Over onsErvaringOpdrachtenReviewsFAQ

Ecoteers | Sustainable Marketing Agency 🌳

DUURZAAM MARKETING BUREAU
Reageert snel
Geregistreerd Webdesigner
Demmersweg 40, Hengelo
3 jaar in bedrijf
9,8 (31)
Kom in contact met Ecoteers | Sustainable Marketing Agency 🌳
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
ContactErvaringOpdrachtenReviewsFAQ
Of neem contact op via:

Over Ecoteers | Sustainable Marketing Agency 🌳:

Ecoteers staat voor Sustainable Marketing: sterke online strategieën met een duurzame impact. Hoe kunnen we jouw organisatie verder helpen?

Een duurzaam marketingbureau dat het verschil maakt
Marketing is een krachtig middel, vooral als je het inzet voor de juiste doelen. Daarom richten we ons bij Ecoteers op sustainable marketing en duurzame oplossingen.

Sustainable marketing zorgt voor succes op de lange termijn én een positieve impact op de wereld. Wij steunen daarom duurzame initiatieven en werken samen met onze klanten aan een betere wereld.

Wij zetten ons met onze diensten, projecten en partners in om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. We geloven er heilig in dat wanneer marketing voor goede zaken wordt ingezet, dit een verschil kan maken.

Met Ecoteers gebruiken we marketing om verantwoorde producten aan de man te brengen. Daarnaast bieden wij ngo’s en groene start-ups de hulp die ze nodig hebben.

Omdat we gelijk bij de oprichting deze filosofie hebben vastgelegd, is duurzaamheid vanaf het begin leidend geweest in al onze keuzes. Dit valt terug te zien in de organisaties waarmee wij samenwerken.

Wij zijn overtuigd van onze diensten en gaan voor samenwerkingen op de lange termijn: daarom zijn al onze services maandelijks opzegbaar en factureren wij altijd achteraf pas.
Lees meer...

Trustoo Top Score

Webdesigners met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score

Vorige awards

info_outline
top_pro_2022
Top Pro 2022
top_score_2022
Top Score 2022

Expertise

Advertising
Social media
Copywriting
Webdevelopment
Linkbuilding
Marketplaces
Google Shopping
Website laten maken
Webshop laten maken
Branding
Marketing
SEO
Grafisch vormgeving
Logo
WordPress Expert
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Adverteren op zoekmachines (SEA)
Conversie optimalisatie (CRO)
Social Media Marketing
Content Marketing
E-mail Marketing / Marketing Automation
Website bouw / redesign
Overige online marketing
Nieuwe website of webshop
Website
Webshop
Bestaande website vernieuwen
Bestaande website onderhouden
Huisstijl / Logo ontwikkelen
Anders
Nieuwe teksten schrijven
Bestaande teksten corrigeren
Teksten schrijven & corrigeren
Webteksten
Informatieve teksten
Commerciële teksten
Amuserende teksten
Andere teksten
Teksten vertalen
Nationale website (Nederlands)
Internationale website
Nationale webshop (e-commerce)
Internationale webshop (e-commerce)

Waarom voor ons kiezen?

? Maandelijks opzegbaar!
? Duurzame online marketing!
? Facturen altijd achteraf

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

3 jaar in bedrijf
31 beoordelingen
25 medewerkers
5 jaar ervaring

Lid van

Nederlands Geregistreerde Webdesigners

Uitgevoerde opdrachten (3)

  • foto 1 van project De Buren | SEO, Ads & webdevelopment
    De Buren | SEO, Ads & webdevelopment
  • foto 1 van project Amperapark | SEO & Webdevelopment
    Amperapark | SEO & Webdevelopment
  • foto 1 van project 123Onlineboekhouding | Ads & SEO
    123Onlineboekhouding | Ads & SEO

