Vind een top 10 Belastingadviseur in Delft

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Bekijk meer
Plaats
belastingadviseur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
441.000+succesvolle aanvragen

Belastingadviseurs in Delft

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 belastingadviseur in Delft. Het meest complete overzicht. Zo min mogelijk belasting betalen en de fiscale kansen benutten met de beste belastingadviseurs in uw regio.

In Delft kunt u een belastingadviseur vinden voor bedrijven, ZZP-ers of particulieren. De belastingadviseur kan u op fiscaal gebied helpen en adviseren, zodat u profiteert van de belastingregels. De kosten van een belastingadviseur zijn afhankelijk van wat u wilt laten doen. Voorbeelden waar de belastingadviseur mee kan helpen zijn:

• Belastingadvies: een belastingadviseur kan belastingzaken vertalen naar slimme adviezen en oplossingen.
• Belastingaangifte: denk hierbij aan inkomstenbelasting, maar ook aan omzetbelasting, erfbelasting of vennootschapsbelasting.
• Btw-advies: met een goed btw-advies zorgt u voor een optimale btw-positie voor uw onderneming of bedrijf.
• Jaarrekening: de belastingadviseur kan vaak ook een overzicht van de financiële situatie van een bedrijf opstellen. Dit wordt ook wel een financieel jaarverslag genoemd.

In Delft hebben wij 10 goede belastingadviseurs gevonden. De belastingadviseurs in Delft hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.0. Welke belastingadviseur u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het belastingadvies. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende belastingadviseurs. Zo kunt u eenvoudig de belastingadviseurs vergelijken en de juiste belastingadviseur inschakelen voor uw belastingzaken.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste belastingadviseurs aan te vragen
CijferMeester Voorburg.jpg
7. CijferMeester Voorburg
Reageert snel
Direct beschikbaar
8,8 (92)

Het CijferMeester administratiekantoor wil zich in de markt van ca. 17.000 administratieve dienstverleners onderscheiden door te excelleren in de dienstverlening. Hoe? Onderstaand leest u meer over hoe wij dit bereiken. Noem het onze gedragscode:

1. Administratie en boekhouding; kwaliteit tegen aanvaardbare kosten
Een CijferMeester administratiekantoor biedt u het beste van twee werelden: de charme van een klein administratiekantoor en de kwaliteit vergelijkbaar met die van groot accountantskantoor. De specialisaties: fiscaal recht op alle gebieden, financieel advies, verzekeringsadvies, (register)accountancy, financierings vraagstukken, inkomensplanning, enz.

2. Transparante en beheersbare kosten
Het CijferMeester administratiekantoor werkt tegen vaste prijzen. Zij maken een offerte van de te verwachten kosten op basis van de door u verstrekte gegevens omtrent uw bedrijf en boekhouding. Wordt uw bedrijf groter? Verandert de rechtsvorm? Neemt u personeel in dienst?

3. Pro-actief optreden en advisering
Indien uw eigen CijferMeester administratiekantoor vermoedt dat het voor u fiscaal aantrekkelijk is om bepaalde beslissingen te nemen en/of maatregelen te treffen, dan zal hij/zij hierover zelf contact met u opnemen. Het adviseren op het gebied van boekhouding en administratieve zaken is één van de diensten die de CijferMeesters u bieden.

4. Een vertrouwensrelatie
Goed beschouwd is dit het belangrijkste argument in uw keuze voor een intermediair. Daarom adviseren wij potentiële klanten altijd om een aantal aanbieders met elkaar te vergelijken. Niet alleen d.m.v. een mail en op basis van het kostenplaatje, maar door het administratiekantoor te bezoeken.

5. Continuïteit
Mocht uw CijferMeester administratiekantoor voor langere tijd uitvallen, dan zorgt het hoofdkantoor voor adequate vervanging. Uw belangen kunnen zo altijd worden behartigd.

6. Goede bereikbaarheid
Op het moment dat u als een klant een behoefte heeft, wilt u ook direct antwoord. Wat hij/zij in ieder geval niet wil is een telefoonbeantwoorder met de tekst dat hij/zij wordt teruggebeld. Bij het administratiekantoor van een CijferMeester wordt u altijd geholpen.

7. Snelle response op vragen/verzoeken
Het CijferMeester administratiekantoor hanteert als norm dat telefoontjes en mails binnen 24 uur worden beantwoord.

8. Financieel inzicht in huidig en toekomstig inkomen
Weet u op dit moment exact hoe uw partner er financieel voor staat, in geval u onverhoopt iets overkomt? Weet u op dit moment hoe uw inkomen er uit ziet, als u van uw pensioen wilt gaan genieten? Als klant van een CijferMeester administratiekantoor beschikt u over een adviseur die faciliteiten beschikbaar heeft om op dit punt het door u gewenste inzicht te verstrekken.

