Particuliere verhuizingen

Vind een top 10 verhuisbedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
verhuisbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 verhuisbedrijven voor particuliere verhuizingen

Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf voor particuliere verhuizingen? Op Trustoo koppelen we je aan de beste lokale verhuizers. Wij matchen, jij kiest. Vraag snel vier offertes aan en kies met volledig vertrouwen voor jouw ideale verhuisbedrijf.

Lees meer...

Particuliere verhuizingen

Verhuizen kan een uitdaging zijn, maar met de juiste hulp kan het proces een stuk eenvoudiger worden. Het inschakelen van een verhuisbedrijf kan zorgen voor een efficiënte en stressvrije verhuizing. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste verhuisbedrijf dat aan al je behoeften voldoet.

Wat zijn particuliere verhuizingen?

Particuliere verhuizingen zijn verhuizingen die worden uitgevoerd door individuen of gezinnen. Dit kan variëren van het verhuizen naar een nieuw huis in dezelfde stad, tot een internationale verhuizing. Het inzetten van een verhuisbedrijf voegt waarde toe door de last van het verhuizen zelf weg te nemen, waardoor jij meer tijd en energie kunt besteden aan andere belangrijke aspecten van de verhuizing.

Hoe kan Trustoo helpen bij particuliere verhuizingen?

Bij Trustoo zijn we er om je te helpen bij het vinden van het juiste verhuisbedrijf voor je particuliere verhuizing. We bieden je de mogelijkheid om vier offertes te vergelijken van verschillende verhuisbedrijven bij jou in de buurt. Dit geeft je de kans om de diensten, prijzen en ervaringen van verschillende bedrijven te vergelijken, zodat je het bedrijf kunt kiezen dat het beste bij je past.

Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf?

Er zijn veel voordelen aan het kiezen voor een professioneel verhuisbedrijf voor je particuliere verhuizing. Ze hebben de ervaring en expertise om de verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Bovendien kunnen ze je helpen met het inpakken en uitpakken van je spullen en het demonteren en monteren van meubels. Ook beschikken verhuisbedrijven over de juiste uitrusting en verzekeringen om je bezittingen veilig en zorgvuldig te vervoeren, waardoor je kostbare spullen in goede handen zijn tijdens de overgang naar je nieuwe huis.

Reviews over verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3 gebaseerd op in totaal 60.220 reviews uit 26 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,3
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Duidelijke communicatie. Helaas werkt dit gebied niet buiten de regio Eindhoven. Lees meer...

Marcel Kok
20-11-2023
review_img
EA Logistics & Moving
starstarstarstarstar

Ik ben zeer tevreden met de service die Mega Movers vandaag heeft geleverd, de heren waren hartstikke aardig en vriendelijk. Lees meer...

Mary Lukoki op Google
02-11-2023
review_img
Megamovers
starstarstarstarstar

Een heel fijn verhuisbedrijf. Heeft kasten voor mij opgehaald bij de ikea
En daarna thuis voor mij gemonteerd. En heeft ondertussen laminaat neergelegd en verder al mijn spullen snel verhuist en weer veilig neergezet bedankt Hans en ze teamsuper bedrijf heel beleefd en sociaal
Lees meer...

Adam Chahed op Google
05-10-2023
review_img
Verhuisbedrijf Help 2 Move
starstarstarstarstar

Fantastische werkmannen die erg goed werk hebben afgeleverd. Maak van tevoren goede afspraken over duur/hoeveelheid spullen, dan moet het helemaal goed komen!
Zeer tevreden
Lees meer...

Myrthe Lont op Google
23-09-2023
review_img
Daly Verhuizingen
starstarstarstarstar

Wat een fijne gasten, Ivo, Rico, Sulyman en andere collega wies naam we zijn vergeten😅 gaan heel nauwkeurig te werk en hebben zeer netjes gewerkt. Dikke complimenten
Groetjes Robert en Karin
Lees meer...

Robert Teunissen op Google
12-08-2023
review_img
Excellent Packing and Moving BV
starstarstarstarstar

Super goede service, komen afspraken na en op de verhuisdag zelf perfect geregeld Lees meer...

Mirjam
01-06-2023
review_img
Schlechter transport en verhuizingen BV