Mediation bij een arbeidsconflict

Vind een top 10 mediator bij jou in de buurt
Mijn locatie
mediator.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 mediators voor mediation bij een arbeidsconflict

Zoek je hulp bij een arbeidsconflict? Bij Trustoo vind je de top 10 mediators voor arbeidsconflictbemiddeling. Wij koppelen je aan experts in jouw regio en ontvang je snel vier offertes. Bij Trustoo matchen we je verzoek, en kies je zelf met vertrouwen de beste optie.

Lees meer...
Som Advocatuur.jpg2
8.

Som Advocatuur

icon
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 1 uur
MfN Registermediator
TOP PRO
9,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (40reviews)

Mr. John Veerman is naast advocaat ook Mfn-registermediator bij en eigenaar van Som Advocatuur. Naast juridische kennis heeft hij flink wat bedrijfskundige ervaring. John Veerman studeerde eerst Management Economie en Recht aan de Hogeschool Holland en werkte als hoofd P&O, bedrijfsjurist en directielid bij een middelgrote onderneming in Volendam (130 werknemers). Daar trad hij op in tientallen zaken: bij de sectoren kanton en bestuursrecht van de rechtbank en bij geschillencommissies. Hij weet dus goed wat er speelt - bij ondernemers en bij particulieren.

Na zijn studie Nederlands recht (met een fulltime baan!) stapte mr. Veerman in 2004 over naar de advocatuur. Met veel succes voert hij zijn eigen praktijk: Som Advocatuur. Hij zet zijn ervaring en kennis graag in, voor het MKB en voor particuliere klanten. En voor 100%.

Transparante stijl van werken
De werkwijze van Som Advocatuur is analytisch, helder en nauwgezet. Eerlijkheid en transparantie voeren de boventoon. Beide advocaten weten waar het om draait: een optimaal resultaat tegen minimale kosten. Is dat niet haalbaar, dan draaien we daar niet omheen. Geen flauwekul, geen moeilijke verhalen. Om die reden weten de klanten Som Advocatuur goed te vinden.

Interessant: John Veerman is zowel advocaat als geregistreerd Mfn-mediator!
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Julianaweg 192B, Volendam
Laatste review 26-10-2023
15 jaar in bedrijf

Mediation arbeidsconflict

Een arbeidsconflict kan veel stress oplossen Het kan de werksfeer verstoren en de productiviteit verminderen. Een mediator kan helpen bij conflicten op de werkvloer. Wij bieden je een platform waar je gemakkelijk een mediator kunt vinden voor arbeidsmediation.

Wat is een arbeidsconflict?

Een arbeidsconflict is een meningsverschil of geschil tussen werkgever en werknemer. Dit kan gaan over verschillende zaken zoals arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden, of persoonlijke conflicten. Het is belangrijk om te weten dat arbeidsconflicten normaal zijn en vaak voorkomen op de werkvloer.

Wat doet een mediator bij arbeidsconflict?

Een mediator is een onpartijdige derde partij die helpt bij het oplossen van een arbeidsconflict. De mediator faciliteert de communicatie tussen de partijen, helpt hen hun standpunten te begrijpen en werkt met hen samen om een oplossing te vinden. Het doel van de mediator is niet om te beslissen wie gelijk heeft, maar om een oplossing te vinden die voor beide partijen werkt.

Waarom kiezen voor mediation bij arbeidsconflict?

Mediation bij arbeidsconflict heeft verschillende voordelen. Het is vaak sneller en goedkoper dan een juridische procedure. Bovendien is het vertrouwelijk, wat betekent dat wat er tijdens de mediation wordt besproken, niet buiten de mediation kan worden gebruikt. Ten slotte kan mediation helpen om de relatie tussen de werkgever en werknemer te herstellen, wat vooral belangrijk is als ze samen willen blijven werken.

Arbeidsmediation via Trustoo

Bij Trustoo maken we het gemakkelijk om de juiste mediator te vinden voor jouw arbeidsconflict. We hebben een uitgebreid netwerk van mediators die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ervaring hebben met het oplossen van arbeidsconflicten. Je kunt vier offertes aanvragen en deze vergelijken om de mediator te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Reviews over mediators

Onze mediators worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 31.194 reviews uit 20 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Sorensen heeft mij erg professioneel begeleid bij de overeenkomst ter beëindiging van mijn 33 jarig dienstverband. In een emotionele periode, was er de nodige rust en zakelijkheid. dat was erg fijn. Daarnaast houdt men rekening met de persoonlijke omstandigheden waardoor er sprake is van balans en samenhang.
Meer aan gehad dan ik vooraf mocht vermoeden.
Heb je een arbeidsconflict... twijfel niet en betrek hen erbij!
Lees meer...

Hans Prop op Google
12-10-2023
review_img
Sørensen Advocaten
starstarstarstarstar

Fijne begeleiding gedurende het mediation traject. Ondanks haar onpartijdige rol, heb ik veel baat gehad bij haar leidende rol. Ze was heel makkelijk bereikbaar en ook toegankelijk voor bepaald advies. Kortom, ik heb het als zeer prettig ervaren Lees meer...

Esther
12-09-2023
review_img
Van Engel Legal
starstarstarstarstar

Martijn weet snel tot de kern te komen, en zorgt ervoor dat alle partijen elkaar goed begrijpen en op één lijn zitten door het besprokene samen te vatten, of verduidelijkingsvragen te stellen. Hij weet het gesprek op een prettige manier in goede banen te leiden, waarbij hij ook oog heeft voor de non-verbale signalen.
Lees meer...

Laura Borghols
30-08-2023
review_img
Me Mediation
starstarstarstarstar

De scheiding is perfect verlopen. Alles ging snel en soepel.
Ook onze emoties mochten er zijn en er werd goed met ons meegedacht.
Lees meer...

Jasper
18-07-2023
review_img
SPOT Mediation Harderwijk
starstarstarstarstar

Sander Penning reageerde heel snel op het eeste contact. Heel professioneel, begripvol en meedenkend. Ik ben zeer dankbaar voor zijn hulp. Lees meer...

A. Keskinkilic
16-06-2023
review_img
Penning Rechtsbijstand & Mediation