9. Voorop in innovatie waar het klanten tot voordeel strekt
De markt van de administratieve dienstverlening zal de komende vijf tot tien jaar ingrijpend veranderen. Door middel van automatisering komen er steeds meer mogelijkheden voor u om zaken zelf te doen. Zo kunt u uw banktransacties automatisch laten boeken in uw boekhouding door een koppeling van onze software met uw bank. Ook inkoopfacturen kunnen tegenwoordig in uw administratie worden verwerkt door middel van scan-en-herken-technologie.

10. De wil om te verrassen
Het goede gevoel dat u ervaart, als een klant u een compliment geeft omdat u iets doet dat uw klant als positief verrassend ervaart. Het CijferMeester administratiekantoor is net als u ondernemer en vindt het ook leuk als zo’n moment bij u kunnen creëren. Dat kan met een spontante tussentijdse analyse van uw bedrijfscijfers zijn; onverwachte vragen in uw belang, een kopie van een krantenartikel aangaande uw markt, onze periodieke gratis papieren nieuwsbrief, enz, enz.
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Delft
92 beoordelingen
12 jaar in bedrijf
AAme Accountants & Belastingadviseurs.jpg
9. AAme Accountants & Belastingadviseurs
8,8 (48)

AAme Accountants en Belastingadviseurs is een actief en dynamisch kantoor met een uitgebreide cliëntenkring in heel Nederland en het buitenland. Hiertoe behoren vrije beroepsbeoefenaren, ondernemingen en ondernemers in het MKB-segment, grotere (internationale) bedrijven, non-profit organisaties, vermogende particulieren en starters. Een team van gemotiveerde medewerkers staat ter beschikking om u te begeleiden en te adviseren op administratief, fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied.

AAme Accountants en Belastingadviseurs is opgericht in 1984 en heeft zich gespecialiseerd in de internationale en nationale belastingwetgeving, sociale verzekering wetgeving en financieel advies.
Vanaf 1984 heeft AAme zich snel uitgebreid en een reputatie opgebouwd met betrekking tot goede adviezen. AAme heeft een uitstekende cliëntenportefeuille opgebouwd, zowel in de particuliere als zakelijke sector.

AAme Accountants en Belastingadviseurs staat voor een no-nonsense beleid. De kern van ons bedrijf is accountancy en belastingadvies, maar u kunt bij ons ook voor meerdere speciale adviesdiensten terecht. Deels hebben we die in eigen huis, deels werken we hiertoe samen met partners. Daarnaast hebben wij een (internationale) salarisafdeling en zijn wij specialist op het gebied van grensoverschrijdende arbeid en alles wat daarmee samenhangt.

AAme Accountants en Belastingadviseurs heeft specifieke deskundigheid op verschillende gebieden. Wij geven individuele- en bedrijfsadviezen, maar ook adviezen naar aanleiding van audit-opdrachten. Voor de vragen waarop wij binnen AAme geen antwoord hebben, werken wij nauw samen met diverse specialisten.

Onze medewerkers zijn hoog gekwalificeerd en goed opgeleid. Ons motto is het geven van de beste adviezen, welke specifiek zijn toegesneden op de individuele wensen en omstandigheden van onze klanten.

AAme verzekert zich ervan dat haar klanten de adviezen en de redenatie welke hierbij hoort, kunnen begrijpen en toepassen.
...

Gratis en vrijblijvend
Olof Palmestraat 24, Delft
48 beoordelingen
37 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste belastingadviseurs aan te vragen
Filters
Belastingadviseur voor
Type advies
Afstand
Trustoo score

Wat kost een belastingadviseur?

Een belastingadviseur kost per uur tussen de 50,- en € 100,- Een belastingadviseur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een belastingadviseur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
50
100
150

Veelgestelde vragen

Wat is een belastingadviseur?

Zowel particulieren als bedrijven en organisaties hebben met de Belastingdienst van doen. Vaak is het wenselijk om hierbij professioneel advies in te winnen. Dit is wat een belastingadviseur u biedt, maar wat is een belastingadviseur eigenlijk precies? Belastingadviseurs helpen particulieren, bedrijven en organisaties in Nederland op het gebied van belastingen. Bij het doen van belastingaangiftes bijvoorbeeld. Daarnaast geven ze vaak advies over de financieel meest aantrekkelijke mogelijkheden volgens de fiscale wet- en regelgeving.

Kennis van zaken
Een belastingadviseur is thuis in de wereld van belastingen en geeft hier gericht advies over. Daarbij zijn belastingadviseurs altijd op de hoogte van de meest actuele Nederlandse en internationale wet- en regelgeving op dit gebied. Ze weten als geen ander wat in uw situatie de voordeligste optie is bij het betalen van belastingen. Naast de geldende wet- en regelgeving houden ze hierbij ook rekening met de administratie van particulieren. Datzelfde geldt voor de administratieprocessen van bedrijven en organisaties. Kortom, een belastingadviseur heeft kennis van zaken waar u uw voordeel mee kunt doen.

