Van den Bogaert Isolatie en daktechniek

Reageert binnen 4 uur
Direct beschikbaar
Zesde Donk 15, Den Bosch
7 jaar in bedrijf
8,8 (6)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Van den Bogaert Isolatie en daktechniek
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Van den Bogaert Isolatie en daktechniek:
Allround in dakwerk en dakisolatie
Van den Bogaert Isolatie en Daktechniek maakt pannendaken, platte daken met sedum groendak systeem en shingledaken, inclusief de optimale dakisolatie en het lood- en zinkwerk. Het kan gaan om een gloednieuw dak, maar ook om de renovatie van het oude dak van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast voeren wij dakinspecties, dakreparaties en dakonderhoud uit. Zeker bij stormschade en lekkage helpen we u snel! Onder dakwerk valt zo nodig ook renovatie van de schoorsteen.

Vakwerk voor elke klant
Wij zijn VCA-gecertificeerd en bij al ons dakwerk staan kwaliteit en veiligheid voorop. Zowel bij een nieuw dak als bij dakrenovatie en reparatie kunt u rekenen op vakwerk. We houden altijd rekening met uw wensen en geven u graag advies. Met onze vakkennis en ervaring lossen we elk dakprobleem voor u op. Ook wordt er met de beste materialen gewerkt om elk project, groot of klein, tot een duurzaam eindresultaat te brengen. We geven dan ook garantie op al ons werk.
Lees meer...
Diensten
Platte daken
Nokvorsten reparatie.
Lichtkoepels plaatsen.
Pannendaken.
Shingles daken
Bitumen dak (teerlaag)
Dakrenovatie (vervanging)
Plaatsing van nieuw dak
Ervaring & vakmanschap
7 jaar in bedrijf
6 beoordelingen
5 medewerkers
30 jaar ervaring
Recente projecten (1)
  • foto 1 van project Renovatie Plat dak, met plaatsen dakkoepels
    foto 2 van project Renovatie Plat dak, met plaatsen dakkoepels
    foto 3 van project Renovatie Plat dak, met plaatsen dakkoepels
    + 2
    Renovatie Plat dak, met plaatsen dakkoepels

Reviews over Van den Bogaert Isolatie en daktechniek
info_outline

Zeer goed8,4
starstarstarstarstar
0 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan Van den Bogaert Isolatie en daktechniek
Groendaken? Wat zijn dat?
Groendaken zijn in opkomst en worden steeds populairder. Dit is te verklaren doordat sommige gemeentes subsidie geven op de aanleg van groene daken. Wat is een groendak? Het is simpel en de naam zegt het al: een groendak is een dak dat begroeid is met (groene) planten. In stedelijke gebieden is er vaak weinig ruimte voor groen. Daarom is een groendak een ideale oplossing. Enkele andere benamingen zijn groene daken, sedum daken of daktuinen. Bij daktuinen wordt onderscheid gemaakt tussen intensieve en extensieve daktuinen. Bij intensieve daktuinen beschouwt u uw dak als een tuin. U brengt er de avond door en onderhoudt de planten. Bij extensieve daktuinen komt u er eigenlijk niet en laat u de tuin zijn gang gaan. Voordelen en nadelen van een groendak Groendaken zien er mooi uit, en zijn ook nog eens goed voor het milieu. Een prima combinatie dus. Groendaken kunnen worden aangelegd in combinatie met zonnepanelen. Groene daken zijn verder goed voor de isolatie van het dak. Hierdoor hoeft u in de winter minder te stoken, want het blijft langer warm. En in de zomer blijft het juist weer koeler. Verder zorgt het voor geluidsdemping, en vangt het regenwater op en wordt het rioleringsstelsel weer ontlast. Tot slot gaan deze daken langer mee, want door de laag groen en het water komt de zon minder goed er doorheen. Op deze manier wordt voorkomen dat er grote temperatuurverschillen op het dak ontstaan. Klinkt ideaal, toch?
Plat dak mogelijkheden ?
Voorheen hadden platte daken een slechte reputatie. Veelgehoorde opmerkingen zijn ‘er verschijnen snel barsten’, ‘ze vragen veel onderhoud’ en ‘het wordt hartstikke warm’. Dit is echter niet meer aan de orde. Als u een plat dak moet vernieuwen of repareren zijn er vele mogelijkheden. De isolatie van zowel platte als hellende daken is tegenwoordig gelijk aan elkaar. Verder komen er tegenwoordig steeds meer nieuwe kwalitatieve dakbedekkingsmaterialen voor platte daken. Het dakwerk bij een plat dak is hierdoor een gelijkwaardige keuze ten opzichte van een hellend dak. Een ander voordeel van een plat dak is dat er nog een opbouw op geplaatst kan worden, waardoor u meer woonruimte kun creëren. En tot slot is een plat dak goedkoper dan een hellend dak, maar gaat gemiddeld tussen de 20 en 40 jaar mee, korter dan een hellend dak. Welke soorten dakbekleding past bij platte daken
Dak tuinhuis - de juiste bedekking
De meest gebruikte dakbedekking voor een tuinhuis zijn shingles. Dit zijn dunne, platte bitumen panelen die over elkaar worden geplaatst. De belangrijkste kenmerken zijn dat ze waterdicht en roestvrij zijn, en zeer flexibel. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waardoor ze populair zijn. De shingles zijn verkrijgbaar in een bitumen of asfalt uitvoering. De shingles zijn licht in gewicht en daardoor kan er een lichtere dakconstructie worden gebruikt. Dit is dan ook vaak het geval bij een tuinhuisje. Asfaltshingles zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maar vaak wordt er gekozen voor de reguliere rechthoekige dakshingles. De shingles zijn daarnaast in diverse kleuren te koop zoals zwart, rood en groen. Dakleer is ook een optie als dakbedekking. Het zit op rollen en wordt versneden op de juiste maat. Verder is dakleer zeer sterk, waterafstotend, roestvrij en zowel hitte- als koubestendig. Het is slechts in enkele uitvoeringen beschikbaar. Een nadeel is dat het maar enkele jaren mee gaat.Kortom, er zijn vele mogelijkheden voor uw dak tuinhuis. De dakbedekking kunt u natuurlijk zelf aanleggen, maar let er goed op dat de dakbedekking waterdicht is. U krijgt anders later ongetwijfeld last van lekkages.

Neem contact op met deze dakdekker

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Van den Bogaert Isolatie en daktechniek
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare dakdekkers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.