De Best Van Staveren Makelaars B.V.

Premium partner van Trustoo
Reageert snel
starNVM Makelaar
local_offerGratis eerste adviesgesprek
9,3
place
Europaboulevard 425, Alkmaar
grade431 beoordelingen
timelapse32 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over De Best Van Staveren Makelaars B.V.:
Met meer dan 80 jaar ervaring en na bijna 400 reviews staat onze klanttevredenheid op een 9,2’. Wij doen het graag, en wij doen het goed, dus kies voor de makelaar met de meest tevreden klanten!

Het is begonnen in 1988, Jos de Best is werkzaam in het familiebedrijf De Best Makelaardij in Heiloo, waarna hij zijn eigen kantoor De Best Makelaardij in Alkmaar startte in 1997. In 2007 is dit kantoor samengegaan met goede vriend Bart van Staveren, waarna De Best Van Staveren Makelaars een begrip in Alkmaar is geworden. Op dit moment is het kantoor vijf personeelsleden rijk. Mark Bontje, makelaar en taxateur, en is begonnen op het toenmalige kantoor van Jos. De vierde in lijn is Jochem de Koning, per toeval in het vak beland en werkt hard om in de voetsporen van de heren te treden. Tenslotte, sinds kort begonnen, binnendienst medewerker Natasja Komduur, die alle zaken nauwlettend in de gaten houdt en organiseert.

Wanneer u uw huis wilt verkopen of een huis aan gaat kopen, roept dit bij een ieder veelvragen op. Niet zo gek, want er komt veel op u af. Welke mogelijkheden zijn er tegenwoordig en waar kunt u de ondersteuning goed gebruiken? Ons kantoor is een all-in kantoor. Zo kunnen wij u ondersteunen van A tot Z in de verkoop of aankoop van uw woning. Het is bij ons mogelijk een adviesgesprek in te plannen, dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. In dit gesprek komt er naar voren wat uw woning waard is, wat de beste verkoopstrategie is en uiteraard een gepaste vraagprijs. Als u een woning wilt aankopen, kunt u tijdens dit gesprek al uw wensen en eisen op tafel leggen en zullen wij uw zoektocht starten, u begeleiden en altijd eerlijk adviseren. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos de dag door komt!

Om uw woning tijdens de verkoop zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, wordt er gebruik gemaakt van moderne technieken. Zo wordt de omgeving van uw woning gefilmd met een drone. Hierdoor wordt er direct een goed beeld van de wijk en omgeving geschetst. Ook wordt de woning van binnen gefotografeerd en gefilmd. Onder begeleiding van muziek wordt de woning gepresenteerd op onze website en via een advertentie gedeeld op Facebook.

Ons kantoor is gevestigd in het gezellige en drukbezochte; winkelcentrum ‘De Mare’ in Alkmaar. Veel winkelend publiek uit de regio bekijkt de winkel etalage regelmatig of loopt binnen voor advies.

Er heerst een gemoedelijke, open sfeer op kantoor en dit draagt bij aan onze persoonlijke benadering.

In de tijd van nu begrijpen wij goed dat uw tijd kostbaar is, en u deze het liefste zou willen doorbrengen met familie en geliefden. Daarom werken wij met een online en overzichtelijk dossier, hierin kunt u te allen tijde zien wat de status is van uw woning. Tevens kunt u ons kantoor naast de reguliere manier ook per WhatsApp bereiken en zal veel communicatie via dit kanaal gaan.
Lees meer...
Foto's (5)
Video's (1)
arrow_forward_ios
Ervaring & vakmanschap
timelapse32 jaar in bedrijf
star431 beoordelingen
people_outline5 medewerkers
Lid van
NVM
Vastgoedcert
NWWI
NRVT
Diensten
  • Taxatie
  • Hypotheek
  • Funda
  • Winkels
  • Verkoop
  • Aankoop
  • Verhuur
  • Huur

Opleidingen en certificaten

schoolSVMNIVO

Reviews over De Best Van Staveren Makelaars B.V.
info_outline

5star
45%
4star
36%
3star
12%
2star
4%
1star
3%
Céline Wander 3 maanden geleden op google
"Wij zijn geholpen door Jochem,Eerst voor ons nieuwe huis, en nu ook voor ons oude huisVerkopen liepen erg voorspoedig en snel. Alles is duidelijk geweest voor ons.Jochem stond altijd voor ons klaar, pakte gelijk de vragen en opmerkingen op.Tot het laatste moment is dit goed geregeld.Wij raden deze makelaar zeker aan!Mike & Celine Peperkamp"

Contact opnemen met De Best Van Staveren Makelaars B.V.

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een makelaar voor
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare makelaars in de buurt

GoedVast Makelaars
9,9
grade200 beoordelingen
Reageert snel
local_offerGratis waardebepaling woning
ECHT Makelaars & Taxateurs
9,3
grade26 beoordelingen
Reageert snel
starNVM Makelaar
local_offerGRATIS verkoop waardebepaling
Boss makelaardij
7,9
grade20 beoordelingen
Reageert snel
local_offerDirect beschikbaar
De Bree Makelaardij
9,6
grade217 beoordelingen
Reageert snel
starNVM Makelaar
local_offerGratis opstartkosten t.w.v. € 500,-*
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.