Mediation bij een arbeidsconflict

Vind een top 10 mediator bij jou in de buurt
Mijn locatie
mediator.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 mediators voor mediation bij een arbeidsconflict

Zoek je hulp bij een arbeidsconflict? Bij Trustoo vind je de top 10 mediators voor arbeidsconflictbemiddeling. Wij koppelen je aan experts in jouw regio en ontvang je snel vier offertes. Bij Trustoo matchen we je verzoek, en kies je zelf met vertrouwen de beste optie.

Lees meer...

Mediation arbeidsconflict

Een arbeidsconflict kan veel stress oplossen Het kan de werksfeer verstoren en de productiviteit verminderen. Een mediator kan helpen bij conflicten op de werkvloer. Wij bieden je een platform waar je gemakkelijk een mediator kunt vinden voor arbeidsmediation.

Wat is een arbeidsconflict?

Een arbeidsconflict is een meningsverschil of geschil tussen werkgever en werknemer. Dit kan gaan over verschillende zaken zoals arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden, of persoonlijke conflicten. Het is belangrijk om te weten dat arbeidsconflicten normaal zijn en vaak voorkomen op de werkvloer.

Wat doet een mediator bij arbeidsconflict?

Een mediator is een onpartijdige derde partij die helpt bij het oplossen van een arbeidsconflict. De mediator faciliteert de communicatie tussen de partijen, helpt hen hun standpunten te begrijpen en werkt met hen samen om een oplossing te vinden. Het doel van de mediator is niet om te beslissen wie gelijk heeft, maar om een oplossing te vinden die voor beide partijen werkt.

Waarom kiezen voor mediation bij arbeidsconflict?

Mediation bij arbeidsconflict heeft verschillende voordelen. Het is vaak sneller en goedkoper dan een juridische procedure. Bovendien is het vertrouwelijk, wat betekent dat wat er tijdens de mediation wordt besproken, niet buiten de mediation kan worden gebruikt. Ten slotte kan mediation helpen om de relatie tussen de werkgever en werknemer te herstellen, wat vooral belangrijk is als ze samen willen blijven werken.

Arbeidsmediation via Trustoo

Bij Trustoo maken we het gemakkelijk om de juiste mediator te vinden voor jouw arbeidsconflict. We hebben een uitgebreid netwerk van mediators die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en ervaring hebben met het oplossen van arbeidsconflicten. Je kunt vier offertes aanvragen en deze vergelijken om de mediator te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Reviews over mediators

Onze mediators worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 34.280 reviews uit 23 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Wessel juristen was snel beschikbaar en bood nuttige hulp. De gratis intake was prettig en Wessel juristen bood aan de antwoorden op onze vragen op te gaan zoeken. Het gaf ons echter geen zekerheid dus we hebben besloten de onterechte rekening te betalen zodat we van het gezeur af zijn.. Lees meer...

Claes de Graaff
05-03-2024
review_img
Wessel Juristen
starstarstarstarstar

Ik stond in 1ste instantie huiverachtig t.o. een mediator door een eerdere negatieve ervaring, Petra gaf me direct het gevoel van vertrouwen en nam al mijn onzekerheid weg. Bedankt voor het goede verloop van de echtscheiding! Lees meer...

Ann Verschooren
14-02-2024
review_img
Treffend Mediation
starstarstarstarstar

fijne samenwerking, duidelijke taal. Ervaren. Prettige persoonlijkheid. Dank! Lees meer...

Eva Gosman
04-12-2023
review_img
Clever Mediation
starstarstarstarstar

Ferry heeft mij weer hoop gegeven
waar ik het kwijt was!
Zijn begeleiding in de scheiding met de vader van mijn dochter is tot een mooi
afronding gekomen, wat eerst op een vechtscheiding leek heeft Ferry ons hier gebracht.
Ben dankbaar dat Ferry er was!
Lees meer...

Saskia
10-11-2023
review_img
The point Q | mediation en conflictbeheersing
starstarstarstarstar

Mediation is nooit een prettig traject. Door de kalme begeleiding van Aad en zijn doorpakkende stijl van handelen zijn we als partijen op een adequate,prettige manier uitelkaar gegaan. Zo kan het dus ook, Lees meer...

Henderike
08-11-2023
review_img
Van Dam Mediation
starstarstarstarstar

Heleen is een begripvol en bekwaam persoon. Hoort de situatie goed aan en komt met passende mogelijkheden. Lees meer...

Lucien
30-10-2023
review_img
Heleen Jeurissen Jurist Mediator