Frans Strous Fotografie

Reageert binnen 1 uur
Lid van DuPho
Gratis eerste adviesgesprek
Middellaan 7, Breda
37 jaar in bedrijf
9,0 (3)
Vraag een prijsopgave aan bij Frans Strous Fotografie
Ik zoek een fotograaf voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Frans Strous Fotografie:
EEN GOEDE FOTO ZEGT MEER DAN 1.000 WOORDEN

Frans Strous vond als jong volwassene zijn roeping: fotografie. Vraag hem wat hem daarin zo aantrok, en hij noemt je meerdere redenen.
Hij is gegrepen door de veelzijdigheid waarmee je tegen het leven kan aankijken en wil dit overbrengen in de meest aantrekkelijke en boeiende vorm. De invloed van welk standpunt je inneemt, de afstand tot het onderwerp die je voelt of kiest, op welk tijdstip je een foto neemt en welke rol het licht speelt, intrigeerden hem mateloos. En niet te vergeten de invloed van het humeur van de fotograaf of als het om mensen gaat die gefotografeerd worden. Genoeg te ondtdekken voor een heel leven, waarbij je mensen in alle mogelijke gedaanten ontmoet. Daaarnaast intrigeren moderne nabewerkingstechnieken hem mateloos omdat het hem meer creatieve mogelijkheden biedt.

Dat hij zijn roeping al snel mocht vormgeven als bedrijfsfotograaf en –filmer bij een internationaal bedrijf, sleep hem tot een allround vakman. Met een scherp oog voor het bijzondere van het alledaagse en het professionele vermogen dat in schitterende en pakkende beelden om te zetten. In 1989 opende hij zijn eigen studio. Sindsdien weten reclamebureaus, communicatiebureaus en bedrijven van klein tot multinational hem te vinden. Voor: corporate, lifestyle, sfeer, portret, reportage en documentaire, food, interieur- en architectuur, landschap- en reisfotografie.

Waarom? Omdat hij zich onderscheidt door zijn inlevingsvermogen, maar ook door de creatieve manier waarop hij tot concepten komt en zijn werk vormgeeft. Dat doet hij graag op locatie, met de meeste kans dat het onverwachte of toevallige bijdraagt aan buitengewoon mooie beelden.

Frans heeft nog steeds een passie voor zwart-wit en met name voor de authentieke materialen zoals Polaroid 55. Hij maakt naast opdrachtfotografie steeds meer tijd vrij voor eigen werk. Kijk en oordeel zelf.
Lees meer...
Diensten
Videografie
Zwart-wit foto's
Fotografie op locatie
Studiofotografie
Bedrijfsfotografie
Reportage
Portretfotografie
Fotoshoot
Glamour shoot
Beeldbewerking
Interieur en architectuur
Landschap
Reisfotografie
Culinair
Bespreek mogelijkheden
Fotoshoot & Portret
In studio
Op locatie
Productfotografie
Zakelijke foto's
Ervaring & vakmanschap
37 jaar in bedrijf
3 beoordelingen
1 medewerkers
35 jaar ervaring
Lid van
Dutch Photographers

Opleidingen en certificaten

Photographic Design
Video Education Center
Workshops en seminars

Reviews over Frans Strous Fotografie
info_outline

5star
50%
4star
50%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze fotograaf

Vraag een prijsopgave aan bij Frans Strous Fotografie
Ik zoek een fotograaf voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare fotografen in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.