Dienstenpakket van belastingadviseurs
U kunt een belastingadviseur voor diverse doeleinden inschakelen. Bekende voorbeelden hiervan zijn het doen van belastingaangifte en het verschaffen van belastingadvies. Daarnaast staan belastingadviseurs ook voor u klaar voor het schrijven van bezwaarschriften, het behandelen van beroepsprocedures en het controleren van jaarrekeningen. Verder zorgt de belastingadviseur onder andere voor het onderhouden van het contact met de Belastingdienst en eventuele intermediairs.

Wilt u ook een belastingadviseur inschakelen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op zodat u een goed vergelijk kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een belastingadviseur?

Kunt u wel hulp gebruiken bij uw belastingaangifte? Of misschien wilt u als bedrijf graag uw jaarrekening gecontroleerd hebben? Belastingadviseurs staan graag tot uw dienst maar wat doet een belastingadviseur nu precies? Een belastingadviseur helpt u bij alle aangelegenheden die bij belastingen komen kijken. Daarvoor is hij of zij thuis in zowel de Nederlandse als internationale wet- en regelgeving rondom belastingen. Zoals de naam al zegt, hebben belastingadviseurs eveneens een adviserende rol naast het doen van aangiftes en controles van jaarrekeningen.

Op diverse plekken werkzaam
Er wordt zowel door particulieren als door bedrijven en organisaties een beroep gedaan op de belastingadviseur. Belastingadviseurs kunnen als zzp’er werkzaam zijn, maar veelal werken ze op accountants- en belastingadvieskantoren, bij trustmaatschappijen, bij grote bedrijven of bij organisaties. Ook kan een belastingadviseur uiteraard werkzaam zijn bij de Belastingdienst. Tijdens hun werkzaamheden voor of binnen bedrijven en organisaties werken ze vaak samen met juristen, CFO’s, financieel analisten en accountants.

Opleiding belastingadviseurs
Ongeacht vanuit welke hoedanigheid u een beroep doet op een belastingadviseur: u kunt erop vertrouwen dat hij of zij over kennis van zaken beschikt. Meestal hebben ze een opleiding in de fiscale economie of het fiscaal recht genoten. Deze opleidingen worden zowel op hbo- als op wo-niveau aangeboden. Verder kunnen bij het RB, Register Belastingadviseurs, vakopleidingen gevolgd worden. Eenmaal een certificaat van deze beroepsorganisatie behaald, mag de afkorting FB gebruikt worden. Dit staat voor Federaal Belastingadviseur.

Wilt u ook zorgeloos op de expertise van een belastingadviseur vertrouwen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op bij belastingadviseurs bij u in de buurt.
Lees meer...

Wat kost een belastingadviseur?

Als u de expertise van een belastingadviseur wilt inschakelen, stelt u zichzelf vast de vraag: wat kost een belastingadviseur eigenlijk? Dit is van diverse factoren afhankelijk, waaronder van uw opdracht. Over het algemeen moet u rekening houden met een uurtarief dat tussen de € 35,- en € 150,- ligt. Dit is exclusief BTW. Daarnaast heeft u meestal de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten bij een belastingadviseur. Sluit u een dergelijk abonnement af bij een grotere organisatie? Houd dan rekening met een bedrag vanaf circa € 45,- per maand.

Invullen van belastingaangifte
Een van de meest bekende werkzaamheden waarvoor belastingadviseurs door particulieren worden ingeschakeld is het invullen van de belastingaangifte. Hoewel de prijzen hiervoor kunnen variëren, kost u dit gemiddeld € 60,- per standaard belastingaangifte. Een en ander is daarbij afhankelijk van de complexiteit van uw persoonlijke situatie. Is deze situatie vrij complex? Dan betaalt u waarschijnlijk een iets hoger tarief. Datzelfde geldt voor als u een fiscaal partner heeft. Het uitbesteden kost u dan circa € 75,- per belastingaangifte.

Zakelijk belastingadvies
Zoals genoemd zijn belastingadviseurs niet alleen werkzaam voor particulieren maar ook voor bedrijven en organisaties. Qua werkzaamheden moet u naast het uitbesteden van eveneens belastingaangiftes denken aan het controleren van de jaarrekeningen. Verder staan belastingadviseurs tot uw dienst voor het schrijven van bezwaarschriften, de behandeling van beroepsprocedures en meer. Indien gewenst, kunnen zij ook het contact voor u onderhouden met de Belastingdienst.

Overweegt u ook om een belastingadviseur in te schakelen? Wij adviseren u dan om meerdere offertes op te vragen. Hiermee kunt u een uitstekend vergelijk maken.
Lees meer...
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste belastingadviseurs in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste belastingadviseurs
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste belastingadviseurs actief in Delft.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.