Vind een top 10 Timmerman in Timmerman

Selecteer waarvoor de timmerman nodig is
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.200.000+succesvolle aanvragen

Timmermannen in Timmerman

Sorteren op
Resultaat 1-10 van de beste timmermannen in Timmerman. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste timmermannen in uw regio.

In Timmerman kunt u bij een timmerman terecht als u een vakman voor nieuwbouw of renovaties nodig heeft. Timmermannen zijn specialist in het vak en helpen u bij maatwerk in huis of op de werkvloer. De opties waarbij u een timmerman in Timmerman kunt inzetten zijn eindeloos. Een timmerman in Timmerman kan u bijvoorbeeld helpen bij:

• Constructies zoals vloeren, wanden, deuren en plafonds
• Maatwerk meubilair en dakkappellen
• Renoveren van meubilair
• Machinale houtbewerking
• Bekistingen van metaal of hout fabriceren

In Timmerman hebben wij NaN goede timmermannen gevonden. De timmermannen in Timmerman hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welke timmerman u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de timmerman. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende timmermannen. Zo kunt u eenvoudig de timmermannen vergelijken en de timmerman kiezen die bij u past.
Lees meer...
Alle diensten
Kasten op maat, meubels & ombouw
Binnendeuren & deurlijsten
Trap
Zolder & vliering
Wanden & muren
Plafond
Vloer
Kozijnen & ramen
Dakkapel & dakvenster
Veranda's, schuur & overkappingen
Buitendeuren & Poort
Hang- en Sluitwerk
Overig timmerwerk
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Timmerman voor
Trustoo score

Hoe het werkt

Op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste bedrijven in jouw regio.

De beste bedrijven in je buurt

De beste bedrijven in je buurt

We laten de beste bedrijven zien die actief zijn in jouw regio. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welk bedrijf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen bedrijven.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de bedrijven die je het meest aanspreken. De meeste partijen reageren binnen 24 uur. Vind het beste bedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies het beste bedrijf voor jouw klus. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een timmerman?

Een timmerman kost per uur tussen de 35,- en50,- Een timmerman mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een timmerman kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
35
50
60

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare timmerman?

Vind een betrouwbare en betaalbare timmerman op basis van:

• Specialisme – zoals Kasten op maat, meubels & ombouw in Nederland of Binnendeuren & deurlijsten.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen verschillende timmerklussen.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per timmerman verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare timmermannen in Nederland.
VERGELIJK HIER TIMMERMANNEN UIT Nederland!
Lees meer...

Wat kost een timmerman?

Wanneer u gaat nieuwbouwen, renoveren of meubilair op maat wilt laten maken doet u een beroep op een timmerman. Daarbij stelt u zichzelf vast eerst de vraag: wat kost een timmerman? Dit ligt er allereerst aan of u voor uw opdracht een bedrijf inschakelt of een zzp’er. Timmermannen die in dienst zijn van een bouwbedrijf bijvoorbeeld, verdienen een nettoloon dat rond de € 21,50 per uur ligt. Voor een timmerman die zzp’er is, betaalt u vaak een hoger uurtarief.

DE HOEVEELHEID ERVARING
Hoeveel dit uurtarief precies is, is onder meer afhankelijk van de ervaring van de timmermandie u inschakelt. Een startende timmerman rekent vaak een uurloon dat tussen de € 25,- en € 35,- ligt. Voor een timmerman met al enige ervaring in het vak moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 35,- en € 45,- per uur. Kiest u echter voor een echte vakman met jarenlange ervaring, dan betaalt u een gemiddeld uurtarief tussen de € 40,- en € 50,- per uur.

OMVANG VAN DE OPDRACHT
Naast de hoeveelheid ervaring wordt het uurloon van de timmerman vaak ook beïnvloed door de opdracht zelf. Heeft u een kleine, eenvoudige opdracht zoals het in elkaar zetten van een kast? Dan rekenen timmerman vaak een iets hoger prijsniveau dan bij omvangrijkere klussen waar meer uitdaging in zit. In dergelijke gevallen geven timmermannen u meestal een korting op de kosten. Benieuwd wat u de timmerman betaalt voor uw opdracht? Vraag dan 3 tot 4 offertes op en kies de beste optie.
Lees meer...

Wat doet een timmerman?

Als u wilt nieuwbouwen of renoveren schakelt u hiervoor waarschijnlijk één of meerdere timmermannen in. Maar wat doet een timmerman eigenlijk precies? Het beroep van timmerman staat bekend als een van de oudste beroepen uit onze geschiedenis. Hoewel het beroep in de loop der jaren steeds omvangrijker is geworden, spreken we nog steeds van een ambacht. Projecten waarvoor u timmermannen kunt inzetten zijn het maken van (houten) constructies zoals vloeren, wanden, deuren en plafonds. Datzelfde geldt voor maatwerk meubilair, dakkappellen en ga zo maar door.

MEER DAN ALLEEN TIMMERWERK
Tegenwoordig doen timmermannen veel meer dan alleen timmeren. Ze werken dan ook met veel meer gereedschappen dan met alleen een hamer en potlood. Denkt u dan onder meer aan boormachines, schuur- en schaafmachines en freesmachines. Daardoor is het ambacht aanzienlijk veranderd, hoewel de hamer en het potlood ook nog steeds tot de
gereedschappen behoren. Naast de grote diversiteit aan gereedschappen, werken timmermannen tegenwoordig steeds meer op basis van tekeningen. Het werk is dan ook veel nauwkeuriger geworden dan het vroeger was.

ALLROUND INZETBAAR OF GESPECIALISEERD
Veel timmermannen zijn werkzaam bij aannemersbedrijven en zijn allround inzetbaar. Daarnaast zijn er timmermannen die zich gespecialiseerd hebben in bepaald timmerwerk. Een voorbeeld hiervan zijn timmermannen die zich toeleggen op het maken en renoveren van meubilair. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook timmermannen die zich hebben gespecialiseerd als machinaal houtbewerker, betontimmerman en kozijntimmerman. Ook een vakman inschakelen voor uw nieuwbouw of renovatie? Vraag dan 3 tot 4 offertes op om een goed vergelijk te kunnen maken.
Lees meer...