Reviews over Ecoteers | Sustainable Marketing Agency 🌳

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
31 reviews uit 3 bronnen

FAQ - veelgestelde vragen aan Ecoteers | Sustainable Marketing Agency 🌳

Waarom ben je begonnen met dit type werk?
Met Ecoteers willen we marketing inzetten om verantwoorde producten aan de man te brengen. Samen met ons team, onze diensten, -projecten en -partners zetten we ons in om een positieve en duurzame bijdrage te leveren aan de wereld. We zijn er dan ook van overtuigd dat marketing voor goede zaken kan worden ingezet. Deze combinatie van marketing en een positieve bijdrage aan een betere wereld, konden we naar onze mening nog niet genoeg terugvinden. Ecoteers heeft vanaf het begin de filosofie “samen naar een betere wereld” vastgelegd. Hierdoor is duurzaamheid sinds de oprichting leidend geweest.
Hoeveel ervaring heb je in deze branche?
Het team van Ecoteers bestaat uit meer dan 25 mensen uiteenlopend van Advertising, Copywriting tot Web Development en Social Media. Iedereen beschikt over hun eigen ervaringen en kennis. Een divers team vinden wij belangrijk zodat de variërende opdrachtgevers de kennis ontvangen die zij verdienen. De pakketten die wij aanbieden worden samengesteld op basis van de benodigde kennis van bijvoorbeeld onze schrijvers.
Waarom zouden klanten voor jou moeten kiezen?
Ecoteers garandeert dat alle diensten waar we gebruik van maken, bekend staat om duurzaamheid. We hebben bijvoorbeeld een server die draaien op zonne-energie, beschikt onze kantoren in Hengelo en Utrecht over tweedehands interieur en zijn onze Ecoteers T-shirts gemaakt van 100% organische materiaal. Wanneer een klant kiest voor onze dienst, wordt niet alleen het marketingvraagstuk aangepakt, maar zetten we ons ook samen in voor een betere wereld! Eén van onze kernwaardes om duurzaamheid te waarborgen, is het planten van bomen voor alle diensten en/of producten die wij aanbieden. Dit doen wij niet door te compenseren, maar om onze doelen te behalen voor een netto positieve impact op het milieu en de natuur. Zo wordt er bijvoorbeeld voor elke 2500 woorden die de copywriting specialisten schrijven, minimaal 1 boom geplant. Ben je benieuwd naar onze andere kernwaardes? Check dan www.ecoteers.nl/over-ons/ !
Wat is handig om te weten over je prijzen (kortingen of extra kosten)?
Elke dag ontstaan er nieuwe start-ups. Veel van deze concepten kunnen een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld. Helaas ontbreekt er vaak bij deze start-ups een budget. Duurzame start-ups verdienen naar onze mening alle hulp die zij verdienen. Daarom bieden wij onze services aan duurzame start-ups aan tegen een gereduceerd tarief. Ben je benieuwd of dit ook voor jouw start-up geldt? Neem contact met ons op!
Welk advies zou je geven aan klanten die op zoek zijn naar een bedrijf uit jouw branche?
Ons advies is om te kijken hoe je diensten in kan zetten voor een betere wereld. Kijk naar je organisatiedoelen en kies op basis daarvan de geschikte partner. Wil je marketing uitbesteden? Kijk dan bijvoorbeeld naar marketingbureaus die zich inzetten voor duurzaamheid! Zo werken we samen aan een betere wereld
Op welke recente opdracht ben je trots en waarom?
Wij zijn trots op alle samenwerkingen die wij aangaan! Als we dan toch moeten kiezen, dan 123Onlineboekhouding. 123Onlineboekhouding is een jonge onderneming die momenteel al acht jaar aan ervaring heeft opgebouwd in de financiële wereld. Het uitgangspunt van 123Onlineboekhouding is de organisatie te laten doen waar hij goed in is, namelijk ondernemen. Ecoteers helpt 123Onlineboekhouding bij zoekmachine optimalisatie. Door middel van de juiste zoekmachine optimalisatie kan het verschil worden gemaakt tussen het bedrijf en de concurrent. Zeker in de financiële wereld zijn er veel concurrenten actief. Wij zijn trots op onze onderneming aangezien er goede resultaten worden geboekt en er sprake is van een hoge mate van tevredenheid over de samenwerking. Zo zegt de eigenaar van 123Onlineboekhouding “De dienstverlening en de samenwerking zijn perfect. Ecoteers is persoonlijk naar ons toegekomen om de zaken te bespreken en houden je continue op de hoogte over de actualiteit.”
Kom in contact met Ecoteers | Sustainable Marketing Agency 🌳
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare webdesigners in de buurt