Vind een top 10 Gevelspecialist in Castricum

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
gevelrenovatie.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
450.000+succesvolle aanvragen

Gevelspecialisten in Castricum

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 gevelspecialisten in Castricum. Het meest complete overzicht. Uw gevel weer als nieuw met de beste gevelspecialisten in uw regio.

In Castricum kunt u een gevelspecialist vinden voor het reinigen, renoveren en impregneren van uw gevel. Afhankelijk van de beschadiging of vervuiling aan de gevel kunnen verschillende methodes worden gebruikt. De gevelspecialist weet de beste manier om de gevel op te knappen en er weer als nieuw uit te laten zien:

• Gevelreiniging: afhankelijk van de zwaarte van de vervuiling wordt gekozen tussen het zandstralen, chemisch reinigen of reinigen met water of stoom.
• Gevelrenovatie: scheuren of gaten in uw gevel kunnen opgelost worden door een gehele gevelrenovatie.
• Voegwerk herstellen: als de voegen poreus of versleten zijn, moeten de voegen vervangen worden. Hiermee voorkom je vocht en lekkages.
• Impregneren: door een waterafstotende laag aan te brengen, wordt de gevel en uw woning beschermd tegen vocht.

In Castricum hebben wij 10 goede gevelspecialisten gevonden. De specialisten in Castricum hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.9. Welke gevelspecialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de gevelrenovatie of gevelreiniging. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende gevelspecialisten. Zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste gevelspecialisten aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste gevelspecialisten aan te vragen
Filters
Gevelspecialist voor
Afstand
Trustoo score

Uitgevoerde opdrachten van gevelspecialisten uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste gevelspecialisten

Wat kost een gevelspecialist?

Een gevelspecialist kost gemiddeld tussen de Een gevelspecialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een gevelspecialist kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

250
1500
3000
4500

Veelgestelde vragen

Wat is gevelrenovatie?

Gevels vormen het aanzicht van uw woning of pand. Op den duur kunnen er beschadigingen aan uw gevel ontstaan. Op dat moment kunt u uw gevel laten renoveren, maar wat is gevelrenovatie? Hier zijn verschillende methodes voor. Het is afhankelijk van diverse factoren welke methode voor uw woning of pand het meest geschikt is. Is uw gevel bijvoorbeeld alleen vervuild maar niet beschadigd? Waarschijnlijk is het dan voldoende om uw gevel te laten reinigen. Een gevelspecialist vertelt u graag welke methode bij uw situatie past.

Renovatie en gevelisolatie
Is uw gevel zowel vervuild als licht beschadigd? Dan kan de gevelspecialist u aanraden om eerst uw buitenmuren te laten schoonmaken. Na de reiniging bestaat er vervolgens de keuze uit verschillende soorten gevelrenovatie. Denkt u dan aan opnieuw uw gevel laten voegen, spuitkurk laten aanbrengen of laten schilderen en kaleien. Soms zijn gevels echter dusdanig beschadigd, dat nieuwe gevelbekleding als enige optie overblijft. Hierbij heeft u de keuze uit materiaalsoorten als gevelbepleistering (crepi), hout of steenstrips. Bij gevelbepleistering kunt u er eveneens voor kiezen om gelijktijdig uw gevel te laten isoleren.

Gevelreiniging
Gevels raken in de loop der tijd vervuild door weersomstandigheden, mos, kalk, roet, schimmels en ga zo maar door. Wanneer uw gevel verder nog in prima staat is, kunt u kiezen voor gevelreiniging in Castricum. Ook hiervoor zijn verschillende methodes. Stoomreiniging bijvoorbeeld, maar ook nevelstralen of zandstralen. Hierna kunt u ervoor kiezen om uw gevel te laten impregneren. Daarmee is uw gevel jarenlang optimaal beschermd tegen vuil en aanslag.

Ook een gevelspecialist inschakelen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op zodat u een goed vergelijk kunt maken.
Lees meer...

Wat kost gevelrenovatie?

Als uw gevel mettertijd beschadigd en vervuild is geraakt overweegt u wellicht om deze te laten renoveren. Maar wat kost gevelrenovatie eigenlijk? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren zijn veelal gerelateerd aan de mate van beschadiging en vervuiling. Hierbij wordt vaak een vierkante meter prijs gehanteerd door gevelspecialisten. Als u uw gevel laat renoveren moet u rekening houden met een bedrag dat tussen de € 20,- en € 60,- per m2 ligt.

Renovatie en reiniging
Laat u uw gevel alleen reinigen? Dan betaalt u vanzelfsprekend een lagere vierkante meter prijs dan bij renovatie. Daarbij kunt u ervoor kiezen om alleen uw buitenmuren te laten schoonmaken of om ze ook te laten impregneren. Hierdoor variëren de kosten die u voor gevelreiniging betaalt. Gemiddeld moet u denken aan een bedrag tussen de € 10,- en € 25,- per m2. De factoren die de kosten voor gevelrenovatie beïnvloeden zijn onder andere of u opnieuw uw gevel laat voegen. Andere keuzes zijn het laten schilderen of kaleien van uw gevel of spuitkurk laten aanbrengen.

Nieuwe gevelbekleding en isolatie
Als uw gevel ernstig beschadigd is, kan de gevelspecialist u adviseren om voor nieuwe gevelbekleding te kiezen. De kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de € 50,- en € 200,- per m2. Ook hierin zijn er verschillende beïnvloedende factoren die de uiteindelijke prijs bepalen. Voor welk soort gevelbekleding u kiest bijvoorbeeld. Veel mensen kiezen voor gevelbepleistering (crepi), maar ook hout en steenstrips zijn populair. Bij crepi kunt u er bovendien voor kiezen om uw gevel te laten isoleren.

Benieuwd wat gevelrenovatie u kost? Vraag dan 3 tot 4 offertes op bij gevelspecialisten bij u in de buurt.
Lees meer...

De beste gevelspecialist in Castricum?

Het vinden van de juiste gevelspecialist is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over gevelspecialisten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste gevelspecialist is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.000 gevelspecialisten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Gevelreiniging? Gevelrenovatie? Voegwerk?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd gevelspecialist?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle gevelspecialisten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE GEVELSPECIALISTEN IN Castricum
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste gevelspecialisten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de gevelspecialist in Castricum gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 gevelspecialisten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met het behalen van het VCA-certificaat laten bedrijven zien dat ze kennis en ervaring hebben op het gebied van veilig en gezond werken en dat het deskundige en betrouwbare opdrachtnemers zijn.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste gevelspecialisten in je buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste gevelspecialisten
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste gevelspecialisten actief in Castricum.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.