Wat kan Eet & Vier bieden aan verschillende soorten catering?
Kort en algemeen gezegd: van aperitivo tot nagerecht en uiteraard ook een goed verzorgde lunch.
Luxe aperitivo - borrel - plank van Italiaanse lekkernijen – wisselende samenstelling
Antipasto - voorgerecht - een licht voorgerecht om de smaakpapillen te prikkelen
Primo piatto - eerste gang - deze gang omvat doorgaans een heerlijke pasta, geserveerd in de juiste hoeveelheid om nog wat ruimte over te laten
Secondo piatto - tweede gang - de tweede gang bestaat meestal uit vlees of vis, eventueel vergezeld door een 'contorno' (bijgerecht) dat groenten of een salade kan bevatten
Dolce - nagerecht
Luxe aperitivo - borrel - plank van Italiaanse lekkernijen – wisselende samenstelling
Antipasto - voorgerecht - een licht voorgerecht om de smaakpapillen te prikkelen
Primo piatto - eerste gang - deze gang omvat doorgaans een heerlijke pasta, geserveerd in de juiste hoeveelheid om nog wat ruimte over te laten
Secondo piatto - tweede gang - de tweede gang bestaat meestal uit vlees of vis, eventueel vergezeld door een 'contorno' (bijgerecht) dat groenten of een salade kan bevatten
Dolce - nagerecht
Wat zijn de begintarieven voor een catering?
Lunchcatering is mogelijk vanaf 25 euro per persoon (onder de 8 personen geldt een starttarief van 75 euro)
Menuopties voor een dinercatering:
Basis - 3 gangen (voorgerecht - pastagerecht + bijgerecht - nagerecht) - € 35 euro
Luxe - 4 gangen (voorgerecht - pastagerecht - vlees/vis/vegagerecht + bijgerecht - nagerecht) - € 45 euro
Excellent (luxe aperitivo - voorgerecht - pastagerecht - vlees/vis/vegagerecht + bijgerecht - nagerecht) - 5 gangen - € 55
Genoemde prijzen zijn per persoon, exclusief startkosten en evt bijkomende kosten.
Menuopties voor een dinercatering:
Basis - 3 gangen (voorgerecht - pastagerecht + bijgerecht - nagerecht) - € 35 euro
Luxe - 4 gangen (voorgerecht - pastagerecht - vlees/vis/vegagerecht + bijgerecht - nagerecht) - € 45 euro
Excellent (luxe aperitivo - voorgerecht - pastagerecht - vlees/vis/vegagerecht + bijgerecht - nagerecht) - 5 gangen - € 55
Genoemde prijzen zijn per persoon, exclusief startkosten en evt bijkomende kosten.
Wat is handig om te weten over je prijzen (kortingen of extra kosten)?
Startkosten van een dinercatering zijn:
Tot 10 personen: € 175 euro
11-25 personen € 150
Vanaf 25 personen € 125
Reiskosten worden berekend vanaf 20 km buiten Rhenen (enkele reis) tegen een tarief van €0,25/km
Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor aanvang. Tussen de 14 en 7 dagen 50% van het totaalbedrag. Bij annulering < 7 dagen voor aanvang betaalt u 100% van het totaalbedrag
De bedragen zijn exclusief 9% BTW (m.u.v. alcoholhoudende dranken 21%)
De gewenste datum wordt 5 dagen voor u gereserveerd. Graag een reactie binnen die termijn. Na 5 dagen kan de datum niet meer gegarandeerd worden.
Extra kosten kunnen zijn (altijd in overleg):
Extra personeelskosten (bij grotere groepen, bij live cooking of bediening)
Servies (meestal in combinatie met bediening)
Dranken
Parkeerkosten
Tot 10 personen: € 175 euro
11-25 personen € 150
Vanaf 25 personen € 125
Reiskosten worden berekend vanaf 20 km buiten Rhenen (enkele reis) tegen een tarief van €0,25/km
Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor aanvang. Tussen de 14 en 7 dagen 50% van het totaalbedrag. Bij annulering < 7 dagen voor aanvang betaalt u 100% van het totaalbedrag
De bedragen zijn exclusief 9% BTW (m.u.v. alcoholhoudende dranken 21%)
De gewenste datum wordt 5 dagen voor u gereserveerd. Graag een reactie binnen die termijn. Na 5 dagen kan de datum niet meer gegarandeerd worden.
Extra kosten kunnen zijn (altijd in overleg):
Extra personeelskosten (bij grotere groepen, bij live cooking of bediening)
Servies (meestal in combinatie met bediening)
Dranken
Parkeerkosten
Wat kun je vertellen over je werkwijze?
Op de gewenste datum zal Eet & Vier op de afgesproken tijd arriveren. Dit zal in de meeste gevallen zijn voordat uw gasten zullen aankomen. Dan zullen wij gebruik maken van uw keuken om de laatste hand te leggen aan de gerechten en de schalen op te maken. Daarbij kan het nodig zijn gebruik te maken van uw oven, fornuis, vriezer of koeling.
Terwijl u gezellig met uw gasten aan tafel zit zullen de verschillende gekozen gangen op tafel verschijnen. Wanneer alle spullen van Eet & Vier zijn opgeruimd en de laatste gang op tafel staat zullen wij vertrekken en kunt u gezellig blijven natafelen met uw gezelschap.
Terwijl u gezellig met uw gasten aan tafel zit zullen de verschillende gekozen gangen op tafel verschijnen. Wanneer alle spullen van Eet & Vier zijn opgeruimd en de laatste gang op tafel staat zullen wij vertrekken en kunt u gezellig blijven natafelen met uw gezelschap.