Mediation bij alimentatie

Vind een top 10 mediator bij jou in de buurt
Mijn locatie
mediator.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 mediators voor mediation bij alimentatie

Op zoek naar een betrouwbare alimentatie mediator? Op Trustoo vind je snel de top 10 mediators voor alimentatiezaken. We linken je aan de beste professionals in je regio. Wij doen de match, jij kiest. Ontvang direct vier offertes en maak je keuze met vertrouwen.

Lees meer...
De ScheidingsMakelaar.jpg2
8.

De ScheidingsMakelaar

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert snel
MfN Registermediator
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (13reviews)

Wat is voor ieder van jullie belangrijk? En hoe kan ik je daarbij ondersteunen? Dat is het uitgangspunt om tot een duurzame oplossing te komen bij het verbreken van jullie relatie ! Goede en houdbare afspraken die voor jullie beiden acceptabel zijn. Een goede oplossing geeft ook een duurzame relatie na de scheiding. Dat noemen wij de Hechtscheiding!

De ScheidingsMakelaar begeleidt al sinds 2003 stellen die in onderling overleg hun relatie willen beëindigen. Mijn streven is om neutraal en onpartijdig de belangen van beide partijen te behartigen. Er moet evenwicht en openheid aan tafel zijn.

In een kennismakingsgesprek kunnen we de gang van zaken bespreken en bepalen of het “klikt”. Daarin is belangrijk wat jullie wensen zijn. Ik zal ik aangeven wat ik voor jullie kan betekenen, hoelang het ongeveer gaat duren en wat de kosten zullen zijn. We kunnen werken met een vaste prijs. Duidelijkheid en zekerheid. Deze prijs is afhankelijk van een aantal factoren die ik graag in een kennismakingsgesprek met jullie bespreek.
Maar het gaat er meer om wat mijn bijdrage je oplevert. Dat alles in 1 maal goed geregeld is.
Als familiemediatior mag ik ook “toevoeging zaken” behandelen, dus eigenlijk Pro Deo mediation. Dan hoef je slechts een eigen bijdrage te betalen afhankelijk van het inkomen (al mogelijk bij een individueel inkomen tot € 38.000,-) en vermogen.

Ik begeleid het proces van het eerste gesprek tot en met de inschrijving bij de gemeente. Dus ook de afhandeling bij de advocaat en de rechtbank, en daarna nog een eindgesprek waarin we de praktische zaken gaan uitvoeren. De hele procedure van A tot en met Z.

Alle afspraken zullen met jullie beiden plaatsvinden.


De ScheidingsMakelaar staat voor deskundigheid op zowel mens als inhoud, afspraak is afspraak, verwachtingen managen over proces en tijdspad.

Graag maak ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Kleine Houtweg 95, Heemskerk
Laatste review 26-10-2023
20 jaar in bedrijf
Mediationbureau Apeldoorn .jpg33
9.

Mediationbureau Apeldoorn

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert snel
MfN Registermediator
TOP PRO
9,4score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (55reviews)

Scheiden? Dan moeten er veel emotionele en financiële keuzes gemaakt worden. Maar waar te beginnen? En hoe? De mediator van Mediationbureau Apeldoorn helpt jullie stap voor stap door de echtscheiding heen. Op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Vooral wanneer partners het belangrijk vinden om er samen goed uit te komen en/of omdat ze voor hun kinderen het beste willen is mediation dé aangewezen manier. voor mediation is het wel nodig dat beide partijen met elkaar aan tafel willen. Een mediator kiest geen partij, zorgt voor balans in de gesprekken en houdt de belangen van jullie beiden en de kinderen in het oog. Daarnaast heeft de mediator oog voor de mensen achter het verhaal.

Mediationbureau Apeldoorn is sinds 2010 gespecialiseerd in echtscheiding en begeleidt jullie scheiding vanaf het gratis kennismakingsgesprek tot aan de inschrijving bij de gemeente. We bespreken zowel de emotionele, financiële en juridische aspecten die bij een scheiding aan de orde zijn. Alimentatie, financiële consequenties en pensioenverdeling worden helder en begrijpelijk uitgelegd.

Vanaf de vrijblijvende kennismaking tot aan de inschrijving bij de gemeente hebben jullie één vaste mediator. Daarnaast heeft Mediationbureau Apeldoorn een uitgebreid kennisnetwerk. Zo kunnen, indien nodig, snel terecht bij een hypotheekadviseur, fiscalist of notaris als dat nodig is.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Jean Monnetpark 43, Apeldoorn
Laatste review 26-10-2023
13 jaar in bedrijf

Mediator alimentatie

Het onderwerp van alimentatie kan complex en gevoelig zijn. Of het nu gaat om partneralimentatie, kinderalimentatie of de indexering ervan, het is een onderwerp dat vaak vragen oproept. Wat is alimentatie precies? Hoe wordt de hoogte van de alimentatie berekend? En hoe lang moet je alimentatie betalen? Dit zijn slechts enkele van de vragen die je wellicht hebt.

