wonen Makelaar Assen werkt daarom met VASTE tarieven voor verkoop, aankoop en taxatie.

Onze tarieven zijn op onze website gewoon te downloaden. Daardoor weet u dus van te voren precies wat onze dienstverlening u gaat kosten.
...

Zeeltstraat 7, Assen
Financieel-Gezond.jpg
verzekeringsagenten
Financieel-Gezond
9,8 (61)

Wij zijn Financieel-gezond in Assen

Financieel-gezond.nl is een modern en dynamisch financieel service-, en advieskantoor. Het kantoor is in 2010 opgericht door Marco Anjema. Na jaren ervaring in de branche heeft Marco met zijn kennis, ervaring en persoonlijkheid een duidelijke visie ontwikkeld over hoe financiële dienstverlening beter kan. Financieel-gezond richt zich op financieel advies voor particulieren op het gebied van hypotheken, verzekeringen, leningen, (echt)scheidingen en alle overige financiële zaken voor particulieren. Wij zijn toonaangevend op het gebied van financieel onafhankelijk advies en zijn trots op onze grote klanttevredenheid en ambassadeurs die ervoor zorgen dat anderen met ons in contact komen. Maar liefst 6x op rij is Financieel-gezond uitgeroepen tot “Beste Advieskantoor van Drenthe”. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een team van 6 vakkundig medewerkers en gediplomeerde adviseurs die jou graag op een heldere en transparante manier van dienst zijn.

Alles onder 1 dak, dus ook maximale ondersteuning bij aan-, of verkoop van een woning. Wij hebben goede contacten met makelaars, taxateurs en notarissen. Daarmee kunnen we onze klanten ook ontzorgen en begeleiden in deze trajecten.

De kwaliteit die wij bieden wordt mede gewaarborgd door het feit dat ons kantoor onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Tevens kunt u ons vinden bij de Erkend Financieel Adviseur. Welkom!
...

Borgstee 23, Assen
Rein Advocaten & Adviseurs.jpg
advocaten
Rein Advocaten & Adviseurs
9,6 (108)

Ik ben REIN en ik ben elke dag bezig ondernemers, overheden en particulieren echt verder te helpen. Ik ben ondernemend, persoonlijk en innovatief.

Ondernemend
Ik ben zelf een ondernemer, spreek iedere dag weer met verschillende ondernemers en weet wat ondernemers bezig houdt. Ik snap dat je als ondernemer een goede oplossing wilt zonder veel gedoe. En dat je van tevoren graag duidelijkheid wilt over de kosten. Zo bied ik je duidelijke producten aan waardoor je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Persoonlijk
Bij de keuze voor een advocaat of een adviseur draait het om vertrouwen. Ik zoek voor je uit wie het beste bij jou als persoon past. Ik ben nieuwsgierig naar je verhaal. Ik luister naar je. Ik kijk graag samen met je naar wat ik voor jou kan betekenen. Wat je ook van mij vraagt: ik sta naast je om te helpen. En als het nodig is, ga ik voor je staan om je te verdedigen.

Innovatief
Ik kijk niet alleen naar vandaag, maar vooral ook naar morgen. Zo werk ik in het REINlab in Groningen aan de toekomst van de advocatuur. Ik ga mee met de laatste techniek om jou optimaal te kunnen bedienen. Soms lukt het je bijvoorbeeld niet om bij mij op kantoor te komen. Ik kom dan gewoon bij jou langs of we gaan videobellen. Ook in mijn werkzaamheden ben ik een echte innovatieve denker: zo help ik graag startups met al hun vragen en kwesties van financiering tot rechtsvorm. Als coach kun je mij vragen stellen tijdens het jaarlijkse start-upweekend in Groningen.

Ik heb advocaten, fiscalisten, juristen en ondersteunend personeel in huis om jou op alle vlakken te kunnen helpen. Ik heb dus niet alleen verstand van het recht, maar snap ook hoe iets financieel uitpakt. Door deze goede mix van mensen kan ik jou met mijn team echt verder helpen. En heb ik ergens geen verstand van? Dan verwijs ik je graag naar iemand door in mijn uitgebreide netwerk.

Wil je mij beter leren kennen? Ik kom graag vrijblijvend bij je op de koffie. Of kom anders eens bij mij langs in Assen of Groningen!

