de beste uitvaartverzorgers voor jou
Kies uit +675 top UitvaartverzorgersKies uit +675 Uitvaartverzorgers in Nederland

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

9,1
placeEmopad 56, 5663PB, Geldrop
grade24 beoordelingen
timelapse8 jaar in bedrijf
Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Gratis en vrijblijvend
Over Uitvaartzorg Hans Raaijmakers:
Na jarenlang in het crematorium in Heeze te hebben gewerkt, maakte Hans (rechts op de foto) in 1995 de overstap naar de uitvaartzorg. Na eerst als uitvaartverzorger bij een grote uitvaartonderneming in Geldrop te zijn begonnen, is hij in de loop der jaren binnen dit bedrijf doorgegroeid naar leidinggevende. Dit had echter wel een keerzijde.
Hans: “Het verzorgen van uitvaarten kwam hierdoor steeds meer in het gedrang. Ik miste daardoor het contact met nabestaanden en het feit dat ik echt iets voor mensen kon betekenen die in een moeilijke periode van hun leven terecht waren gekomen. Gesterkt door de vele positieve reacties die ik altijd van nabestaanden heb mogen ontvangen, heb ik besloten om met ingang van 1 januari 2012 een eigen uitvaartonderneming te beginnen.”
Exact 2 jaar na de oprichting, op 1 januari 2014, is Hans’ zoon Leon fulltime in dienst gekomen. De jarenlange ervaring in de uitvaartbranche van Hans, gecombineerd met de kennis in vormgeving en audiovisuele techniek van Leon, bleek een juiste mix waardoor alle facetten die bij een uitvaart komen kijken in eigen beheer verzorgd konden gaan worden. Dit kwam de flexibiliteit naar nabestaanden toe alleen maar ten goede.
Leon: “Opgegroeid met een vader als uitvaartverzorger heb ik van jongs af aan meegekregen wat het vak inhoudt. Toen hij besloot om een eigen uitvaartonderneming te starten, ben ik vanaf de eerste dag nauw betrokken geweest bij alle werkzaamheden die zich voordeden. Na twee jaar ben ik fulltime in dienst gekomen en opgeleid tot uitvaartverzorger, een vak wat ik inmiddels sinds enkele jaren met veel voldoening uitoefen. Het is een beroep waarbij je veel voor nabestaanden kunt betekenen en het voelt goed wanneer je ze kunt ondersteunen bij het afscheid nemen van hun dierbare.”
Inmiddels bestaat het team van Uitvaartzorg Hans Raaijmakers uit 5 professionele uitvaartverzorgers. Door de kleinschaligheid van dit team heeft u altijd met dezelfde mensen te maken die u persoonlijk bijstaan.
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse8 jaar in bedrijf
star24 beoordelingen
people_outline3 medewerkers
Diensten

Reviews over Uitvaartzorg Hans Raaijmakers
info_outline

10,0
starstarstarstarstar
24 beoordelingen
5star
96%
4star
4%
3star
0%
2star
0%
1star
0%
Robert Hinzen ongeveer 1 jaar geleden op google
"Al onze wensen zijn op een goede manier uitgevoerd. Betrokken en meedenkende medewerkers. Een goede steun op een moeilijk moment."
google
5.0
starstarstarstarstar
24 reviews
.

Contact opnemen met Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Crematie
Begrafenis
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt

Uitvaartzorg Kremer
9,2
grade23 beoordelingen
Uitvaartverzorging Ultimum Vale
9,1
grade114 beoordelingen
5% korting op de tarieven via logo_small.svg
Intence Uitvaartbegeleiding
8,5
grade3 beoordelingen
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
Boy Jansen Uitvaartverzorging
8,4
grade4 beoordelingen
.