Wat is alimentatie?

Alimentatie is een financiële bijdrage die de ene ex-partner aan de andere betaalt na een scheiding. Dit kan partneralimentatie zijn, wat betekent dat je bijdraagt aan het levensonderhoud van je ex-partner. Of het kan kinderalimentatie zijn, wat inhoudt dat je bijdraagt aan de kosten van de opvoeding en verzorging van je kind of kinderen.

Alimentatie berekenen

Het berekenen van alimentatie kan ingewikkeld zijn. Er zijn veel factoren die meespelen, zoals het inkomen van beide partners, de behoeften van het kind en de levensstandaard tijdens het huwelijk. Het is belangrijk om te weten dat er regels zijn voor het berekenen van alimentatie. Bij Trustoo kunnen we je in contact brengen met mediators die gespecialiseerd zijn in alimentatie en die je kunnen helpen bij het berekenen van een redelijke partneralimentatie.

Wanneer hoef je geen alimentatie te betalen?

Er zijn situaties waarin je geen alimentatie hoeft te betalen. Bijvoorbeeld als je ex-partner voldoende inkomen heeft om in zijn of haar eigen levensonderhoud te voorzien. Of als je kind twaalf jaar of ouder is en aangeeft dat hij of zij geen contact meer met je wil. Ook bij co-ouderschap kan de alimentatieplicht vervallen. Het is belangrijk om te weten dat elke situatie uniek is en dat het raadzaam is om advies in te winnen bij een mediator.

Alimentatie en scheiden

Bij een scheiding komt veel kijken, waaronder de kwestie van alimentatie. Het is belangrijk om te weten wat je rechten en plichten zijn. Hoe werkt alimentatie precies? Heb je recht op alimentatie? En tot wanneer moet je alimentatie betalen? Dit zijn vragen waar een mediator je bij kan helpen. Bij Trustoo kunnen we je in contact brengen met vier lokale mediators. Door offertes te vergelijken, kun je de mediator kiezen die het beste bij jouw situatie past.

Vertrouw op Trustoo

Bij Trustoo zijn we er om je te helpen. We begrijpen dat het onderwerp van alimentatie complex kan zijn en dat je wellicht veel vragen hebt. Daarom brengen we je graag in contact met mediators die gespecialiseerd zijn in alimentatie. Zij kunnen je helpen bij het beantwoorden van je vragen en het navigeren door het proces. Vertrouw op Trustoo voor het vinden van de juiste mediator voor jouw situatie.

Reviews over mediators

Onze mediators worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 31.194 reviews uit 20 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

You really helped our marriage we almost divorced but God sent you to us with a reason.am glad i met you and you fixed us thanks and good job there. Lees meer...

Maureen
10-08-2023
review_img
Coers Mediation & Relatiecoaching
starstarstarstarstar

De scheiding is perfect verlopen. Alles ging snel en soepel.
Ook onze emoties mochten er zijn en er werd goed met ons meegedacht.
Lees meer...

Jasper
18-07-2023
review_img
SPOT Mediation Harderwijk
starstarstarstarstar

Andrea heeft de zaken uitstekend, en op een menselijke manier met ons geregeld. Dat is binnen een periode waarin je als echtpaar een ingrijpende beslissing neemt heel geruststellend. We konden goed met Andrea in overleg, en zij heeft ons echt prima geadviseerd, ook ten aanzien van de keuzes. Andrea regelde het, maar liet de keuzes wel aan ons. Het contact verliep prettig, en de afspraken werden goed nagekomen. Een scheiding is niet aan iedereen aan te bevelen, maar als het zover komt kun je uitstekend bij Andrea terecht. Lees meer...

Erik
12-06-2023
review_img
Andrea Tardy - Quickmediator
starstarstarstarstar

"Helaas" ooit gebruik mogen maken van Roel zijn werkzaamheden en vaardigheden.
Nooit het idee of gevoel gehad dat er 1 van de partijen benadeeld werd. Hij gaat heel mooi om met beide partijen ook wat gevoelens en emoties betreft. Bij conflicten of echtscheidingen raden wij hem zeker aan.
Lees meer...

Raymon van Apeldoorn op Google
10-06-2023
review_img
Mediationbureau Apeldoorn