ABC-UZ UITVAARTZORG & VERZEKERINGEN U.A.

Reageert binnen 1 uur
Altijd de scherpste prijs
Pampuslaan 45-59, Weesp
9 jaar in bedrijf
9,5 (27)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij ABC-UZ UITVAARTZORG & VERZEKERINGEN U.A.
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over ABC-UZ UITVAARTZORG & VERZEKERINGEN U.A.:
Direct advies, antwoord op uw vraag of de kosten weten?
Binnen 1 minuut weet u het. Bel 24/7 met onze specialisten.

100% Vergoed. Altijd. Overal.
Met zorg, zekerheid en tevredenheid dé goedkoopste uitvaart of verzekering regelen?
Wij kunnen voor iedereen én elk budget een uitvaart verzorgen. Gewoon in uw eigen woonplaats.

Welkom bij ABC-UZ

Sinds 1906 een familiebedrijf, waar u gewoon uzelf kan zijn.

Wie zult u straks gaan ontmoeten?
Een uitvaartverzorger kiezen doet u met verstand en met gevoel. Haast is niet nodig én zelfs onverstandig. Als u contact heeft met de gediplomeerde medewerkers van ABC-UZ, weet u vaak al wel of dat bij u gaat passen. We beslissen uiteindelijk met ons gevoel, en dat laat u niet vaak in de steek.

Onze familie heeft een rijke historie in het ondernemen.
Op 24 oktober 1906 startte Johannes Hendrik Rutgers met zijn eerste onderneming in Deventer. De liefde voor het ondernemen zit ons in de genen: inmiddels is Robert Rutgers de vijfde generatie aan het roer en is ABC-UZ uitgegroeid tot een coöperatie met zowel eigen vestigingen als partnervestigingen in alle provincies van Nederland.

Onze visie?
Landelijke dekking en lokaal de beste uitvaartverzorger, de veelzijdigste in uitvaarten en de aantrekkelijkste in haar diensten en producten. Cliënt zijn betekend dat u Altijd en Overal verzekerd bent van een snelle, betrouwbare en deskundige service. Altijd. Overal.

Wij helpen u de juiste keuze maken!
De drempel om een uitvaartverzorger te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en een eerlijk advies. Met respect en de beste herinnering helpen wij mensen in hun eigen tempo om het afscheid voor te bereiden. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over een uitvaart of verzekering. Bereken de uitgaven van uw uitvaart of polis binnen 1 minuut via onze website.

ABC-UZ is officiële samenwerkingspartner in verzekeringen van DELA en Monuta.

100% Vergoed. Altijd. Overal.
Wij bespreken samen uw wensen en mogelijkheden.
Wij regelen, verzorgen én betalen de uitvaart. Altijd. Overal.

Iedereen mag Altijd zelf bepalen naar welke uitvaartverzorger hij gaat. Bij een verzekering bent u vrij om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen. ABC-UZ heeft afspraken met begraafplaatsen, crematoria, uitvaartcentra, verzekeringsmaatschappijen en zorginstellingen in Nederland. Dit betekent dat ABC-UZ de uitvaart mag verzorgen en dat al uw rekeningen, Altijd voor 100% aan ABC-UZ worden Vergoed. Altijd. Overal.

432 families raden ons van harte aan.
Ons advies kost u niets, verplicht u tot niets en levert gegarandeerd waardevolle inzichten op bij de keuze voor een uitvaart of verzekering. Maak een afspraak bij u thuis of op een locatie van uw voorkeur. U bepaalt. Bel of WhatsApp gratis 24/7 naar onze medewerkers. E-mailen naar ons mag natuurlijk ook.

Bedankt voor uw bezoek aan ABC-UZ. We hopen u graag weer te zien!

Met vriendschappelijke groet,

Robert Rutgers
Lienke Wolff
Anne Jan Jongebloed
Joh. van Klaveren
Lees meer...
Trustoo Top Score

Uitvaartverzorgers met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Diensten
24/7 Gratis advies of direct hulp
We beantwoorden uw vraag binnen 1 minuut
Direct de kostenbegroting weten? Bel 24/7 met onze specialisten
Welkom met elke polis
Uitvaart in eigen woonplaats
Begrafenis Arrangementen
Crematie Arrangementen
Maatwerk
Aankoop producten
Verhuur producten
Uitvaartzorg
Verzekeringen
Gratis (voor)bespreking
Gratis luxe condoleanceregister
Landelijke dekking
Lokaal bekend
Sinds 2012
432 families raden ons van harte aan
Begrafenis
Crematie
Op korte termijn (binnen 1 jaar)
Video's
Ervaring & vakmanschap
9 jaar in bedrijf
27 beoordelingen
5 medewerkers
41 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

DOCENDO Academie voor Postmortale Zorg. Beroepsopleiding uitvaartverzorger.
STIVU Stichting Vak-examens Uitvaartzorg. Beroepsopleiding uitvaartondernemer.
DOCENDO Academie voor Postmortale Zorg. Complexe zorg aan en voor het lichaam.

