Terug naar de top 10
Ben je eigenaar van dit bedrijf?

Novitarius

Hoofdweg 669, Hoofddorp
11 jaar in bedrijf
8,9 (27)
Vraag prijs of beschikbaarheid aan bij Novitarius
Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Novitarius:
Wij bouwen voort op de kennis van eerdere generaties, hebben een open blik naar de toekomst, maar staan vooral ferm met onze voeten in het heden. In een tijd van continue automatisering en ‘ver-onpersoonlijking’ geloven wij dat de beste kwaliteit gepaard gaat met persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid.

Hoe beter wij uw situatie kennen, hoe beter wij ons werk voor u kunnen doen. Dit betekent dat wij graag de tijd nemen voor een goed gesprek. Een gesprek van mens tot mens, zonder jargon en dure taal. Ook onze aktes lichten wij uitgebreid toe, in begrijpelijke woorden, zodat wij er zeker van zijn dat u begrijpt wat u ondertekent.

Deze extra aandacht maakt ons overigens niet extra duur. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij op basis van uw verhaal snel en efficiënt een passende, tijdsbestendige oplossing bieden. En als u achteraf toch nog vragen hebt kunt u ons gewoon bellen, mailen of zelfs ‘appen’. Zonder extra kosten.

Zo hopen wij uiteindelijk een prettige, vertrouwde en langdurige relatie met u op te bouwen, waarin plaats is voor een lach en (soms ook) een traan. U bent van harte welkom.
Lees meer...
Diensten
Trouwen
Huis
Testament
Ervaring & vakmanschap
11 jaar in bedrijf
27 beoordelingen
6 medewerkers
Lid van
Vereniging van Estate Planners in het Notariaat
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Reviews over Novitarius
info_outline

5star
70%
4star
11%
3star
11%
2star
0%
1star
7%

Neem contact op met deze notaris

Vraag prijs of beschikbaarheid aan bij Novitarius
Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare notarissen in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.