Erfrechtadvocaat

Vind een top 10 advocaat bij jou in de buurt
Mijn locatie
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Ontdek onze top 10 advocaten bij erfrecht

Op zoek naar een ervaren erfrechtadvocaat? Verken op Trustoo de top 10 advocaten in erfrecht. We koppelen je aan de beste juridische experts in jouw omgeving. Je ontvangt snel vier offertes zodat je met vertrouwen kiest. Vertrouw op Trustoo voor de juiste match.

Lees meer...
Elmers Hueting Advocaten Brielle.jpg1
3.

Elmers Hueting Advocaten Brielle

icon
Reageert snel
LSA | Keurmerk NOvA
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (59reviews)

Elmers Hueting Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor, gevestigd in Brielle en Rhoon. Wij zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden en bieden professionele juridische diensten aan zowel bedrijven als particulieren. Onze ervaren advocaten, Hetty Elmers en Hans Hueting, hebben hun krachten gebundeld om u de beste juridische ondersteuning te bieden. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid, betrokkenheid en daadkracht.

Onze kernwaarden zijn duurzaamheid, vertrouwen en kwaliteit. Wij geloven dat deze drie-eenheid essentieel is voor een optimaal resultaat en vormt de basis voor onze werkwijze. Wij streven ernaar om elke situatie op maat te behandelen, met een goed inzicht in de persoon of het bedrijf dat we adviseren.

Bij Elmers Hueting Advocaten is het onze passie om uw juridische conflicten beheersbaar te maken en op te lossen. Wij zoeken zoveel mogelijk naar een oplossing buiten de rechtszaal via overleg of onderhandelingen. Met onze uitgebreide kennis en groot netwerk van specialisten, zijn wij in staat om u de beste juridische oplossingen te bieden.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig advocatenkantoor? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met uw juridische vraagstukken. Vraag nu een gratis offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen bijstaan.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Kaaistraat  1 -3, Brielle
Laatste review 09-04-2024
0181-202908

Erfrechtadvocaat

Als je te maken krijgt met erfrecht, kan het een complex en emotioneel proces zijn. Het is dan ook essentieel om een erfrechtadvocaat in te schakelen die je kan begeleiden en adviseren. Bij Trustoo begrijpen we dit en helpen we je graag verder.

Wat is erfrecht?

Erfrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met de wetten rondom een erfenis na het overlijden van een persoon. Het gaat om de verdeling van bezittingen en schulden van de overleden persoon. Een advocaat gespecialiseerd in erfrecht helpt je deze lastige zaken te beheren.

De rol van een erfrechtadvocaat

Een erfrechtadvocaat is een jurist die gespecialiseerd is in erfrecht. Deze advocaat adviseert je over alle aspecten van het erfrecht, waaronder:

Het opstellen van een testament

Een testament is een officieel document waarin een persoon zijn of haar wensen vastlegt met betrekking tot de verdeling van bezittingen en nalatenschap na overlijden. Het wordt opgesteld met de hulp van een notaris. Een erfrechtadvocaat helpt je begrijpen wat er juridisch bij komt kijken en ondersteunt je bij het doorgeven van je wensen aan de notaris.

Verklaring van erfrecht

De erfrechtadvocaat helpt bij het verkrijgen van een officiële verklaring van erfrecht, die vaak nodig is om de erfenis af te handelen. Deze verklaring wordt ook opgesteld door een notaris.

Geschillen rondom nalatenschap

De erfrechtadvocaat staat je ook bij en adviseert je in geschillen met betrekking tot de verdeling van de erfenis en andere erfrechtelijke zaken.

Waarom een erfrechtadvocaat inschakelen?

Het inschakelen van een erfrechtadvocaat bespaart je veel stress en onzekerheid. De advocaat helpt je bij het begrijpen van de wetten en regels rondom erfrecht en ondersteunt je bij eventuele geschillen over de erfenis.

Erfrechtadvocaten en Trustoo

Erfrecht kan erg complex en emotioneel zijn. Een goede erfrechtadvocaat helpt je bij deze lastige zaken en staat je bij bij eventuele geschillen. Bij Trustoo werken we samen met een breed netwerk van advocaten. We zorgen ervoor dat je in contact komt met de juiste advocaat voor jouw situatie. Vraag gemakkelijk en kosteloos vier offertes aan van erfrechtadvocaten. Zo vergelijk je de diensten en tarieven van verschillende advocaten en maak je de beste keuze voor jouw situatie.

Reviews over advocaten

Onze advocaten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 36.617 reviews uit 23 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Uitstekend werk van Onyx advocaten. Professioneel, respectvol en doortastend. 9 maanden openstaande incasso binnen 2 weken voldaan. Dank! Lees meer...

Mark Soons op Google
26-03-2024
review_img
Onyx Advocaten
starstarstarstarstar

Ik ben super goed geholpen door mr. T. Quist. Bij vragen kon ik altijd voor van alles terecht.
Altijd meedenkend.
Super vriendelijk.
Recht door zee.
En kent zeer zeker de slagen van de zweep.
Al met al een top advocate.
En een advocate met een hart van goud.
Super bedankt.
Groetjes,
Marc.
Lees meer...

IJpeJax IJpeJax op Google
10-03-2024
review_img
Van Uitert & Quist Advocaten
starstarstarstarstar

Ik ben in een letselschade zaak bij gestaan door Edwin v Gerven,die voor mij naar volle tevredenheid is afgerond.
Edwin was steeds goed en snel bereikbaar en gaf telkens goede aanwijzingen waardoor het snel afgewikkeld kon worden.
Ik kan Sumrin Advocaten zeer zeker aanbevelen !!
Lees meer...

Henk van Zoggel op Google
10-03-2024
review_img
Sumrin Advocaten
starstarstarstarstar

Deze advocaat is in 1 woord een topper. Rechtvaardig, strijdvaardig maar vooral eerlijk. Spiegelt de zaken niet mooier voor dan dat ze zijn. Haar pleidooi is in 1 woord fantastisch. Alles wat ze zegt heeft ze met bewijzen onderbouwd. Ze gaat de strijd aan met onrecht en doet er alles aan het onrecht aan te tonen. Dit advocatenbureau hoort wat mij betreft absoluut bij de topkantoren in ons land. Lees meer...

jean-pierre pielaat op Google
25-02-2024
review_img
Wouters & Wouters Advocaten
starstarstarstarstar

Perfecte afhandeling en professionele ondersteuning echte aanrader! Lees meer...

Arno De Bruijne op Google
01-02-2024
review_img
VLDW Advocaten / Van Leeuwen De Waard Advocaten
starstarstarstarstar

Zojuist een second opinion gekregen van mevrouw Jeulink. Ik heb me echt gehoord gevoeld. Zij kan de hoofd- en bijzaken goed uit elkaar halen en heeft mij eerlijk juridisch advies gegeven waar ik erg blij mee ben. Nu weet ik waar ik sta en kan ik verder. Hartelijk dank! Een goede advocate met oog voor detail waardoor het totale plaatje van de zaak compleet wordt. Lees meer...

Barbara Blijlevens op Google
08-01-2024
review_img
Braak Advocaten