Al mijn werkzaamheden worden verricht uit hoofde van een overeenkomst van opdracht met Rein Advocaten & Adviseurs, een maatschap bestaande uit besloten vennootschappen. Op mijn dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
...

Zwedenlaan  20, Assen
Anastasia Uitvaartbegeleiding / Uitvaartverzorging Assen.jpg
uitvaartverzorgers
Anastasia Uitvaartbegeleiding / Uitvaartverzorging Assen
8,8 (20)

Leven en dood

De dood hoort bij het leven. Vroeger of later krijgen we te maken met het overlijden van een dierbaar persoon. Dat maakt het er echter niet gemakkelijker op.

Beleving van het afscheid.
Vroeger werden sterven en uitvaart samen beleefd, in eigen huis en/of in het vertrouwde buurtschap, het zogeheten noaberschap. Fijn, maar de regels waren vaak strikt en de rituelen onwrikbaar. Een generatie later was de dood in de nieuw gebouwde crematoria en begraafplaatsen buiten de stad of dorp: het afscheid kon desgewenst plaatsvinden naar eigen invulling, maar het was ook kaal en zakelijk.

Warme troost
De tijd dat elke uitvaartplechtigheid hetzelfde was, is voorbij. De warme troost van het samen afscheid nemen, liefst in een vertrouwde omgeving en de vrijheid om het afscheid zelf mee vorm te geven, in de geest van die ene bijzondere mens die is overleden. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk te maken eindeloos…

Actief betrokken
De uitvaart is een wezenlijk moment. Het is fijn als naasten zélf een actieve rol kunnen spelen bij de uitvaart van hun dierbare. Zíj weten immers welke sfeer de dienst mag hebben, welke muziek mag klinken, welke symbolen passend zijn en welke bijzondere verhalen over de overledene verteld mogen worden. Het geeft voldoening en troost. Modern of klassiek, uitbundig of sober, in kleine kring of met iedereen die maar aanwezig wil zijn. Alles mag, niks moet.

Passend bij uw achtergrond, uw levensbeschouwing en met respect voor uw gevoelens en herinneringen begeleid Anastasia uitvaartverzorging Assen u in een moeilijke tijd.

Anastasia uitvaartbegeleiding is een kleinschalige begrafenisondernemer in Assen en verzorgd de uitvaart in Drenthe en Groningen.
...

Pelikaanstraat 153, Assen
Keukenadviesaanhuis.jpg
keukenspecialisten
Keukenadviesaanhuis
9,7 (63)

Enorm nuchter, eerlijk en direct.

Wij houden geen mooie verkooppraatjes en hebben niet elke keuken en alle keukenapparatuur zelf ook thuis. Wij zijn enorm nuchter en vinden eerlijk advies belangrijk, zo kunnen we elkaar ook over enkele jaren nog steeds recht in de ogen kijken.

Zo hebben niet alle keukens en keukenapparatuur alleen maar voordelen maar soms ook kleine nadelen waardoor een andere keuze soms beter is. Wij kunnen eerlijk advies geven door kennis en ervaring, advies waar u uw voordeel mee kunt doen.

Wat maakt Keukenadviesaanhuis zo uniek?

- Meer dan 30 jaar ervaring op gebied van keukens
- GRATIS advies bij u thuis, op het tijdstip dat u wilt
- Specialist in keukens en keukenrenovatie, wij hebben voor iedereen een passende oplossing
- Maatwerk, wij leveren maatwerk en dit is in veel gevallen zonder meerprijs
- Inmeetservice, wij meten alles bij het eerste bezoek op, zodat u er zeker van bent dat de keuken altijd past.
- Uitstekende nazorg, is uw keuken / renovatie opgeleverd komen wij binnen een termijn van 2 maanden bij u langs om te kijken of alles naar wens verlopen is
- De beste adviseurs, ons adviseurs worden regelmatig getraind en bezoeken huisshows / trainingen zodat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen
- Vakkundige monteurs, wij werken samen met geselecteerde monteurs die trainingen en cursussen volgen en zo altijd het beste resultaat bij u leveren
- Service. Wij zijn ook gewone mensen! Ook bij ons gaat wel eens iets mis tijdens renovatie of keukenplaatsing, wat wij wel beloven is dat wij er alles aan doen om het eindresultaat een succes te laten worden.
...

werkgebied Assen