Reviews over ABC-UZ UITVAARTZORG & VERZEKERINGEN U.A.
info_outline

Uitstekend9,0
starstarstarstarstar_half
27 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan ABC-UZ UITVAARTZORG & VERZEKERINGEN U.A.
Moet ik direct een uitvaartverzorger bellen?
Nee, haast is niet nodig en zelfs onverstandig. Doe even niets. Neem contact op met uw nabestaanden, bekijk samen de financiële situatie en bespreek de mogelijkheden. Goed voorbereid, kan u de uitvaartverzorger bellen die het beste bij u past.
Heeft u een vraag?
ABC-UZ helpt u graag. Bel gratis naar ons of mail ons uw vraag. Onze professionele medewerkers nemen alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen en verwijzen u door naar de instanties en professionals die u, indien nodig, verder kunnen helpen.
Wat doet ABC-UZ?
Sinds 2012 verzorgt ABC-UZ - als coöperatieve organisatie zonder winstoogmerk - begrafenissen, crematies, deposito's en verzekeringen. Onze dienstverlening is professioneel, onze producten zijn van hoge kwaliteit en de tarieven zijn het laagst in de gehele uitvaartbranche.
Is ABC-UZ écht onafhankelijk?
Ja, wij geloven in keuzevrijheid. ABC-UZ is een zelfstandige uitvaartorganisatie die onafhankelijk is van de uitvaartverzekeraars. Een afhankelijke uitvaartverzorger, is een ondernemer die middels franchise- of partnerschap verbonden is met uw uitvaartverzekeraar.
Werkt ABC-UZ met freelancers?
Nee, wij werken uitsluitend met gediplomeerde medewerkers die voldoen aan de criteria van brancheorganisatie ABCON-PRO. U ontmoet dus Altijd professionele uitvaartverzorgers. Als geregistreerd lid van brancheorganisatie ABCON-PRO én als gecertificeerd lid G3 Keurmerk van Stichting AMBI-CARE Zorg Diensten Groep Nederland voldoet ABC-UZ daarmee aan de hoogst haalbare classificering in de uitvaartbranche.
Wat betekent ABC-UZ?
Aan de hand van het ABC (Attitude, Begrip, Compassie) geeft handvatten voor de omgang met iemand die overleden is, met minder stress en spanning als resultaat voor de nabestaanden. UZ staat voor Uitvaart Zorg.
Moet ik meteen contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij?
Nee, niet doen. Er zal eerst aangifte gedaan moeten worden bij de gemeente. Daarna beschikt u over de juiste documenten voor de verzekeringsmaatschappij.
Waarom staat dat dan wel in de polis?
Veel verzekeringsmaatschappijen zijn eigendom van uitvaartverzorgers.
Zelf een uitvaartverzorger kiezen, is toch duurder dan via de verzekering?
Nee, een eigen uitvaartverzorger kiezen is niet duurder.
Accepteert ABC-UZ elke verzekering?
Ja, u betaalt, dan is het logisch dat u zelf bepaalt door wie u de uitvaart laat verzorgen. Het is een misverstand dat u verplicht bent om de uitvaart door uw verzekeringsmaatschappij te laten verzorgen.

Iedereen mag Altijd zelf bepalen naar welke uitvaartverzorger hij gaat. Bij een verzekering bent u vrij om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen. ABC-UZ heeft afspraken met begraafplaatsen, crematoria, uitvaartcentra, verzekeringsmaatschappijen en zorginstellingen in Nederland. Dit betekent dat ABC-UZ de uitvaart mag verzorgen en dat al uw rekeningen, Altijd voor 100% aan ABC-UZ worden vergoed. ABC-UZ heeft zowel eigen vestigingen als partnervestigingen in alle provincies van Nederland. Wij kunnen voor iedereen een uitvaart verzorgen. Gewoon in uw eigen woonplaats.
Hoe kan het dat ABC-UZ de goedkoopte uitvaartverzorger van Nederland is?
ABC-UZ is marktleider in het verzorgen van uitvaarten. Bij ABC-UZ staat de mens centraal. Duidelijke afspraken, professioneel werk en kosteloos advies in elk detail garanderen u de beste prijs-kwaliteitverhouding op het hoogste niveau.

Zorgen voor de beste diensten, producten en services is onze kwaliteitseis. Kwaliteit is de volledige beheersing van de ABC-UZ organisatie met die van de relatie tijdens het gehele proces. Kwaliteit is het uitgangspunt van ons hele denken en handelen. Kwaliteit draagt bij aan een nog grotere naamsbekendheid, alsmede daling van de kosten en tarieven.

Voldoen aan de verwachtingen van onze cliënten of deze overtreffen. Dit betekent de beste zijn in de basis van de uitvaartbranche. Overtreffen betekent dat ABC-UZ anders is dan andere uitvaartorganisaties waardoor relaties aangenaam verrast kunnen worden. Door kleine, soms heel gewone dingen die het toch bijzonder maken.

Neem contact op met deze uitvaartverzorger

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij ABC-UZ UITVAARTZORG & VERZEKERINGEN U.A.
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.